Találatok a következő kifejezésre: A genetikai szerint a (7 db)

Ha a dr. szerint tökéletes, akkor ne parázz! Minden ok! :)
Szia! Nekem anno 1, 8 mm volt. A Tiétek is tökéletes, hiszen 3mm-ig rendben van. Boldog babavárást! Épp ma 40 hetes kismami:)
Szia! Szerintem teljesen jó. A legtöbbeknek 1mm és 2mm között van, de a legtöbben a 12. héten mennek. Szerintem neked is csak azért 2mm, mert a 13. héten mentél.
Szia! Nekem mindkét gyerekemnél 2 mm volt. Teljesen jó!!
Nekem is 2 mm-t mondott az orvos, és azt mondta, teljesen jó. Ha a doki mondja, ne aggódj.
Sziasztok:) Bocsánat h beleirok , csak meg szeretném kérdezni h mi ez a nyakiredö? 16 vagyok, és érdeklödök ezek iránt. Boldog babavárást!
Én 12 hetesen voltam (1 hete) és a "mi" nyakiredõnk 2.1 lett, azt mondták nekem, hogy jó! Én meg elhiszem, mert miért is ne mondanák meg, ha nem oké vmi! A nyakiredõt a Down-kór miatt nézik, de lehet, hogy más miatt is, de én csak errõl tudok! Állítólag 3mm-ig jó.

A genetikai uh- szerint a mensi szerinti számolástól 1 héttel fiatalabb volt a babám, és én eddig innen mentem tovább most voltunk megint és megint egy héttel fiatalabb akkor most mi van? Most akkor hány hetes vagyok?

melyik a jobb a mensi vagy az uh szetrinti számolás?a szülés szempontjából?

Legjobb válasz: sokszor van eltérés. ne aggódj. az uh szerint számolj! senki nem tudja pontosan megmondani, hogy mikor volt a fogantatás. az uh biztosabb.

sokszor van eltérés. ne aggódj. az uh szerint számolj! senki nem tudja pontosan megmondani, hogy mikor volt a fogantatás. az uh biztosabb.
én is így vagyok, ahogy írtad. az uh szerint számolok.
A feleségem nõgyógyásza egy dolgot mondott. "Egy a lényeg, dinamikus és folyamatos legyen a fejlõdés". Mivel nem biztos, hogy szabályosak voltak a ciklusaid, és a beágyazódás se 2 perc, ezért talán az uh szerinti pontosabb, hisz azt sok ezer terhesség átlagából számították ki. De az is lehet, hogy egy hangyányival kisebb most a kis pocaklakó de még akkor is lehet belõle kosaras:)
A megint egy hét eltérést úgy érted, hogy a naptárhoz képest már mínusz két hét???Azért ez nem lesz jó omen.De ha továbbra is tartja az egyhetes eltérést az nem gáz.Talán errõl beszélned kellene egy dokival, vagy a védõnõddel. Nos, az én kis békámmal is ugyanez a helyzet.A második trimeszter elején egy hét eltérése volt, míg az elsõben az adott hétnek megfelelõ méretekkel rendelkezett.Most voltunk a 30 hetes UHn és kiderült, hogy szép nagy a kispocak, már majdnem 31 hetes méreteknek megfelelõ, pedig csak 30 hét és 1 naposak voltunk.A vizsgálatokra járj a naptár szerint.A szülés idõpontja szempontjából úgyis a 36. heti UH lesz a mérvadó.
na szoval nekem minden uh 1-2 hét eltérést mutat.semmi baj a babáddal sajnos ez elõ fordul.van egy olyan az uh-on hogy bpd érték nézd meg hogy mennyi menj fel a baba szoba oldalra nézd meg szerinted hány hetes vagy és nezd hozzá a bpd értéket.ha eltérést találsz nem baj.én sem tudom hány hetes vagyok 30 vagy 32?de ne aggodj.és a szülés idõpontját a mensihez számolják.remélem tudtam segiteni


18 hetesen terhesség megszakitásom volt a baba agykoponya hiánya miatt. Voltam genetikai vérvételen, de a doki szerint az volt a baj, hogy a háziorvos 6 hetesen Piassan-t adott. Szedek femibiont, de mikor probálkozhatok, és kell még valami vitamin?

AUG.23-ÁN TÖRTÉNT A BEAVATKOZÁS,OKT.3-án kezdtem afemibion800-at

Legjobb válasz: szia! elõször is nagyon sajnálom ami történt,de fel a fejjel! nekem sajna 10 hetesen kellett megszakítani,és lelkileg nagyon nehéz volt! nekem a doki 6 hónap védekezést javasolt,de inkább kérdezd meg a dokid? a háziorvossal nem beszéltél errõl a dologról?

szia! elõször is nagyon sajnálom ami történt, de fel a fejjel! nekem sajna 10 hetesen kellett megszakítani, és lelkileg nagyon nehéz volt! nekem a doki 6 hónap védekezést javasolt, de inkább kérdezd meg a dokid? a háziorvossal nem beszéltél errõl a dologról?
Elõször is nagyon sajnálom, ami Veled/Veletek történt. Nekem júniusban volt spontán vetélésem mûtéti befejezéssel. Akkor a dokim azt mondta, hogy elég 3 hónapot várni és kezdjem el szedni a Femibiont. Most újra babát várok! Szóval szedd nyugodtan, 1 hónap után már van hatása, utána próbálkozzatok! Szorítok!
18 hetesen? Mi volt a baj, hogy ezt a megoldást kellett válszatani? Nagyon sajnálom!
Az elõzõ vagyok. Hamar nyomtam. Szóval az AFP-n már lehetett látni? Korábban senki nem vette észre, hogy baj lehet?
Részvétem, de ha ez ha ez bizonyítható, akkor én peperelném a háziorvost!

A 12 hetes genetikai ultrahangot hasi ultrahanggal megcsinálják? Mert nálunk csak hasi van. Kell vinni valamit? A belgyógyászatra a védőnő szerint csak a 16. hét körül kell mennem. Gondolom, akkor lesz vérvétel.

Legjobb válasz: szia! Igen, általában azt már hasival csinálják, nem hiszem hogy az idõpontkérésen kívül bármi elintéznivaló lenne azzal kapcsolatban. A belgyógyászati vizsgálat és a laborvizsgálatok két különbözõ beutalóval, különbözõ idõpontban történtek nálunk. Laborban már a 12. héten voltam, belgyógyásznál csak a 20. után, az csak egy ekg és általános állapotfelmérés volt a házi orvosomnál a laboreredményeket is vinnem kellett. Vérvételre a nõgyógyász fog beutalót adni, az uh után keresd meg az orvosod és kérj tõle beutalókat ha nincs még nálad. 29 hetes + 22 hós

szia! Igen, általában azt már hasival csinálják, nem hiszem hogy az idõpontkérésen kívül bármi elintéznivaló lenne azzal kapcsolatban. A belgyógyászati vizsgálat és a laborvizsgálatok két különbözõ beutalóval, különbözõ idõpontban történtek nálunk. Laborban már a 12. héten voltam, belgyógyásznál csak a 20. után, az csak egy ekg és általános állapotfelmérés volt a házi orvosomnál a laboreredményeket is vinnem kellett. Vérvételre a nõgyógyász fog beutalót adni, az uh után keresd meg az orvosod és kérj tõle beutalókat ha nincs még nálad. 29 hetes + 22 hós
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Nekem is hasi ultrahang volt a 12.heti.Belgyógyászaton pont ma voltam, a 14.héten.EKg volt csak mrg vérnyomásmérés.A 16.héten meg az AFP lesz.

Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0, 95, a 16. héten 1, 1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg. Biztos, hogy egészséges a babám?

Én 38 éves vagyok. Az integrált teszt eredménye 1:490, az AFP a 15. héten 0,95, a 16. héten 1,1. A 18. heti genetikai UH-n semmi rendelleneset nem találtak, de a baba méretei szerint nem 18, hanem 19 hetesnek felel meg, tehát nagy baba.

Legjobb válasz: A korodból kifolyólag alacsonyabb az integrált teszt eredménye, de 250 fölött azt mondják nem kell aggódni. A kicsik meg mindig máshogy fejlõdnek. Most lehet, hogy 1 héttel idúõsebbnek tûnik a méretei alapján, de lehet, a következõ UH-n meg pont a korának megfelelõ lesz. Szerintem próbálj megnyugodni. Az integrált teszt eredménye negatív. Az AFP-d jó. Genetikai Uh-n sem láttak semmit. Nyugi!

A korodból kifolyólag alacsonyabb az integrált teszt eredménye, de 250 fölött azt mondják nem kell aggódni. A kicsik meg mindig máshogy fejlõdnek. Most lehet, hogy 1 héttel idúõsebbnek tûnik a méretei alapján, de lehet, a következõ UH-n meg pont a korának megfelelõ lesz. Szerintem próbálj megnyugodni. Az integrált teszt eredménye negatív. Az AFP-d jó. Genetikai Uh-n sem láttak semmit. Nyugi!
Szerintem igen, egészséges, ha bármi gond lett volna, akkor azt már látták volna. Igaz, hogy már benne vagy a terhességi korban, de 35. fölött amúgy is fel kell ajánlaniuk a magzatvíz mintavételt, ha azt igénybeveszed, akkor ott 100%-os bizonyosságot kapsz. Bár ennek van vetélési kockázata. De azért a 490-bõl az 1 szerintem elég nagy ahhoz, hogy ne legyen semmi gond, ráadásul az afp is jó és a genetikain sem találtak rendelleneset, ezért próbálj meg megnyugodni! 4, 5 hós kislány anyukája.
szerintem semmi gond, sõt. nagyon szépen fejlodik, valoszinuleg nagyon jól vigyázol rá. azt hiszem nem 1:250tõl, hanem 1:150tõl van ok aggódni, szóval messze vagy te még attól. nyugi.
Szia! Az integrálton nekem is egy héttel nagyobb volt a bébi, majd a következõ ultrahangra meg már 2 nappal kisebb volt a koránál. Emiatt ne aggódj, mindenki a saját kis tempójában fejlõdik. Szerintem Õ csak jól érzi magát a pocakodban. 24.hetes kismami
0. Keblemre, tesó!
"Ha genetikai okok miatt sovány vagoyk és nem tudok kigyúrni magamat" Pff tehát szar az edzésed és az étrended és nem szereted a kemény munkát.
Ennél nagyobb kamukat ritkán lehet olvasni. Genetikailag kövér: Bullshit. Elmész a TEREMBE! Kajálsz normálisan kvasokat, és hízni fogsz. Ha rendesen kajálsz, akkor lehet, h izmosodni is. A tingli-tangli otthon csinálok valami b.ziságot, az minden, csak nem edzés. Kajálni pedig tök lazán lehet, leülsz, aztán eszel. Én pl ráfoghatnám, h genetikailag fos kövér vagyok. Mert, ha annyit ennék, amennyit akarok, és nem edzenék simán lennék egy 150 kilós bálna, de önmegtartóztatok, meg edzek. Lehet itt bunkózni, meg szidni azokat, akik tisztességesen lejárnak edzeni, de inkább tenni kellene azért, h ne nézz ki úgy, mint egy fos.
A kérdező hozzászólása: ma 21:57 Ha fizeted a több ezres költségeit a kondizásnak, nagyon szívesen elmegyek, addig pedig marad otthoni edzés és szerény étrend. Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni, hogy nincs pénzem feleslegbe még edzésre is, épp, hogy kijön minden a számlákra és alapvetõ dolgokra. Sajnos ez van.
Én is magamnak teremtem elõ az edzés költségeit. És a normális kaja sem drágább, mint a fos kaja, csak több odafigyelést igényel. Nem értem, hogy miért akartok normális barátnõt, ha nem tesztek érte. Am havi 9000 Ft az napi 300, ami 2 kávé ára... Vagy 1/3 doboz cigié annak, aki cigizik, vagy 1 tábla csokié... Mindenki eldöntheti, h neki mi a fontos.
Reklám: Paul "Coach" Wade : Fegyencedzés címû könyvét ajánlom figyelmedbe. Olcsón, otthoni körülmények közt is fenntartható, jó edzés programot javasol, és ha kitartóan csinálod, igazán brutál dolgokra is képes leszel. Kifizetetlen termékvásárlási rovatunkat olvasták.
Néha kezdem úgy érezni, hogy a konditermekben valami akció lehet minden egyes új tag után. De ha valakinek ronda az arca, és alacsony, attól még ugyanúgy fognak undorodni a csajok, függetlenül attól, hogy kigyúrt-e vagy sem, változtat-e magán, a külsején, vagy akár megpróbálkozik önfejlesztéssel javítani a belsõ értékein. Semmit sem ér. Persze, akinek nem kellett annyi csalódáson átmennie, az elhiheti, hogy ez talán segít, de aki egész életében csak elutasításokat kapott egész életében, annak oka van (nem néz ki jól az arca), és ezen nem tud változtatni.
16-os: Nem lehet, hogy nem csak az arcoddal van gond? Bújhatsz e mögé, de gondolkozz el.
Nem csak az arcommal van gond, ez igaz. Gond van a magasságommal is, de egyiken sem lehet javítani.
És itt a tipikus példája annak, mikor a ronda, ostoba korlátolt fiúk elkezdik hülyíteni egymást... Miért akartok a [email protected]ágaitokkal mindenkit megmérgezni? Figyelj csak, másik kérdéshez leírtam már, de ide is beírom, ha edzel, MAGADNAK fogsz jobban tetszeni, és ez az, ami rohadtul számít. A csajok az olyan palikra buknak, akiknek van önbizalmuk...
A kérdező hozzászólása: :(
Kevésbé elõnyös arccal, és alacsonyan tök mindegy, milyen a testalkatod már. Bármit tehetsz a külsõd vagy a belsõd javítása érdekében nem ér semmit. A ronda arcú és alacsony pasik a lányok szemében selejtek.
A kérdező hozzászólása: Igen, alacsony vagyok sajnos, ez is nagy hátrány, tudom. Sokszor látom hogy a pici lányok is inkább járnak egy 180-190cm magassal, nem zavarja õket a 20-30cm különbség sem.
A csontok tömege kb ugyanakkora minden emberben nagyon kis intervalumban változik...
Az, hogy valaki be tud-e csajozni az legtöbbször az arcon és a magasságon múlik. Ha magas vagy, talán még van valami esélyed, ha alacsony, akkor semmi.
Ja, azért szerintem se viheted túlzásba a gyúrást. Neked tényleg nehezebb az fix, dee nem lehetetlen. Amúgy meg ezt konkrétan mondták a lányok, hogy babapofid meg szép szemeid vannak? Mert az annyira nem rossz, meg ha ilyet mondanak az kis bóknak is vehetõ. Szóval akkor úgy mondom ha van eszed akkor lehet sikered
A kérdező hozzászólása: Nincs pénzem, de mindig edzek itthon, szerény körülmények között egy kidolgozott edzésterv szerint és jól is érzem magamat az edzések után, azért is csinálom, bár eredetileg nem ezért kezdtem, hanem, hogy izmos legyek és bejöjjek a lányoknak. Van egy kis izmom, de ez nudli, egy lánynak vastagabb a karja, ugyanis semmi hájam nincs és a csontozatom is genetikailag nagyon vékony. Szóval még ez sem segít rá tömegemre sajnos.
Esély az mindig van, de tenni is kell érte.
Az otthoni edzéssel van baj ember, felejtsd el, hogy otthon tingi lingi [email protected]éssel jó alakod lesz, plusz az étrend ez nem olcsó sport.Egyet javaslok menj el DOLGOZNI, ennyi. Igen keres melót, és lesz zséd mert így csak az idõdet pocsékolod. Nem bántásból de ez az igazság, elõbb tedd magadat rendbe anyagilag is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!