Találatok a következő kifejezésre: A gekkóm lassan (1 db)

A gekkóm már lassan 4 éve elvesztette a farkát és akitől kaptam azt mondta visszanő. Eddig nem nőtt vissza. Mi lesz?

vissza fog n?ni neki valaha vagy nem?és az normális hogy a n? gekkó nagyon sovány a pasi meg dagadt?nem lehet hogy beteg a csaj?

Legjobb válasz: Ha eddig nem nõtt vissza, akkor nem is fog, általában 2 héten belül megindul az új farok. Hogy mért nem nõtt vissza, az jó kérdés, talán genetikai hiba, vagy nemtommi... A sovány gekkót eredményezheti a hím is, ha csak ketten vannak, akkor szaporodási idõszakban a hím komoly terhet jelent a nõsténynek, és alaposan legyengítheti. Másik verzió, hogy elnyomja a hím a nõt, ez akkor szokott elõfordulni, ha nagy méretbeli, ésvagy korbeli különbség van. Egy ideig próbáld csipeszrõl táplálni a nõstényt, ha eszik semmi baja, ha nem akkor beteg.

Ha eddig nem nõtt vissza, akkor nem is fog, általában 2 héten belül megindul az új farok. Hogy mért nem nõtt vissza, az jó kérdés, talán genetikai hiba, vagy nemtommi... A sovány gekkót eredményezheti a hím is, ha csak ketten vannak, akkor szaporodási idõszakban a hím komoly terhet jelent a nõsténynek, és alaposan legyengítheti. Másik verzió, hogy elnyomja a hím a nõt, ez akkor szokott elõfordulni, ha nagy méretbeli, ésvagy korbeli különbség van. Egy ideig próbáld csipeszrõl táplálni a nõstényt, ha eszik semmi baja, ha nem akkor beteg.
A kérdező hozzászólása: köszi.én is a b-re gondoltam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van 2db ékszer teknősöm és nem tundak úszni de miért?

kipróbáltam hogy milyen lenne neki ha kimászót építenék az akváriumba de a víz alján kapálóznak csak miért van ez nem tudnak úszni? így megcsináljam nekik a kimászót és félig legyen vízzel az akvárium? de mi van ha megfulladnak? vagy inkább csak maradjon úgy ahogy eddig volt hogy kicsi vizet teszek bele ami épp hogy ellepi őket?

3

Egy Torvosaurus felboríthatott így egy Diplodocust?

http://www.youtube.com/watch?v=zlFMM7dG6BE Amikor a Torvosaurus feldönti azt a nagy Diplodocust, azt a valóságban is megtudta csinálni ?

5

Hogy lehet elriasztani a gyíkokat?

3

Szeretnék egy leguánt. Honnan érdemes megvenni? Van valami tapasztalata valakinek?

4

A mérges kígyókat hogy veszélytelenítik?

Van ahol elterjedt hogy pl kobrákkal szórakoztatják az embereket, akkor annak a méregfogát veszik ki vagy magát a méreg mirigyet?

1

Mit tegyek? Harap az ékszerteknősöm

Sárgafülüm van,és akárhányszor hozzáérek megharap vagy csak a közelében vagyok már készül. Nem tudom mi baja lehet, eddig nem csinált ilyet
Köszi a srgítséget

6

Milyen kisnövényeket lehet berakni a Sisakos Kaméleonom terráriumába?

Természetesen olyat, ami nem mérgező.A húgomé a Kaméleon. Kisebb szobai növényt, gyógynövényt, akármit, csak ne legyen mérgező.

4

Hogy lehet szerezni gyíkot?

Honnét tudnék gyíkot szerezni mindegy milyen. Van egy kerti tavunk abba belemennek?

4

Van olyan kígyó/sikló ami hasonlít mérges kígyóra/viperára?

Tehát szokták otthon tartani, nem mérges és vipera kinézete van tehát az a jellegzetes fej, van ilyen?

4

Gabonasiklót keresnék (? )

Mindenképp Kaposváron és környékén ha valaki tud légyszi válaszoljon :D

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!