Találatok a következő kifejezésre: A gazdaságmatematika nehéz (1 db)

A gazdaságmatematika (Analízis) nehéz?

Legjobb válasz: Hát akinek nincs érzéke hozzá,annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból,szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. ,lesz még II.is... Brrr...

Hát akinek nincs érzéke hozzá, annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból, szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. , lesz még II.is... Brrr...
ha eddig minden lecket sikerult atvenned matekbol akkor ezis siman fog menni.ha megvan az alap a tobbit mar konnyu hozzatanulni
Nekem is lesz egyetem analízis tantárgyam, én közgázra megyek. Esetleg tudna nekem mondani valaki, hogy ennek a sok deriválásnak meg integrálásnak van-e gyakorlati haszna, hogyan és mire használják pl. gazdaságelemzéshez. Mondjuk semmi bajom az elmélettel csak kiváncsi vagyok rá.
Nem vészes, jól be kell gyakorolni.
A gazdasági matek és az analízis nem ugyanaz(legalábbis nálunk).Én vért izzadva sem tudtam megcsinálni az analízist, mákból mentem át és most elõttem a gazdmatek:(Újra kéne születnem, hogy legyen hozzá agyam, sajnos semmi affinitásom sincs az egészhez, teljesen más beállítottságú vagyok, de muszáj...Nagyon nehéz.Valakinek meg tök sima ügy, ha jó voltál matekból, szerintem nem lesz vele probléma...csak ügyesen, kitartás.
Az anál-lízis? Az smafu. A linalg, na az már kezd necces lenni. A többváltozós statiszika is egy gyönyörmény még, bár mondjuk én mostmár szeretem.
Nagyon nagyon nagyon sokat kell gyakorolni rá, én azt tettem, az elsõ zh-m belõle 4es lett :) Bár fogalmam se volt, hogy azok az eredmények mire jók amik kijöttek, nembaj.... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SZTE: Szociális támogatást meddig kapjuk az őszi félévben?

Úgyértem 3 hónapig? október, november, és decemberben?
Csakmert itt valaki azt mondta nekem, hogy a január is beleszámít, de én ezt nem tudom elképzelni. Még nem kaptam támogatást, ezért nem tudom.

10

Egyetem/fősuli könyvtárában jegyzetet nyomtatni ingyenes? Bármennyi oldalt?

Bocsi ,lehet ,hogy hülyeséget kérdezek,csak mintha vmi ilyesmit olvastam volna a suli tájékoztatójában... Vagyis,hogy ,ha kifizetem a kölcsönzési díjat ,akkor ez a szolgáltatás ingyenes lenne ?
Az a baj,hogy levelezőn vagyok és most nem igazán tudom megkérdezni a csoporttársaimat ,de ők is mintha azt mindták volna,hogy nem veszik meg a könyvet ,hanem kinyomtatják ... de ,ha fizetni kell a nyomtatásért ,akkor azt számoltam ,hogy az majdnem annyi ,mintha megvenném a könyvet . Mert eléggé vaskos könyv.:S

köszönöm szépen előre is!

5

A "Kaposi József; Száray Miklós Érettségi adattár 9-12. évfolyam" az emelt szintű érettségi anyagot is tartalmazza?

(sehol sem találtam rá utalást)

2

Mondhat ilyet egy tanár?

Rajz óra volt, és a tanárnő mutogatta a barátnőmnek, hogy rajzoljon. Erre mondta a barátnőm, hogy oké jólvan. De tök normális, aranyos hangnemben, erre a tanárnő elkezdett ordibálni, hogy vele így ne beszéljen senki, ő egy 3 diplomás tanár mi meg (igen, az egész osztály..) egy senkihái sz*rházi idiota, aki 1 senki és semmi nem lesz belőlünk. Egész órán ócsárolt minket. Ilyet mondhat ránk?

10

Sikertelen OKJ-s képzés /informatikai hálózattelepítő -és üzemeltető technikus/ esetén valóban ingyenes az első pótvizsga?

Vagy ez iskolánként változó?

0

Most mi van az előrehozott érettségivel?

Azt olvastam valahol hogy most lehet utoljára csinálni meg ilyenek.Én most vagyok 11.es de még van 2 éves érettségiig mert voltam 0-os de 2 hét múlva már 18 leszek és szeretnék legalább 1 évet megspórolni azzal hogy leérettségizek 1 évvel előbb.Nekem erre már akkor nem is lesz lehetőségem?Vagy hogy van ez?Van rá mód hogy leérettségizzek mindenből előbb?

2

Keresem a Mozaik Kiadótól a Tudásszintmérő magyar nyelv 8A és a 8B megoldokulcsait, tudnátok segíteni?

:)Hogyha tudtok írni nekem egy linket nagyon hálás lennék?!

0

Milyen tanárok tanítanak a Szterényiben Monoron?

Név és milyen tantárgy?

2

Érdemes e a Gundel Károly Vendéglátóipari és idegenforgalmi szakközépiskolába idegenforgalmi szakon tanulni?

Érdekelne hogy mennyire éri meg és hogy el lehet e helyezkedni vele itthon vagy külföldön és ott hol?

0

Szerintetek menjek koleszba?

13 éves lány vagyok, 8as.. Jövőre mindenképp szeretnék sulit váltani! Anyám tanár egy gimiben a városban, és szeretné ha oda járnék. (nem rossz suli, de vhogy nem tudok megbirkózni a gondolattal, hogy anyámmal együtt lennék még iskolában is)
Amúgy kinézetem 1 szuper koleszt Szombathelyen, meg egy sulit is, kb 5 percre tőle:D
de van 3 gondom:
1 kicsit félek a közösségtől, a mostani osztályomban szinte egyáltalán nincsenek barátaim, de sulin kívül vannak, ugyh lehet h nem velem van a baj.
2 nem tudom h mondjam meg anyámnak
3 a suliba nyáron kellett volna jelentkezni..a felvételi januárban lesz, azt megtudom írni (jó tanuló vagyok, ugyh szerintem sikerülne is) de van olyan h utólag jelentkezek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!