Találatok a következő kifejezésre: A gazdaságmatematika nehéz (1 db)

A gazdaságmatematika (Analízis) nehéz?

Legjobb válasz: Hát akinek nincs érzéke hozzá,annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból,szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. ,lesz még II.is... Brrr...

Hát akinek nincs érzéke hozzá, annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból, szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. , lesz még II.is... Brrr...
ha eddig minden lecket sikerult atvenned matekbol akkor ezis siman fog menni.ha megvan az alap a tobbit mar konnyu hozzatanulni
Nekem is lesz egyetem analízis tantárgyam, én közgázra megyek. Esetleg tudna nekem mondani valaki, hogy ennek a sok deriválásnak meg integrálásnak van-e gyakorlati haszna, hogyan és mire használják pl. gazdaságelemzéshez. Mondjuk semmi bajom az elmélettel csak kiváncsi vagyok rá.
Nem vészes, jól be kell gyakorolni.
A gazdasági matek és az analízis nem ugyanaz(legalábbis nálunk).Én vért izzadva sem tudtam megcsinálni az analízist, mákból mentem át és most elõttem a gazdmatek:(Újra kéne születnem, hogy legyen hozzá agyam, sajnos semmi affinitásom sincs az egészhez, teljesen más beállítottságú vagyok, de muszáj...Nagyon nehéz.Valakinek meg tök sima ügy, ha jó voltál matekból, szerintem nem lesz vele probléma...csak ügyesen, kitartás.
Az anál-lízis? Az smafu. A linalg, na az már kezd necces lenni. A többváltozós statiszika is egy gyönyörmény még, bár mondjuk én mostmár szeretem.
Nagyon nagyon nagyon sokat kell gyakorolni rá, én azt tettem, az elsõ zh-m belõle 4es lett :) Bár fogalmam se volt, hogy azok az eredmények mire jók amik kijöttek, nembaj.... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Diákhitelt akkor is felvehetek, ha OKJ-s képzésen vagyok, és nem egyetemen?

1

40 óra igazolatlannál mi várható szakközépben? Nagyon utálom a sulit, tudom muszáj lenne bejárni, de 5 napot így is lógtam már.

És ha mindennap 8 órám lett volna akkor 40.Leszólást ne írjatok lécci.

1

Ha az orvostól kapott igazoláson a dátumot átírják, tehát meghosszabbítják az igazolást 1-2 nappal, akkor azért milyen büntetések járhatnak ha kiderül?

Ha kiderülne akkor az megoldható, hogy elfelejtik és az az napot a szülő kiigazolja?

2

A gyakorló tanárok tényleg csak 20 órát taníthatnak? Ha igen, valaki be tudja linkelni az erre vonatkozó törvényt?

0

Lehet-e ebből valami problémám? (részletek lentebb)

Év elején felvettem egy C-tantárgyat, de ez első 2 alkalom után meguntam. Ha nem járok be, meg félév végén nem megyek vizsgázni se belőle, abból származhat valami hátrányom, bajom azon kívül, hogy nem kapom meg a kreditet?

1

Hogy néz ki egy szakdolgozat és mi a lényege? Miből áll?

Azzal kezdem, hogy miért ezt a témát választottam, majd néhány pontos adat, okoskodás és hivatkozás után levonom a következtetést, amiben elfogultan igazat adok magamnak a saját összegyűjtött adataim és elgondolásaim alapján? Jól gondolom?
Várok egyéb kiegészítést és jótanácsot is. (Amúgy nem kell nagyon komoly szakdogára gondolni, ez csak ilyen amatőr bármiről-szabad-írni típusú, pároldalas dolog kell, hogy legyen bemelegítésként.)
Köszönöm előre is.

0

Mindig elkalandozok tanulás közben, hogy tudnék tanulni végre?

tippek, ötletek ?

5

Egészségügyi dolgozók, eleinte nem féltetek h hibáztok, és valaki meghal, vagy rossz gyógyszert adsz be?

Gyakorlatomat töltöm szülésznő leszek, és iszonyatosan félek, hogy vmit elrontok, aminek súlyos következménye lesz, persze nem mutatom ki...mert ugye más a protokoll, és más a való életben is, ahogy csináljuk a dolgokat, sokszor ezzel álmodok, meg a műhiba perekről...

2

CASIO fx 220 Fraction számológépen hogyan tudok sokadik hatványra emelni egy számot?

Például hogyan, melyik gombokkal tudom a 2-t a 3-dik hatványra emelni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

4

Neten található magyar Diplomamunkát betudom adni külföldi egyetemre mint az én diplomamunkámat? Rájönnek hogy nem én csináltam?

osztrák egyetemen tanulok, és most kellene megírnom a BA diplomamunkát. Neten találtam több magyar diplomamunkát amit magyarországi egyetemen adtak be.

Betudom adni valamelyiket az osztrák egyetemre ? ( németre lefordítom ) rájönnek vhogy hogy nem én csináltam ?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!