Találatok a következő kifejezésre: A gazdaságmatematika nehéz (1 db)

A gazdaságmatematika (Analízis) nehéz?

Legjobb válasz: Hát akinek nincs érzéke hozzá,annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból,szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. ,lesz még II.is... Brrr...

Hát akinek nincs érzéke hozzá, annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból, szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. , lesz még II.is... Brrr...
ha eddig minden lecket sikerult atvenned matekbol akkor ezis siman fog menni.ha megvan az alap a tobbit mar konnyu hozzatanulni
Nekem is lesz egyetem analízis tantárgyam, én közgázra megyek. Esetleg tudna nekem mondani valaki, hogy ennek a sok deriválásnak meg integrálásnak van-e gyakorlati haszna, hogyan és mire használják pl. gazdaságelemzéshez. Mondjuk semmi bajom az elmélettel csak kiváncsi vagyok rá.
Nem vészes, jól be kell gyakorolni.
A gazdasági matek és az analízis nem ugyanaz(legalábbis nálunk).Én vért izzadva sem tudtam megcsinálni az analízist, mákból mentem át és most elõttem a gazdmatek:(Újra kéne születnem, hogy legyen hozzá agyam, sajnos semmi affinitásom sincs az egészhez, teljesen más beállítottságú vagyok, de muszáj...Nagyon nehéz.Valakinek meg tök sima ügy, ha jó voltál matekból, szerintem nem lesz vele probléma...csak ügyesen, kitartás.
Az anál-lízis? Az smafu. A linalg, na az már kezd necces lenni. A többváltozós statiszika is egy gyönyörmény még, bár mondjuk én mostmár szeretem.
Nagyon nagyon nagyon sokat kell gyakorolni rá, én azt tettem, az elsõ zh-m belõle 4es lett :) Bár fogalmam se volt, hogy azok az eredmények mire jók amik kijöttek, nembaj.... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom mit tegyek. Melyiket válasszam?

Maradjak egyetemen, vagy menjek okj-s képzésre?
Szeptemberben elkezdtem az egyetemet. A felvételi időszaka alatt örömmel vártam, hogy bejussak, de mára ez a visszájára fordult.
Kétségbe vagyok esve..
A tananyag nagyon nehéz, és nem tudom, hogy hogyan tudnám megszerezni a diplomát. A probléma az , hogy magolós típus vagyok, és a lényeget csak úgy magamtól nem tudom megfogni. A szakra, ahova járok elég hülyének érzem magam, mivel a csoporttársaim mérföldekkel okosabbak nálam, sőt előismeretekkel is rendelkeznek, és a szak is rettentően nehéz.
A másik problémám, hogy könnyen leszek depressziós, mivel semmi önbizalmam nincs, sőt ez a depresszió akkor is megmutatkozik, ha a tanulásban nem érek el jó jegyet(középiskolában mindenből négyes voltam, de azt hozzá kell tenni, hogy nem jártam nehéz középiskolába) Alapjában véve nem vagyok szorgalmas típus, de megpróbálom magamból a legtöbbet kihozni. Gondolkodtam azon is, hogy átmegyek egy okj-s képzésre, de azzal nem fogok tudni elhelyezkedni, továbbá a szüleimnek, a barátaimnak, és legfőképpen magamnak csalódást okoznék, hogy nem tudom elvégezni az adott szakot, és ez mélyebb depresszióba sodorna. Nem tudom mit tegyek. Hagyjam ott az egyetemet vagy folytassam?
Kérlek adjatok tanácsot, mert nem jutok dűlőre.

4

Hogyan kell ezeket a mondatokat németül mondani?

1. Emelt szintű angol tagozat
2. Középfokú komplex nyelvvizsga angol és német
3. Elsősorban mezőgazdaságban, erdészetben és Vadásztársaságoknál szerzett tapasztalatok. Sokat dolgoztam szőlészetben illetve kertészetben is, ahol igen fontos volt a jó csapatmunka és terhelhetőség.

1

Személy és vagyonőr tanfolyamot végzek. Folyik ellenem eljárás. Lehetek és biztonsági őr?

Vizsga előtt alá kell írni egy papírt hogy semmilyen eljárás nem folyik ellened. Hát ellenem folyik egy , garázdaság miatt. Hatodrendű vádlott vagyok. 1 hónap múlva vizsgázok.
Van ilyenkor valami kiértő, kikérem az erkölcsit? Mi a fedhetetlenség?
Vagy aláírom a papírt hogy nem folyik ellenem, levizsgázok, de addig nem válthatom ki a biztonságiőr papíromat a rendőrségen, Õk látni fogják hogy folyik ellenem eljárás, és hogy én aláírtam egy ilyen papírt, hogy nem folyik????

4

Ha kérvényt írok arról h felmentsenek egy tantárgy alól a címzett az intézmény vagy az igazgató legyen?

1

2012/13as diák érvényesítő csak oktober 31 ig érvényes?

Nem lehet kitolni, esetleg használni decemberben vagy 2014 elején

3

Régebben humánpolitikai szaknak nevezték, most?

Olyan szakot keresek, aminek az elvégzése után cégeknél tudsz elhelyezkedni, a külföldi országokkal tartot a kapcsolatot, utazol, emberekkel foglalkozol.
Nem a nemzetközi kapcsolatokra gondolok!!
Régebben humánpolitikai szaknak nevezték, most?
És melyik az az iskola/egyetem?

6

Közmunkára hány éves korig lehet kötelezni?

3

Milyen messze kell lakni egy iskolától hogy be tudjak kerülni a kollégiumba?

8-as vagyok és hévízre szeretnék gimibe menni, kb. 30 percre lakom az iskolától, és azt szeretném megtudni hogy van-e esélyem bekerülni a kollégiumba...fontos lenne mert a szüleim a munkájuk miatt nem tudnának bevinni reggel...

0

Kölcsön tudná valaki adni nekem a Solutions Pre-Intermediate Student's Book with MultiROM könyvet ill. munkafüzetet?

Az iskola nem rendelte meg többünknek, mert rászorulok vagyunk,így napi szinten kínlódunk a tanulással.Próbáltuk már több helyen beszerezni, de nincs raktáron.

0

Ti sulitokban van öltözőszekrény a tanteremben?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!