Találatok a következő kifejezésre: A gazdaságmatematika nehéz (1 db)

A gazdaságmatematika (Analízis) nehéz?

Legjobb válasz: Hát akinek nincs érzéke hozzá,annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból,szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. ,lesz még II.is... Brrr...

Hát akinek nincs érzéke hozzá, annak igenis nehéz.Én sosem voltam penge matekból, szenvedek is vele 2 féléve...És ez csak a gazdmatekI. , lesz még II.is... Brrr...
ha eddig minden lecket sikerult atvenned matekbol akkor ezis siman fog menni.ha megvan az alap a tobbit mar konnyu hozzatanulni
Nekem is lesz egyetem analízis tantárgyam, én közgázra megyek. Esetleg tudna nekem mondani valaki, hogy ennek a sok deriválásnak meg integrálásnak van-e gyakorlati haszna, hogyan és mire használják pl. gazdaságelemzéshez. Mondjuk semmi bajom az elmélettel csak kiváncsi vagyok rá.
Nem vészes, jól be kell gyakorolni.
A gazdasági matek és az analízis nem ugyanaz(legalábbis nálunk).Én vért izzadva sem tudtam megcsinálni az analízist, mákból mentem át és most elõttem a gazdmatek:(Újra kéne születnem, hogy legyen hozzá agyam, sajnos semmi affinitásom sincs az egészhez, teljesen más beállítottságú vagyok, de muszáj...Nagyon nehéz.Valakinek meg tök sima ügy, ha jó voltál matekból, szerintem nem lesz vele probléma...csak ügyesen, kitartás.
Az anál-lízis? Az smafu. A linalg, na az már kezd necces lenni. A többváltozós statiszika is egy gyönyörmény még, bár mondjuk én mostmár szeretem.
Nagyon nagyon nagyon sokat kell gyakorolni rá, én azt tettem, az elsõ zh-m belõle 4es lett :) Bár fogalmam se volt, hogy azok az eredmények mire jók amik kijöttek, nembaj.... :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki esetleg nem írt hasonló témában diplomamunkát? Én már fizetnék is a segítségért, csak már haladjak vele. Bővebben belül.

Hol is kezdjem, anno nagyon jól sikerült előző munkám, 40 oldalas munkámat egyből elfogadták, nem volt semmi gond. Most írom a diplomamunkámat, melynek legalább 60 oldalasnak kellene lennie, de konzulensemmel nem jutok dűlőre. Már harmadszor dobja vissza a munkám, abból kétszer 30oldal nem tetszett neki, most megy úgy 10oldalra nyögte ki, hogy maradhat.
Kitartó férfi létemre sose szoktam kiskapukat keresni, de most azt szeretném kérdezni, hogy nem írt véletlenül valaki hasonló témában diplomamunkát? Témám az olvasás és irodalomtanítás az alapiskolán lenne. Piszkozatok, írások, források, bármi jól jönne. Itt úgymond lebukásról se lenne szó, mert külföldön írom, és nem vagyok az a copy-paste fajta ember, aki ne fogalmazná át az adott szöveget. Ha tartalmasabb anyagról lenne szó, akkor fizetnék is érte, csak végre olyan anyagot tudjak konzulens bácsi elé letenni, amit nem dob végre vissza.

0

Ha kijelölnek egy napot hogy mikor tudom megtekinteni az érettségimet, de nem tudok azon a napon menni, akkor?

Akkor lesz abból valamiféle hátrányom? Nem járok már iskolába kormány hivatalon keresztül jelentkeztem, és kijelöltek egy napot, amikor megtekinthetem...viszont sajnos időköznem közbe jött valami ami miatt nem tudok menni.
Ilyenkor mi a teendő? Emelt szintűről van szó.

2

Kiközvetítettek járási hivatalba (önkormányzat) közhasznú adminisztrációs/ügyfélszolgálati munkára. Napi 8óra. Milyen feladatokat adhatnak itt? Munkaidő 8tól 4ig?

0

Eltűnt a közjegyző által hitelesített biztonsági őri papírom, így nem tudom kiváltani a rendőrségen a biztonsági őr igazolványomat?

Csináltassam meg újra a közjegyzős hitelesítést, vagy valahogy a rendszerben benne van?

1000 ft volt, de elveszett.

0

Tudnátok gazdasági ismeretek tantárggyal kapcsolatos zenét?

Olyanra gondolok mint pl. kémia tantárgyhoz kapcsolható a 16 tonna feketeszén c. dal.
És ilyen kéne nekem, csak a gazdasági ismeretek tantárgyhoz kapcsolódóan.

1

Filozófia házi : Egy elvont fogalomról kell "könyvet" írni, mit írjak?

Címet kell adni neki,tartalomjegyzéket a fejezet címekkel és 2-3 soros tartalmat mindegyik fejezethez. Sajnos semmi ötletem sincs..

2

Ma kaptam meg a diákigazolványom, 1-én lejár az ideiglenes, 4-én kezdődik a suli, most így megbüntethet a buszos?

Diákom van, de matricáztatni még nem matricáztathattam mivel ma kaptam meg.

Az ideiglenes meg 1-én lejár. Bérletem van, csak ugye így nincs hozzá okirat. (mivel az már 4-én lejár a diákom meg matrica nélküli.)

4

Milyenek a magyar kollégiumok és kiket vesznek be? Ha Debreceni vagyok bejuthatok?

Az érdekelne, hogy nagyon rosszak-e mert mindent hallottam már róluk.

0

Miért van egyeseknek új diákigazolványuk, másoknak pedig a régi matricás?

1

Mennyi idő lenne szükséges és hogyan tanuljak az emelt angol érettségire?

Most középszinten állok körülbelül és jövő ősszel szeretnék emeltezni. Nincs nyelvvizsgám. Kérjek tanártól segítséget?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!