Találatok a következő kifejezésre: A göndör tényleg (17 db)

Göndör hajúak! (De NEM a hullámosra értem hogy "göndör". Tényleg göndör haj) mit csináltok vele? (csak ne mondjátok h vasaljátok :S :D)

Legjobb válasz: Akkor mit kellene mondanom? Én akkor is vasalom, méghozzá szalonban, tartósan egyenesítem.

Akkor mit kellene mondanom? Én akkor is vasalom, méghozzá szalonban, tartósan egyenesítem.
én nem mondom hogy vasalom mert egybõl összeugrik ... :S am. venni kell hajgöndörítõ habot hogy tovább legyen göndör a hajad és szép loknissan. ha teheted ne szárítsd meg hajszárítóval mert az csak tönkre teszi. és szárazon nemszabad kifésülnöd. venni kell vagy göndörhajra fésülési balzsamot vagy kicsit nedvesítsd be a hajad ha kifésülöd, mert könnyen csomókbaugrik.
Elsõ vagyok. Én Budapesten, a City Szépségszalonban csináltatom, minden hajon másképp hat, van akinek több ideig tart, van akinek kevesebb. Én nagyon meg vagyok elégedve velük, és nem csak az egyenesítéssel. Itt olvashatsz róla ill. az elérhetõséget is megtalálod: http://www.cityszepseg.hu/ Szolgáltatásaink menüpont, Tartós hajegyenesítés, göndörítés-HydraTexture.
én sapiban alszom, begyûröm alá olyan félszárazon (nagyon vékony sapi) reggelre megszárad és nem sprõd meg a loknissága is megmarad nekem barna és már a derekamig ér, de az öcsém nagyon aranyos neki is ilyen csigás de neki szõke :D kiscsajok az oviba meg vannak érte õrülve xD
mióta levágattam 20 centit a hajmból, azóta göndör :D de én úgyhagyom. rika fogú fafésûvel reggel fésülködök, elötte befújom egy sprével.
sorry h kérdezek de az elsõkérdezõtõl kérdezem h mit ért a tartós hajkiegyenesítésrõl.hol csináltatja és mennyiért... FONTOS!!!
Én nekem hid el nagyon göndör és szivos a hajam.A fodrász nem tudta kifésülni szall gondolhatod.Nálam a fodrász egy krémet kent rá 2000 Ft volt mivel nekem sok hajam volt igy még egyet kellet venni szvall 4000 az anyag ezt fodrász kellékesnél lehet venni de fodrász csinálja mert bonyolult.Nekem mivel szivos mindig haj mosás után kivasalom és tökéletes egyenes. A vége kicsit begöndörödik de az nem zavar sõt tetszik is:D Mivel ismerõs volt a fodrász 3000 FT ért csinálta szall 7000Ft-ot fizettünk.Én Érden lakok. Remélem segitetem;)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:ismerõs...:D Elsõnek:azért kértem h ne azt írd hogy egyenesíted, mert én nem akarom hogy egyenes legyen, csak azt hogy könnyebben kezelhetõbb...-.- mindenki másnak is nagyon köszi!:D
Igen, tényleg jók.
Igen, sokkal szebben szárad úgy a haj, mint a sima hajszárítót használva.
Nekem attól nem lesz szép természetes hatású a hajam, hanem borzas lesz. Nekem akkor a legszebb, ha magától szárad meg.

Mennyire igaz az hogy azok a kutyafajták amikre azt mondják hogy nem hullik a szőre tényleg nem hullik pl egy havanese elég hosszú szőrű tényleg nem hullik ki szó szerint? Mert egy uszkárról ami göndör elhiszem

Legjobb válasz: nekem van egy bichon frise-m és egy havanese-m ,nem látok utánuk szõrt sehol,biztos hullik pár szõr szál de nem észrevehetõ, én 10 éve nem találkoztam szõrrel (a frise-m ennyi idõs)

nekem van egy bichon frise-m és egy havanese-m , nem látok utánuk szõrt sehol, biztos hullik pár szõr szál de nem észrevehetõ, én 10 éve nem találkoztam szõrrel (a frise-m ennyi idõs)
Igen igaz. Nekem egy Máltaim volt de szõrt nem láttál utána soha... Ezeknek a kutyáknak olyan szõrük van mint a haj. Az ember haja is néha hullik így az övék is de naponta 1-2 aszál szõr max...észre se lehet venni.....
Mint ahogy az embernek is akkor hullik ki a legtöbb elhalt hajszála, mikor fésülködik, illetve el van töredezve, rendszeres (heti egy-két) fésüléssel, szõrápolással szinte egy fajta után sincs sok szõr a házban, ezen fajták után meg pláne.
A kérdező hozzászólása: hát én nem tudhatom ezt mert csak kinti kutyáim voltak és nekem folyton az a tapasztalatom volt míg kicsik voltak a házban voltak és egy simogatás után minden ruhadarabom tiszta szõr, és amit akarok(vagyis a lányom) venni az benti kutya ezért csak olyan lehet ami nem hullat és nem kell 6x söpörni és felmosni naponta mert arra senkinek nincs ideje, ezért kérdeztem általánosságban akinek ilyen kutyája van mik a tapasztalatai
Havanesem van, csak fésülésnél jön ki pár szál:) Szóval, szinte egyáltalán nem hullik a szõre. Szerintem az uszkárnak hullik. Ismerõsömnek van uszkárja, annak hullik egy kicsit, de a spiccrõl is halottam, hogy elvileg nem hullik, mégis amikor hazavittem a szomszéd elszökött német spicc-jét tiszta kutyaszõr voltam=/


Fiúk! Milyen hajú lányok jönnek be nektek? (hossz, szín, egyenes, göndör) Tényleg beindultok a frissen mosott hajra?

Legjobb válasz: Szõke, vagy vörös, váll alá érõ, egyenes, esetleg hullámos.

Szõke, vagy vörös, váll alá érõ, egyenes, esetleg hullámos.
szõke, vörös, hosszu, egyenes vagy hullámos
Legjobban a hosszú (minimum vállig érjen), kivasalt haj tetszik. Elsõsorban barnák, de szõke meg fekete haj is állhat nagyon jól egy lánynak. Valakinek a hullámos haj is jól áll, de az a tapasztalatom hogy egyenes hajjal sokkal jobban néz ki mindenki mint göndörrel. Az se árt, ha mossa :)
Szín, forma lényegtelen. A hossz viszont minél nagyobb annál jobb. Imádom ha egy nõnek, hátközépig ér a haja, vagy ha annál is hosszabb. Számomra ez nõiessé teszi a nõt... :) A frissen mosott hajnak általában jó illata van, de nem igazán arra indulok be, hanem a tulajra... :) 25/F

Ha a göndör hajat befestik, akkor tényleg elveszíti rugalmasságát?

Be szeretném festeni a hajamat. Már vannak benne hidrogén szőke melírcsíkok. A töve nagyon barna viszont a vége pedig szőke. Arra gondoltam, h befestetném világos szőkére, h legyen 1 színű. Hosszú göndör hajam van és félek, h nem lesz annyira göndör utána.

A göndör haj tényleg kevésbé hullik, mint az egyenes?

egy barátomnak göndör hosszú haja és megkérdzte a fodrászától, aki foglalkozik hajhosszabbítással is, hogy ha ? levágatná a haját és eladná, akkor azért mennyi pénzt kapna, de a fodrász azt mondta neki, hogy göndör hajat nem vesz meg, mert az kevésbé hullik, ezért neki az annyira nem business

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy kevésbé hullana.Legfeljebb többnek látszik és a göndörség miatt nehezebben hullik ki a többi szál közül.

Nem hiszem, hogy kevésbé hullana.Legfeljebb többnek látszik és a göndörség miatt nehezebben hullik ki a többi szál közül.

Göndör (nem hullámos) hajúak, akik vasalják. Sikerül tartósra és tényleg egyenesre kivasalni a hajatokat?

Nekem soha nem lesz tartós, akármit csinálok. Nektek milyen módszeretek van? Milyen márkájú vasalóval csináljátok és milyen balzsamot tesztek a hajatokra?

Legjobb válasz: szia ! nekem is göndör hajam van sajna :( hajmosás után(természetesen száraz hajam) vasalom és hajmosásig tart egyszerû sampont használok : WU2 balzsamot nem használok hajpakolást se szoktam hõvédõ szart se használok a hajvasalóm is nagyon egyszerû: selecline nagyon aprólékosan vasald ki szinte tincsenként (igaz hogy igy nem fél óra ) és birni fogja :D

szia ! nekem is göndör hajam van sajna :( hajmosás után(természetesen száraz hajam) vasalom és hajmosásig tart egyszerû sampont használok : WU2 balzsamot nem használok hajpakolást se szoktam hõvédõ szart se használok a hajvasalóm is nagyon egyszerû: selecline nagyon aprólékosan vasald ki szinte tincsenként (igaz hogy igy nem fél óra ) és birni fogja :D
de jó aprólékosan és ne azt figyeld mennyi ideje vasalod hanem hogy mijen jó lesz ha ügyesen kivasalod :P
A kérdező hozzászólása: Majd következõ hajmosáskor kipróbálom. Kaptam karácsonyra Babiliss hajvasalót, remélem sikerülni fog tartósra vasalni. :)
:D akkor ezek szerint még mindig az én "trükköm" a legjobb :D :P 1 vok
hajegyenesítõ sampon + vasalás elõtt bekenem HotLiss hõvédõvel és így egész nap egyenes. :)
10:13-as vagyok. é hajegyenesítõt semmilyet nem használok régen már próbáltam sokat, de csak "nyálas" lett tõle a hajam. egyáltalán nem lesz jobb.
nekem is ilyen bajaim voltak sokáig. aztán anyuéktól kaptam egy vasalós hajszárítót: http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/1379.jpg ez Babyliss, a hajvasalóm meg Belissima. ezzel szoktam megszárítani ha egyenesre akarom. nekem nagyon sok hajam van és próbálom a lehetõ leggyorsabban szárítani, és így mindig szét áll egy kicsit. utána gyorsan végig szaladok rajta vasalóval és kész:) nekem kb 2 napig szokott egyenes maradni aztán kezd hullámosodni. hajsampont, balzsamot, meg hajpakolást is Elseve-et használok.
A kérdező hozzászólása: Húgom is úgy vasala ki nekem, ahogy az elsõ válaszoló írta, de pár óra múlva kezdett hullámosodni elöl és a vége. Úgy látszik, nem nekem való a vasalás. Pedig húgomnak jó vasalója van.
gliss kur hajegyenesitõjit már rég lehet kapni és nem ér semmit :( szóval én vasalom és szerencsére tartós elsõ voltam :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Gondoltam, hogy kipróbálom majd a Gliss Kur hajegyenesítõ termékeit, amit nem tudom, lehet-e már kapni. Nem szeretném tönkre tenni a hajamat a vasalással, csak néha szeretném kivasalni. Vasalnám többször is, de ha látom, hogy nem tartós és a hajamat roncsolja, nincs értelme.
jajj azt elfelejtettem igaz hogy nem ojan márkás a hajvasalóm de attól még jó am én az auchanba vettem 2000ft-ért 2 éve és most sincs semmi baja :D am most láttam egy picivel modernebb változatát is vékonyabb meg kisebb az is 2000ft az egyik bnõm babyliss-t kapott és nem ért szart se
Én garnier táplál és kisimít sampont, balzsamot, habot használok, erre még egy hajkisimító krém, egy kis egyenesítõ spray. Kiszárítom, kivasalom, de még ez sem tart semeddig, kb. 6 óráig egyenes, utána hullámos. Szóval néha inkább hagyom a francba, és összefogom. Bár születtem volna szögegyenes hajúnak...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy türelmetlen vagyok. :)

Évek óta vasalom a hajam, sajnos törik, ezért szeretném abbahagyni. Így viszont olyan göndör, mint egy kisbárány szőre:S Nem akarok nevetség tárgyává válni, mert tényleg elég göndör, ráadásul rövid. (? )

Igazából ez nem is kérdés, igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi (esetleg tanácsokra), remélem nem baj.

Legjobb válasz: :)) Enyém is ilyen, de már lelóg a vállamig szárazon is. :) Vizesen sokkal hosszabb. Lehet nagyon jól növeszteni, úgy, hogy pld. a frufrudat hagyod megnõni, és feltûzöd egy pici csattal a fejed tetejére, vagy a füled mögé rakni oldalt, szóval az "átmenetet" kell túlélni valahogy. Nekem így sikerült :)

:) ) Enyém is ilyen, de már lelóg a vállamig szárazon is. :) Vizesen sokkal hosszabb. Lehet nagyon jól növeszteni, úgy, hogy pld. a frufrudat hagyod megnõni, és feltûzöd egy pici csattal a fejed tetejére, vagy a füled mögé rakni oldalt, szóval az "átmenetet" kell túlélni valahogy. Nekem így sikerült :)
Na, akkor egy fokkal szerencsésebb a helyzet, mint az enyém volt :) ) Még egy kis zselézés is fel tudja dobni. Nem tudom, mennyire dús a hajad, (az enyém eléggé), és egy kis vax-szal vagy zselével tudom vizes-hatásúvá tenni, és az is sokat dob rajta. (elsõ ismét).
Ugyan ez a helyzet velem is.:'D Nekem is vastagszálú, drótszerü göndör a hajam és ha megszárítom úgynézek ki mint egy pulikutya... Ezért vasaltam éveken keresztül és úgynéz ki már a hajam vége, mint valami drótkefe:D ezért levágta a fodrász ameddig töredezett volt és most nyáron lusta voltam néha kivasalni és hagytam hogy megszáradjon magától. Egy napig még nagyon gusztustalanul néz ki:D de utána ha nagy mint nap vizezed meg balzsamozod vagy zselézed akkor nagyon szép fürtökben fog állni és olyan igazi göndör hajad lesz. Én is most ezt csinálom, ráadásul én festetem is úgyhogy tényleg az egyikkel lekellett állnom. Amúgy a vállamig ér és elég dús, de egy próbát megér. Hátha tetszeni fog. Ja és a frufrum mindig egy csattal hátracsatolom középen. Próbáld ki! Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: A furfumat szerencsére fel tudom tûzni, mert hosszú oldalfufrum van (áldom az eszem, hogy mégsem vágattam egyenes, tömött fufrut, mint ahogy azt terveztem!), de míg az egyik oldalon egész szép kis loknik vannak, a másik oldalon olyan, mintha jól megcsupálták volna a fejemXD De várok, várok... remélem, így hamarabb megnõ.
A kérdező hozzászólása: MEglehetõsen sûrû, vastagszálú, és dús hajam van. A wax vagy a zselé miatt nem kell gyakrabban, esetleg naponta mosni?
A kérdező hozzászólása: Ki fogom próbálni! Amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de hogy fésülöd a hajad? Mert megfésültem (ritka fogúval), és a lokniszerûség kijött belõle, és szörnyen állt. Ha meg nem fésülöm meg, akkor elöl nem néz ki rosszul, de hátul lehet hogy kócos, azt nem akaromO.o

A göndörítő szempillaspirál tényleg göndörít? Hogy kell felvinnem a szempilláimra?

Legjobb válasz: Igen, vannak olyan szempillaspirálok, amik kifejezetten göndör hatást kölcsönöznek a pilláknak, és van olyan is, ami nem csak optikailag hosszabbítja. Javaslom, hogy elõször a pillák felsõ részére vidd fel(csavarva), majd az alsó részükre. Mindenhol fedje a festék a pillákat.

Igen, vannak olyan szempillaspirálok, amik kifejezetten göndör hatást kölcsönöznek a pilláknak, és van olyan is, ami nem csak optikailag hosszabbítja. Javaslom, hogy elõször a pillák felsõ részére vidd fel(csavarva), majd az alsó részükre. Mindenhol fedje a festék a pillákat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!