Találatok a következő kifejezésre: A gépemről az (142 db)

Hogy távolíthatnám el a gépemről az ESET NOD32 Antivirus 5-öt?

Miel?tt még valaki mondaná, hogy Úristen! :

Legjobb válasz: És ha szerzel egy másik ESET NOD32 Antivirus 5 telepítõt és azt próbálod felrakni, akkor sem ajánl fel eltávolítást?

És ha szerzel egy másik ESET NOD32 Antivirus 5 telepítõt és azt próbálod felrakni, akkor sem ajánl fel eltávolítást?
Nem kell neked letörölni a NOD-ot! Jó is az nagyon, mert nekem is az van! Remélem tudtam segíteni.
A vezérlõpulton a Programok módosítása vagy eltávolításán belül keresd ki az eset-et, dupla bal klikket nyomj rá és ott ajánlja fel a javítást vagy az eltávolítást. Nekem legalábbis így van.
A kérdező hozzászólása: 13:23 (elsõ válaszíró), Az a baj evvel a vírusirtóval, hogy túlságosan is jó... Pár napja szedtem le, azóta 3 játékon játszottam eddig, és abból 2 nem indul el, mert a vírusírtó mindig karanténba helyezi a fájlokat... Minden inditáskor, hiába állítom vissza azokat. Ha meg kikapcsolom a vírusvédelmet még akkor is karanténba rakja a fájljaimat, amelyek biztonságosak... Le kell törölnöm, de nem tudom hogy
A kérdező hozzászólása: 13:29 (második válaszíró), Nekem nem így van. Ha rákattolok kétszer akkor alapból módosítja (tehát újra feltelepíti)...
A kérdező hozzászólása: Megnézem
Eslõ vok. Avast telepítõ azt hiszem felajánlja a fent lévõ vírusirtók törlését, de nem biztos. http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download
A kérdező hozzászólása: 13:55, 5/8 Köszönöm sikerült. Letöltöttem újra az ESET Nod.. ot, és felajánlotta az eltávolítását, és el is távolította. Köszönöm szépen:)
****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogyan tudnám törölni a gépemről az msn gaming zone-t?

Nagyon sürg??sen kellenének a válaszok! el?re is köszönöm a válaszokat <3

Legjobb válasz: start--> vezérlõ pult--->programok telepítése és törlése

start--> vezérlõ pult--->programok telepítése és törlése
A kérdező hozzászólása: De ott nincs már próbáltam. a program file-nál van de amint kitörlöm megint visszajön:S
A kérdező hozzászólása: 2. : amikor kicsomagolom a progit és rákattintok akkor azt írja hogy hibás :S nemtudsz valami, ehez hasonló programot? :)
format c:


Miért tűnt el a gépemről az asztal, ikonok meg úgy alapvetően minden?

Netezni is úgy tudok hogy ctr+alt+del és új feladat futtatása. Telepíteni nem szeretnék ha nem muszály mert most lett telepítve és kb 1-2 óra múlva el?jött ez a probléma. Valaki segíthetne!

Legjobb válasz: nézd meg jobb klikk tulandonságok.. tálca és start menüt böngézd át:)

nézd meg jobb klikk tulandonságok.. tálca és start menüt böngézd át:)
Szia Próbáld meg a rendszer visszaállítást.. Esetleg parancssorból.: http://support.microsoft.com/kb/279736/hu
Mert nem indul el az explorer.exe, új feladatba a feladatkezelõbe írd be explorer.exe, esetleg teljes útvonallal add meg: C:/windows/explorer.exe Ezt valószínûleg vírus okozta, tehát egy teljes vírusellenõrzést futtass végig (akár bootidõben is), illetve lehet, hogy vissza kell írni registry-be az explorer.exe bejegyzését, talán itt találsz konkrétabb megoldást is: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=explorer.exe+nem+ind..

Hogyan tudom letörölni a gépemről az itunest?

Nincs uninstall gomb. Ha meg manuálisan elkezdem törölgetni kiírja hogy engedély szükséges. ?

Legjobb válasz: Start menü --> vezérlõpult --> programok eltávolítása --> megkeresed, rákattintasz, és utána arra, hogy eltávolítás. Sok sikert!

Start menü --> vezérlõpult --> programok eltávolítása --> megkeresed, rákattintasz, és utána arra, hogy eltávolítás. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, sikerült! Ma is tanultam valamit :)
Ha már nincs kötelezettség, akkor igen.
Ha nem törlöd, hanem a listában hagyod, könnyebben tudsz magasabb rangot elérni késõbb, mert minél régebbi egy torrent, annál jobban növeli a pontjaidat, amivel rangot szerezhetsz. Van pár 2-3 hónapos torrented, gyorsan elite rangot kapsz.

Hogyan tudok a gépemről az iPhonemra nezét küldeni?

iTunes van a gépen, de nemtudom hogyan tudom elküldeni a telefonra a zenéket. Légysziii válaszokat:D

Legjobb válasz: Megpróbálkozok mindenképp köszönöm:))

A kérdező hozzászólása: Megpróbálkozok mindenképp köszönöm:) )
Elküldeni nem tudod szerintem csak adat kábellel rá rakni. Az itunesba rámész arra hogy music (Baloldalon felvannak sorolva hogy video, music, podcats stb.) na ott rámész a musicra ott bal felsõ sarokban file-add files és ott hozzá adod a zenéket akkor hozzá adja. Ésmost csatlakoztatod az iphone-t megfogjelenni itunes-ba bal oldalon szélén középtájt na arra rákattintasz ott felül megkeresed azthogy music és jobb alsó sarokba rámész arra hogy sync. elkezd tölteni egy csíkot középen fent ha az kész akkor menézed hogy rajta vane és kész. Nekem ipod touchom van és azon igy kell. remélem segitettem és bocs ha nem érthetõ.
A kérdező hozzászólása: De nekem amúgy nincs külön music hanem könyvtár, podcasts, videos, party shuffle, radio, music store, és a többi album
Hát nem tudom nekem a könyvtárban az elsõ a music. vagyis nekem magyar verzió van meg és zenének írja.
Pontosabban mit is szeretnél törölni és honnan?
A kérdező hozzászólása: Mindent, mindenhonnan! Már nagyon unom a hírleveleket... Olyan helyekrõl is kapok már leveleket, ahova nem is regiztem. Köszi a válaszodat!
Ezt nem fogod tudni megszüntetni. Nálunk még mindig elég aktív az e-mail címekkel való kereskedelem. Beregisztrálsz valami harmadrangú oldalra, azok meg továbbadják pénzért vagy elcserélik valakivel az email címek adatbázisát. Így néhány néhány kör után egyre több helyrõl kapsz különbözõ spamet, és ahányszor csak gazdát cserél a címed, annál jobban bõvül azok köre akiktõl majd kapod a hülyeséget. Ehhez elég akár 1 ilyen pistike-oldalra regisztrálni, ahol a tulaj eladja a lelkét is a haszonért, de ha minél több ilyen (kis torrent, warezoldalak, századik self-made közösségi oldalak) helyre regisztrálsz, annál több helyre adják ki a címedet. Ezt megakadályozni pedig nem tudod, legfeljebb szûrni a spameket a fiókban.

Hova lett a hang a gépemről? Azt írja ki, hogy, Nincs hangeszköz!

semmit nem lehet sehol sem hallani se a füllhallgatón se a hangszóron,vagyis lejátsza az adott dalt de nem lehet hallani próbáltam volna beállítani a súgó használatával de ott sem engedi csak azt írja ki hogy NINCS HANGESZKÖZ!Kérlek ha tudtok segítsetek.Köszi:)

Eltűnt egy hét után a gépemről az msn 2011, az ikon maradt csak, de ha rákattintok kiírja, hogy már nincs meg a hely ahova mutat. Mit tudnék tenni?

Hiába telepítem újra, vagy másik verziót mindig fut a telepít? pár másodpercig aztán kiírja hogy a legújabb verzió van feltelepítve, de hát nincs is... Nincs se a program file-s-ban, se a programoknál a vezérl?pultban, és még kereséssel se jön el?.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!