Találatok a következő kifejezésre: A gépemen van. A fényképeket (11 db)

Hogy lehet egy fényképen (ami a sz. Gépemen van) lévő tárgyat, személyt a legszebben körüljelölni és kivágni, hogy egy másik fényképre tegyem rá?

Legjobb válasz: https://www.google.hu/#safe=off&sclient=psy-ab&q=k%C3%A9psze.. választasz egyet amivel biztosan lehet, pl Ps, GIMP

https://www.google.hu/#safe=off&sclient=psy-ab&q=k%C3%A9psze.. választasz egyet amivel biztosan lehet, pl Ps, GIMP
Varázspálcával. Van ilyen, többféle is, a normálisabb képszerkesztõk eszköztárán (pl. Gimp, Photoshop). Persze az új képen is kell majd szenvedni az éleknél.
A kérdező hozzászólása: Photo Filter Studio is jó?
Igen az is jó, én is azt használom. Persze a másik 2 említett programban több lehetõség van.
A kérdező hozzászólása: tudnátok segíteni, hogy csináljam?
A kérdező hozzászólása: sikerült :)

Mért van az hogy a laptopon világosabb egy fénykép és szebb, viszont az asztali gépen csúnya sötét pirosas árnyalatú?

Legjobb válasz: Biztos az asztali gép monitorbeállításaival van baj, véletlenül nem CRT monitor (gyk: nagyon nagy)? Mert a CRT monitorok kisebb fényerõre képesek általában.

Biztos az asztali gép monitorbeállításaival van baj, véletlenül nem CRT monitor (gyk: nagyon nagy)? Mert a CRT monitorok kisebb fényerõre képesek általában.
A kérdező hozzászólása: áá, nem nagy ez. de mondjuk ez most ilyen ideglenes monitor nekem csak. viszont a többi kép ugyanolyan, csak a sötétebb képek - még sötétebbek szinte láthatatlanok a monitoron ...nem értem miért:(
Közelebb vagy hozzá.
Próbáld meg feljebb tekerni a kontrasztot és a fényerõt a monitoron.


Mentsd ki a képet azzal az appal, amivel szerkeszted!
A kérdező hozzászólása: Mindig lementem miután megszerkesztem és csak utána teszem fel gépre:D nem nagyon értem amit írtál :D
Home+Lock gomb egyszerre, amikor a képet megszerkeztetted, és onnan mar megtudod oldani:)
A kérdező hozzászólása: És akkor mindig Képernyõmentéssel csináljam meg? :S az úgy nem valami jó. :D de hát ha csak így lehet...
Mi az app neve, amit használsz?
Ha az iOS 7 effektekkel csinálom, akkor is ez van nekem, hiába mentem el, gépen nem jeleníti meg. Én úgy szoktam, hogy felhõbe feltöltöm a képet és gépen leszedem, vagy elküldöm magamnak e-mailben.
A kérdező hozzászólása: Az mindegy, hogy milyen app-ot használok. De amúgy mindig mást, legtöbbször VSCOcam
ez nem képformátum. amúgy egy kmplayer pl megnyitja.
ha jól tudom ezek játék adatfájlok, amúgy hibás rendszermûködésre utal amit írsz

Van egy Panasonic DMC-Fz38-as fényképező gépem és a problémám az lenne, hogy ha "S" módban átállítom a zársebességet a legnagyobbra ( 1800 ) - ra és próbálok fényképet készíteni csak egy sima fehér kép lesz belőle!?

Miért lehet ez, illetve hogyan lehet az elérni,hogy mozgó tárgy fotózása közben (repül?,autók,vonatok) a háttér homályos legyen ? Sokan mondták,hogy a zársebességet a legnagyobbra kell állítani , azért is próbáltam ki a legnagyobbon de csak egy fehér kép lett bel?le akárhányszor is próbáltam.! Mit ajánlotok ? A válaszokat el?re is köszönöm.! (:

Legjobb válasz: Próbáld meg a másik végletbe tekerni. Úgy is fehér?

Próbáld meg a másik végletbe tekerni. Úgy is fehér?
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam az "A"-n meg a "P"-n.. az elsõn ugyan úgy fehér volt, az utóbbin már jó. Köszönöm. Esetleg a kérdésem 2. részében is tudnál segíteni ?

A gépemen burn4free van. A fényképeket sikerült cd-re írnom. Ha filmet akarok írni dvdre, akkor a nero-t telepítenem kell előbb?

Legjobb válasz: Nem kell Nero-t telepítened, én is a Burn4Free-t használom filmek írására és tökéletesen mûködik. Egyszerûen csak a Hozzáadás gombbal beteszed a film VIDEO és AUDIO mappáját és már írhatod is. A legtöbb film amit leszedsz a NET-rõl tömörítve van, ezeket elõször ki kell bontanod a WinRar nevû programmal és ott, ahová kibontod már meg is találod a film két mappáját, tehát az AUDIO-t és a VIDEO-t.

Nem kell Nero-t telepítened, én is a Burn4Free-t használom filmek írására és tökéletesen mûködik. Egyszerûen csak a Hozzáadás gombbal beteszed a film VIDEO és AUDIO mappáját és már írhatod is. A legtöbb film amit leszedsz a NET-rõl tömörítve van, ezeket elõször ki kell bontanod a WinRar nevû programmal és ott, ahová kibontod már meg is találod a film két mappáját, tehát az AUDIO-t és a VIDEO-t.
Azért nem teljesen van ez így jól ahogy az elõttem író mondta... Elõször is a "film" kategória nem azt jelenti, hogy DVD-rõl van szó (A video és audio mappák "megnevezése" pedig ilyenre utal.), az a film lehet avi, mpeg, rm és ezer más. Az sem mindegy, hogy mit akarunk "végeredménynek". Ha DVD-t, akkor VIDEO DVD-t kell írnunk, ha egy olyan dvd-t, amin pl. az avikat tároljuk, akkor adat módú lemezt kell írnunk. Bár tény, hogy amennyiben adat módban megírjuk a VIDEO_TS és AUDIO_TS mappákat, akkor jó eséllyel le fogja játszani a dvdlejátszó, de sokkal nagyobb az esélye, hogy nem. A DVD VIDEO egyéb szabványokat is tartalmaz, illetve a fájlstruktúra kialakításánál is szerepe van annak, hogy egyszerû adatdvd-t vagy videodvd-t írsz! Természetesen bármilyen cd-dvd író programmal tudsz archiválni dolgokat. Minden programnak más és más a mûködése, kezelése, stb. A nerot viszont érdemes telepíteni, sok olyan dologban is a segítségedre van, amiben más programok nem. De ha nem telepíted, akkor sincs semmi baj :) Nyugodtan írhatsz burn4freevel is, csak arra figyelj, hogy MIT AKARSZ írni. A másik: a Winrar egy tömörítõprogram, használata nem kötelezõ. Amellett van sok másik tömörítõ, amely mûködik, sõt ami a rart is kezeli. :) Az sem igaz, hogy a netrõl csak winrarban csomagolt fájlokat lehet letölteni!!! Ezzel esetleg megkeverhetjük a kérdezõt, ilyet meg ne tegyünk.
Ez a Nero mánia szõrnyû. A Nero egy jól összeállított program, aki kedveli a hosszantartó telepítéseket és a felesgesen nagy méretû programokat. A céljának abszolút nem megfelelõ. Ezt használd (magyarul is meg van) és semmi gond vele. Mindent írhatsz vele, kisméretû és gyors: http://www.cdburnerxp.se/
A kérdező hozzászólása: Drogériákban pl vannak fényképelõhívók, azok h múködnek?
Plázákban, vagy áruházakban vannak fényképelõhívó automaták.Úgy nem látja senki elvileg a fotót, amit elõ szeretnél hívatni, kivéve persze ha állnak a hátad mögött, és dirket figyelik amit csinálsz.Bármilyen adathordozórol lehet a fotó filet, az automatába küldeni, sd kártya, cd, dvd, sõt mobilról is.Fizetni kártyával, vagy készpénzel lehet.
Tescoban, és egyéb nagyobb áruházakban vannak ilyen fényképelõhívók, amit az elõzõ válaszoló mondott... Ott, ha nincs olyan paraszt, aki bambulja a képedet, akkor sztem kis takarással elõhívathatod...
Én a média marktban láttam ojan gépet amiben a fényképet csak te látod amikor a gép kidobja és máris teheted a tasakba
A kérdező hozzászólása: Ismerem, polaroid gépnek hívják.
Valóban vannak elõhívó automaták különbözõ multiknál (Tesco, Auchan stb-stb., de ezek is adathordozóról mûködnek, amik esetlegesen eltárolhatják az általuk elõhívott képeket. Legjobb megoldás ebben az esetben, ha veszel egy nyomtatót és saját magad nyomtatod ki! Ez az egyetlen megoldás, ha nem szeretnéd, hogy más is láthassa a képet!
Minõségellenõrzés céljából minden rendelésre elvileg ránéznek, tehát látni valószínûleg láthatják mindig, bárhol rendeled. Arról nem beszélve, hogy nem akarod, hogy utána véletlen a neten keringjen... Ilyenhez be kell szerezni egy fotónyomtatót. :o)
áh nem a polaroidra gondolt hanem a fénykép elõhivó automatára és a szemed elé dobja ki az elõhivott akár 100 db képet is amit te töltöttél fel a cd rõl vagy usb rõl vagy sd xd stb kártyárol bizony ám
De egyébként ha mondod, hogy nem publikusak a képek, eleve rá se nézhet!!Nálam így volt és nem nézett rá se! ott álltam mellette!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!