Találatok a következő kifejezésre: A gépemen van (6781 db)

Skandináv lottón van gépi és kézi sorsolás, ha például a gépin van 4-esem, kézin meg 3-asom, akkor melyik számít?

Legjobb válasz: Mindkettõ számít. Ez esetben van egy négyesed és egy hármasod.

Mindkettõ számít. Ez esetben van egy négyesed és egy hármasod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Zöld pacsi:)

Van olyan beállítás a gépen h az összes információt, ami a gépen van, köztük, h milyen honlapot néztem meg, átküld egy másik gépre?

Legjobb válasz: Nincs. Ha csinálnál egy teljes lemezképet, azt át tudnád küldeni, abban minden információ benne van. A böngészõkben is általában le lehet menteni külön az adatokat. Egyes rosszindulatú programok bizonyos információkat ellophatnak, és elküldhetnek, de nem az összeset.

Nincs. Ha csinálnál egy teljes lemezképet, azt át tudnád küldeni, abban minden információ benne van. A böngészõkben is általában le lehet menteni külön az adatokat. Egyes rosszindulatú programok bizonyos információkat ellophatnak, és elküldhetnek, de nem az összeset.


Kek halal utan valahogy meg lehet menteni a fajlokat amik a gepen vannak?

Legjobb válasz: Persze. Beboot -olsz valamilyen CD -rõl induló Live rendszerrõl (pl Hirens's boot CD-n lévõ XP lite -ról. Vagy valamilyen Linux -ról, mert mindegyiknek van Live CD -je is.) És rámásolod õket külsõ vinyóra pen drive -ra, de még CD/DVD írásra is lehetõséged lesz. Ha annyira rossz a gép, hogy a live rendszer sem indul, még mindig kiszerelheted a vinyót és átrakhatod másik gépbe mûködõ gépbe és annak segítségével is lementheted a fájlokat.

Persze. Beboot -olsz valamilyen CD -rõl induló Live rendszerrõl (pl Hirens's boot CD-n lévõ XP lite -ról. Vagy valamilyen Linux -ról, mert mindegyiknek van Live CD -je is.) És rámásolod õket külsõ vinyóra pen drive -ra, de még CD/DVD írásra is lehetõséged lesz. Ha annyira rossz a gép, hogy a live rendszer sem indul, még mindig kiszerelheted a vinyót és átrakhatod másik gépbe mûködõ gépbe és annak segítségével is lementheted a fájlokat.
A kérdező hozzászólása: Koszonom :-)

VANEGYKis problémam mikor ra megyek egy játékra ami a gépembe van mindig restartolódik a gépem és ezt irja ki VGANo signal és restartolodik a gépem mit kell teni?

123456789

Legjobb válasz: Valószínüleg a videokártyával van baj.Nézd meg normálisan be van e illesztve nem hiányzik semmi kábel.

Valószínüleg a videokártyával van baj.Nézd meg normálisan be van e illesztve nem hiányzik semmi kábel.
A kérdező hozzászólása: megnéztem es minden oke de neme kell bealitani valamit mert ujra telepittem e gepemet
A kérdező hozzászólása: vagyis ujra telepitetem a gepet
Akkor próbáld meg frissíteni a driverét. Ha megvan még a kártyához kapott CD-d akkor arról, ha nincs akkor felmész a vidikarid gyártójának honlapjára vagy beirod googleba a kártyád nevét és utána azt hogy driver.Onnan egyszerûen csak letöltöd és telepíted
A kérdező hozzászólása: koszi szepen

Be állt a kék halál a gépemen. Van egy másik gépem le tudok szedni róla valamit amivel helyre tudom állítani?

Legjobb válasz: 1.Nem biztos,hogy a merevlemez miatt van a kék halál. 2.Ez csak tipp: Próbáld berakni a másik géped merevlemeze mellé. Kábelezésre vigyázni!!! Ha minden jól megy akkor a géped érzékelni fogja a másik merevlemezt mint másik partíciót. Onnan át lehet másolni a régi dolgokat.

1.Nem biztos, hogy a merevlemez miatt van a kék halál. 2.Ez csak tipp: Próbáld berakni a másik géped merevlemeze mellé. Kábelezésre vigyázni!!! Ha minden jól megy akkor a géped érzékelni fogja a másik merevlemezt mint másik partíciót. Onnan át lehet másolni a régi dolgokat.

Ha bent van az aksi a Notebook-ba akkor lefagy a gép. Az aksi lehet a probléma vagy a géppel van a gond?

Van 1 Acer aspire 1650 NOTEBOOK-om. És ha beteszem az aksit akkor a gép a windows betöltése után lefagy vagy teljesen be lassul, szaggat az egér meg ienek. Már többször is újra telepíttettem minden OP. rendszerrel ugyan az a probléma. De ha kiveszem az akkumulátort akkor semmi baja. Most az aksival lehet a baj vagy a géppel? Másik aksival nem tudom kipróbálni mert nincs. Ha meg veszek újat 20000Ft körül megy az ára. akkor meg nehogy besüljek vele mert mégis a gép a baj. Volt már valaha ien problémátok? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Jobban jársz, ha felhívsz egy Acer szervizt, és tõlük kérdezed meg. Lehet baja az akksinak is, de a gépnek is. De inkább a gépnek. Az EC-CO az egyetlen hivatalos márkaszervize az Acernek. Õket kérdezd.

Jobban jársz, ha felhívsz egy Acer szervizt, és tõlük kérdezed meg. Lehet baja az akksinak is, de a gépnek is. De inkább a gépnek. Az EC-CO az egyetlen hivatalos márkaszervize az Acernek. Õket kérdezd.

Hogy tudom megnézni, hogy a gépemen van-e DVI csatlakozás?

Legjobb válasz: hát szemmel. bõvebben: megfordítod és megnézed hogy hátul van e neki. még bõvebben: google barátunknak beírod hogy DVI csatlakozó és képet keresel róla. megnézed hogyan néz ki és olyat keresel a gépeden. más módon: megnézed milyen videókártya van a gépedben és abból megtudható hogy van e benne DVI csatlakozó. erre is jó a google. de azt se tudod használni akkor nagyobb a baj. de tessék segítettem neked . http://www.google.hu/images?q=dvi%20csatlakoz%C3%B3&oe=utf-8..

hát szemmel. bõvebben: megfordítod és megnézed hogy hátul van e neki. még bõvebben: google barátunknak beírod hogy DVI csatlakozó és képet keresel róla. megnézed hogyan néz ki és olyat keresel a gépeden. más módon: megnézed milyen videókártya van a gépedben és abból megtudható hogy van e benne DVI csatlakozó. erre is jó a google. de azt se tudod használni akkor nagyobb a baj. de tessék segítettem neked . http://www.google.hu/images?q=dvi%20csatlakoz%C3%B3&oe=utf-8..
Legalább nézd meg a képeket, amiket linkelt neked...
A kérdező hozzászólása: Ati 4830 videókártyám van, ebben van DVI?
Ha ezek közül bármilyek látod a gépen, van DVI csatlakozód. http://www.playtool.com/pages/dvicompat/dviconnscables.jpg
Egy HD4830 -on 1000%, hogy van legalább 1 db DVI csatlakozó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az a problémám hogy MINDEN játékban leesik az fps kb.20-ra, és a pingem felmegy 500-ra kb. Erre milyen megoldás létezik? (nem a géppel van probléma, és nem a játék beállításaival)

Legjobb válasz: Ha nem géppel van gond, akkor veled lehet csak. Képzelõdsz. Ha pedig mégsem, akkor talán mégis a géppel van gond, és kezdd azzal, hogy leírod a hardvert részletesen, mert kevés itt a gondolatolvasó.

Ha nem géppel van gond, akkor veled lehet csak. Képzelõdsz. Ha pedig mégsem, akkor talán mégis a géppel van gond, és kezdd azzal, hogy leírod a hardvert részletesen, mert kevés itt a gondolatolvasó.
HA a pinged 500, persze, hogy az FPS-ed 20, honnan tudná a géped ilyen válaszidõvel, mi a következõ képkocka. Instabil vonal, rossz modem, rossz router, elsõre ezekre gondolnék.
A kérdező hozzászólása: vga: amd 1gb hd videókártya intel celeron(R) cpu [email protected] 2.60GHz 2.60GHz 50mb internet 4gb ram 500gb winchester
A kérdező hozzászólása: és 2-3 hete van, az elõtt semmi probléma nem volt!
Hasonló információtartalmú: vga: két zsák krumpli tizenkét deka internet Speedtesten milyen pinget produkál az interneted, milyen sebességet az 50 MBPS-bõl? Router nélkül megoldódik a probléma?
vga pontos típús ? játékok amiket tolsz ? procid alapból elég gyenge a mai gamekhez !ez már alapból okozhat fps próblémát
A kérdező hozzászólása: ATI Radeon 5400 HD 1GB és nem játszok mai játékokkal league of legends, minecraft counter strike 1.6
Router nélkül megoldódik a probléma?
Azért kevés az fps-ed mert a pinget 500.Elvileg léteznek fps emelõ programok.Próbáld ki ezeket!
A Videokártyának is van RAMja meg a gépnek is külön.
Mert a vga-nak kell memória amiben tárolja a grafikai adatokat.
A kérdező hozzászólása: köszönö a válaszokat :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!