Találatok a következő kifejezésre: A gépemen szöveg és (31 db)

Ki tapasztalt már olyat, hogy a gép leáll és mikor újraindul FEHÉR ALAPON ANGOL SZÖVEG vmi lopást, illegális dolgot emleget és az egész gépet kinyírja, net megszakítása után sem tudsz semmit csinálni, ki tudja mi volt ez?

Legjobb válasz: Ön szoftverhamisitás áldozata lett szöveget is kiírta? Hamis a Windows a gépeden, nem fogadta el a Microsoft eredetinek. Letiltották. Ha újratelepíted, akkor kapcsold majd ki az Automatikus frissitést.

Ön szoftverhamisitás áldozata lett szöveget is kiírta? Hamis a Windows a gépeden, nem fogadta el a Microsoft eredetinek. Letiltották. Ha újratelepíted, akkor kapcsold majd ki az Automatikus frissitést.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az angolom nem túl jó csak 1-2 szó megy, remélem ha újratelepítik jó lesz

Mi baja lehet a gépemnek mikor gépezek bejön egy kék képernyő valami szöveggel és újraindul mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.

A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.
Godric válasza: "A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt..."??? Ez lenne? Üdv a klubban! Õ a kékhalál. Nagy gond.
Amikor nekem ilyent dobbot ki akkor mindig újra kellet rakjam a windowszt, sajnos...
"kék képernyõ valami szöveggel" = kékhalál, talán már hallottál róla. Benne foglaltak szerint kell eljárni. Sajnos rövid ideig látható csak.
Elsõ dolog, hogy ki kéne kapcsolni a rendszerhiba esetén történõ automatikus újraindítást, hogy legalább az hibainformációkat el tudd olvasni. Jó lett volna ha az operációs rendszered típusát legalább leírtad volna. Ezt így tudod megtenni Windows 7 operációs rendszeren: Windows billenyû+Pause/Brake billentyû -> rendszervédelem -> Speciális -> indítás és helyreállítás beállítások -> Rendszerhiba automatikus újraindítás pipát kivenni. Windows XP-n már nem emlékszem pontosan hogy van a dolog, de szvsz hasonló módon tudod kikapcsolni az újraindítást.
egyáltalán nem biztos, hogy nagy a baj, lehet, hogy mostanában telepítettél valamit, és attól kékhalálozik a géped az elugrást meg itt tudod kivenni : https://lh5.googleusercontent.com/-TLOq1y0pXu8/TkSWDzmResI/A..
A kérdező hozzászólása: http://www.malwaredictionary.com/wp-content/uploads/2011/04/.. ezt irja ki a gép mikor ujraindul
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell?
Eredeti lemez?
A kérdező hozzászólása: Nem letöltöttem netrõl.
akkor talán crack-elni kéne...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)


Olyan keyloggerre, vagy keylogger szerű programra lenne szükségem, ami nem okozhat problémát, ha a saját gépemre telepítem. Néha nem jó a netkapcsolat, és így elvész a levél szövege. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: szerintem nem erre akarod használni, mert a levél szövegét CTRL+C és CTRL+V-vel bármikor átrakhatod egy jegyzettömbbe például. :)

szerintem nem erre akarod használni, mert a levél szövegét CTRL+C és CTRL+V-vel bármikor átrakhatod egy jegyzettömbbe például. :)
A kérdező hozzászólása: Az fix, hogy miért akarom. Tudom, leírtam. Köszönöm, errõl nem kérek kommentet. Ha nem erre akarnám, már le tudtam volna szedni egy keyloggert, köszönöm. A freemail-en pont így jelöltem ki eddig a szöveget, aztán beillesztettem volna a jegyzettömbbe, hátha késõbb nem szarozik a net. De aztán megpróbáltam és semmi. Nem rontottam el semmit. Egyébként is jól jönne, amikor vissza akarok nézni valamit. Nem kell ide -oda lépegetni, hanem minden egy helyen van. Csak nem értek a számítógép, ill. internet biztonsága témához. Az volt az eredeti kérdésem, hogy nem élhetnek -e vissza vele, nem könnyítem -e megvalaki dolgát, vagy ilyesmi...Ill. melyiket ajánlott feltenni? Funkcióit, lehetõségeit tekintve erre a célra talán más kell.
Azért miért tûnik el a szöveg, mert megszakad a net?
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, akkor ez lesz sztem. :-)) újra rakom a mozillát. szép napot.
Amúgy hol , miben jelentkezik , ez egy böngészõ ?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, igen firefoxban nyitok meg bármilyen web oldalt, így néz ki. Lefotóztam, paintben elmentettem....hogy tudnám megmutatni neked?Köszi a segítséget elõre is
A kérdező hozzászólása: http://picasaweb.google.hu/zsannamaria/CimNelkuliAlbum# itt vannak képek, hogy néz ki! Köszönöm!!!!
Elvan ezen a Te Firefoxodon állítva minden , vissza tenném alapra és rögtön minden szépen nyílna meg. Ne kérdezz most vissza , hogy mi van elállítva mert azt csak Ti tudjátok , hogy mi lett rá telepítgetve , de pl az a "javascrpit letöltés " a Google keresõsorodban is valami ilyenrõl árulkodik.
Az jó ötlet , újrarakni , ráadásul pénzbe sem kerül de amikor a régit törlitek akkor ezt a pipát is be kéne rakni. http://lh5.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/Szn4wLsX0MI/AAAAAAAAA_U/P5..

A gépem van amikor azt csinálja hogy írok és egyszer csak nem írja addig amíg újra rá nem kattintok a szövegre, játékban pedig mintha esc-et nyomtam volna miért van ez?

és ezt nem mindig csinálja de amikor csinálja akkor másfél percenként kb és néha a net is megszakad:((

Legjobb válasz: Minden billentyûzettel csinálja? Nem lehet a gépen valami vírus? Esetleg nem VNC-n szórakozik veled valaki?

Minden billentyûzettel csinálja? Nem lehet a gépen valami vírus? Esetleg nem VNC-n szórakozik veled valaki?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges h a billenytyûzet csinálja? Már formáztam és ujratelepitettem nem mert net nélkül is csinálja

A laptopom kijelzője betört és rákötöttem egy monitort működik minden csak amikor bekapcsolom a gépet a betört képernyőn jön be majd akkor vált át a jó monitora amikor bejön az üdvözlő szöveg és így nem tudom újratenni a gépet mit tegyek?

win 7 em van probáltam már a vezérl?pultba, nyomtam az fn f5-öt de akármit csinálok nem a jó monitoron jön be a boot menü segítsetek

Legjobb válasz: Van a startmenüs gomb azt kell meg nyomni és a 'P' betût

Van a startmenüs gomb azt kell meg nyomni és a 'P' betût
A kérdező hozzászólása: igen igen azt is próbáltam ott kiír olyat h kivetitõ leválasztása, másolás, kiterjesztés, meg h csak kivetítõ nekem azon van h csak kivetítõ és igyse jó :S
Próbáld másik böngészõvel.
A fehér képernyõ nálam is bejön, mikor megnyitom a Firefoxot, jól megterheli a CPU-t, de ezért nem indult újra. Amúgy próbáld meg a Chrome-t, hátha azzal megy.
Telepítsd újra a Flash playert vagy egy másik verziót.
ezt hívják kékhalálnak....

Miért fagy le állandóan a gépem? . A probléma az h gondol eggyet a gép és X-időn belül lefagy mármint a monitoron megjelenik a szöveg h no signal. A winchesterek nem álnak le pedig nem ez a gond.

Eddig a tápra gyanakodtam mert egy Codegen 350W-al hhajtottam. de lecseréltem egy HKC 5580 (580W). A gép adatai: Proci: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2700 MHz (7 x 386) egyébként 2.33 as a proci csak felvan húzva. eredetileg 2.8 ra vlt de most visszább vettem hátha ez vlt a gond. De az Aida azt irja h 4Ghz-ig huzhatom, de 2.8 nál feljebb nem áll szándékomban. Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2. VGA: AMD Radeon HD 4850 512MB GDDR3. RAM: 2 GB DDR2 800Mhz. Eleinte mikor a Codegen Táppal hajtottam akkor mindig kivillant egy piros led a vga-n és szerbusz kép. már ritkán csinálja. mostanában csak simán elmegy a kép. segítsetek. HELP.

Legjobb válasz: Videokártya?

Videokártya?
Ne haragudj, de az a videókártya egy energiazabáló szörnyeteg, amivel nincs is gond, de sajnos a HKC is a Codegány szintjén van minõségben. Egy márkás táppal fogadok, hogy nem csinálná ezt. Ezekre ráírják, hogy ennyi meg annyi watt, azt közben jó, ha fele annyi. Codegen/HKC/Mercury kerülendõk, mint a méreg! Egy Chieftec/FSP/Corsair -bõl, amik márkásak, esetleg Enermax/Seasonic, egy 450W-os modell is elég lenne valószínûleg. Megjegyzem, a tuning durván dob a proci fogyasztásán, fõleg egy olyan modellnél, ami alacsonyabb órajelre van hitelesítve. Meg a ramokat is jobban nyúzza a hagyományos FSB-s tuning, úgy tudom. Szóval itt még csak ki sem számítható a fogyasztás, pláne, hogy hulladék táp van alatta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!