Találatok a következő kifejezésre: A gépemen szöveg (73 db)

Afrojack tik tak tak tak? Ismer valaki olyan verziót amiben benne is van a gépi szöveg?

A musicfm-en hallottam.

Legjobb válasz: Nekem megvan az albumból, de össz.-vissz. 1 mondatot mond benne.

Nekem megvan az albumból, de össz.-vissz. 1 mondatot mond benne.

Corellben szöveget hogyan tudok úgy lementeni, ha másik gépen is megnyitom a file-t, akkor - ha azon a gépen nincs az a font - akkor is az eredeti szövegképet mutassa?

Legjobb válasz: Kijelölöd, és CTRL Q_val, vagy Break paranccsal, vagy Szöveg görbévé alakítása paranccsal görbévé alakítod. Viszont akkor már nem lesz szerkeszthetõ. Vagy mellé másolod aWindows könyvtárból a megfelelõ fontot, s ott feltelepítik arra a gépre. Arra is figyelj, hogy a fogadónak hanyas Corelja van, abban kell elmenteni. Tehát ha neked 12-es, neki nyolcsa, akkor mentéskor állítsd be jobb oldalt a8-st. A File menübne pörgesd le a dokument infot, s nézd meg a Text információt.! Ha azt írja, CTRL Q után, hog ynincs többb szöveg, akkor viheted. Ha van, akkor MIndet kijeleöl: MInden szöveg: S törd fel azt is. Oks?

Kijelölöd, és CTRL Q_val, vagy Break paranccsal, vagy Szöveg görbévé alakítása paranccsal görbévé alakítod. Viszont akkor már nem lesz szerkeszthetõ. Vagy mellé másolod aWindows könyvtárból a megfelelõ fontot, s ott feltelepítik arra a gépre. Arra is figyelj, hogy a fogadónak hanyas Corelja van, abban kell elmenteni. Tehát ha neked 12-es, neki nyolcsa, akkor mentéskor állítsd be jobb oldalt a8-st. A File menübne pörgesd le a dokument infot, s nézd meg a Text információt.! Ha azt írja, CTRL Q után, hog ynincs többb szöveg, akkor viheted. Ha van, akkor MIndet kijeleöl: MInden szöveg: S törd fel azt is. Oks?
A kérdező hozzászólása: Köszi, a görbévé alakítás jó lesz! Tulajdonképpen a font áttétele a másik gépre azért nem jó, mert az a bajom a fonttal (curlz MT-Normal nyugati), hogy nincs benne Õ, Û. És az ékezetet szerkesztem a betûhöz. Ezért jó a görbévé alakítás.

Ki tapasztalt már olyat, hogy a gép leáll és mikor újraindul FEHÉR ALAPON ANGOL SZÖVEG vmi lopást, illegális dolgot emleget és az egész gépet kinyírja, net megszakítása után sem tudsz semmit csinálni, ki tudja mi volt ez?

Legjobb válasz: Ön szoftverhamisitás áldozata lett szöveget is kiírta? Hamis a Windows a gépeden, nem fogadta el a Microsoft eredetinek. Letiltották. Ha újratelepíted, akkor kapcsold majd ki az Automatikus frissitést.

Ön szoftverhamisitás áldozata lett szöveget is kiírta? Hamis a Windows a gépeden, nem fogadta el a Microsoft eredetinek. Letiltották. Ha újratelepíted, akkor kapcsold majd ki az Automatikus frissitést.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az angolom nem túl jó csak 1-2 szó megy, remélem ha újratelepítik jó lesz


Mi baja lehet a gépemnek mikor gépezek bejön egy kék képernyő valami szöveggel és újraindul mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.

A pontos hiba leírása a kék képernyõ "valami szöveg" részében található, akár szöveggel, akár csak egy kóddal amire rá lehet keresni. Enélkül legfeljebb találgatni lehet, hogy mégis mi a baj. Ha már kérdést írsz ki, akkor érdemes a lehetõ legpontosabban megfogalmazni azt. A "valami szöveg"-re az a válasz, hogy: valami nem jó. A válaszoló sem tud mit kezdeni a kérdéssel, a kérdezõ sem jut elõre a válasszal.
Godric válasza: "A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt..."??? Ez lenne? Üdv a klubban! Õ a kékhalál. Nagy gond.
Amikor nekem ilyent dobbot ki akkor mindig újra kellet rakjam a windowszt, sajnos...
"kék képernyõ valami szöveggel" = kékhalál, talán már hallottál róla. Benne foglaltak szerint kell eljárni. Sajnos rövid ideig látható csak.
Elsõ dolog, hogy ki kéne kapcsolni a rendszerhiba esetén történõ automatikus újraindítást, hogy legalább az hibainformációkat el tudd olvasni. Jó lett volna ha az operációs rendszered típusát legalább leírtad volna. Ezt így tudod megtenni Windows 7 operációs rendszeren: Windows billenyû+Pause/Brake billentyû -> rendszervédelem -> Speciális -> indítás és helyreállítás beállítások -> Rendszerhiba automatikus újraindítás pipát kivenni. Windows XP-n már nem emlékszem pontosan hogy van a dolog, de szvsz hasonló módon tudod kikapcsolni az újraindítást.
egyáltalán nem biztos, hogy nagy a baj, lehet, hogy mostanában telepítettél valamit, és attól kékhalálozik a géped az elugrást meg itt tudod kivenni : https://lh5.googleusercontent.com/-TLOq1y0pXu8/TkSWDzmResI/A..
A kérdező hozzászólása: http://www.malwaredictionary.com/wp-content/uploads/2011/04/.. ezt irja ki a gép mikor ujraindul

Hogyha én egy bizoyos betűtípussal, ami a gépemen van írok egy szöveget, akkor azt a fájlt ha elküldöm valakinek nem fogja látni, ha neki nincs meg az a betűtípus a gépén igaz?

Legjobb válasz: Attól függ mivel csináltad. Wordben a program helyettesíti hasonló betûtípussal, de van olyan program, ami ilyenkor bizony nem jeleníti meg a szöveget...

Attól függ mivel csináltad. Wordben a program helyettesíti hasonló betûtípussal, de van olyan program, ami ilyenkor bizony nem jeleníti meg a szöveget...
ha annyira egyedi, különleges az a font, mellékeld a dokumentumhoz, hogy telepíteni tudja a címzett. (pl. PPT-ben nem mind1, hogy telepítve van-e, vagy sem. elcsúfíthatja, az egész prezentációt, a hasonló, de a mérete miatt az egész képernyõt betöltõ betûtípus!)

Amikor bekapcsolom a gépet sok szöveg jön ki, hogy tudom megcsinálni hogy ne szöveg hanem kép jelenjen meg?

Mármint az alaplapnak a képe vagy valami hasonló. mert régi alaplapnál ASRock 945gcm-snél kép volt....

Legjobb válasz: Ezt lehet a BIOS-ban állítani. Milyen alaplapod van?

Ezt lehet a BIOS-ban állítani. Milyen alaplapod van?
A kérdező hozzászólása: Gigabyte G41MT-S2PT

Olyan keyloggerre, vagy keylogger szerű programra lenne szükségem, ami nem okozhat problémát, ha a saját gépemre telepítem. Néha nem jó a netkapcsolat, és így elvész a levél szövege. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: szerintem nem erre akarod használni, mert a levél szövegét CTRL+C és CTRL+V-vel bármikor átrakhatod egy jegyzettömbbe például. :)

szerintem nem erre akarod használni, mert a levél szövegét CTRL+C és CTRL+V-vel bármikor átrakhatod egy jegyzettömbbe például. :)
A kérdező hozzászólása: Az fix, hogy miért akarom. Tudom, leírtam. Köszönöm, errõl nem kérek kommentet. Ha nem erre akarnám, már le tudtam volna szedni egy keyloggert, köszönöm. A freemail-en pont így jelöltem ki eddig a szöveget, aztán beillesztettem volna a jegyzettömbbe, hátha késõbb nem szarozik a net. De aztán megpróbáltam és semmi. Nem rontottam el semmit. Egyébként is jól jönne, amikor vissza akarok nézni valamit. Nem kell ide -oda lépegetni, hanem minden egy helyen van. Csak nem értek a számítógép, ill. internet biztonsága témához. Az volt az eredeti kérdésem, hogy nem élhetnek -e vissza vele, nem könnyítem -e megvalaki dolgát, vagy ilyesmi...Ill. melyiket ajánlott feltenni? Funkcióit, lehetõségeit tekintve erre a célra talán más kell.
Azért miért tûnik el a szöveg, mert megszakad a net?

Adobe Photoshop CS5-ben a Camera RAW 6. 0. 0.205 verziója van a gépen. Sony Alpha géppel készűlt sRGB RAW képet nem akar fogadni. Az alábbi szöveget írja ki, mit tehetek, hogy működjön?

"Could not complete your request because the file appears to be from a camera model wich is not supported by the installed version of Camera Raw. "
A kérdező hozzászólása: És azt hogy kell?
Eredeti lemez?
A kérdező hozzászólása: Nem letöltöttem netrõl.
akkor talán crack-elni kéne...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Mintha azt mondaná, hogy procit cseréltél. Cseréltél?
A kérdező hozzászólása: új elemet raktam a régi helyett
Az alaplapban? Akkor a bios valószínû elvesztette a beállításait.
A kérdező hozzászólása: És akkor mit kell csinálnom, hogy jó legyen? Nem értek a számítógéphez, azt is ugy cseréltem ki olvastam hogyan kell csinálni.Ha leírnád lépésrõl-lépésre mit kell tennem megköszönném!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!