Találatok a következő kifejezésre: A gépemen Windows Live Messenger és (4 db)

A gépemen van Windows Live Messenger és rajta van a beépített Windows Messenger is. Ez utóbbit hogy tudnám kiírtani?

Mert ugyanis az van, hogy minden bekapcsolásnál ez valahogy betölt?dik, már többféleképp próbáltam letiltani és nem lehet egyszer?en, és eszméletlenül idegesít. A msconfigban is letiltottam az autómatikus inditást (msnmsgr.exe-t) és mégis mindig elindul. Elegem van!

Legjobb válasz: Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)

Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem http://www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)
Ha Internet Explorer 7-ed van, nyisd meg az Eszközök-et> Windows Messenger. Itt kikapcsolhatod.

A gépen az msnről van szó, fontos, Bejelenztkezek a windows live messengerbe és percenként ledob nem bírok igy beszélgetni. ötlet?

ejelenztkezek a windows live messengerbe és percenként ledob nem bírok igy beszélgetni, és nem tudom mit?l van és hogy csináljam meg. a netem nem megy el és nem is vírusos a gép. ötlet?

Legjobb válasz: pedig a neteddel van akkor valami töröld le az egész msn és telepítsd újra pl. addig beszélj skype-on

pedig a neteddel van akkor valami töröld le az egész msn és telepítsd újra pl. addig beszélj skype-on

Miért van az hogy mások nem kapják meg Windows Live Messengeren küldött szöveges üzeneteimet? A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos, Windows Vista van rajta, és Mozilla Firefoxot használok. Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet?

Legjobb válasz: Elõször is: Lehet a te gépeden akármi,attól még kaphatsz vírust,bár nem hiszem,hogy most ez a probléma. Arra gondolok,hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet,hogy tanuló módra van állítva,és te nem engedélyezted az msnt,amikor rákérdezett a tûzfal,hogy mehet-e.

Elõször is: Lehet a te gépeden akármi, attól még kaphatsz vírust, bár nem hiszem, hogy most ez a probléma. Arra gondolok, hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet, hogy tanuló módra van állítva, és te nem engedélyezted az msnt, amikor rákérdezett a tûzfal, hogy mehet-e.
sztem telepítsd újra az msnt. A tûzfalas dologban van ráció, de sztem ha az lenne a baj akkor már bejelentkezni se tudnál a programba, de próbáld meg. "A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos" ez azért kicsit erõs nekem. Hidd el az enyémen is volt nod32 és elárulom: vírus is:D Ne higgy el minden marhaságot. A firefoxhoz meg nincs köze
A firefoxhoz annyi köze lehet az egésznek, hogy azon keresztül nehezebben jön át vírus.De más köze tényleg egyáltalán nem lehet az msnhez.Újratelepítés nem rossz ötlet.Abban is van ráció, amit a második válaszoló ír:)


töltsd le a legújabbat.
A kérdező hozzászólása: legújabb van
A kérdező hozzászólása: 4 fajtával próbáltam
A kérdező hozzászólása: mindegyikkel rossz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!