Találatok a következő kifejezésre: A gépem kikapcsol ha (142 db)

LoL min 2 venti van a gépedben állt 3 Táp, cpu, vga minnek kell a hûtés szal neeeeee
Húzd ki bátran de csak nyáron...(csak vicc) Inkább cseréltesd ki az olcsóbb lesz mintha kihúznád. Egy proci hõmérséklete elérheti a 80 fokot is. Gondolhatod hûtés nélkül meddig megy.!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor biztos 3 van nem tudom :D Szal akk nem húzzam ki?
Remélem a proci hûtõt huzigálod ki, jó eséllyel pályázhatsz majd új procira a közeljövõben...
Ne húzd ki semelyiket, telepítsd fel a speed fan nevü progit, azzal kikapcsolhatod, és írja a hõmérsékletet is, sõt beállíthatod, ha melegedik a gép visszakapcsolja magától a hûtõt... http://download.chip.eu/hu/SpeedFan-4.31_83556.html
Honnan a fenébõl tudjam melyik hûtõrõl van szó.

Mit tegyek ha egy program miatt, mikor bekapcsolom a gépem kikapcsol?

leszedtem egy csalást(:D) elindítottam és ki írt valamit angolul, majd leállította a gépem, amikor újraindítom a gépet elindítja magától programot és kikapcsol. a Program úgy néz ki hogy, bedob egy fekete ablakot majd ír bele pár sort és utána kapcsol ki. A válaszokat el?re is köszönöm...

Legjobb válasz: Szerintem valami vírus, vagy spyware lesz a ludas. Próbáld meg csökkentett módban indítani (a gép bekapcsolásakor nyomogasd az F8-at, majd ott csökkentett mód menü) a gépet. Ha elindult és nem jelentkezik a "hiba", futtass le egy víruskeresõt. Szerintem találni fog 1-2 dolgot.

Szerintem valami vírus, vagy spyware lesz a ludas. Próbáld meg csökkentett módban indítani (a gép bekapcsolásakor nyomogasd az F8-at, majd ott csökkentett mód menü) a gépet. Ha elindult és nem jelentkezik a "hiba", futtass le egy víruskeresõt. Szerintem találni fog 1-2 dolgot.
A kérdező hozzászólása: igen ilyesmi volt, de úgy eltudom indítani hogy, ikor bejön a kép akkor nyomok egy ctrl+alt+delete-t és mikor megjelenik a "hiba" akkor rámegyek hogy feladatbefejezése és úgy mûködik rendesen...amúgy a programot ami ezt okozta már kitöröltem...köszi a válaszokat
Még jól jártál, nekem legutóbb ez a vírus lezárta a billentyûzetet és az egeret, formázni kellett az egészet. Egyébként ez a Sasser vírus, SpySweeper le tudja szedni, ha esetleg vissza jönne(mert vissza fog), vagy szedd le a sasser removal Toolt. Ha máshogy nem áll le a leállító üzenet, akkor futtatásba beírod, hogy: shutdown -a.
A kérdező hozzászólása: a sasser removal tool nem volt hatásos, futtatásba beyrtam hogy sutdown de ez most mit tesz? a spyweepert nem probáltam de nem fog "becsavarodni" az AVG-m miatt (hogy egyszerre 2 vírus irtó van fent)? köszi a választ
A "shutdown -a" az megszakítja a leállítási folyamatot. Nem tudom, hogy az AVG miatt be fog-e csavarodni, nekem se a NOD32-vel, se az AdAware SE-vel nem ütközött. innen le is tudod kapni egy rövid reg. után http://ssupdater.com/
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszaidat, de lekellett formázni a vinyót és csak utána lehetett újra rakni a windowst, más már nem segített

Mit tegyek ha a gépemet kikapcsolom és az 3-4 óra múlva magától bekapcsol és ez idegesít?

Legjobb válasz: 1. A tápnál van 1 kapcsoló a gép hátulján, azt kapcsold ki 2. Húzd ki a tápkábelt Problem solved.

1. A tápnál van 1 kapcsoló a gép hátulján, azt kapcsold ki 2. Húzd ki a tápkábelt Problem solved.
Szedjél SzanaxotXD Viccet félretéve: a BIOS-t állítsd be alapértelmezettre, ha nem segít, akkor a másik lehetõség, hogy valahol érintkezhet a táp két kábele egymással, és ez is okozhatja a bekapcsolást.
A kérdező hozzászólása: Azt hol találom?


Mit tegyek ha gépem kikapcsol ha megnyomom a shiftet?

Minden alkalommal amikor megnyomom kikapcsol a gép és ez elég zavaró.

Legjobb válasz: elsõnek szedd ki a helyérõl:D

elsõnek szedd ki a helyérõl:D
A kérdező hozzászólása: Az is egy megoldás de én úgy gondoltam, hogy hogy tudnám azt megcsinálni, hogy ne kapcsoljon ki.
elsõ vagyok mikor lett utoljára újrarakva a gép?
elsõnek rendszervisszaállítás, de ha nincs ilyen pont akkor tedd újra. Mivel nem vagyok annyira profi én nem szoktam babrálni a gépet, ha nem oké valami újrarakom (kb 3avonta)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom szerintem már vagy 10 éve.
A kérdező hozzászólása: Újratenni meg nem nagyon szeretném mert van rajta olyan amit máshol nem tudok megszerezni pendrive-ra meg nincs pénzem
10 éve??? az igen. Használtan már nagyon olcsó a pendrive :)

Ha egy hosszabb letöltés a limewire-on folyamatban van, akkor ha kikapcsolom a gépet, akkor is tölti azt a bizonyos dolgot? (bővebben lent)

Tehát ha tölt valamit és töltés közben kikapcsolom a gépet, akkor leáll a töltés?

Legjobb válasz: A számítógép árammal mûködik, a merevlemeze is, ami a letöltött dolgokat tárolja, és a processzora is, ami feldolgozza. Ha a gép egyes alkatrészei kikapcsolnak (pl. a monitor x perc várakozás után) akkor a letöltés még folytatódik, de ha a gépet kikapcsolod - áramtalanítod - akkor nem tud mûködni.

A számítógép árammal mûködik, a merevlemeze is, ami a letöltött dolgokat tárolja, és a processzora is, ami feldolgozza. Ha a gép egyes alkatrészei kikapcsolnak (pl. a monitor x perc várakozás után) akkor a letöltés még folytatódik, de ha a gépet kikapcsolod - áramtalanítod - akkor nem tud mûködni.
akkor felvázolom a dolgot :D Az internetrõl bitek halmazát töltöd le. Ilyen bitekbõl áll minden adat a számítógépeden ezek 1-esek és 0-ák. A gépedben minden ezen az elven alapul. Ha ki van kapcsolva a géped akkor nincs folyó áram benne tehát nem tud 1-eseket és 0-kat írni a merevlemezre, nem tud velük számolni a processzor és nincs mit bele írni a RAM-ba se. Tehát így nem is tudsz letölteni az intetnetrõl. Egyébként limewire-höz érdemes beszerezni egy jó vírusítót. ;) ####->InFoRmAtIkUs<-####
:D:D:D::D:D:D Neeeee
Neeem? Szõkenõ sztájl :D
hát... józan parasztész:D:D:D HA VAN ÁRAM AKKOR MEGY A GÉP, HA NINCS AKKOR NEM :D ELÕBBI ESETÉN TÖLT UTÓBBI ESETÉN NEM!!44négynégy!
buta kérdésre nevetéssel miért ne lehetne válaszolni??? gondold el mit érezhetett szegény amikor elolvasta a kérdésedet. persze hogy kitört belõle a nevetés..
A kérdező hozzászólása: az 1. válaszolónak köszönet :D de a 2.nak nem értem mi olyan vicces...

Ha egy programot frissítek és a letöltés közben véletlen kikapcsol a gép, akkor az amit letöltött kitörlõdik?

Legjobb válasz: A frissítések telepítésének végeztével, tehát pl. párbeszédablakban: gép újraindítása v. telepítés befejezése(finish) utasítások elõtt ha a gép kikapcsol, nyilván a folyamat nem zárult le, tehát a frissítés nem ment végbe. Elõröl kell kezdeni

A frissítések telepítésének végeztével, tehát pl. párbeszédablakban: gép újraindítása v. telepítés befejezése(finish) utasítások elõtt ha a gép kikapcsol, nyilván a folyamat nem zárult le, tehát a frissítés nem ment végbe. Elõröl kell kezdeni
Ha a frissítés letöltése közben megy el az áram, akkor a letöltött adatállomány az megmarad, de nem ment végbe, ezért a frissítés "hibás", tehát nem lehet megnyitni, a letöltést újra kell kezdeni.

Én egy konvertert keresek ami szinte mindenbõl mindenbe tud konvertálni filmeket, és ha kikapcsolom a gépet aztán amikor bekapcsolom ott folytatja a konvertálást ahol abbahagyta?

Legjobb válasz: Olyan tuti nincs, max kikapcsolja a gépet, ha végzett...konvertálást nem lehet megszakítani és utána folytatni. Szüneteltetni lehet, de csak, ha nem lépsz ki a programból.

Olyan tuti nincs, max kikapcsolja a gépet, ha végzett...konvertálást nem lehet megszakítani és utána folytatni. Szüneteltetni lehet, de csak, ha nem lépsz ki a programból.
FormatFactory sokat tud oda-vissza...amúgy.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ Olyan konvertálót én is ismerek ami kikapcsolja a gépet ha végzett pl.:Freemake Video Converter de ez volt amikor 2 órás filmet 13 órán át konvertált. Megnézem a FormatFactory-t hátha gyorsabban kélkészül vele

Ha a számítógép kikapcsolt álapotban van akkor is lehet irányitan a gépet a team viewerandroidos telefonon?

Legjobb válasz: Nem. Egy kikapcsolt gépet hogyan lehetne már irányítani?

Nem. Egy kikapcsolt gépet hogyan lehetne már irányítani?
Dehogy lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!