Találatok a következő kifejezésre: A gépem a következő (162 db)

Asztali gép vagy laptop? Milyen netet használsz?
A kérdező hozzászólása: Asztali gép.Vittem szervizbe de ott minden ok volt.Haza hoztam egy darabig ok aztán kezdte a hülyeségét.
Vagy a táp nem bírja kakóval, vagy a kártya kapcsol le, mert túlhevül.
A kérdező hozzászólása: A táp 650-es minõsitett Adata.A kártyán a gyári hûtés lecserélve Artic cooling-ra ami 63-foknál nem engedi magasabbra full terhelés esetén sem.

Mi lehet rossz a gépben a következő esetben?

azzal kezdődött az egész hogy az alaplap ette a vinyókat... miután rájöttünk hozzá értő ember megcsinálta az alaplapon a vinyó vezérlőt... ezután működött egy ideig, aztán elkezdett olyat csinálni hogy majdnem minden indításkor merevlemez konzisztenciát csinált... aztán 1 hét múlva már be sem indult a win, mert amikor tölti fogja magát és újraindul az egész gép, vagy ha nem indul újra akkor behoz egy "elindítási hibák keresése" vagy vmi hasonló ablakot, majd miután lefutott kidobja hogy nem tud mit csinálni, küldjem el a microsoftnak a hibát és kifújt... ezután vettünk bele egy másik alaplapot, mert sok gond volt már vele és azt mondták hozzá értők is hogy az lesz a rossz... többek között nem fogadott el más videókártyát csak a gyáriját... ez egy egybe vett fujitsu gép volt... szóval vettünk bele egy másik alaplapot, 1 hónapig gond nélkül ment egészen mostanáig... megint ugyan ezt a windowsos problémát csinálja.. és csak egyik pillanatról a másikra jött... tudni kell róla hogy a "fujitsu gépből" már csak a proci van benne a gépbe, minden más ki lett már cserélve... én procira gyanakodom mert nem néz ki 100%osnak mert bírnia kéne a 64 bites wint ennek ellenére felmegy rá és kb 2 percenként kidob kb 1 másodpercre egy kék képernyőt tele szöveggel és újraindul vagy van hogy már betöltés közben megteszi ezt... okozhat ilyen hibát a proci?? vagy más lesz rossz benne?? ha más akkor mi?? köszi előre is a válaszokat...

Legjobb válasz: win reinstall után 1 hétig jó majd elszaródik? hát bartom akkor nem hardwer hiba... kék képernyõt ugyan miért is nem tudod elolvasni vak vagy?

win reinstall után 1 hétig jó majd elszaródik? hát bartom akkor nem hardwer hiba... kék képernyõt ugyan miért is nem tudod elolvasni vak vagy?
Táp milyen?
A kérdező hozzászólása: én is keveslem, meg sokallom azt a 440 szektorhibát... egyébként most ha belegondolok a kezdetektõl fogva amikor elkezdte ezt a fajta hibát csinálni akkor lett bele téve ez a mostani vinyó amit már használtan kaptunk... mert akkor még brutálisabb voltak még a vinyó árak és nem akartunk venni másik ezért egy kõkorszaki 10 gigás vinyó volt a gépben mert azt találtam éppen itthon... :D ezt cseréltük le a használtra amit kaptunk és ami most úgy néz hogy rossz...
A kérdező hozzászólása: fogalmazási hibákért bocsi, most nézem hogy elírtam 2 résznél is... :)
Akkor winyó csere van! :) És ha marad pénzed fektess egy normális tápba!
A winyo 1 és ugyan az vagy alaplappal cserélve lett ?
A kérdező hozzászólása: ugyan az a vinyó mint alaplapcsere elõtt... most voltam venni vinyót, remélem mostmár jó lesz... :)
1000%
A kérdező hozzászólása: reméljük... :) köszönöm szépen a válaszokat... :)
Akkor winchester lesz a ludas 13% az nagyon kevés.
nekem is volt egy hasonló esetem...nekem csak játékinditásnál vagy kilépéskor kékhalálozott...miután kicsréltem bne mindent...kaptam egy uj procit is azután is csinálta... a szervizben azt mondták hogy a gépben lakozó szellem a ludas... én tuladtam rajta..nem ér annyi fáradtságot..volt h 2x raktam ujra egymás után h mukodjon..
A procci IGEN
A kérdező hozzászólása: hkc táp, de nem hinném h ez a lényeg... sokan szidják sokan dícsérik, az én gépemben évek óta az van, tökéletesen mûködik... a leírt gép öcsémé amivel a gond van... igen vak vagyok... sõt nem is... analfabéta... könyvelõm van aki leírja és felolvassa amit írtok... leírom 3adszor is a gyengébbek kedvéért hogy a kék képernyõs dolgot csak 64 bitesnél csinálja... és mivel megint azt hiszem 3adszor írom le azt is hogy 32 bites lett rátéve mivel 64 bitessel szar volt... és ahoz újra kell tennem az egészet és rátenni a 64 biteset... végülis ígyis úgyis újra kell tenni, de így fél 11kor amikor kiírtam a kérdést nem fogok nekiállni windowst telepíteni csak emiatt... procinak tuti van vmi nyûgje... kérdésem az volt hogy ez okozhatja-e a leírt hibát...
De milyen a táp??????
A kérdező hozzászólása: 2-3 hete lett bele új táp véve... azzal biztos nincs gond... alaplap: gigabyte g41mt-s2p... minden ki lett cserélve benne rammal alaplappal együtt... driver hiba, vírus sztem kizárva, mert 3x-4x tettük újra a wint és kb 1 hét és megint ugyan ott vagyunk ahonnan elindultunk és csak azok a driverek voltak rajta amit magától rápakolt a win és már akkor is csinálta, majd ha sikerült rárakni az újraindítgatás között is bármi másik drivert dettó ugyan ezt csinálta... és van egy másik gép itthon ami ugyan ez csak a proci más benne azon tökéletesen fut a 64 bites és semmi probléma nincs vele... most az alaplapcserével bírta ki 1 hónapig... kék képernyõt nem tudom elolvasni mert mivel a 64 bitessel szar volt ráraktam a 32 bitest...
nem lehet hogy teli van szarral a winyód? esetleg 1-2 vírus? a kék képernyõnél meg kéne nézni mit ír ki. de szerintem valami driver hiba lehet, amit feltettél. olvasd el a kék képernyõt, de lõtte csináld meg ezt, mert így nem indul majd újra egybõl, ha bejön a kék képernyõ: Start > Vezérlõpult > Rendszer > Speciális fül > Indítás és helyreállítás részen Beállítás... gomb > Rendszerhiba részen az újraindítás elõl a pipa kivesz és kész is van.
Táp?
Üdv :) és most milyen alaplap van bent? esetleg a tápot is nézték a szakik? ram ugyan azok?
hááát ... nekem lépcsõzetes hibáról a szallagkábel törése jut eszembe ...azt is cseréld

Holnap teszek win7-et a gépemre. A következő programok működnek majd rajta? :

Már meguntam az xp-t, tekintve, hogy évek óta azt használok. Ami játékokat használok: Cs és css. ezeket Tudom, hogy menni fognak. De, sims 3, nfs undercover, hogy mennne rajta? Az undercover, edddig úgy ahogy elment rajta, de most attól félek, hogy a win7 többet eszik(ramot) és az nekem csak 1 gb van. Programok amiket még használok: total commander 7.55-?s verzó van most fenn. Ez a win7-en is menni fog? Egyes helyeken azt olvastam, hogy ennél gondok lehetnek. Na mindegy. Ami programok amik még érdekelnek:

Legjobb válasz: De gondolom õ nem használ ilyen sok Adobe programot, meg játszik.

De gondolom õ nem használ ilyen sok Adobe programot, meg játszik.
Ami XP-n mûködik, az szinte tuti mûködésre bírható Win 7-en is. Én amikor használtam, nem tapasztaltam kompatibilitási gondokat, talán egy alkalommal kellett átállítani a tulajdonságokba az XP SP3 kompatibilitást. Amúgy ha csak 1 GB RAM-al rendelkezel, akkor nem ajánlom a váltást.
A kérdező hozzászólása: Haverom gépén van win7 és sokkal gyengébb gépe van mint nekem (512 ram), 64 mega integrált videókártya és 1800-as amd proci. Nekem amd 3500+, 1 gb ram, 512 geforce videókártya
Szó nélkül elmennek rajta.
A kérdező hozzászólása: Már feltettem, a wint-t, kb egy órája, remekül mûködik. Nemsoká elkezdem telepíteni, a többi progit is.


Vinné a gépem a következő memória modult? Részletek lent.

Hali.

Legjobb válasz: Érzékelné, de valóban kicsit lassabb lenne

Érzékelné, de valóban kicsit lassabb lenne
A kérdező hozzászólása: És ez a lassabb/gyorsabb dolog, ez miben mutatkozik? Pl. ha alaplapot cserélnék, 400on futna, azt játékok töltési idejénél, vagy hol venném észre?
Nem lesz lényegesen lassab.

Miért lassú eszméletlenül a gépem a következő szituációban?

Adott játék pl: Assassin's Creed Brothehood (más játékoknál is hasonló a helyzet) ajánlott gépigénye: CPU: Intel CoreŸ 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better RAM: 1.5 GB WindowsŸ XP / 2 GB Windows VistaŸ – Windows 7Ÿ VGA: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better DX: DirectX 9.0 OS: WindowsŸ XP (32-64 bits) /Windows VistaŸ(32-64 bits)/Windows 7Ÿ (32-64 bits) a többi lényegtelen... Ehhez képest az én gépem: System: Windows XP 32 bits CPU: AMD Athlon II X2 255 3.1 GHz RAM: 3 GB VGA: ATI Radeon HD 5500 Series 1024 MBytes hol a hiba? Mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Gyenge a videokártya, bár nem írtad le milyen, de azt tippelem 5550, ddr2-es memóval.

Gyenge a videokártya, bár nem írtad le milyen, de azt tippelem 5550, ddr2-es memóval.
A kérdező hozzászólása: 5570 ddr 3
A kérdező hozzászólása: ja és a ram ddr2
Igen a grafikuskártya gyenge és bizony DDR2 ram köllene . Gondolod , hogy más okozza nem tudom menyire értesz a REGEDIT beálÍtásokhoz ott nagyon sok mindent testre szabhatsz .Lehetséges háttérben fut valami program , vagy lemezgyorsÍtótár optimalizálás nem beállÍtott .A rendszer jelentõs gyorsÍtása .Na sok ilyen is okozhat lassúságot . De a grafikád gyenge és a ram meg DDR2-nek kellene lennie . Az is lehet hogy el vannak álÍtódva a a ram értékek, vagyis a nemória nagyobb részét használja más program .Nos ha antivÍrusod Avast akor ott a gond ha nem akkor a ram értékek .Nézz utánna interneten mindent megtalálsz.
Mit értesz az eszméletlenül lassú alatt? Fps mennyi? És mekkora felbontáson? Szerintem ezen nem kéne rosszul mennie a megfelelõ beállításokkal, hisz nekem egy hd3650-el hibátlanul ment, lehet csak drivereket kéne frissíteni

Erre a gépre a következő programok melett milyen wint tegyek?

amd athlon 3500+

Legjobb válasz: És ne mondjátok, hogy linux, úgyis mindig csinálok egy 10gb-s részt, ahol linux lessz(általában ubuntu)

A kérdező hozzászólása: És ne mondjátok, hogy linux, úgyis mindig csinálok egy 10gb-s részt, ahol linux lessz(általában ubuntu)
hát akkor már inkább win 7 de én nyomnák még bele 1 gb ramot....
A kérdező hozzászólása: Én is, csak nem is igazán van rá pénzem, anyámék nem engedik és ha teszek még bele, 256-ot ki kell dobni(Mert 4 256-os van benn, így vettem)
Hali Pedig annyira nem rossz gép, win xp sp3 tökélestes erre a konfigra, ccleaner + avira kombinációval évek óta nincs gondom. Internet explorert pedig ne használj! Kékhalál és instabilitás lehet nem megfelelõ driverek használata miatt is. Fõleg az ati driverek körül tapasztaltam mostanság ilyet. Windows 7 bõl meglehetne próbálni egy home premiumot... Vistát meg nem ajánlom.
próbálj egy másik xp verziót szerezni, néha el lehet kapni egy jót.
Egy ilyen gépen az XP atombiztos kell hogy legyen. Addig ne rakjál rá semmi mást, amíg meg nem találod a hibát. A lefagyást, és az instabilitást hibás hardver is okozhatja, vagy akár hibás érintkezés is. Szedd szét darabjaira a gépedet, majd rakd össze ujra, alaposan leellenõrizve minden csatlakozást. Elegendõ, ha a wincheszter hátuljába lévõ jumper nem érintkezik rendesen. Tudod, öreg gépnél bármi megesik.
Én is javaslom hogy rakjál még 1 gb ramot bele de ettõl függetlenül mennie kéne az xp-nek másik javaslatom hogy ADVANCED SYSTEM CARE-rel tisztísd... az megbízhatóbb nekem is volt ilyen... én nekem nemtommért nem szerette a gépem az egeret meg a bill.-t kicseréltem és ment... nem tom mi volt... :D de most már ezen gépelek... :D jah és javaslom még a (tied is jó) ESET virusirtókat... nekem avira antivirom van... Sok szerencsét! Ha ez mind nem lenne jó akkor nézd meg a BIOS-t hátha ott van a problem... és ha ez se jó akkor meg csinálj egy idõvisszaállítást. Nah Sok Szerencsét!
nekem ennél régebbi gépen ment a win 7 és gyorsabban mint az xp szerintem win 7 legyen
A kérdező hozzászólása: feltettem a win7-et, szépen és jól megy, csak van 1-2 problémám: a cs 1.6 csak software módban indul el és a sourcba kb 20-al kevesebb fps-em van átlagosan(20-30)eddig mindig 40-50 volt :(

A notebookban jelen lévő Intel ICH8 az mi? /A gép a következő: lenovo 3000N200 ;intel pentium dual core t2390, intel gma x3100; intel gm965 crestline /

Legjobb válasz: Az alaplap chipsetjének az egyik része (az I/O vezérlõ), ami felelõs többek közt az USB, SATA, PCI(-express) portok vezérléséért.

Az alaplap chipsetjének az egyik része (az I/O vezérlõ), ami felelõs többek közt az USB, SATA, PCI(-express) portok vezérléséért.
Az alaplap déli hídja.

Viszi a gépem a következő játékokat?

Gépem: CPU típusa: AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Alaplap neve: Asus A8NE-FM (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394) PCI-E foglalat,DDR1, 8 USB, 100/10 LAN, FireWire, 5.1 hang Alaplapi lapkakészlet: nVIDIA nForce4-4X, AMD Hammer Ram: 2GB (2X1GB) (PC3200 DDR) Videokártya: nVIDIA GeForce 6600 LE PCI-E 256MB DDR2 Hangkártya: nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface 5.1 HDD: 250GB Western Digital IDE Táp: 300W A GTA San Andreast és a Vice cityt vinné?? Vice city:

Legjobb válasz: Egyáltalán nem értek hozzá, nekem kérem szépen az a lényeg,hogy mûködjön, minden továbbit lesz*rok:)

A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem értek hozzá, nekem kérem szépen az a lényeg, hogy mûködjön, minden továbbit lesz*rok:)
Igen viszi.
Szerintem is viszi... Viszont, ha a San Andreas esetleg lassú/akad, akkor a Visual FX Quality-t tedd le Low-ra. Nekem is hasonló gépem volt régen, és nagyon sokat gyorsított ez a dolog rajta! Lényegében csak az árnyékokat kapcsolja ki, meg picit gyengébb lesz a grafika, de észre sem fogod venni :) A Vice City meg sima ügy, az tutira menni fog. Jó játékot! ;)

Miért nem működik az Avast? Nem volt még vele gond, most frissítettem az új 2014 verziót. Már próbáltam újratelepíteni de úgysem működik ha kikapcsolom a gépet a következő bekapcsoláskor nem aktív. Mi lehet a gond?

Mikor felrakom minden oké, működik rendesen de a következő bekapcsoláskor nem működik meg se tudom nyitni.

Legjobb válasz: töröld le és telepítsd tisztán http://www.avast.com/uninstall-utility http://www.avast.com/get/tg9pvkpm

A kérdező hozzászólása: Így sem mûködik. Mior bekapcsolt a gép és kijelentkezek emg vissza akkor elindul az avast, de ha ezt nem teszem meg hiába kattintok az ikonra nem engedi megnyitni. Fogalmam sincs miért csinálja.

Miért írja ki a gép a következő hibaüzenetet (0xc0000142)? Mit tegyek, hogy ez megjavuljon? Főként a skypra írja a hibát.

Legjobb válasz: rakd újra a Skypodat én azt mondom. Ezek a memória cimkebigyók nem múlnak el egyhamer.

rakd újra a Skypodat én azt mondom. Ezek a memória cimkebigyók nem múlnak el egyhamer.
Advanced System Care-t javaslom az helyrerakja
A kérdező hozzászólása: Hát ez csak részben oldotta meg a problémát. A javítás utáni indításnál minden rendben, de a következõnél újra ott a hiba.
A kérdező hozzászólása: Újratettem, lefuttattam utána egy advanced system care-t meg egy ccleaner-t, újraindítottam, a hiba nem jelent meg, felraktam a skyp-ot, újraindítottam és megint itt a hiba.
ÛÁllítólag a Net 4.0 t kell feltenned de nekem ez nem orvosolta ugyan ezt a hibát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!