Találatok a következő kifejezésre: A gép következő üzenettel (3 db)

Mivel lehet probléma? Gép indításakor felugrik egy ablak (4x is! ) a következő üzenettel: válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot. A fájl pedig a gépem neve.

Vagyis a gépem neve az én nevem, ami legyen most Kiss Edit, ebb?l a Kiss-re írja, hogy ehhez a fájlhoz válasszak programot. Mi állíthatódott el?

Legjobb válasz: start futtatásba gépeld be :msconfig aztán enter -automatikus indításoknál szedd ki a pipát az adott fájlnál, sajna így nem tudom, h mi lehet. vírusírtó elöl, audio eszköz elöl, ha van toushpadod az elõl és ien windows systemeset ne szedj ki. meg a helyedbe lefuttatnám a Malewarebytest. http://download.chip.eu/hu/Malwarebytes_-Anti-Malware_153552..

start futtatásba gépeld be :msconfig aztán enter -automatikus indításoknál szedd ki a pipát az adott fájlnál, sajna így nem tudom, h mi lehet. vírusírtó elöl, audio eszköz elöl, ha van toushpadod az elõl és ien windows systemeset ne szedj ki. meg a helyedbe lefuttatnám a Malewarebytest. http://download.chip.eu/hu/Malwarebytes_-Anti-Malware_153552..
Bekaptál valami szemetet, amit jó eséllyel a vírusirtó eltávolított, de az automatikus indítást nem tudta kivenni a regisztrációs bejegyzésekbõl.
A kérdező hozzászólása: De okozhat valami problémát azon kívül, hogy "kellemetlenséggel" jár, ha bekapcsolom a gépet. Egyébként Win 7 Ultimate-m van, és Eset Smart Sec. vírusirtóm, ha ez befolyásol valamit. Nem szeretném újratelepíteni szegényt:/
A kérdező hozzászólása: Jaa és Malewarebytes helyett nem jó az Advanced System Care? Mert ez fenn van a gépemen. Ha nem jó, akk leszedem ezt is:D
jó az advance is, futtasd le. de ha nem trójai akkor nem szedi ki és továbbra is ugrálni fog. nem tudom engem zavar, bármi ien hülyeség mégha nemis káros. de igy nem lehet segíteni.

Ha bekapcsolon a gépet az következő üzenet látható, mi lehet a gond?

Az eljárási pontja /apsSearchInterface/ nem található a DLL ben /wlanapi.dll/ hogyan tudnám javitani.Windows 7 van fent.

A gép a következő üzenettel indított: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key..., és nem töltötte be a Windows-t. Mit jelenthet ez?

Többszöri ki-be kapcsolás után azért valahogy sikerült elindítani.Szótárból annyit sikerült kihámozni hogy :Indítsd újra a gépet ,válassz eredeti operációs rendszert,válassz megfelel? rendszereszközt,és nyomj egy kulcsot(kódot). Jó lenne egy angolos aki lefordítaná,vagy olyan aki ért hozzá és megmagyarázná hogy miért csinálta.

Legjobb válasz: Pontosan ugyanez a gondom nekem is. és elég gyakran csinálja. Várom a választ. elöre is köszi.

Pontosan ugyanez a gondom nekem is. és elég gyakran csinálja. Várom a választ. elöre is köszi.
HA a kislemez van beállítva elsõ boot próbálkozáshoz, akkor lehet van a gépedben egy olyan, amirõl nem tud bootolni, tehát vedd ki! Ha nincs kislemez akkor, talán lemerült a gombelem a gépben és "elfelejtette" a BIOS beállításokat a gép.
Az üzenet azt jelenti, hogy nem talált olyan eszközt, amelyrõl elindulhatna. Lehet, hogy haldoklik a winchester. Sürgõsen mentsd le a fontosabb adatokat! Lehet bizonytalan érintkezés is az oka: tehát kirángatni minden kábelt a winchesterbõl, majd ugyanúgy(!) visszadugni, és a szélesebb kábelt ugyanúgy az alaplapból is kihúzni, majd vissza (óvatosan! Nem elgörbíteni az érintkezõket). De lehet, hogy tényleg nem idíható floppy maradt a gépedben. Nem jó ötlet, vírus lehet rajta. Nem árt a CMOS setupban (induláskor, még a Windows elõtt kell gombokat nyomogatni hozzá) beállítani, hogy a winchesterrõl akarjon indulni.
Sziasztok!:) Nekem is hasonlóan ez a problémám.... Tegnapelõtt csupán fél óráig kellett ki-be nyomogatnom a gépet, tegnap viszont másfél óráig szenvedtünk vele anyával, a végén már õt kértem meg, mert mondom ezt nem bírom idegekkel :D És bejött!:) A válaszolóknak... Picit pontosítanátok??Mit kell egészen pontosan csinálnom? Amúgy egy formázással sikerül elhárítani a problémát? Ha kiveszem a floppy meghajtót, marad ott egy "lyuk"... Szóval hagyjam úgy, próbáljam meg?? Elõre is köszi!
Ne a meghajtót vedd ki, csak a floppyt a meghajtóból! A setup-ban pedig be kell állítani, hogy ne a floppy legyen az elsõ, amirõl indulni szeretne. Sajnos, ha elfelejti a setupot, sokszor ez lesz az alapbeállítás. Nekem is legalább havonta be kell állítanom egy gépet, mert mindig átállítja magát.
press a key=nyomj 1 gombot :) am nekemis ez a hibám de nekem sehogyse akar elindulni... pedig már jó ideje itt babrálgatok... ://
Nekem az a bajom, hogy most beállítottam még a winchi választó elõtt az f8-al hogy nem floppyn töltse be a windowst, ilyen windows2000stílusú lett az xpm és a 7-em is és nem akarja visszatölteni hiába raktam vissza floppyra. Egyszerûen nem értem...
Nekem is ugyan ez a bajom a mostani gépemmel..de érdekes, hogy ha az emlékezetem nem csal régebben ehhez vettem egy uj 320 as vinyot és akkor is ezt csinálta...hogyan lehet kiszúrni ha alaplap a hiba ? Amugy az alaplapom Asrock K7 Upgrade 880 van.Memoria tetszet most csinálom.
Nekem is volt ilyen problémám behalt a dvd írom kicseréltem egy másik meghajtóra és elindult a gép azota nincs ilyen jellegû problémám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!