Találatok a következő kifejezésre: A gáztűzhelyen fokokat (7 db)

A gáztűzhelyen hány fokokat jelentenek a számok?

Teszem azt 150 fokon kéne süssek, akkor hányasra tekerjem? (1-8 ig van számozva. )

Legjobb válasz: sajna ezt csak úgy tudod megtanulni,ha kitapasztalod.Szerencsére én kölökorom óta csa a gáztûzhelyt használom így már nagyjából érzésbõl megy.Nálunk úgy van megcsinálva a gáz,hogy minél nagyobb a szám annál jobban süt.De van olyan ismerõsöm,akinél pont fordítva van.Én úgy szoktam,hogy nézem a lángot,amíg tekergetem a gombot,és abból ítélem meg,hogy jó-e.A 150 fok az elég kevés,így mindenképpen a kisebb lángok közül válogass.Az sem baj,ha elõször elõvigyázatosságból a legkisebbre állítod,aztán megvárod a könyvben leírt idõt,és ha nem jó,akkor tudod,hogy ez most kevés volt:)Így a 150 fok az egy másik fokozat. Jó kisérletezést!

sajna ezt csak úgy tudod megtanulni, ha kitapasztalod.Szerencsére én kölökorom óta csa a gáztûzhelyt használom így már nagyjából érzésbõl megy.Nálunk úgy van megcsinálva a gáz, hogy minél nagyobb a szám annál jobban süt.De van olyan ismerõsöm, akinél pont fordítva van.Én úgy szoktam, hogy nézem a lángot, amíg tekergetem a gombot, és abból ítélem meg, hogy jó-e.A 150 fok az elég kevés, így mindenképpen a kisebb lángok közül válogass.Az sem baj, ha elõször elõvigyázatosságból a legkisebbre állítod, aztán megvárod a könyvben leírt idõt, és ha nem jó, akkor tudod, hogy ez most kevés volt:) Így a 150 fok az egy másik fokozat. Jó kisérletezést!
Szia. Szerintem, ha üzletbõl vetted a gáztûzhelyet, akkor kellett, hogy kapjál hozzá utasitást is, melyben le van irva, hogy a számok milyen hõfokot mutatnak. Ez alapján tudnod kéne, hogy hányasra kell tekerned a gombot.
A kérdező hozzászólása: Wow!!! Rengeteget segítettél köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ, ez valóban jó ötlet, így csinálom!
A kérdező hozzászólása: Nem vettem, kaptam. Ugy lett beszerelve. "Karancs 3P" ez van az elejére írva. Ha ez mond valakinek valamit, vagy ha valakinek ilyene van...
Szia! Egy pár éve gyüjtöttem Laci bácsi Fõzzünk magabizosan kártyáit. Ebbõl néztem ki: 1-150C*-Alacsony 2-160C*-Mérsékelten alacsony 3-170C*-Mérsékelten alacsony 4-180C*-Közepes 5-190C*-Közepesen meleg 6-200C*-Forró 7-220C*-Forró 8-230C*-Nagyon forró Remélem segítettem!

Max. Hány fokot tud a gáztűzhely/ek/ sütője?

Legjobb válasz: Aktív szenet akarok regenerálni,350 fok kellene? Tud annyit egy régebbi,pl."karancs" ?

A kérdező hozzászólása: Aktív szenet akarok regenerálni, 350 fok kellene? Tud annyit egy régebbi, pl."karancs" ?
Szerintem 250 C elég a regeneráláshoz, de a fekete jobban elnyeli a höt és melegebb lesz.Ugy mint a napsütésen hagyott fekete tárgy melegebb a környezetnél.
250-260 foknál többet nemigen tudhat hiszen nem széngyártásra készült.És a gáztûzhely nem zárt nem is lehet hanem átáramló rendszerû.
Csomagold alufóliba és rakd a gázlángra.. az 800-1000 fokos...
A kérdező hozzászólása: Nem jó !!! Hoztam külföldrõl 3kg aktív szenet, pálinka szûrésére. A leírás szerint 350 fokon lehet "regerenálni", és ismét használható.

Aki Karancs márkájű gáztűzhelyet használ tudna segíteni, hogy a sütő részénél melyik a 180 fok, mivel nincs feltüntetve rajta? Pont ilyen a tűzhelyünk, mellékelve a kép.

http://img15.aprod.hu/images_aprodhu/20320751_1_1000x700_kar.. A sütő ezen a 3. bityűke, annyi látszik rajta, hogy van három fokozat... Melyik a 180 fok? Köszönöm :)

Legjobb válasz: Nekünk is ilyen sütõnk volt, csak zöldbe. Ha jól tudom,a 2. fokozat a 180 fok. Remélem tudtam segíteni.

Nekünk is ilyen sütõnk volt, csak zöldbe. Ha jól tudom, a 2. fokozat a 180 fok. Remélem tudtam segíteni.


A kérdező hozzászólása: Köszi!
Kicsivel a minimum felett, de nem egészen középen.
A kérdező hozzászólása: Van egy maximum állása, meg egy minimum. A kettõ között nincs beosztás.
az gáz...de a min általában 50 a max meg 220 v 250 °C
A mienk is ilyen, holnap sütit sütök, úgyhogy ezúton küldeném üdvözletemet a kedves egyénnek, aki kitalálta....
nekem a villanytûzhelyen pont függõlegesre fordítva van a 180 fok. tehát gondolom gáznál is közepes fokozatra kell állítani

Mi lehet a gáztűzhelyem hibája, mivel a maximumon sem megy fel a sütő hőmérséklete 165-170 Celsius fok fölé?

Egy 6 éves Indesit t?zhelyem lenne, melyet örököltem, típusa: K3G21S W/R. Eleinte még elérte a 175 fokot, de már mostanság 160 fok a max. A el?z? tulaj egy szépséghibás m?szaki termékek boltjában vette, ? szinte sosem használta, csak betette azon lakásba, melyet én 5 éve vettem meg t?le.

Legjobb válasz: Talán hibás, nem jól záródó ajtó lehet az oka. Én elmennék egy áruházba, és megnézném a hasonló gáztûzhely hátsóját, nem e csak valamilyen hõszigetelõ lemez esett e le valamikor, a tiedrõl?

Talán hibás, nem jól záródó ajtó lehet az oka. Én elmennék egy áruházba, és megnézném a hasonló gáztûzhely hátsóját, nem e csak valamilyen hõszigetelõ lemez esett e le valamikor, a tiedrõl?

Hagyományos gáztűzhely, sütő kapcsolóján (1-8-ig), hány Celsius fokot jelentenek a rovátkák?

Legjobb válasz: Ilyen nincs hogy egyezményesen meg van hogy melyik szám milyen hõfokot jelöl. A tûzhely kezelési utasításában kell lennie.

Ilyen nincs hogy egyezményesen meg van hogy melyik szám milyen hõfokot jelöl. A tûzhely kezelési utasításában kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Köszi 14:56! Ezt a tûzhelyet még Édesanyámék vették, aki 8 éve meghalt. Szerinted hol van a kezelési utasítása? "Karancs" gáztûzhely. Egyébként mindegy milyen fajta, mert szabványos a tekerõgomb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Segítettél.

Hány fok lehet a Zanussi gáztűzhely sütőjében? A használati utasitáson nincs, a szerviz nem tudja?

Legjobb válasz: Jó kérdés, mi most vettünk Z. gáztûzhelyet, de mi sem jöttünk rá.... Az elõzõ válaszolónak köszi:)

Jó kérdés, mi most vettünk Z. gáztûzhelyet, de mi sem jöttünk rá.... Az elõzõ válaszolónak köszi:)
A lakásokba bevezetett gázból 250-280 °C-nál többet az életben nem hozol ki sütõben.
Ülj be egy hõmérõvel!- na ezt csak viccnek szántam-szerintem minden gázsütõben kb 300-500 fok közt lehet, ha nyílt tüzes az alja, de a zanussinak nem hinném akkor is 500 körül van..350 mindenképp.
Szia harmadik! Igazából igazad van, de ha a gyártó a tájékoztatójába leírja a hõfokot, akkor azt max megengedett gáznyomáshoz méri, ha pedig a vevõ gázellátása ilyen akkor többet is kihozhat belõle..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!