Találatok a következő kifejezésre: A gátseb marad érzékeny (2 db)

A gátseb meddig marad érzékeny?

tehát szülés után kb mikor jön el az az id? amikor már nem fáj?

Legjobb válasz: Egyénenként változó.nekem több varrattal varták össze,de p3-4nap után nem éreztem.Ülni még aznap ültem. Ha pedig szexközben gondoltad,nekem még "kezde´snél"most is érzékeny kicsit.De utánna elmúlik. 15hetes kislány anyukája.

Egyénenként változó.nekem több varrattal varták össze, de p3-4nap után nem éreztem.Ülni még aznap ültem. Ha pedig szexközben gondoltad, nekem még "kezde´snél"most is érzékeny kicsit.De utánna elmúlik. 15hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:)

Mikor fürödhetek már egy jo nagy kád vízben 1.5 hetes gátsebem van eddig semmi gondom vele nem is volt érzékeny. Ki kell várni a 6 hetet?

Legjobb válasz: Én kivárnám a 6 hetet. Nem véletlen találták ki. Még nem gyógyultál meg rendesen, másfél hét nagyon kevés, és ne csak a gátsebedre gondolj, hanem feljebb is.

Én kivárnám a 6 hetet. Nem véletlen találták ki. Még nem gyógyultál meg rendesen, másfél hét nagyon kevés, és ne csak a gátsebedre gondolj, hanem feljebb is.
Várd ki a 6 hetet! Inkább, mint hogy valami baj legyen. Utána annyit fürdesz, amennyit akarsz.
Nem a gátseb miatt nem lehet fürödni, hanem mert még tisztulsz, nem zárt még vissza a méhszáj-kontra fertõzésveszély van. Nem véletlen 6 hét a 6 hét. Az elõtt semmiképp nem fürödnék kádban, fõleg nem , ha még váladékozol esetleg akkor is.
Én csak 2 hetet bírtam ki, nem lett semmi bajom. Ha úgy érzed, ne várd ki, szerintem nem annyira fontos.
Hát, igen. Nem a gátseb a lényeg, hanem az, hogy a méheden még ott a lepény helyén egy elég nagy seb, ami könnyen felülfertõzõdhet és elég kellemetlen méhgyulladás lehet belõle. Szerintem emiatt nem érdemes kockáztatni, inkább várd ki a kontrollt, amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!