Találatok a következő kifejezésre: A gát jobb (5 db)

Ovulációs fájdalom? Ma vagyok a ciklusom 13. napján. Ha felállok fáj a gátam és a jobb oldalam. Más is tapasztalt már gát táji fájdalmat ovulációkor?

Legjobb válasz: Szia! Igen..életemben egyszer..most nemrég..azelõtt is megéreztem a peteérést, görcsöltem néha hányingerrel társulva és elviselhetetlenül..most ebben a hónapban uh-val figyeli az orvos mind a két petefészkemben volt több apró és két figyelemre méltó tüszõ..az egyik 20mm a másik 22..ritka..ebbõl lesznek a kétpetéjû ikrek..ha mindkettõ megtermékenyül..namost a lényeg az, hogy ebben a hónapban mindent felülmúlt az ovus fájdalmam..még a gátam is fájt, mintha alám rúgtak volna..ülni sem bírtam csak féloldalt fekündi..

Szia! Igen..életemben egyszer..most nemrég..azelõtt is megéreztem a peteérést, görcsöltem néha hányingerrel társulva és elviselhetetlenül..most ebben a hónapban uh-val figyeli az orvos mind a két petefészkemben volt több apró és két figyelemre méltó tüszõ..az egyik 20mm a másik 22..ritka..ebbõl lesznek a kétpetéjû ikrek..ha mindkettõ megtermékenyül..namost a lényeg az, hogy ebben a hónapban mindent felülmúlt az ovus fájdalmam..még a gátam is fájt, mintha alám rúgtak volna..ülni sem bírtam csak féloldalt fekündi..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!

A gát bőrén jobb oldalon kb. 1 cm-re a hüvelybemenettől egy borsónyi, fájdalmas csomócska jelent meg 2 napja. Szőrtüsző vagy verejtékmirigy gyulladás lehet?

Minden nap rendesen mosakodom, mi nem élünk nemi életet a férjemmel már régóta (nekem így jobb, mivel nagyon dizskomfort érzésem lenne t?le, a férjem nem panaszkodik, nem hagyom, hogy panasza legyen :-)

Legjobb válasz: Bocs, lemaradt: 25 hetes vagyok!

A kérdező hozzászólása: Bocs, lemaradt: 25 hetes vagyok!
nekem is volt, 2 db egymás mellett.. nagyon féltem mi lehet ez, de az orvos megnyugtatott, hogy nincs semmi baj, el fog múlni. Igaza is lett, kb 1 hét múlva el is tûntek. Én intim szappannal mostam, de szerintem magától múlt el. amúgy nekem sem volt még soha fertõzésem, és az orvos szerint ez sem az. olyan, mint egy mérgespattanás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!!!Azt gondolom, hogy nekem is ilyen lehet, mivel megnéztem az interneten, hogy a Bartholin mirigyek (melyek gyulladása elég komoly), a hüvelybemenetnél vannak a kisajkak és a nagyajaka között és ezek duzzanata is jelentkezik ilyenkor. remélem nekem is elmúlik hamar, leginkább az zavar, hogy fájdogál, mivel elég rossz helyen van!
Szia! Nekem is szokott lenni, úgy egy évben 2x, 3x és nekem is elmúlik. De van mikor pici genny is kijön belõle. Most is volt egy ilyen (most azért megilyedtem, mert most ugyebár babát várok és miatta azért izgultam).
Nekem is volt ilyen már párszor, de mindig elmúlt. Néha olyan mintha egy kis szõrtüszõ lenne, néha meg mintha valami pattanás.
Vagy szõrtüszõ gyulladás, vagy a Bartholin mirigy gyulladása lehet!Mutasd meg orvosnak!

A Joker, vagy a Golden Gate dohány a jobb?

Legjobb válasz: Én a kék Golden Gate-ra esküszöm.

Én a kék Golden Gate-ra esküszöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azt meg tudnád mondani, hogy egy zacskó most mennyibe kerül?


Golden Gate vs. Viceroy vs. Bond Melyik a "jobb"?

Indoklással jár a zöld kéz!

Legjobb válasz: Hát szerintem mind a 3om egy kutya(szar). Egyiknek sem szeretem az ízét, de ha muszály lenne akkor piros goldengate. Multi vagy marlboro, ezekbõl is csak piros jöhet szoba.

Hát szerintem mind a 3om egy kutya(szar). Egyiknek sem szeretem az ízét, de ha muszály lenne akkor piros goldengate. Multi vagy marlboro, ezekbõl is csak piros jöhet szoba.
Bond sokkal jobb
Szar mind mert megöl...Am arany Marlboro
Nekem a Bond név jobban tetszik.
Golden Gate. mert nekem ez jön be. :)
Mindenképpen Bond. De én is multi vagy marlboro párti vagyok.
ezek közül Viceroy, mert a másik kettõnek van egy elég keserû mellékíze.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is! :D Kedvencem! :D
Nálam a lista igy alakul: Golden Gate - Piros, jó emlékek kötnek hozzá, majdnem megfelelõ erõsségû. Bond - Piros jó, jó, de lehetne erõsebb. Viceroy - A kékért pénzt nem adnák, a piros meg szivható.
Piros Viceroy. Mert nincs retek íze, és mert a BAT group gyártja. Különben meg szerintem inkább Szofi, mert az való valamire, és nemsokkal drágább mint az itteniek.)
bond
A Bondot is a BAT gyártja. Szerintem ezek közül a Bond, számomra annak van a legkellemesebb íze.

Első szülésnél lehet kérni gát védelmet vagy bízzam a szülésznőre ő tudni fogja mi a jobb? (nincs szülésznőm). Ja és mi az, hogy csikló védelem? Ezt ma hallottam és csak néztem!

Legjobb válasz: Nekem az a tapasztalatom, hogy egyre inkább próbálják megoldani. Régen vágtak, ha kellett, ha nem. Elsõ gyerekemnél a doki végig próbálta, de azt mondta, hogy túl nagy a gyerek - 4,12 kg - ha fél kilóval kisebb lenne, sikerülne. Igaz, fogadott orvosom volt, de nem mondtam neki a gátvédelmet. Tudtam elõre, hogy nagy gyerek, gondoltam úgysem lehet. A másodiknál ugyanaz az orvos volt, megint nem mondtam neki a gátvédelmet, mégis megoldotta, pedig a gyerek 4,3 kg lett. Szülésznõt egyik esetben sem fogadtam. A szobatársaim is mind gátvédelemmel szültek az ügyeletes orvosnál. Szóval szerintem van rá esély, de elsõ gyereknél azért elég ritka, pláne, ha nagy a gyerek és gyorsan jön. Milyen szövegkörnyezetben hallottad a csiklóvédelmet? Szerintem annak a szüléshez semmi köze, a gátmetszés a hüvelynyílás alsó része és a végbél közt ferdén történik.

Nekem az a tapasztalatom, hogy egyre inkább próbálják megoldani. Régen vágtak, ha kellett, ha nem. Elsõ gyerekemnél a doki végig próbálta, de azt mondta, hogy túl nagy a gyerek - 4, 12 kg - ha fél kilóval kisebb lenne, sikerülne. Igaz, fogadott orvosom volt, de nem mondtam neki a gátvédelmet. Tudtam elõre, hogy nagy gyerek, gondoltam úgysem lehet. A másodiknál ugyanaz az orvos volt, megint nem mondtam neki a gátvédelmet, mégis megoldotta, pedig a gyerek 4, 3 kg lett. Szülésznõt egyik esetben sem fogadtam. A szobatársaim is mind gátvédelemmel szültek az ügyeletes orvosnál. Szóval szerintem van rá esély, de elsõ gyereknél azért elég ritka, pláne, ha nagy a gyerek és gyorsan jön. Milyen szövegkörnyezetben hallottad a csiklóvédelmet? Szerintem annak a szüléshez semmi köze, a gátmetszés a hüvelynyílás alsó része és a végbél közt ferdén történik.
Csiklóvédelemrõl én sem hallottam még. Az elsõ szülésemnél, azt sem tudtam, hogy létezik gátvédelem. Ennek ellenére a fogadott szülésznõm segítségével sikerült így szülnöm. Másodjára másik kórházban, másik szülésznõvel szültem (õ is fogadott volt). Szülés elõtt kihangsúlyoztam, hogy én így szeretnék szülni. Sikerült. Elõtte rendszeresen intim tornáztam, terhesjógára jártam.
Nekem az elsõ szülésnél nem volt se repeedés, se semmi.Megvolt a kellõ gátvédelem. Nekem se volt szülésznõm. S tornára se jártam.
Nekem amikor már bújt ki feje, a dokim mondta, hogy muszáj lesz vágni, mert nagy a feje és repednék! Mond majd az orvosnak vagy szülésznõnek, hogy gátvédelemmel szeretnél szülni és majd meglátjátok! Könnyû szülést!
A gátmetszéssel nagyon sok késõbbi problémát elkerülhetsz. Persze, hogy kellemetlen és utána sokáig fáj, de pl. a barátnõmet nem vágták, hanem repedt és úgy varrták össze, hogy azóta nem tudnak nemi életet élni. Újra el kell mennie egy beavatkozásra, de egyenlõre még fél.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!