Találatok a következő kifejezésre: A futastol lesz (13 db)

Ha már eleve vaskosak és izmosak a lábaim akkor a futástól csak még inkább vaskos lesz a vádlim és a combom, vagy pont hogy vékonyabb lesz?

Ez sajnos genetika. Szeretnék fogyni, kicsit csinosabb és vékonyabb lenni ezért járnék el futni. Már voltam egyszer-kétszer. Szívesen járnék rendszeresen csak hát félek hogy épp az ellenkezője fog történni mint amit szeretnék. Mit gondoltok? Esetleg tapasztalat?

Legjobb válasz: Diéta kell. Futástól nem leszel izmos.

Diéta kell. Futástól nem leszel izmos.
Fõleg diéta alatt nem fog izmosodni. Izomnöveléshez kalória plusz kellene.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha diéta mellett futok, akkor nem fogok izmosodni?
Nem fog. Max ugye megy le majd zsír onnan is (nincs helyi zsírégetés), és így jobban látszanak az izmok szálkásabban. Erre sokan azt gondolják, hogy izmosabbak lettek, pedig csak kevesebb zsír takarja az izmokat.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat:)

Szülés után 8 héttel végezhetek már felüléseket? A futástól lehet kevesebb tejem vagy nyugodtan lehet futni szoptatás alatt, nem lesz semmi gond?

Legjobb válasz: Futni ne fuss. Ha elõtte is sportoltál nyugodtan elkezdheted, de óvatosan, hogy ne legyen nagy izomlázad. Én 1 hét után elkezdtem napi 1 órát sportolni, 1 évig szoptattam

Futni ne fuss. Ha elõtte is sportoltál nyugodtan elkezdheted, de óvatosan, hogy ne legyen nagy izomlázad. Én 1 hét után elkezdtem napi 1 órát sportolni, 1 évig szoptattam
Mi van Veled, kérdezõ? Én az elõttem lévõ válaszolónak szántam a gúnyos megjegyzést, mekkora butaságot írt, nem Neked!!! Hát Te nem is írtad a megfázást, az elõttem lévõ írta Neked válasznak és én Õt gúnyoltam ki. Tanuljatok már meg olvasni a sorok közt, Emberek!!!
:-) okés, semmi gáz. ha tudsz, persze, miért ne csinálhatnál felüléseket. a futás sem árt, csak arra vigyázz, hogy ne túl sokat sportolj az elején mert más lesz a tejnek a...hogy is mondjam, hogy ez meg ne hangozzon hülyén, de az íze vagy ilyesmi, tejsav vagy mi keletkezik az izomláz miatt...szóval nézz inkább utána, mert lehet én is baromságot írok, és megkövez majd valaki, de az tuti, hogy az intenzív sport egy ideig nem jó nehogy ne szopizzon a bébi. én 26 hóig szoptattam az elsõ babám, és nem mertem az elején sportolni. na üdv!!!
"hogy én mielyen..."?te milyen vagy...én jóóó indulattal válaszolok neked te meg le írsz engem...juuuuuuj milyen hátsó szándékú vagy...elmondom neked h se futás se más torna nélkül fogytam, 6 hónap alatt 15 kg...ennyi!!!!!egyébként meg kérdezd meg a dokidat ha nem, hiszed el...na páááááá
futni futhatsz, de ne drasztikusan szerintem, jah és fõleg ne díétázz mert azt tilos!futáskor vigyázz, mert ha kiizadtál akk ne hogy megfázzon a melledbe a tej.inkább hagy tovább magdon a pulcsit.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Te komolyan azt gondolod azt hittem hogy a futástól megfázik a mellemben a tej? Hogy te milyen egy ... Egyébként arra gondoltam, hogy mivel rázkódik a mell futás közben, ez nem árt-e a tejtermelésnek!!!!
A kérdező hozzászólása: Elõször is Te kérdeztél vissza "gúnyosan"(nehogy megfázzon a tej a mellemben...?) - amit még most sem tudom honna szedtél, mibõl gondoltad, hogy megfázhat a mellben a tej. Másodszor, ha nem tudsz érdemben válaszolni a feltett kérdésre, miért írsz? És végül én a megmaradt pocimat szeretném ledolgozni és kondiban tartani magam, nem pedig fogyni, mert szerencsére súlyban annyi vagyok, mint terhesség elõtt.
Nehogy megfázzon a melledben a tej...? Nem fog....
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de nem értem a felháborodott hangvételt. Én nem neked, mint elsõ válaszolónak írtam(a válaszoddal semmi gondom, sõt köszönöm szépen), hanem a 2. választ érzem bántónak és lenézõnek, neki szántam amit írtam. De hagyjuk is, nem akarok vitába keveredni. Minden jót!
nah mindegy ezek szerint mááre te is bele keveredtél a válaszokba...
A kérdező hozzászólása: BOCSI!!!! Nem jelent meg a nem hasznosnak vélt válasz, mert nem jelöltem, így csak most olvastam a 2. választ, amire TE 3. reagáltál. Nagyon sajnálom én voltam figyelmetlen. Hát tényleg jó nagy butaságot írt. Na mindegy, mostmár minden a helyére került, mégegyszer elnézést kérek!!! :)
asszem egy "kicsit" belekavarodott...
a 00:14 nem én voltam, én az elötte lévõ vok...lol:D vedd már észre magad!!!bizonyosdj meh róla, h amit írtam ne igaz és akkor pampogjáál.....egyébként meg csak elárúlom hogy 7 tesvért neveltem fel, mert anyukám éjjel nappal dolgozott..azóta én is anya vok! tehát a gyakorlatról, és a nem tudásról ennyit!!! LOL..:D:S

A futastol szelesebb lesz a vallam vagy keskenyebb a fenekem merete? Mit formal?

ha peldaul heti 3-5x futok

Legjobb válasz: combot, vádlit, segget formál, fogysz tõle, bõröd feszesebb lesz, és megnövekszik az állóképességed. kb ennyi. de a futás mellett valami mást is érdemes csinálni.

combot, vádlit, segget formál, fogysz tõle, bõröd feszesebb lesz, és megnövekszik az állóképességed. kb ennyi. de a futás mellett valami mást is érdemes csinálni.
Normál esetben nem leszel izmosabb, csak jobban látszanak az izmaid ha lefogysz szírból. Sajnos zsírvesztés során mindíg veszítünk izmot is, ez szinte elkerülhetetlen. De valahogy mégis meg kell szabadulni a puhányságtól. Vannak izommegtartásra módszerek. Antikatabolikus hatása van például, ha futás elõtt, után nagy mennyiségû aminosavat viszel be, akár folyékony formában. A futást pedig intervallumedzésként kell végezni, mert az alacsony intenzítású egyenletes (hosszútáv) futás tényleg nemsokat ér, hacsak nincs idõd napi 5-6 órát lefutni. A rövidtávfutók pont az ilyen edzésmódszer miatt néznek ki jobban, mint a "lágerszökevények".
nem vagyok biológus, nem tudom miezt a katabolika dolog. és azt is elhiszem, hgoy nem a zsír alakul izommá, sõt ezt nem is gondoltam. de azt biztosra állíthatom, hogy mind a rövid, mind a hosszútávú, de magas pulzusú futástól izmosabb lezek, és a zsír is csökken.
Bocs, de ez a zsír izommá alakulás egy akkora tévhit, és olyan sokan vallják, hogy már ugrok arra, aki ilyet mond. Egyébként a futás, tehát nem a kocogás, 120-140-es pulzussal, hanem a tényleges futás katabolikus reakciókat indít, és konkrétan bontja az izmokat, nem építi.
az a válaszoló vagyok akinek a számot küldenéd. természetesen nem biológiai változásról beszélem, hogy zsír>>izom. de ha futsz, lefogysz, és izmosodsz is. de tényleg fontos ezen lovagolni bazmeg, nem elég az, hogy a kérdezõ megértette mit írtam.
Lefogy egy kevés háj, és nagyon sok izom. Pár év alatt szálkás leszel, de nem izom-szálkás, hanem csont és bõr. Nézd meg a hosszútávfutókat. Olyanok, mint akik a koncentrációs táborból jöttek. És annak a kommentezõnek, aki szerint a háj izommá alakul, küldjünk egy számot a Juventuson :DDD
A kérdező hozzászólása: kosoznom szepen a valaszotokat ! :D
Akkor tudnod kell a versenysportot elválasztani a szabadidõs, vagy egészségügyi okokból való sportolástól. Az Te szervezeted sokat kibír, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek így kell edzeni. A zsírvesztés úgyis csak a sporttevékenység utáni napokban történik, a felgyorsult zsírmetabolizmus útján, tehát nem futás KÖZBEN kell súlyt veszteni. Az csak víz. (és Õ nem 1-2 kilós ideiglenes súlyvesztést szeretne, mint Te hogy hozd a súlyod a mérlegelésen, õ tartósan zsírból akar fogyni). A másik: Zsírvesztés és izomépítés egyszerre nem lehetséges. A futást kiegészítõ sportként szokták alkalmazni fogyasztási fázisban. Izom nem épül tõle, ahhoz más típusú terhelés szükséges.
hát, a te stílusod is olyan, hogy nehéz rá higgadtan reagálni. de megpróbálom 1. természetesen nem a zsír alakul izommá, de ha futsz, a zsír lemegy, és megindul az izomfejlõdés. remélem ezt nem vitatod. 2. nem azt mondtam, hogy ne igyon. azt mondtam, ha gyorsan akar fogyni, melegítõben fusson, és futás után közvetlenül ne vegyen magához folyadékot, mert akkor semmi súly nem megy le. súlycsoportos, állóképességi sportot ûzök, ezek a személyes tapasztalataim.
hát, deréktól lefele fogyni, így is mondhatjuk, de inkább csak a zsír izommá alakul, plusz persze nem csak onnan fogsz fogyni, fõleg ha melegben futsz, melegítõben+nem iszol futás után egybõl(vársz kb 10 percet) egész gyorsan lemegy a has+úszógumi ilyesmi. gyorsan jó eredményt lehet elérni, ha erõs az akaraterõd.
A kérdező hozzászólása: szoval akkor derekon alul fogok fogyni leginkabb ? :|
Hát, a vállad semmiképp sem lesz szélesebb. Leginkább derékon alul hatásos (de ott eléggé).
Szerintem arra is kikéne térni, hogy a futás mellé vmi súlyzós edzést is KELL végezni, hogy "szélesedjen" a váll meg formálodjanak a dolgok. Futástol a büdös életben nem leszel izmos. Valóban ha lemegy a zsír optikailag úgy tûnik mintha izmos lennél. Bár manapság az "izmos" kifejezést is 60 kilós buzi gyerekekre alkalmazzák, szóval sajnos eléggé elvesztette jelentéstartalmát. Diétám 15. hetében járok ledobtam 13 kilot nagyja zsír és izmosabbank tûnök mint 103 kilosan.:D Jah a másik hogy olvastam egy érdekes cikket, hogy a futáshoz nem minden genetika alkalmas, sõt csak ronthat vele az ember (széles csípõ stb..) szoval a maratoniak se 100 kilos állatok.

Valahol azt olvastam, hogy a futástól nem lesz laposabb a has. Igaz az, hogy a futás csak a combot izmosítja vagy a hasból is megy le?

Legjobb válasz: Hasból is megy le, de ahhoz rendszeresíteni kell a futást, heti egy alkalom pl nem lesz elég.

Hasból is megy le, de ahhoz rendszeresíteni kell a futást, heti egy alkalom pl nem lesz elég.
A kérdező hozzászólása: minden másnap futok.jó az úgy?Hétfõ 45 perc futás , kedd torna szerda futás csütörtök torna stb....
Barátnõm heti 4 alkalommal fut, és már egy hónap után láthatóan fogyott a hasából :) úgyhogy valóban, ha rendszeres a futás, akkor szerintem fogyaszt hasból is. Most én is elkezdtem, itt a nyár, van végre idõm még többet mozogni :) )
A zsír a hasadról akkor megy le, ha tartós energiahiányt hozol létre. Azaz több energiát kell elhasználni, mint amennyit a táplálékokból nyersz.
Kapcsold össze egy kis felüléssel a végén! :)

A futástól kisebb lesz a mellem?

Legjobb válasz: mivel zsírszövet így igen fogysz onnan is :S Nem szeretnél mi?:/ Szóval inkább ne fogyj jó vagy így :D nekem legalábbis :D 20/F

mivel zsírszövet így igen fogysz onnan is :S Nem szeretnél mi?:/ Szóval inkább ne fogyj jó vagy így :D nekem legalábbis :D 20/F
Ha fogysz, akkor igen. Én 10 kilót adtam le, és kisebb lett a mellem.
A kérdező hozzászólása: hát nem nagyon szeretnék a mellembõl leadni .. :/ de mivel egészséges és máshonnan is lehet fogyni így megéri (: köszönöm a válaszokat (:

A futástól lapos lesz a fenék?

Legjobb válasz: Mindenféleképpen edzi, izmosítja, ami jó. Hogy lapos? Azt nem hinném....de az nem is szép szerintem.

Mindenféleképpen edzi, izmosítja, ami jó. Hogy lapos? Azt nem hinném....de az nem is szép szerintem.

A futástól a has is kisebb lesz?

Legjobb válasz: Persze, kardioedzés, zsírégetés, ezért onnan is fogyni fogsz!

Persze, kardioedzés, zsírégetés, ezért onnan is fogyni fogsz!
Én utálok futni de tény: mikor mindennap lenyomtam 20 perc futást és vagy 25-30 percnyi nyujtással egybekötött ugri-bugrit veszett jól néztem ki. Formás lábak és lapos has...a futás mindenre jó.
igen a futas fogyaszt.az idealis ido reggel 8-10 van akkor eget a zervezet a leg jobban, de persze hiaba szaladunk ha nem figyelunk az etkezesel.probald melozni a kenyeret es a szensavas italokat.
Igen termeszetesen a labat a combot es a hasat erositi:P:D
Futástól csak jobb lesz!hidd el
A futás a legjobb sport szerintem , sajnos nem mindnekinek lesz kisebb a feneke meg a combja tõle de izmosabb az biztos lesz , ha terepen futsz mégjobb akkor nagyon szép lábad lesz...

Nekem lesz bajom a futástól vagy a cipőnek?

Decathlonban vettem egy futócipót 8 ezer forint körül. Az információknál le volt írva hogy hetente egy alkalommal legfeljebb 45 percig, én viszont egy héten 3-4 alkalommal megyek futni. A lábamnak nem fog jót tenni vagy a cip? megy szét nagyon hamar?

Legjobb válasz: Most divatolni vetted a cipõt vagy használni?

Most divatolni vetted a cipõt vagy használni?
A kérdező hozzászólása: Futni vettem, de pont ez a lényeg... Ha a cipõnek lesz baja azt leszarom, majd veszek másikat, de ha az izületeimnek, akkor az már más helyzet. Ezért kérdem hogy miért írják rá hogy heti egy alkalom?
Hát nem tudom, én Decathlonban nem vennék futócipõt. Azt csakis erre szakosodott futócipõboltban (Spuri Futóbolt, Nyúlcipõbolt). Nem tudom, hogy vásárlásnál odafigyeltél-e a futóstílusodra (pronáló, neutrális, szupináló), bár mondjuk nem hiszem, hogy a Decathlonban ki lenne írva ilyesmi tájékoztató a cipõkre... ha nem nézted, és sokat futsz a rossz cipõben, akkor lehet gáz...nem is kicsi. De ezzel nem megrémíteni akarlak, csak szerintem érdemesebb lenne egy minõségi futócipõbe beruházni, ha tényleg rendesen szeretnél edzeni, sérülések nélkül.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat. Így valószínûleg majd lecserélem, csak nem akartam erre sokat költeni, mert bringázás mellett kiegészítésnek csinálom a futást, a pénzem inkább a bringázásra költöm. De akkor inkább összespórolom.

A futástól a mellem is kisebb lesz?

Így is kicsik a melleim. Befolyásolja az hogy ha használok sport melltartót? És nem diétázom meg semmi csak futok.

Legjobb válasz: GreenTea Ha csökken a testzsírod, akkor változhat a mellméreted, de szerintem nem kell aggódnod, ha nem diétázol.

GreenTea Ha csökken a testzsírod, akkor változhat a mellméreted, de szerintem nem kell aggódnod, ha nem diétázol.
jajde aranyos vagy :D a futástól nemhiszem, hogy a mellméreted jelentõs változáson esne át...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

A futástól mim erősödik? A seggem alakja jobb lesz? Vádlim? Stb?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen mindened, de ez a leginkább az alsó részeken látszódik jobban(vádli, fenék, comb). A kocogás egyébként szálkásít is. Én tudom mert minden nap megyek 5 km-t. Ezeken kívül még nagyon sok jó hatása van. Szóval én nagyon ajánlom!!!!(és ne úgy fogd fel hogy muszájból , hanem szórakozásként).

Tulajdonképpen mindened, de ez a leginkább az alsó részeken látszódik jobban(vádli, fenék, comb). A kocogás egyébként szálkásít is. Én tudom mert minden nap megyek 5 km-t. Ezeken kívül még nagyon sok jó hatása van. Szóval én nagyon ajánlom!!!!(és ne úgy fogd fel hogy muszájból , hanem szórakozásként).
A kérdező hozzászólása: Úgy fogom fel, barátnõmmel járunk, és szeretek is nagyon, csak nem tudtam, hogy igazából mire a legjobb:)
Remélem azt tudod, hogy olyan értelemben nem erõsít a futás, hogy izomtömeget növelne, csak zsírt éget, a szálkásítás emiatt van.
A futás erõsít: két fajta izom rost létezik: 1. gyors izomrostok 2. lassú izomrostok Amennyiben futsz a lassú izomrostok erõsödni fognak, viszont ezek nem a nagy és látványos izmok, mint ami egy testépítõn van. (mellékesen pl a szívizom, ami nem sorolható a fenti kettõbe is igencsak erõsödni fog, mondjuk az szemmel nem látszik :) )
énis bnõmmel járok, eddig 3 napja futunk mindennap, de nekem csak a vádlim izmosodik, a combom, fenekem még mindig a régi :(((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!