Találatok a következő kifejezésre: A futó is vissza (2 db)

Androidos telefonon hogyan lehet bezárni a futó alkalmazásokat? Mert ha megnyomom a vissza gombot, akk. A háttérben ugyan úgy fut. Az alkalmazások kezelésében is próbáltam, ott meg nem állítja le. Mit csináljak? X10 Mini

Legjobb válasz: Semmit. Ez androidnál így mûködik. Vannak ugyan Task killerek amelyeket a futó alkalmazások bezárására találtak ki, de néha ezzel több gondot lehet okozni. Inkább hagyd a rendszerre, ha valami miatt kell a hely a memóriában akkor a rendszer azt úgyis bezárja.

Semmit. Ez androidnál így mûködik. Vannak ugyan Task killerek amelyeket a futó alkalmazások bezárására találtak ki, de néha ezzel több gondot lehet okozni. Inkább hagyd a rendszerre, ha valami miatt kell a hely a memóriában akkor a rendszer azt úgyis bezárja.
A kérdező hozzászólása: Nem az , csak így gyorsabban merülök..meg van , amikor valami olyan fut , amihez net kell , akk. A youtube videókat nem tölti be.
De az. Ha megnyomod a home gombot akkor kilépsz az alkalmazásból, az meg szépen leáll, de ott pihen a memóriában. Nem fut, nem igazán hasznája a telefon erõforrásait és így nem is igazán felelõs a gyorsabb merülésért, csak foglalja a helyet amire ha szükségvan akkor azt a rendszer elintézi. A rosszul megírt alkalmazások beragadhatnak és azok tényleg meríthetik a telefont, na azokat task killerrel ki lehet lõni. Azzal tehetsz egy próbát, hátha javít a helyzeten.
Az akku merülés ellen még próbálhatod az adathálózat lekapcsolását. Háttérben tényleg nem fogyasztanak túl sokat a programok, inkább az adatforgalom eszik le mindent. A task killer jó móka, de néha tényleg kilõ olyan dolgokat, amiket nem kéne.

A futó rózsának is vissza kell vágni a szárát a tövéig ősszel?

Legjobb válasz: Én mindig visszavágom, és és a tövét felkupacolom, így telel.

Én mindig visszavágom, és és a tövét felkupacolom, így telel.
A futórózsának??? De hát az pont attól futó, hogy meghagyod a hosszú hajtását a következõ évre, és ezen a kordonhoz vagy oszlophoz felkötözött hajtáson hozza sorban a virágját.
Mindenfajta rózsa szereti ha metszik, annál jobban hajt.
Persze, annál jobban hajt, de nem virágzik. A nagyon erõs hajtás akár egész évben nem hoz virágot, vagy csak nagyon késõn. Ha vissza van metszve, akkor az elsõ virágzás oda. Szerintem te valami másféle rózsára gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Mi tavaly vissza metszettük és húztunk rá földet, de én is azon gondolkoztam, hogy akkor ez nekem soha nem fog annyira megnõni, hogy lugasra futtassam. Amúgy idén már 2* virágzott, csak félek, ha nem vágjuk vissza elfagy télen.
Mivel jobb, ha a metszõolló viszi el 100% biztonsággal, mint ha a fagy néhány % valószínûséggel? :) A gyökere és a földdel felkupacolt része meg garantáltan nem fog elfagyni, sem így, sem úgy. De bármilyen rózsára igaz, hogy ha õszi metszéssel megzavarod a nedvkeringését, akkor hajlamos visszafagyni, ezért korlátozottan fagytûrõ rózsákat csak tavasszal szabad metszeni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!