Találatok a következő kifejezésre: A futó is vissza (3 db)

Androidos telefonon hogyan lehet bezárni a futó alkalmazásokat? Mert ha megnyomom a vissza gombot, akk. A háttérben ugyan úgy fut. Az alkalmazások kezelésében is próbáltam, ott meg nem állítja le. Mit csináljak? X10 Mini

Legjobb válasz: Semmit. Ez androidnál így mûködik. Vannak ugyan Task killerek amelyeket a futó alkalmazások bezárására találtak ki, de néha ezzel több gondot lehet okozni. Inkább hagyd a rendszerre, ha valami miatt kell a hely a memóriában akkor a rendszer azt úgyis bezárja.

Semmit. Ez androidnál így mûködik. Vannak ugyan Task killerek amelyeket a futó alkalmazások bezárására találtak ki, de néha ezzel több gondot lehet okozni. Inkább hagyd a rendszerre, ha valami miatt kell a hely a memóriában akkor a rendszer azt úgyis bezárja.
A kérdező hozzászólása: Nem az , csak így gyorsabban merülök..meg van , amikor valami olyan fut , amihez net kell , akk. A youtube videókat nem tölti be.
De az. Ha megnyomod a home gombot akkor kilépsz az alkalmazásból, az meg szépen leáll, de ott pihen a memóriában. Nem fut, nem igazán hasznája a telefon erõforrásait és így nem is igazán felelõs a gyorsabb merülésért, csak foglalja a helyet amire ha szükségvan akkor azt a rendszer elintézi. A rosszul megírt alkalmazások beragadhatnak és azok tényleg meríthetik a telefont, na azokat task killerrel ki lehet lõni. Azzal tehetsz egy próbát, hátha javít a helyzeten.
Az akku merülés ellen még próbálhatod az adathálózat lekapcsolását. Háttérben tényleg nem fogyasztanak túl sokat a programok, inkább az adatforgalom eszik le mindent. A task killer jó móka, de néha tényleg kilõ olyan dolgokat, amiket nem kéne.

A futó rózsának is vissza kell vágni a szárát a tövéig ősszel?

Legjobb válasz: Én mindig visszavágom, és és a tövét felkupacolom, így telel.

Én mindig visszavágom, és és a tövét felkupacolom, így telel.
A futórózsának??? De hát az pont attól futó, hogy meghagyod a hosszú hajtását a következõ évre, és ezen a kordonhoz vagy oszlophoz felkötözött hajtáson hozza sorban a virágját.
Mindenfajta rózsa szereti ha metszik, annál jobban hajt.
Persze, annál jobban hajt, de nem virágzik. A nagyon erõs hajtás akár egész évben nem hoz virágot, vagy csak nagyon késõn. Ha vissza van metszve, akkor az elsõ virágzás oda. Szerintem te valami másféle rózsára gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Mi tavaly vissza metszettük és húztunk rá földet, de én is azon gondolkoztam, hogy akkor ez nekem soha nem fog annyira megnõni, hogy lugasra futtassam. Amúgy idén már 2* virágzott, csak félek, ha nem vágjuk vissza elfagy télen.
Mivel jobb, ha a metszõolló viszi el 100% biztonsággal, mint ha a fagy néhány % valószínûséggel? :) A gyökere és a földdel felkupacolt része meg garantáltan nem fog elfagyni, sem így, sem úgy. De bármilyen rózsára igaz, hogy ha õszi metszéssel megzavarod a nedvkeringését, akkor hajlamos visszafagyni, ezért korlátozottan fagytûrõ rózsákat csak tavasszal szabad metszeni.

Alig keresek valamit mert a nagyját leadózom és rongyos egy forint jár vissza azaz 0 csak engem háborít fel hogy kajára is alig futja százezreket fizetek a semmire és semmit nem kapok belõle vissza?

Legjobb válasz: Általánosságban szólva olyan 40% adót fizetsz. (Az ÁFA-t nem érdemes ide sorolni, elvégre azt te is beszeded a termék ára felett, pluszban). Ez nem különösebben sok európai viszonylatban. Ha írsz több adatot, akkor pontosabb választ is kaphatsz.

Általánosságban szólva olyan 40% adót fizetsz. (Az ÁFA-t nem érdemes ide sorolni, elvégre azt te is beszeded a termék ára felett, pluszban). Ez nem különösebben sok európai viszonylatban. Ha írsz több adatot, akkor pontosabb választ is kaphatsz.
Nem értem a problémád. Pénz addig járhatott vissza, amíg többsávos adózás volt. Amióta mindenkitõl ugyanannyi százalékot vonnak, nincs amiért többlet keletkezhetne az adóelõleg fizetésénél.
nem a többsávos adó miatt járt vissza korábban, hanem az adójóváírás miatt leginkább. Aki több százezret adózik, az ennek a dupláját viszi haza (34, 4% a levonás). Sajnáljalak? Örülj, hogy nem kell belõle visszakapnod, mert akkor vagy beteg lennél, vagy munkanélküli.
Ha kajára is alig futja, kétlem, hogy havonta adózik százezreket, nyilván éves szinten írta.
Tetszettek volna kormányt váltani!
Akkor a kaján kívül még rezsire se lenne pénze..
Tetszettek volna egyetlen hiteles pártot indítani kellõ felkészültséggel, normális kommunikációval és emberekkel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!