Találatok a következő kifejezésre: A futással alakot (28 db)

Van fölső combra más olyan hatásos izmosodás mint amit a futás ad? Alig van csípőm és ha a fölső combom megerősödik ott csípő alatt akkor nőiesebb vagyok

Legjobb válasz: A futás nem is ad hatásos izmosodást... Súllyal végzett lábedzés az már ér valamit. Guggolás, kitörés, felhúzás néhány lábgép használata, de nem a lábtárogatóké és tömegnövelõ étrend az izmosodáshoz.

A futás nem is ad hatásos izmosodást... Súllyal végzett lábedzés az már ér valamit. Guggolás, kitörés, felhúzás néhány lábgép használata, de nem a lábtárogatóké és tömegnövelõ étrend az izmosodáshoz.

Miért van az, hogy 6kg-ot fogytam, és a hasamból alig ment le valami? Sok mozgással (bicikli, futás) és este 6után nem evéssel segíthetek rajta?

Legjobb válasz: Genetika. Sokan hasra híznak elõször és onnan fogynak utoljára! Körte alak! Rendes diétával és sok aerob mozgással segíthetsz rajta, nem hat után nem evéssel.

Genetika. Sokan hasra híznak elõször és onnan fogynak utoljára! Körte alak! Rendes diétával és sok aerob mozgással segíthetsz rajta, nem hat után nem evéssel.
A kérdező hozzászólása: kössz, amúgy tudom hogy kell diéta is, az este 6után nem evés csak mellékes, ebédre csirkét eszem rizzsel és zöldséggel reggelit meg vagy átalszom vagy valami könnyût eszek.

A futáson kívül még milyen mozgásforma van, ami a körte alakot (vastag comb, vékony felsőtest) segítheti arányossá tenni? Természetesen diétázom is mellette, teljes értékű ételekkel.

Legjobb válasz: Gyúrj a felsõtestedre és ezt komolyan mondom. (kar, hát, váll, hasizom is persze) Minél nagyobb az izomtömeged, annál több zsírt égetsz. A combodról, csípõdrõl, fenekedrõl is égeted a zsírt (mindenhonnan), a felsõtested pedig erõsödik, izmosabb, szélesebb, formásabb lesz (de nem nagyon ám, csak pont jól), az alakod pedig összességében arányosabbá válik. És persze azért fuss is. Nekem ez így nagyon bevált.

Gyúrj a felsõtestedre és ezt komolyan mondom. (kar, hát, váll, hasizom is persze) Minél nagyobb az izomtömeged, annál több zsírt égetsz. A combodról, csípõdrõl, fenekedrõl is égeted a zsírt (mindenhonnan), a felsõtested pedig erõsödik, izmosabb, szélesebb, formásabb lesz (de nem nagyon ám, csak pont jól), az alakod pedig összességében arányosabbá válik. És persze azért fuss is. Nekem ez így nagyon bevált.
Én írtam a futást nemrég, jó az aerobic is. De a sima torna is jó, csak azzal az a baj, hogy izmosítja a lábakat, és még vastagabbnak látszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. valóban itt olvastam :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megfogadom a tanácsodat!


Nem vagy asztmás?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla, bár állítólag lehet terhelés indukálta asztma is. Csak mostanában nincs idõm elmenni orvoshoz, hogy kiderüljön mitõl van ez.
Elsõ vagyok! Pedig jobb lenne ezt kivizsgálni. Kapnál egy pipát és ha terhelés ér használhatnád, így nem fulladnál!

A futással lehet alakot formálni?

Arra lennék kíváncsi, hogy szebb lesz-e a futástól a "hasvonalam". Szeretném, hogy a derekam és a csíp?m közötti vonal kicsit hangsúlyosabb, n?iesebb legyen. Ezen tud segíteni a futás?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Futás nem. Hullahopp karika csodákat mûvel.És ha már nincs zsír a hasadon meg a derekadon, akkor jó a felülés is, csak vigyázz a derekadra.
Igen, ez így van. Hogy hétköznapibban fogalmazok, ha egésznap csak körömpörköltet meg ilyeneket eszel, és közben meg 100km eket futsz naponta, attól még nem leszel vékony, csak ha a körömpörköltös kajád energiaértékénél többet használtál fel a futással, vagyis energiadeficit keletkezik, de ez sem igaz, ha nem trükközöl a napi sokszori evéssel stb, mert a szervezeted lelassítja az anyagcseréjét így védekezvén a tápanyagmegvonás ellen. tehát a válasz: nem lesz szebb a hasvonalat, de ha a testzsírod lejebb megy, akkor a hasadról is megy le, ha nem is azonnal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy 18 éves vagyok, 12 és fél évig táncoltam, egy évig és 2 évig röpplabdáztam. A táncot tavaly februárban abbahagytam, azóta nem sportolok. Kövér nem vagyok(169 cm és 57 kg), valahol mélyen még viszonylag erõs izmaim is vannak :D Csak az arányok..A derekam nem elég vékony a mellemhez és a csípõmhöz képest. Gondoltam, ha ezeket megosztom Veletek, könnyebb lesz tanácsokat adnotok! :)
szerintem ezen kár évõdnöd. Tökéletes alakod lehet A férfiakban még él a családalapitó ösztön, és hidd el ott az volt a mérce egy nõnek menyire kerek a csípõje. (utódkihordás könnyedsége végett) Tehát a ellenkezõ nemnél hidd el jobb kritikus nem kell.!
A kérdező hozzászólása: O
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) [Az elõzõ "o"-s kommentemet véletlenül küldtem el. :D] Amúgy hála az Égnek, Barátomnak így tetszem, ahogy vagyok. Ezen az "alakos" dolgon inkább (kivételesen) magam miatt változtatnék. De a szavaid bíztatóak. :)

A jobb vádlim már napok óta fáj. Alig tudok rá állni, menés közben kiegyenesíteni. Pár napja voltam kint futni és akkor kezdõdött és abba is kellett hagynom a futást. Mitõl lehet ez?

Olyan mintha izomlázom lenne, de sehol máshol nincs, és ez csak szinte egy nagyobb pontban fáj.

Legjobb válasz: szerintem az izmod görcsölt be :)

szerintem az izmod görcsölt be :)

Szerintetek a futás vagy az ugrókötél formá alakot?

Minden ki mást mond azért gondoltam meg kérdem hogy itt kinek mi a véleménye .

Legjobb válasz: Egyik se. Fogyni lehet velük de a fogyás kevés az alakformáláshoz.

Egyik se. Fogyni lehet velük de a fogyás kevés az alakformáláshoz.
Akkor fogsz fogyni, ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Ezen segít a mozgás, amibõl az aerob tartományban végzett a legcélravezetõbb. Ha te bírsz ugráló kötelezni 40-50percen át 130körüli pulzussal akkor gratulálok :)

A Box-al lehet izmosodni, vagy szálkási mint a futás?

Az lenne a kérdésem hogy ha állandóan verem a zsákot, akkor attól izmosodni is fogok, nem szálkásit mint pl: a futás?

Legjobb válasz: Hali! Én már 2 éve kick-boxolok, és hidd el a zsákolás az nagyon jó. Kondiban is erõsít na meg az izmokat is fejleszti. Ugyhogy hajrá edzzzz

Hali! Én már 2 éve kick-boxolok, és hidd el a zsákolás az nagyon jó. Kondiban is erõsít na meg az izmokat is fejleszti. Ugyhogy hajrá edzzzz
Bizony lehet, bár én is és a legtöbb boxoló akit én ismerek gyúrással fejlesztettük ki az izmaink nagyrészét.

Ha betekerem magamat fóliával futás előtt, akkor mit kenjek a fólia alá?

Nem szeretnék krémre költeni. Mit gondoltok, mivel helyettesíthetem? Vagy így már nincs is értelme?

Legjobb válasz: ZSÍRÉGETÕ krémeket/zseléket csak vásárolni tudsz, semmivel nem tudod helyettesíteni. :[ A DR.KELEN-termékeit ajánlom, ezek elég olcsó, de nagyon hatékony készítmények. Gyógynövényboltokban, illatszerboltokban kapható. Csak a fóliát is magadra tekerheted, de az nem nagyon hatékony...

ZSÍRÉGETÕ krémeket/zseléket csak vásárolni tudsz, semmivel nem tudod helyettesíteni. :[ A DR.KELEN-termékeit ajánlom, ezek elég olcsó, de nagyon hatékony készítmények. Gyógynövényboltokban, illatszerboltokban kapható. Csak a fóliát is magadra tekerheted, de az nem nagyon hatékony...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy az. De ha a lelkemet egy picit is illúzióba ringatja, akkor talán egyszerûbb. Mindenki maga dönti el :)
Fókazsír.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a tippet. Akkor holnap meglátogatok egy drogériát :)
Nem vágom...mire jó a fólia? Parasztvakítás-gyanús...

Szerintetek folytassam így (részlettek alul) a futást vagy sem? Vagy csökkentsem a távot vagy lassabban fussak?

Asztmás vok, nem szedem a gyógyszert de futok reggelente hat kilométert 35 perc alatt. De ma több hét után rosszul éreztem magam amikor megálltam futás közbe olyan volt mintha elájulás szélén lettem volna de még bírtam tovább futni és futás közbe nem éreztem a továbbiakba . Most 177 méter per perccel futok

Legjobb válasz: Hova készülsz? Nekem kb 1 óra alatt van meg a 7km. Lassíts, és változtasd a távot. Egyik nap 3 km, másik nap lehet a hosszabb is, de csak olya tempóval ahol simán tudsz levegõt venni. Ha besokallnál, gyalogolj egy darabig.

Hova készülsz? Nekem kb 1 óra alatt van meg a 7km. Lassíts, és változtasd a távot. Egyik nap 3 km, másik nap lehet a hosszabb is, de csak olya tempóval ahol simán tudsz levegõt venni. Ha besokallnál, gyalogolj egy darabig.
A kérdező hozzászólása: köszi, amúgy a francia idegen légióba akarok menni.
Ja, aki hülyének néz, hogy mért megyek a hadseregbe, annak elmondom, hogy ez az egyik szenvedélyem és így kapok állampolgárságot.
A kérdező hozzászólása: szia. Két év múlva azóta már tízet futtok XD Csak nagyon meleg lehetett és ez volt a baj. és am nyár eleje futtok ennyit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!