Találatok a következő kifejezésre: A futás fejleszt (2 db)

A futás mit fejleszt?

Legjobb válasz: A futás az állóképességet fejleszti, sokrétû hatást fejt ki az egész szervezetre. Növeli a tüdõ befogadóképességét, fejleszti az izomzatot, átmozgatja az izületeket. Kedvezõen befolyásolja a szív és érrendszer mûködését, megnyugtatja az idegrendszert is. Segíti a fogyást, a lassúbb, hosszabb futás (több, mint fél óra) jó zsírégetõ.

A futás az állóképességet fejleszti, sokrétû hatást fejt ki az egész szervezetre. Növeli a tüdõ befogadóképességét, fejleszti az izomzatot, átmozgatja az izületeket. Kedvezõen befolyásolja a szív és érrendszer mûködését, megnyugtatja az idegrendszert is. Segíti a fogyást, a lassúbb, hosszabb futás (több, mint fél óra) jó zsírégetõ.
hasizmot, combizmot, vádlit, és jó feneked lesz tõle. a rövid gyors futástól mégjobb lesz a feneked. igen, a legjobb zsírégetõ is egyébként
Az elõzõekhez hozzátéve még a kitartást, magabiztosságot, és határozott, erõteljes fellépést. Jobb koncentráló képességet.

A futás milyen izmokat fejleszt?

Ha minden nap elmegyek futni, akkor melyik izmaim fognak fejl?dni a legjobban, és mi fog a küls?mön változni?

Legjobb válasz: És mellesleg jó segget is okozhat.

És mellesleg jó segget is okozhat.
A lábizom, de nagyon jó és ajánlható fogyáshoz, de azt hiszem (ez nem biztos), hogy a mellizmokat is fejleszti.
szinte minden izmot fejleszti, az egyik legjobb mozgás forma és ajánlják is, hogyha esetleg fogyni akarsz, akkor ez az egyik legjobb módszer. remek lábaid lesznek tõle, pocakot is lehet vele ledegradálni, illetve sokkal jobb lesz tõle a közérzeted. heti egy-két kocogás elõször és utána lehet durvulni :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat. Fogyni nem szeretnék, csak vmit mozogni kellene, mert nagyon elpunyulok már :S Na akkor mostmár go futni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!