Találatok a következő kifejezésre: A francia nok jeletkezhetnek (1 db)

A francia idegenlegioba nok jeletkezhetnek?

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy nem de itt meg tudod kérdezni, konkrétan tõlük.: http://www.legion-recrute.com/hu/contact.php

Gyanítom, hogy nem de itt meg tudod kérdezni, konkrétan tõlük.: http://www.legion-recrute.com/hu/contact.php
nem, nincsenek nõk a francia idegenlégióban. talán két nõ van, akik ejtõernyõt hajtogatnak, de oda nincs felvétel. :)
a franciába azt hiszem nem, de pl.a spanyolba igen.
sziasztok.nemtudjátok h hány éves kortól lehet jelentkezni akármeik idegenlégióba?bocsi h ideirtam csak nemtom h hol lehet kérdést feltenni:)
A francia légióba nem vesznek fel nõket. Az utolsó hozzászólónak pedig a válasz: 18 éves kortól, érettségivel, esetleg.... Nagyon szûrnek már.
Sajna nem. Szerintem ez diszkrimináció, bár fizikailag a férfiak jobban állnak (és egyúttal közelebb az állatokhoz...) De valakinek ki kéne találni, hogy mit, hogyan merre, meddig... Nyugodtan felvehetnének olyan nõket, akik teljesíteni tudják az elvárásokat.
Nem kell érettségi, se 18 éves kor! http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php
Üdv Régen nem irt senki, de a pontosság kedvéért, a Francia Idegenlégióba 18 év alatt szülõi engedéllyel lehet jelentkezni, ezt irásban kérik, a legalsó korhatár 17 és fél év.Szemben a hivatalos oldalakon is használt 17 évvel.
17 éves kortól lehet jelentkezni de kell szülõi engedély


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik az Al Kaida?

tudom, sokszor ijesztgetnek vele, de tényleg létezik?

10

Ha én külföldön élek mi lenne ha kirobbanna valami világméretű konfliktus? Hazahívnának harcolni?

A hírek egymás után érkeznek arról, hogy az oroszok irdatlan költségeket fektettek idén a hadsereg korszerűsítésébe, más országok is kb. dettó. Mai hír, hogy a Japánok felavatták minden idők egyik legnagyobb csatahajóját. Megy a fa.om harcolni, meg megdögleni más olajáért, illetve, hogy a hataloméhes kapzsi vezetők meggazdagodjanak milliók halálának árán...

15

Japán fizet kártérítést ezekért a tetteiért?

a href="http://www.sg.hu/cikkek/99038/biologiai_fegyvereket_vetett_be_japan_a_ii_vilaghaboruban" target="_blank">http://www.sg.hu/cikkek/99038/biologiai_fegyvereket_vetett_b..

38

Azt vagjatok, hogy az Iraki haboruban akik 2003 majus utan harcoltak, semmi kozuk sem volt Szaddam partjahoz?

Az iraki hadsereg eleg hamar feladta. Azutan a haboru random terrorista elemek ellen volt. Nekem az egeszben az a durva, hogy Szaddam-nak semmi koze se volt a terrorizmushoz, illetve Amerika-ellenes se volt. Jo jatek lehetett az amcsiknak.

9

18 éves fiú vagyok és szeretnék katonának menni, de szeretnék tetoválást is csináltatni bal, jobb karjaimra teljesen, szerintetek úgy bekerülhetek, tetoválással?

2

Leopard2 vs M1A1 Abrams. A győztes?

4

Mennyi ideig tartana Magyarországnak kifejlesztenie egy atombombát és ez mennyibe kerülne nagyjából?

A kérdés természetesen elméleti, pusztán kíváncsiság. Ma van a hirosimai támadás évfordulója, onnan jutott eszembe. Feltételezve, hogy a világon senki nem venné észre, hogy Magyarország atomfegyver kifejlesztésén dolgozik, mennyi dőbe és pénzbe telne, hogy mondjuk egy a hirosimaihoz hasonló erejű bombát kifejlesszen?egyenek szívesek olyanok válaszolni, akik nagyjából tényleg értenek hozzá, a troll válaszok kíméljenek ha kérhetem! :D

12

Hogyan lehet így katona?

20 éves érettségivel rendelkező fiú vagyok.Most kezdem a szakmát az iskolámban.szeretnék egy szakmát mielőtt a honvédség felé indulnék.A kérdésem: Csak úgy lehetek katona hogy jelentkezem szerződéses katonának vagy létezik felnőtt képzés az Altiszti Akadémián ugyan is mire leteszem a szakmát túlkoros leszek a nappalaira.Csak ugy kezdhetem el hogy bevonulok,Honvéd-Õrvezető-Tizedes-Szakaszvezető,vagy van más módja is hogy pl Tiszhelyettes legyek?

4

Lehet szemuveges aki be akar lepni az idegenlegioba?

sziasztok tudja valaki ha -1es dioprias szemuveget hordok megprobalhatom az idegenlegioba a belepest vagy inkabb mutesem meg a szememet vagy kontakt lencsevel probalkozam?

8

Ezen a videón most emberek repülnek?

Komolyan kérdezem, az a 2 dolog micsoda ami felröppen, aztán leesik?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!