Találatok a következő kifejezésre: A francia nok jeletkezhetnek (1 db)

A francia idegenlegioba nok jeletkezhetnek?

Legjobb válasz: Gyanítom, hogy nem de itt meg tudod kérdezni, konkrétan tõlük.: http://www.legion-recrute.com/hu/contact.php

Gyanítom, hogy nem de itt meg tudod kérdezni, konkrétan tõlük.: http://www.legion-recrute.com/hu/contact.php
nem, nincsenek nõk a francia idegenlégióban. talán két nõ van, akik ejtõernyõt hajtogatnak, de oda nincs felvétel. :)
a franciába azt hiszem nem, de pl.a spanyolba igen.
sziasztok.nemtudjátok h hány éves kortól lehet jelentkezni akármeik idegenlégióba?bocsi h ideirtam csak nemtom h hol lehet kérdést feltenni:)
A francia légióba nem vesznek fel nõket. Az utolsó hozzászólónak pedig a válasz: 18 éves kortól, érettségivel, esetleg.... Nagyon szûrnek már.
Sajna nem. Szerintem ez diszkrimináció, bár fizikailag a férfiak jobban állnak (és egyúttal közelebb az állatokhoz...) De valakinek ki kéne találni, hogy mit, hogyan merre, meddig... Nyugodtan felvehetnének olyan nõket, akik teljesíteni tudják az elvárásokat.
Nem kell érettségi, se 18 éves kor! http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php
Üdv Régen nem irt senki, de a pontosság kedvéért, a Francia Idegenlégióba 18 év alatt szülõi engedéllyel lehet jelentkezni, ezt irásban kérik, a legalsó korhatár 17 és fél év.Szemben a hivatalos oldalakon is használt 17 évvel.
17 éves kortól lehet jelentkezni de kell szülõi engedély


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik miben jobb az Ak47 vagy az Ak63?

6

Milyen a "svájci mintájú" sorkatonaság?

11

Zámbó Jimmynek milyen típusú pisztolya volt?

A kérdés adott. Kíváncsi vagyok rá, de a neten nem igazán találtam rá vonatkozó információt.

16

Miért támogatják sokan a sorkatonaságot holott semmi értelme? (Több lent. )

Tudom, hogy már nincs sorkatonaság(Szerencsére!!!!)
Szerintem ez csak pénzpazarlás lenne ami nem lenne jó mert az országnak így sincs sok pénze.Meg semmi értelme sincs.
Senkinek semmi joga ráerőltetni valakire olyat amire nincs kedve!!

A katonaságnak egy foglalkozásnak kellene lennie nem egy kötelező dolognak.Most miért kell mindenkire ráerőltetni???Mindenkinek joga van eldönteni hogy mivel szeretne foglalkozni.

Én úgy gondolom hogy alapvető jogaink közé kéne hogy tartozzon az hogy mi döntsük el hogy akarunk-e katonák lenni vagy sem. Mert ha valakit akarata ellenére rákényszerítenek abból sohasem lesz jó katona.

Ja és szerintem nevelni NEM sorkatonasággal kell!!!

Én mindig is a sorkatonaság ellen vagyok/voltam és szerintem semmi nevelő hatása sincs csak népnyomorítás és népsanyargatás.

Sokan azt mondják hogy "nem lenne olyan sok kövér és 40 kilós köcsög".
Miért nem mindegy hogy mit kezdenek magukkal??? Szerintem ez is az alapvető jogaink közé tartozik hogy ki mit akar kezdeni a testével.

Szerintem kellene hogy legyen jogunk arra hogy megtagadjuk a sorkatonaságot. Így igaz hogy már nem lenne sorkatonaság soha többé. És remélem soha nem is fogják vissza vezetni mert tényleg csak egy felesleges pénzkidobás.

35

Tényleg lehet sorozni magyarországon?

Igaz hogy ha mondjuk háború tör ki akkor besorozhatnak katonának? És ha igen ezt hány éves kortól tehetik meg?

6

Ha kitör egy háború (ne legyen csak elméleti kérdés) akkor a kivont eszközöket milyen esélyel kezdenénk el újra használni? Csak mert több száz jármű (tank+szállító alkalmatosságok) ki van vonva.

5

Leírod a véleményedet a kisfiúról és a kövér emberről? ATOMBOMBÁK www.antalffy-tibor.hu

atombomba,

12

Ez most komoly? Izrael atombombát dobott Szíria fegyverszállítmányára?

http://www.secretsofthefed.com/video-captures-gigantic-mushr..
A lázadók maguktól tuti nem szereznek ekkora bombát (bár atombombához képest kicsi), de egyáltalán nem biztos hogy Izraeli, Habár Netanjahu atommal fenyegette Assadot. Egyáltalán ez miért nincs a hírekben?

11

A Me 262 Schwalbe képes lett volna az AIM-9A/B használatára?

5

Mekkora esélye van egy közeli vagy világméretű háború kitörésének?

Természetesen semelyikőnk NEM AKAR semmiféle konfliktust(háborút) sehol a világban teljesen jogosan, hisz mind tudjuk, (főként az idősebb korosztály), hogy milyen szörnyűségekkel jár is ez, de azonban egy-két szkeptikusabb előrejelzés alapján elindulva feltételezhetjük egy jövőbeli komolyabb válság kialakulását (és sajnos ezzel számolnunk kell!!, például, a feltételezhetően bekövetkező globális felmelegedés, és az ezáltal előidézett számos más globális probléma, és sok többi ehhez hasonló egyéb dolog alapján.) Erre lennék kíváncsi, hogy Ti/Önök, hogyan is vélekedtek/-nek erről a teóriáról?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!