Találatok a következő kifejezésre: A franciázás az orális (3 db)

A franciázás az az orális szexet jelenti vagy a 69-es pózt?

Legjobb válasz: Szerintem mindenre lehetne érteni, amit a nyelvünkkel/szánkkal sználunk a párunkal/on. Hiszen a szimpla nyelves csók is franci csók...

Szerintem mindenre lehetne érteni, amit a nyelvünkkel/szánkkal sználunk a párunkal/on. Hiszen a szimpla nyelves csók is franci csók...
"Franciázás Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel. A francia bordélyházakban a hölgyek repertoárjában szerepelt az orális nemi aktus, innen a kifejezés."
a 69-es pózt!jó kis póz!;)
Szerintem is a 69.
A másik hasonló kérdésre ezt válaszoltam: Szerintem ezt nem lehet ennyire pontosan meghatározni. A neten rákerestem. Az orális szexet dobta ki a wikipedia franciázásra, viszont három bekezdéssel lejjebb másnéven 69-nek emlegette. Egy biztos: ha a 'franciázás' kifejezést használod, az emberek 90%-a a 69-re fog asszociálni.
A 69-es póz azt jelenti, amikor egyszerre a pár egymásnak orálisan, ha franciáznak, lehet nem egyszerre de az is ugyanúgy orálisat jelent.
mindkettöt franiázásnak nevezik, az orális szex a franiázás, azon belül van a 69es poz. a frania sok pedig a smár.
"Franciázásnak, vagy 69-es póznak hívják azt a testhelyzetet, amikor a férfi és a nõ úgy helyezkednek el, hogy mindketten kényeztetni tudják egymást. Mindegy, hogy oldalvást fekszenek-e, vagy egymáson és az is, hogy melyikük van éppen felül."
Két jelentése van a franciázásnak. A köznapi életben a 69-es póz, de a prostituáltak is így hívják, ha csak a férfit elégítik ki szájjal!

Az orális szexet miért nevezik franciázásnak? Honnan ered ez a kifejezés?

Miért nem mondjuk németezésnek, spanyolozásnak, olaszozásnak, stb?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag az orális szex eléggé régi, már a görög illetve római idõkben is volt róla szó, távol keleten pedig a Kámaszutrában illetve a japán ábrázolásvilágban is elõfordult. De konkrétan a kérdésre válaszolva ez körülbelül az 1700-as évekbõl ered, amikor is a francia nõk az úri "mulatságokon" így elégítették ki a férfiakat és gondolom innen vagy valamilyen hasonló szituációkból jelent meg ez a kifejezés.

Gyakorlatilag az orális szex eléggé régi, már a görög illetve római idõkben is volt róla szó, távol keleten pedig a Kámaszutrában illetve a japán ábrázolásvilágban is elõfordult. De konkrétan a kérdésre válaszolva ez körülbelül az 1700-as évekbõl ered, amikor is a francia nõk az úri "mulatságokon" így elégítették ki a férfiakat és gondolom innen vagy valamilyen hasonló szituációkból jelent meg ez a kifejezés.
Franciaországból
Mert a franciák legnagyobb szokása a csókolózás, puszilkodás, nyalás falás, és ott terjedt el ez legelsõre.
Azért mert a franciák fõleg smárolnak, biztos neked is megvan az a kép amikor egy pár egymásnak esik és csókolóznak. Na ezt mutatják, azt meg nem hogy mivel folytatódik. Érted-e?
miket tudsz Freddy K :OO én azt hittem ez csak valami mai hülyeség, ill. valami szexuális szabadság egyik eltévelyedett formája XD
Mert franciaágyban csinálják. :DD
A kérdező hozzászólása: 6-os: Na és a franciaágyat miért nevezik franciaágynak??? Hopp egy újabb kérdés!
ezzel az erõvel lehetne kazahsztánozás is
Az h én nem [email protected]ám el az egyetlen életem arra h olyan mellett legyek aki nem elégíti ki a vágyaim...
Férfi vagy vagy nõ? Ha nõ: Majd figyeld mikor van merevedése, és csapj le rá. :) Ha férfi vagy: Húzd a csaj agyát. :) Mellesleg nem tudom elképzelni, hogy szeretkezni hogy lehet, orális szex nélkül? Ez alap feltétel a kéjre.
Én abban a percben dobtam volna ki a lányt, amikor rádöbbenek, hogy errõl nem tudom meggyõzni és rávezetni hogy leszopjon! Hál'Istennek a barátnõm szereti és nagyon jól csinálja :) nem tudnék meglenni nélküle :D
Hozzá bizony, és nagyon jó dologtól fosztjátok meg magatokat, ha kihagyjátok. Csak sok ostoba nõ asszondja fúúúújundorító, pedig hát :D
"nem tudom elképzelni, hogy szeretkezni hogy lehet, orális szex nélkül" Nem tudod melyik a nemiszerv? Az bizony baj!
"aki nem elégíti ki a vágyaim." Neked a száj nemiszerv? Mert akkor a te szád is az!
A kérdező hozzászólása: Nõrõl van szó. Én napról napra jobban szenvedek!
Ez milyen hülye kérdés, már elnézést. Nem mindegy, hogy más mit tart fontosnak a szexben meg egy kapcsolatban? Nekem pl fontos az orál, de nem halnék bele akkor sem, ha nem lenne. Másnak meg anál nélkül nem tudja elképzelni az életét, én meg már a gondolatától is rosszul vagyok. Ha neked megfelel így, akkor tök mindegy, hogy másnak mi a véleménye. Ha meg nem felel meg (nyilván azért írtad ki a kérdést), akkor vagy próbálj meg beszélni a pároddal, vagy keress mást, vagy tûrjed.
az orális szex nem egyenlõ a franciázással :) van közös bennük, de ez így nem pontos. franciázás=orális szex, mindkét fél egyszerre kényezteti szájjal/kézzel a másik felet orális szex=egyik fél szájjal okoz örömet a másik félnek, aki közben csak tûr és tûr :) szerintem. de ez már csak kötözködés, ne figyelj rám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!