Találatok a következő kifejezésre: A folyamatosan, évek alatt (8 db)

Ha megvan a 2 év alatt a 180 biztosított munkaviszonyom csak nem folyamatos és ha szeptembertől bejelentenének akkor megkapok minden ellátást (tgyás, gyed)?

Szeptember végére vagyok kiírva és sajnos id? közben megszünt a munkaviszonyom.

Legjobb válasz: Én úgy tudom összesen kell lenni 180 napnak a 2 év alatt.

Én úgy tudom összesen kell lenni 180 napnak a 2 év alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi neked egyetlen válaszoló, de igy sajnos nem lettem okosabb.
elvileg megkapod, nem kell hogy folyamatos legyen
az bizony tényleg elveszett
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, gondoltam.

A folyamatosan, az évek alatt szinte észrevétlenül elnehezült kormányszervó hatékonyságát egyszerű módszerrel hogy lehetne helyreállítani?

2001-es Opel Astra G autóról van szó. A kormányozás kb. olyan nehéz, mintha egy gyárilag szervó nélküli kocsi lenne. Ha a motor nem jár, akkor álló helyzetben - a szervó sajátosságának megfelel?en - a kormány elfordítása rendkívül nehéz.

Legjobb válasz: Érdemes megnézni a tartályban a szervóolaj szintjét,nincs-e nívó alatt. Egyébként: kormánymû,szivattyú lehet a ludas. Bár,csodálkozom,mert a szervó viszonylag tartós darab,pár száz e. km.-et ki kell bírjon javítás nélkül.

Érdemes megnézni a tartályban a szervóolaj szintjét, nincs-e nívó alatt. Egyébként: kormánymû, szivattyú lehet a ludas. Bár, csodálkozom, mert a szervó viszonylag tartós darab, pár száz e. km.-et ki kell bírjon javítás nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megtisztelõ válaszodat. Az olajszint valóban alacsonyabb, a MIN alatt van 5-6 mm-rel - nem gondolnám, hogy ez lenne a hiba oka. Vagy mégis . . . ?
Ha a MIN alatt van a szint, a szivattyú nem tud elegendõ olajnyomást elõállítani, tehát nem tud akkora erõt kifejteni a szervó, mint megfelelõ olajnyomásnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönet a válaszért! Az olajszintet még korábban helyreállítottam, a helyzet sajnos nem váétozott.
találgatni simán lehet PCOS Ciszta rák bármi...
Tudom, hogy ez nem fog vigasztalni, de nekem 10 éve jött meg és még mindig rendszertelen.De!!!Egyéb más tünetem nincs!Fordulj orvoshoz, az a biztos!

Aki mar terhesseg elott elkezdte szedni a terhes vitaminokat, de a baba nem jott fel ev, 1evig se. Mit csinaltatok? Ez ido alatt folyamatosan szedtetek?

Legjobb válasz: Nem. Egy idõ után feladtam. Most semmit nem szedek. Nem érdekel már, különben sincs esélyünk, csak lombikkal, az meg még odébb van, októberben lesz az elsõ konzultáció.

Nem. Egy idõ után feladtam. Most semmit nem szedek. Nem érdekel már, különben sincs esélyünk, csak lombikkal, az meg még odébb van, októberben lesz az elsõ konzultáció.
én is abba hagytam, szép lenne ha már 4 éve szedném.
Vetélésem után lelkesen tovább szedtem a megmaradt vitamint, hogy készüljek a következõre. Mikor elfogyott abbahagytam, és néhány hónap után elkezdtem csak folsavat szedni néha mikor eszembe jutott. A pozi teszt után újra vettem vitamint. Akiket ismerek még hasonló helyzetben mindenki abbahagyta a vitamint 2-3 hónap után.
Mi 6 honapig szedtuk miert ne alapon. ( keszultunk a babara). Azota is sedi kedvesem, es mar a 25. hetnel jarunk A vitamin nem art.

Munkanélküli alatt, úgy hogy nem kapok havonta segélyt, mert nincs meg az egy év folyamatos munkaviszony jár a TB?

Babát várok és azután derült ki, miután felmondtam. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Elkérték a (rózsaszín) TB kiskönyved? Ha elkérték, akkor az azért volt, mert TB fedezett vagy arra az idõre, amíg náluk van.

Elkérték a (rózsaszín) TB kiskönyved? Ha elkérték, akkor az azért volt, mert TB fedezett vagy arra az idõre, amíg náluk van.
A kérdező hozzászólása: Még nem voltam a hivatalban, de mivel tudom, hogy nem fogok kapni semmit, ezért kérdeztem így. Csak nem tudom, hogy van-e értelme elmenni, vagy menjek intézni, hogy magam fizessem a TB-t. Még nem kaptam meg a munkáltatótól a papírjaimat, mert neki ráér. Meglenne az 1 évem, ha nem 4 órára vagyok bejelentve 12 helyett, amennyit ténylegesen minden nap ledolgoztam.
A napok számánál teljesen mindegy, hogy hány órára voltál bejelentve. A 4 órás ugyanúgy 1 nap, mint a 8 órás. A munkaviszonynak sem kell folyamatosnak lennie. Ha a jelentkezésed megelõzõ 3 évben volt 360 munkaviszonyos napod, akkor jogosult vagy az álláskeresési járadékra-
A kérdező hozzászólása: és akkor mikor jelentkezzek, ha októberre vagyok kiírva? Többször is lehet, vagy hogy mûködik? Elnézést a sok kérdésért, de sajnos nem sokat tudok ezekrõl.
A kérdező hozzászólása: ja persze még egy fontos lenne, hogy be kell-e jelentetem a munkanélküliben hogy babát várok?
Ha pontos adatokat írsz, hogy az elmúlt 3 évben mikortól meddig mit csináltál (nappalis tanuló voltál, dolgoztál, stb), mennyi volt a 2012 évi bruttó átlagkereseted, akkor lehet valamit javasolni. Adatok nélkül csak vaktában lövöldözünk a lehetõségek között. Nem kötelezõ bejelentened a munkaügyiben, hogy babát vársz, de érdemes.
A kérdező hozzászólása: 2011. novemberétõl 2013.áprilisig 8. órában dolgoztam, aztán 2012. június 16-tól 2013. február 15-ig 4 órában végeztem munkát.
A kérdező hozzászólása: Elõtte nappali tagozaton tanultam 7 évig. A iskola és az elsõ munkavégzés között 3 hónap telt el, tehát nem mentem munkanélkülire suli után.
A kérdező hozzászólása: Az átlagkeresetemet pontosan nem tudom meghatározni, mert a 12-ben betöltött munka ill. amit az elsõ munkahelyemen kaptam, nagyon változó 40000 és 80000 között volt, mivel teljesítménybér alapján fizettek. az utóbbi munkahelyemen bruttó 43000 ft-ot kerestem.

Folyamatos munkaviszonyom van több éve. Egy hónapja vagyok táppénzen, 17 hetes kismama. Ha a táppénz alatt megszűnik a cégem, gyedre jogosult leszek?

Legjobb válasz: Én is hasonló helyzetben vagyok, szerintem igen. Nekem a munkáltatóm mikor bejelentettem, hogy babám lesz, közölte hogy fel akart mondani, de ugye így már nem tud. Õk is megszûnnek januártól. A tb-ben azt mondták, ha megvan a 180 munkanap megszakítás nélkül, akkor szülésig járt a táppénz, ebbõl úgyis csak az elsõ 2 hetet fizeti a munkáltató , a többit a tb. ÚGyhogy szerintem ebbõl semmit nem fogsz anyagilag észre venni, max a munkaviszonyod szûnik meg. (ami az utolsó támogatás, a gyes után jelenthet talán gondod, de addig utána tudsz járni ennek)

Én is hasonló helyzetben vagyok, szerintem igen. Nekem a munkáltatóm mikor bejelentettem, hogy babám lesz, közölte hogy fel akart mondani, de ugye így már nem tud. Õk is megszûnnek januártól. A tb-ben azt mondták, ha megvan a 180 munkanap megszakítás nélkül, akkor szülésig járt a táppénz, ebbõl úgyis csak az elsõ 2 hetet fizeti a munkáltató , a többit a tb. ÚGyhogy szerintem ebbõl semmit nem fogsz anyagilag észre venni, max a munkaviszonyod szûnik meg. (ami az utolsó támogatás, a gyes után jelenthet talán gondod, de addig utána tudsz járni ennek)
Én úgy tudom, hogy a gyedhez az is kell, hogy a szülés napján meglegyen a mukaviszonyod! Nem ijeszgetni akarlak, de ha így van, jobb, ah tudod, mire számíts! Itt van egy tb-szakértõ, Horváthné Mónika, nekem is sokat segített, kérdezd õt: http//www.babafalva.hu
Bocs, még egyszer: http://www.babafalva.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!