Találatok a következő kifejezésre: A folyás fehér vagy (258 db)

28hetes kismama vagyok. Miért van az, hogy a derekam majd leszakad, és nagyokú folyásom van? Ugye nincs baja a babónak? A folyásom fehér nyúlos, de nem viszket. Voltunk 4D-n a hétan akkor minden ok volt.

Legjobb válasz: Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!

Szia! Én is 28 hetes vagyok, és néha úgy érzem, nem bírok megtenni 2 métert sem. Alakul a szervezet, hisz már ez a 3. trimeszter! Szedd a vitaminokat, esetleg kalciumot, csökkenni fog a fájdalom. A folyás meg lehet valami kisebb fertõzés, de a babát nem érinti, a nõgyógy ír rá valamit ha úgy látja. Ilyenkor elkap az ember minden nyavalyát, amit egyébként sosem. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat, megnyugodtam egy kicsit. Boldog babavárást neked!

Ez a folyás jó, vagy rossz? Idáig bő fehér folyásom volt, az rendben is van, de most nyúlos, enyhén sárgás, de nem rossz szagú.11 h km

de nem a tojásfehérjéhez hasonló,hanem amit alig lehet szétkenni. már bocs,csak nem tudom másképp jellemezni

Legjobb válasz: Ha szagtalan, akkor valószínûleg nincs gond. De ha nyugtalanít, mert jelentõsen megváltozott az állaga, én biztos felkeresném a dokit. Nemsokára mész a 12 hetes vizsgálatokra, említsd meg neki.

Ha szagtalan, akkor valószínûleg nincs gond. De ha nyugtalanít, mert jelentõsen megváltozott az állaga, én biztos felkeresném a dokit. Nemsokára mész a 12 hetes vizsgálatokra, említsd meg neki.

Mit jelent ha a folyás fehér, kicsit kocsonyás ragacsos aminek a széle vizes? Lesz menstruáció vagy terhességet jelez?

Ciklus 19.napján(általában 26 napos ciklusok esetén)

Legjobb válasz: Nálam menszi elõtt ilyen..

Nálam menszi elõtt ilyen..
menszi :) akkor van a baj ha sárgás vagy barnás árnyalatú...
A kérdező hozzászólása: Nem baj ha hamar megszárad ez a folyás az alsónemün?
szia! nem valószínû, hogy terhességet jelent! inkább ovuláció körüli folyás ez! :) valamint az ovuláció után is hígabb, nyúlósabb marad a váladékozás http://fru.szimpatikus.hu/ovulacio-jelei-kriston-intim-torna..

Klion d 100 hüvelykúp fehér folyást okoz? Vagy terhességre utalhat a fehér folyás?

Egy hete elkezdtem szedni a Klion d 100 hüvelykúpot, 2010.10.20.-án volt peteérésem,a párommal együtt voltunk,probálkozunk hátha sikerrel járnánk és babánk születne.Most nem tudom hogy a kúp okozza a fehér folyást vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)

A fehér folyás biztos nem utal terhességre. Valószínûleg a kúp, ahogy feloldódik a hüvelyben, kijön a maradék kisebb folyással. Mégcsak 5 napja voltatok együtt, egy kis türelem és nemsokára tesztelhetsz:)
A küp okozzaa fehér folyást. A 10. után még több lesz. De ezt a hüvelykúpot nem lehet alkalmazni a terhesség elsõ 3 hónapjában..... és a szexet is kerülni kell a használata során. Rajta van a betegtájékoztatón is.

A "fehér" folyás a terhesség alatt fehér vagy színtelen?

Eddig is volt, néha több, néha kevesebb. Az elején teljesen színtelen volt, most pedig szó szerint fehér szín?. Lehet, hogy fura, de megnéztem tükörrel és a a hüvelybemenetben "ül" egy kis fehér szín?, nyúlós váladék. Ez normális vagy menjek orvoshoz, mert fert?zés lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is sokkal több fehér folyásom van állapotosan mint elõtte.Azt mondta a védõnõ,amig nem fáj,nem viszket,nem kellemetlen,addig nincs baj.Szerintem neked is ez van.Ja és kifejezetten fehér.17 hetes kismama

Szia!Nekem is sokkal több fehér folyásom van állapotosan mint elõtte.Azt mondta a védõnõ, amig nem fáj, nem viszket, nem kellemetlen, addig nincs baj.Szerintem neked is ez van.Ja és kifejezetten fehér.17 hetes kismama
Szia!Nekem is van fehér folyásom már az elejétõl fogva.Addig míg nem szagos vagy véres addig nincs semmi gond.Most 2 hete nekem is olyn nyúlós és fehér, de az orvos szerint normális.Boldog babavárást.Üdv:31 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!! Nektek is boldog babavárást!!
Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

9 hetes kismama vagyok, mikor kezd sötétedni a mellbimbó? Fehér folyás még normális?

Legjobb válasz: a mellbimbóm nekem kb ilyen tájt kezdett, de ez nem biztos, hogy mindenkinél így van. pasz. a fehér folyás nem gond, de ha valami kísérõ tünete van ÿ(pl. viszketõ, égetõ érzés, vagy bármi ami eddig nem), akkor feltétlenül menj az orvosodhoz. Inkább feleslegesen lásson, minthogy összeszedj valamilyen fertõzést, mert abból lehet késõbb problémád is.

a mellbimbóm nekem kb ilyen tájt kezdett, de ez nem biztos, hogy mindenkinél így van. pasz. a fehér folyás nem gond, de ha valami kísérõ tünete van ÿ(pl. viszketõ, égetõ érzés, vagy bármi ami eddig nem), akkor feltétlenül menj az orvosodhoz. Inkább feleslegesen lásson, minthogy összeszedj valamilyen fertõzést, mert abból lehet késõbb problémád is.
Szia! Én úgy tapasztaltam, hogy a sötét bõrtipisú kismamáknál erõteljesebb a mellbimbó sötétedése is. Ha szõke vagy vagy világos barna akkor nem lesz olyan drasztikus a változás. Én ia a 9.hétbe léptem, de nekem még rózsaszín. És szõke vagyok....

Ha fehér folyásom van, érzékeny a mellem, ingerlékeny vagyok, van esélyem a terhességre?

Ma van a ciklusom 27. napja, általában 28-30 napra szokott megjönni.

Legjobb válasz: én ua, mint te. ma vagyok a 27. napomon. és nekem is fehér sûrû folyásom van, de én nem ingerlékeny, hanem boldog vagyok. ja és nagyon zárt, nehezen elérhetõ a méhszájam is.

én ua, mint te. ma vagyok a 27. napomon. és nekem is fehér sûrû folyásom van, de én nem ingerlékeny, hanem boldog vagyok. ja és nagyon zárt, nehezen elérhetõ a méhszájam is.
Szia én is 27.napomon járok!Bár én a hõmet nem mérem de cickóm fájdogál, és nekem is fehér folyásom van!Remélem sikerül mindenkinek!!!!!
A hõdet méred? Az hogy alakul? Mert ha 37 vagy a feletti és rendszeres a mensi, akkor reménykedhetsz! Szorítok Neked!
ja igen én vagyok a második válaszoló, nekem a hõm kereken 37 már három napja, mert nekem trifázisos a görbém.
A kérdező hozzászólása: A hõm 37 feletti napok óta! Mindenkinek azt kíván, hogy az legyen a végeredmény, amit szeretne!
én is ezt kívánom:) )))))
hagyd lehet hogy nemsoká megjön, mindenkinek van fehér folyása, de még kb 1 évig minimum lesz
Ha nem tapasztaltál semmilyen tünetet (égõ viszketõ érzés, darabos folyás, csípõ érzés), akkor ne használd a Canestent. A folyásod jelenti azt, hogy hamarosan menstruálni fogsz, minden nõnek van folyása.
a canestent ilyenre ne használd :O mennyi idõs vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: A menstruációtól függetlenül van folyásom. 20 éves vagyok.
20 évesen lehetne annyi eszed, hogy nõgyógyászhoz menj, ha valami nem kóser nálad...bár nem egészen értem, hogy mi a francért akarnál gomba ellenes szerrel kezelni egy teljesen normális állapotot
A Canesten csak gombára jó. Ha valami bajod van, inkább orvoshoz menj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!