Találatok a következő kifejezésre: A folyás fehér, de nem túl (4 db)

A folyás (sűrű, fehér, de nem túl sok) az peteérés után van? És akkor lehet teherbe esni, vagy előtte?

Legjobb válasz: Teherbe esni a peteéréskor lehet,amikor nyúlós és áttetszõ a folyás!

Teherbe esni a peteéréskor lehet, amikor nyúlós és áttetszõ a folyás!
A menstruáció elsõ napjától számított 14. napon van elvileg peteérés.Akkor kell próbálkozni!
ezt elég korán kérdezed. legalább az esedékes menstruációd elsõ napjáig kéne várnod aztán tesztelj.
Pár napja frontok jönnek, mennek... egyenlõre csak ez az, ami biztos, mert még az esetleges beágyazódás sem fejezõdött be. Várj még türelemmel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és a teszt 2 csikos:)

Tri regolt szedek, de mivel gyulladasom volt eros gyulladas csokkentot is kellett szednem. Felek ez legyengitette a fogamzasgatlot, es kesik 2 napja. Feher folyasom van, kremes de nem tulsok. Lehetek terhes? Nem lenne tul nagy baj...

Legjobb válasz: Nem tudom milyen hatással lehet egymársa a gyulladás csökkentõ és a fogamzásgátló, csak azt tudom, hogy az antibiotikumok csökkentik a hatását. De szerintem nincs ott semmi gond.

Nem tudom milyen hatással lehet egymársa a gyulladás csökkentõ és a fogamzásgátló, csak azt tudom, hogy az antibiotikumok csökkentik a hatását. De szerintem nincs ott semmi gond.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszt, de ma mar rosszul is vagyok hanyinger, a teszt vekony rozsaszin csikot mutat, , , ,
Orvoshoz menni olcsóbb és célszerûbb, mint az ön(félre)kezelés.
Ne próbálj ki semmit az orvos nélkül. De ahogy így olvasom, nekem nem tûnsz betegnek. Viszketés, irritáció, égetõ érzés jelentkezik ott lent? Ha igen, akkor irány a nõgyógyász, de ha nem, akkor egyszerûen csak sok a folyásod. Természetes. Ha kellemetlennek érzed, akkor vegyél tisztaságit.
a Canesten gondolom azért nem használt, mert nincs gombád - vagyis teljesen feleslegesen szenvedtél vele (rosszabb esetben még le is gyengítetted a jó bacikat a hüvelyedben) a nõgyógyászod biztosan büszke lenne rád talán át is adná a praxisát... tudod, van, akinek eleve több a fehérfolyása - ez sajnos nem kezelhetõ
Nekem azt mondta a nõgyógyász, amikor hasonló tünettel nála voltam, és kiderült, hogy gombás fertõzésem van, hogy ne egyek édességet, mert az nagyon táplálja a gombákat. Amúgy a canestennek elvileg használnia kellett volna. Én is így szoktam, Canesten, ha netalántán nem használ, akkor nõgyógyász.
nõgyógyász?
Szia! Nem tudom olvasod-e, elég rég írtad ki. Ha még mindig küzdesz az erõs folyással, javasolnám a Vagilact NTC-t. Nekem is nagyon erõs folyásom volt, mindig átáztam, és orvosom ezt javasolta. 10 napig kell csak " szedni " és tökéletes lesz minden. Sok sikert! :)
23:18 És a hozzád hasonló tudatlan emberekrõl akkor mit mondjunk? Mi utal szerinted a leírtak alapján gombás fertõzésre? Ha meg nem értesz valamihez, akkor ne szórd a hülyeségeid.
a hozzád hasonló igénytelen emberek miatt lehet elkapni mindenféle gombás fertõzést a strandokon stb helyeken. MENJ ORVOSHOZ!
A kérdező hozzászólása: Semmilyen irritáció nem jelentkezett. Akkor valószínûleg ezzel együtt kell élnem :(
Esetleg a Betadine kúpot is kipróbálhatod
Orvos nélkül semmit ne használj. Majd õ megvizsgál, és csak akkor tudja õ is, hogy milyen gyógymód kell.
Lehet, hogy nincs gond, de megér a dolog egy váladékvizsgálatot. Menj orvoshoz a biztonság kedvéért.
Erre találták ki a tisztasági betétet. Legfeljebb gyakran kell cserélned. Nem vagy beteg a leirtak alapjan.
A kérdező hozzászólása: Soha nem voltam betegen fürdõbe még megfázva sem. Utolsó, utána nézek a gyógyszernek és megkérdezem a dokimat is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!