Találatok a következő kifejezésre: A fokhagyma megoldás (2 db)

Itt az oldalon olvastam, hogy hüvelygombára a legjobb megoldás a fokhagyma. Ti bevállanátok?

Hála isten nem vagyok beteg, csak felkaptam a fejemet rá. Nekem nagyon furcsán hangzik.

Legjobb válasz: Én ún gyógyszerelutasító vagyok, kizárólag gyógynövényekkel gyógyítom magam, ha beteg vagyok. De ezt a fokhagymatampont SOHA nem próbálnám ki és nem is ajánlom senkinek.

Én ún gyógyszerelutasító vagyok, kizárólag gyógynövényekkel gyógyítom magam, ha beteg vagyok. De ezt a fokhagymatampont SOHA nem próbálnám ki és nem is ajánlom senkinek.
Nagy az isten állatkertje.. Néha van 1-2 tudatlan [email protected]ú aki kitalál ilyeneket, és a sok liba el is hiszi. Pedig ha tudnák hogy sokszor nagyobb kárt okoznak mint hasznot, akkor nem csinálnák. De én úgy vagyok vele, hogy aki beveszi ezt és az ehhez hasonló ökörségeket az meg is érdemli, hogy utána fájdalmak között üljön órákat az orvosi rendelõben. Ha valakinek valami betegsége van, az ne a boszorkány konyhában bízzon, hanem menjen a megfelelõ orvoshoz.
Eszem ágában sem lenne kipróbálni...
Soha.
Nem, viszont a teafaolaj tényleg hatásos megelõzésre és idõben észrevett gomba visszaszorítására (súlyos esettel továbbra is inkább az orvos). Korábban állandóan bajom volt, 7 éve viszont semmi gondom. Azóta alkalmazom ezt a házi praktikát. A Gyntima forte egyik hatóanyaga is a teafaolaj. A készítmény még EP-re is kapható!
próbáld ki nyugodtan ! a fokhagyma egy természetes antibiotikum , a kúpok sokkal idegenebb anyagból készülnek sõt még vmibe parfümöt is raknak de hogy minek? attól még hogy vki szkeptikus ebben még nem próbáltam nem kell egybõl lebarmolni a másikat azért mert ilyen szokatlan dologgal áll elõ, ezen az oladalon hasznos dolgokat lehet olvasni a hüvelygombáról is használd a keresõt ennél a linknél a 2012, március 8 - 13:22 — epermami hozzászólást ajánlom, ott le van írva hogy kell használni, http://antalvali.com/mo_intim_z
"ezen az oladalon hasznos dolgokat lehet olvasni a hüvelygombáról is használd a keresõt " - antalvali.com oldalra értettem

A fokhagyma jó megoldás lehet a hüvelygombára? Nem lehet bajom belőle?

egy fórumon olvastam: A fokhagyma voltakeppen organikus, azaz termeszetbol származó antibiotikum. Akinek nagyon súlyos folyása van, az vegyen egy gerezd fokhagymat. Tisztitsa meg stb, es t?vel f?zzön ra egy jó hosszú zsinórt. Cérnabol, dupla, vagy trippla vastagságút, ügyesen. Úgy fog m?kodni mint a tampon, csak nem tampont dugunk fel, hanem foghagymat es a cérna azert kell, h ki tudjuk huzni a hüvelybol. Minden nap 8 orat tartsuk benn, maximum 5 napon keresztul (nem tobb, mert az mar sok, sot, vannak akiknel 3 nap utan mar a szajukban erzik a fokhagyma izt, akkor hagyjak abba.

Legjobb válasz: Hát én biztos nem dugdosnék foghagymát oda. Nem is hiszem, hogy valakinek lenne mersze megtenni. Ha hüvelygombám lenne, inkább vennék a gyógyszertárban krémet, vagy elmennék dokihoz.

Hát én biztos nem dugdosnék foghagymát oda. Nem is hiszem, hogy valakinek lenne mersze megtenni. Ha hüvelygombám lenne, inkább vennék a gyógyszertárban krémet, vagy elmennék dokihoz.
Na most ez az a helyzet, amikor inkább félre kellene tenni a szégyenérzetedet és elmenni nõgyógyászhoz. A hüvelyi fertõzés ugyanis betegség, nem tehetsz róla, nem szégyellnivaló, nem oka senki, olyan, mint az influenza. Menj el egy orvoshoz teljes nyugalommal! Ha megkérdezed anyukádat, biztosan kér neked egy idõpontot a saját nõgyógyászához, ha valamiért nem vagytok ilyen kapcsolatban, akkor a körzeti orvosod is biztosan szívesen ad beutalót a nõgyógyászatra. Az ilyen bajokat nem szabad kezeletlenül hagyni, mert utána egészen komoly következményei is lehetnek (Pl. meddõség).
A kérdező hozzászólása: csak nagyon nem merek szólni senkinek...
Mellesleg az "organikus antibiotikum" egyáltalán nem olyan nagy ritkaság. Manapság úgy tartjuk, hogy minden egyes többsejtû szervezet legalább 40-50 különbözõ antimikróbiális peptidet termel. (Igen, az emberi test is.)
Az összes antibiotikum organikus, azaz a természetbõl származik. Az elsõt, a pennicillint úgy fedezték fel, hogy rájöttek, hogy a penésszel fertõzött agarlemezen nem nõnek a baktériumok. Izolálták azt a penészgombát, ami a hatóanyagot termeli, majd elõállították a vegytiszta antibiotikumot. Nyilván a fokhagyma is tartalmaz valamilyen antimikróbiális hatóanyagot. De hogy ez mennyire híg, és a te hüvelyedben élõ gomba (Biztos, hogy gomba? Honnan tudod?) ellen hatásos -e az teljesen kérdéses. Sokkal egyszerûbb lenne elmenni a nõgyógyász bácsihoz, aki kitenyésztené a kórokozót és meg tudná mondani, mi hatásos ellene.
Szerintem egyaltalán nem jó megoldás!!
ha megeszed ugyanannyit ér mintha feldugnád , ugyanis általában szervezeti kezelésre nem helyi kezelésre jó. de bajod nem lesz tõle, csak hülyeség. Sokkal jobbak ezek a canesten kombi és társai. és hatékonyabbak.
Ajánlom figyelmedbe a Canesten kombit. Ez segít
Nekem egyik ismerõsöm mesélte, hogy kipróbálta ez a fokhagymás dolgot, bár õ úgy csinálta, hogy két éjszakát egymást követõen helyezte fel a cuccot, reggelre már érezte a szájában a fokhagyma ízt, viszont hatni egyáltalán nem hatott semmit. Ártani egyébként elvileg nem árthat...bár ezek a mai zöldségek és gyümölcsök sem olyanok mint nagyanyáink idejében. Szerintem érdemesebb bevállalni a dokit és a kúpot, mint ilyenekkel szenvedni.
szedj fokhagymakapszulát. segíteni fog hidd el , nekem ezt már a végsõ megoldás volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!