Találatok a következő kifejezésre: A fogyasztószerek a 4 (2 db)

A fogyasztószerek (konkrétan a 4. 3. 2. 1 kapszula) gyengítik a fogamzásgátló tabletta (Yadine) hatását?

Legjobb válasz: Nem,mert én is szedem YADINT és kõzben szedtem a REGENONT is,és nem gyengitette egyik sem a másik hatását.

Nem, mert én is szedem YADINT és kõzben szedtem a REGENONT is, és nem gyengitette egyik sem a másik hatását.
Nincs összefüggésben egymással.

Ha rajta van egy fogyasztószer dobozán, hogy napi 2 kapszulát szedjek, és 90 nap alatt lesz látványos a hatás, akkor ha napi 4 kapszulát veszek be, akkor csak 45 napot kell várnom? Ez így működik?

Legjobb válasz: Ha többet eszel, akkor látványosabban csökken a pénzed, de más egyebet ne remélj. Nem az ilyenektõl fogsz fogyni, hanem a normális étrendtõl

Ha többet eszel, akkor látványosabban csökken a pénzed, de más egyebet ne remélj. Nem az ilyenektõl fogsz fogyni, hanem a normális étrendtõl
Nem tudom, viszont én nem tenném a helyedben. Nehogy valami bajod legyen és nem is fogysz tõle. Ha mindenképpen szedni akarod, akkor tartsd be az elõírtakat. De egyébként hosszú távon tényleg nem segít. De ez csak az én véleményem.
és ha 100at veszel be akkor 2 nap alatt lefogysz?
Kanyarints le egy 20 kilós szalonnadarabot magadról. Az a leggyorsabb módja a fogyásnak.
Mivel a valóban hatásos "fogyasztószerek" is csak max. 2-3%-ot tesznek hozzá a zsírvesztéshez, ezért teljesen mindegy, tényleg. Az étrend és a sport határozza meg az eredményt.
Ha rajta van a dobozon, hogy napi két szemet szedj be, az azért van, mert annál többel már esetleg komoly károkat tud okozni a cucc a szervezetedben. Nem tudom, mit tolsz, de a veseproblémáktól kezdve, a vakságon át, egészen az infarktusig, egész sok kockázatot vállalsz, ha túlléped az elõírt mennyiséget. Ne tedd, az a legjobb eset, ha semmi hatás nem lesz, de simán évtizedeket is elvehetsz az életedbõl, nem éri meg.
Persze... ha bekapsz 180-at, már másnapra le is megy pont annyi amennyit szeretnél. Hülye.
A gyógyszerbõl sem szedsz be többet, hogy hamarabb meggyógyulj. Nem hiszem, hogy a fogyasztószer kevésbé veszélyes lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!