Találatok a következő kifejezésre: A fogyasztónak napig (37 db)

Mi van ha keménye edzek kondi terembe, heti 2 szer (a pihenő napok beiktatása végett) és csak komplex (kiváló minőségű) fehérje turmixot fogyasztok (PL. Nitro gold pro enzy. )?

Ezt azért kérdeztem mert nem tudm hogy kellene e beszereznem hozzá szöl?cukrot meg vitargo-t

Legjobb válasz: kell gyors ch minden kép ha tömeget akarsz

kell gyors ch minden kép ha tömeget akarsz
És ezenkívül a garancia idõ teljes ideje alatt, kivéve ha a hiba jelentéktelen, ill. ha a csere a gyártónak jelentõs költségtöbbletet okoz.

Ha szeszt fogyasztunk a 28. napon attól tolódhat a menzesz? Vagy a szextől?

még nem jött meg már a 32. napon vagyok.csináltunk tesztet is ami negatív lett... Ilyenkor mi a helyzet??

Legjobb válasz: A késés lehet stressz, fogyókúra, ciszta, betegség következménye is. Szerintem várj egy hetet és aztán menj el dokihoz hogy õ mit mond rá.

A késés lehet stressz, fogyókúra, ciszta, betegség következménye is. Szerintem várj egy hetet és aztán menj el dokihoz hogy õ mit mond rá.
A szesz nem befolyásolja a ciklust. A szex 2 esetben: a szüzesség elvesztésekor sok lánynak késik a vérzése, nekem annakidején 1 hetet késett. No meg akkor is, ha terhes leszel a szextõl. Várj 1 hetet. Ha nem jön meg, tesztelj újra, reggeli elsõ vizeletbõl. És utána mindenképp menj nõgyógyihoz. Ha terhes vagy azért, hogy terhesgondozásba vegyenek, ha meg nem akkor azért, mert ez nem egészséges állapot hogy indokolatlanul késik 10 napot.
A kérdező hozzászólása: a 34.napon megjött :) orvosnál is voltam és nincs semmi gond! :)
alkohol - sex- gyerek :D ezek nem befolyásolják, de 4 nap nem sok, ha nincs rossz közérzetetd és fájdalmad akkor ha nem jön meg egy hónap után akkor menj csak el orvoshoz. ha esetleg megjön de elötte pontos volt , most meg pontatlan nagyon akkor is érdemes felkeresni egy dokit.
Mivel nincs olyan, hogy fogyasztó tea, így mindegy mikor teázól :)
"Vettem egy fogyasztó teakeveréket, de nincs rajta, hogy evés elõtt vagy után kell inni." Helyette, kedves kérdezõ.
Nem lehet tõle fogyni ha nem diétázol mellé. Csak vizet hajt és f*sat, de zsírt nem éget.
A kérdező hozzászólása: Én azért megpróbálnám, de a másik kérdésem, étkezés elõtt vagy után?
Teljesen mindegy, tényleg, fõleg ha nincs is ráírva... A fogyasztó teák csak a pénzedbõl fogyasztanak.

Van egy Fiat Albeám. A gondom a következő: 7 nap után teljesen lemerül az 55Ah-s akksim. Tudja deríteni a rejtett fogyasztómat? Az autódiagnosztika esetleg fel tudja deríteni a rejtett fogyasztómat?

Nincs rajta semmilyen fogyasztó;kezdetben a riasztóra gyanakodtam; mert akkor 0.4A-t mértem alap helyzetben. Kivettem a biztosítékjait akkor már csak 0,1A mértem. Van benn egy digitális óra ami direkt fogyasztó. Mi a francot csinálljak vele, mert már a negyedik akksit cserélem benne ez végett. Alapjárati tölt? fesz 14.5V. Mit tanácsolsz kit keressek meg a problémámmal.

Legjobb válasz: Esetleg az autórádió. Ismerek pár embert, akinek ez szlopáta le. Analóg óra az nem meríti le tuti, az astránkban is van digitális, és sose meríti le az aksit. Vagy ha van nagy hangcucc a kocsidban, azok a cuccok is szlopáhtják. (erõsítõ stb.)

Esetleg az autórádió. Ismerek pár embert, akinek ez szlopáta le. Analóg óra az nem meríti le tuti, az astránkban is van digitális, és sose meríti le az aksit. Vagy ha van nagy hangcucc a kocsidban, azok a cuccok is szlopáhtják. (erõsítõ stb.)
A kérdező hozzászólása: Megmértem az alap fogyasztást ; nullára kikapcsoltam mindent; elõlap levesz ; nincs világítás, s ekkor 0, 14A a fogyi.elõlap vissza akkor is ennyi.

Ha kiiktatóm a szénhidrátokat, cukor féleségeket és ha nem eszek mondja 15-16 óra után fogyhatok netán egy pár kilót? (nap közben nem zabálnék persze hanem kisebb adag főtt ételt, gyümölcsöt fogyasztanék)

Legjobb válasz: Fogyhatsz, de szerintem nem kell teljesen kiéheztetned magad estére, 6 óráig nyugodtan ehetsz. Ha attól jobban érzed magad, akkor 16 óra után egyél csak pl. almát, narancsot, hiszen azt sem jó, ha egy fél napon át koplalsz.

Fogyhatsz, de szerintem nem kell teljesen kiéheztetned magad estére, 6 óráig nyugodtan ehetsz. Ha attól jobban érzed magad, akkor 16 óra után egyél csak pl. almát, narancsot, hiszen azt sem jó, ha egy fél napon át koplalsz.
Nem!
Könyörgöm! Olvassátok már vissza az eddig ebben a témában feltett 120 kérdést. A citrom nem befolyásolja a menstruációt, és semmi más étel, ital, gyümölcs sem.

Már 30 napja csinálom ezt a diétát, és minden nap fogyasztok joghurtot. Szabad minden nap 1 db joghurtot fogyasztanom?

Legjobb válasz: Neeeem, fehérjenapon lehet, akkor is inkább a natúrt, amiben nincs cukor.

Neeeem, fehérjenapon lehet, akkor is inkább a natúrt, amiben nincs cukor.
Nem, mert az protein.
És fogytál is ezalatt?

A "szegények" kb. egy nap alatt mennyi élelmet és folyadékot fogyasztanak el?

Tudom, hogy változó, de érdekel, hogy ti mit gondoltok err?l! Ha szegénynek hiszitek magatokat, akkor mennyit fogyasztotok élelmiszerekb?l?

Legjobb válasz: Hát ez tényleg változó, és erre nem is lehet igazán válaszolni. Ki számít a te értelmezésedben szegénynek? Ennek azért vannak fokozatai. Nyilván vannak olyanok, akiknek a napi ételük egy negyed kiló kenyér, meg olyanok is, akik rendesen esznek napi háromszor mondjuk, még ha nem is minõségi ételeket, viszont nagyjából ez minden, amire futja a bevételükbõl a lakhatási költségek mellett, és õk is szegénynek számítanak.

Hát ez tényleg változó, és erre nem is lehet igazán válaszolni. Ki számít a te értelmezésedben szegénynek? Ennek azért vannak fokozatai. Nyilván vannak olyanok, akiknek a napi ételük egy negyed kiló kenyér, meg olyanok is, akik rendesen esznek napi háromszor mondjuk, még ha nem is minõségi ételeket, viszont nagyjából ez minden, amire futja a bevételükbõl a lakhatási költségek mellett, és õk is szegénynek számítanak.
Nagyon szór a kép. Van, aki fejenként napi ezer forintot nagyon kevésnek tart, más szinte dõzsöl belõle. Függ a környezettõl lehetõségektõl is. Van, aki sokkal kevesebbõl kénytelen kijönni. Van aki annyit eszik naponta, amennyit a kukákból össze tud szedni. És kis településen, ahol ez nem lehetõség, annyit, amennyit el tud és mer lopni. Elképesztõ helyzetek vannak.
A "szegénység" gyakran csalóka. Sokan épp attól lesznek, maradnak szegények, hogy nem hajlandók alább adni az életszínvonalukat. Elveszti a munkáját, adósságokba keveredik, de õ továbbra is a plázában vásárol ruhát, és az éjjel-nappaliban élelmiszert. A valóban szegények csapvizet isznak, abból eleget, mert közintézményekben ingyen van. Egy ismerõsöm, aki önhibáján kívül egy darabig nagyon nehéz körülmények között élt, azt ette, amit tõlem kapott, amikor az nem volt, azokon a napokon semmit.
5. vagyok megint. Az említett illetõnek én jó kajákat adtam, mindig azt, ami az itthoni fõzésbõl megmaradt, tehát a minõségük jó volt, a mennyiségük meg néha több, néha kevesebb. Az "álszegények", akik nem hajlandók alább adni az életszínvonalukból, és többek között ezért szegényednek el, pizzát rendelnek, gyrost vesznek, mekiben esznek, vesznek Coca Colát, Chio Chipset, Milka csokit, cigit, piát, aztán még csodálkoznak, hogy nincs mibõl kifizetni a számlákat...
szerintem nem a mennyisége annyira a különbség, hanem, hogy mit. gyümölcs, hús nagyon ritkán. kenyér, krumpli, hagyma, káposzta stb olcsó alapanyagok.
#3 így van és mivel nem tartja a szegény ezért nem is egészséges és hamarabb hal meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!