Találatok a következő kifejezésre: A fogyasztó után pl. : a (2 db)

Azt mondják a kevert fehérjék nem a legjobbak, nem hasznosulnak olyan jól. De akkor miért van az, hogy komoly testépítők (Pl. : Kormány Mihály, Major Zsolt. ) Power Proteint fogyasztanak, edzés után is?

Legjobb válasz: fõként azért mert õket támogatja a márka,egyébként nem igaz hogy a kevert proteinek nem jók,jók azok is de a tejsavó jobb.

fõként azért mert õket támogatja a márka, egyébként nem igaz hogy a kevert proteinek nem jók, jók azok is de a tejsavó jobb.
pötyögd be a youtube ra h Dr. Árpád Pusztai GMO - vagy nézd meg a bill és ted 9edik részét, a mire jó a GMO -t. valószínû szegény Pusztai doktort nem azért bocsájtották el a Brit mezõgazdasági minisztérium elemzõ-kutató részlegének élérõl, pár nappal a véleménye megírása után, mert abban az állt h igen vegyük a génmódosított szóját(am meg hozzátenném h angliában azóta sem lehet ilyent használni-értékesíteni). Jahh még annyi h a Monsanto ipari vállalat több pénzel rendelkezik mint magyarország éves költségvetése szer 50. persze ez csak spekuláció meg némi bizonyíték, de én azért maradok a tejsavónál.
baromság, majd ha meghal valaki egy fehérjeportol (viccesen hangzik) akkor meghajlok elõtted... De sajnos akkor tömegével fognak meghalni, pláne vegák... (akiknek bizonyitottan 20 évvel hoszabb az élettartamuk a hús mellõzése miatt szójával helyettesítik)
a génmódosított szója olyan 6 éve terjedt el Amerikában és csak nemrég európában.ezért is lett lényegesebben olcsóbb a szójaprotein.
Tomatm az elsõ fehéárjeporok mind szóják voltak és nem is az a minõség ami ma van.... a régi testépítõk zsákszámra zabálták mond már meg mennyi halt bele, és miért lehet kapni akkor még???
Olyan proteint amiben szója van, pláne ami amerikából jön szerintem csak az fogyasszon aki nem akar sokáig élni.Amcsiknál génmanipulált szója van ami immunins a gyomirtóra tehát olcsóbban többet termelnek, viszont a génmanipulált fehérjéket a test nem fogadja be ill a sajt idegen anyagnak ismerheti fel ami rákossá teheti magát a sejtet is, nem azonnal halsz bele, lehet kell 10-20 év is. Hajrá szója!
Kormány Misit támogatja a power track, de viszont simán használhatná a tejsavóját is a márkának. Mindenki megkérdezheti tõle, megadom a Nyíregyházi edzõteremnek a címét ahol el lehet õt érni de komolyan... Én sem vagyok kisdarab és majd 5 éven keresztül a régebbi power proteint használtam anno csak fehérjeporból és számtalan hozzám hasonló emberke... Az árából dupla eszem belõle mint bármelyik tejsavóból, ahhoz meg ritka hülyének kell lenni, ha azt mondjátok 60 gramm pp-bõl kevesebb hasznosul mint 30 gramm savóból...
na de a kormány misi nem is a csirkétõl akkora...
Videóban egyszer ivott akkor már mindig azt issza?
ha megeszel napi kiló csirkemellet, tök mindegy ha szarlevet iszol edzés után (kevertet) akkor is fejlõdni fogsz mint a kutya
Meg van ott más támogatás is ami segít a beépítésben.
kit érdekel mit mond más? ki kell próbálni. két lehetõség van. bejön, vagy nem jön be. ha bejön egyed, ha nem, vegyél tejsavóproteint. nyilván nem olyan jó mint a tejsavókoncentrátum, pláne nem mint az izolátum, de ha neked bejön a kevert fehérje, akkor hajrá hurrá
ja még annyit h ugyanez a cég készítette az L-Triptofám nevû módosított aminosavat is(aminosav...hát az nem árthat nemigaz?) 37 ember halt bele és több ezren betegedtek meg, szenvedtek maradandó egészségkárosodást tõle(fõként bénulást).Ezt a Monsanto el is ismerte 1989 ben.persze csak miután tudományosan is bizonyították hogy a génmódosított aminosav az oka.egészen addig a hivatalos álláspont az volt :'Nem tudjuk mi váltotta ki az EMS(igy hivták a 'járványt'), nem kizárt azonban hogy a génmanipuláció'

A fogyasztó teák után pl. : a szűztea ha sikerült lefogyni nem kívánjuk jobban az ételt, nem fogunk zabálni?

Mert amit, megeszünk ki is jön bel?lünk. Olyan mintha nem is ettünk volna. Nem?

Legjobb válasz: Ezek a teák nem "fogyasztószerek" hanem diéta melletti salaktalanító, illetve tavaszi "nagytakarítás"hoz való méregtelenítõ segédanyagok. Ettõl senki nem fog lefogyni! Segít gyorsan eltávolítani a belekbõl a trutyit, addig ledobsz pár kilót, de a belek újra megtelnek anyaggal. Ez a természetes.

Ezek a teák nem "fogyasztószerek" hanem diéta melletti salaktalanító, illetve tavaszi "nagytakarítás"hoz való méregtelenítõ segédanyagok. Ettõl senki nem fog lefogyni! Segít gyorsan eltávolítani a belekbõl a trutyit, addig ledobsz pár kilót, de a belek újra megtelnek anyaggal. Ez a természetes.
Ezek a teák nem jók. Ahogy írtad, átmegy rajtad a kaja, magyarul fosat. Úgy kimossa a belet, hogy az oda mindenképp szükséges bacik, egyéb anyagok is távoznak. Továbbá hozzászokik a szervezeted és ha leállsz vele, nem fogsz tudni nagyvécézni. És igen, ha leállsz vele, vissza fogsz hízni mindent. Nem egy jó megoldás a fogyásra...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!