Találatok a következő kifejezésre: A fogyókúrába a jobb (8 db)

Elrontottam a fogyókúrám, jobb ha meghánytatom magam?

Egész nap keveset ettem és most bezabáltam, kakaót ittam és legalább 20 darab cukrozott kekszet, tele vagyok, jobban tenném, ha meghánytatnám magam, minthogy hízzak?

Legjobb válasz: inkább majd olyan 2 óra mulva menj el egyet kocogn, vagy ugrálj fölle, levegõ bicikliz, emelgesd a lábadat stb...

Vagy bukfencet is hányhatsz, de magadat tényleg ne hánytasd meg. Nyugodj meg, nem ettõl az egy alkalomtól fogsz meghízni. Viszont miért ettél olyan keveset egész nap? Ha túl gyorsan akarsz fogyni, ebbe torkoll a dolog, mint most. Szerintem felejtsd el, hogy ma mit ettél, ne is foglalkozz vele, és ha tényleg túl szigorú diétát választottál, akkor holnaptól kezdj el valami okosabbat. Ha normális a diétád, akkor próbáld meg betartani. Elõbb-utóbb menni fog. Ma már ne egyél, de estig igyál még egy liter tiszta vizet, ez jó lesz az önfegyelem gyakorlása kezdetének.
Cigánykerekeket kellene inkább hányni...
inkább majd olyan 2 óra mulva menj el egyet kocogn, vagy ugrálj fölle, levegõ bicikliz, emelgesd a lábadat stb...
Összességében a hányás egészségtelenebb, mint a hízás.
Szerintem te nem vagy 100as.
1. hogy jössz ahhoz, hogy meghánytasd magad? Ez felveszi a versenyt a cukor/lisztevéssel, de valamivel durvább. Így kell gyorsan lepusztítani magunkat. 2. Mit tegyél? [email protected] életmódprogramok és edzések vannak, táplálkozási ajánlásokat adunk Pesten a Wudang Shan egyesületnél. Mûtéteket elõzünk meg alternatív, hatékonyabb kezelésekkel. Ezt lehet tenni. Az emberek meg futkosnak. Hát, nem én mondom hogy akkor pusztuljanak meg.. õk csinálják, ti csináljátok. Hányszor le lett írva a futásról is, hogy mennyire rossz.. és ahelyett hogy erõsítenétek magatokat (akkor beleférne egy kis szemét kaja is) inkább tönkreteszitek a testeteket. Ez az egész magyar társadalomra általánosítható tapasztalatom szerint. Kiri, legalább éhen hal a gyógytornász, aki bakker milyen embereken tudott segíteni..
Igen hányasd meg magad, hagy marja föl a torkod a gyomorsav.Idióta....
A kérdező hozzászólása: Minden nap 1 órát kocogok!És az étrendem is normális, de nem fogyok semmit.Belefáradtam.Nem tudom mit tegyek.
Talán ne "zabáld" tele magad xD
nem keveset kell enni, hanem oda kell figyelni mit és mikor... kakaó, cukrozott keksz., , ilyet max reggel egyél, hogy legyen energiád a napra, délután már ne egyél ilyen szénhidrá bombákat....
egyetértek télleg nem vagy százas

Mondanátok nagyon durva, motiváló szövegeket, hogy ne adjam fel a fogyókúrát? Minél durvább, annál jobb!

170 cm, 70 kg, 15/L Kb. 3 hónap alatt feljött rám +10 kg, ezt szeretném leadni. Nagyon örülnék most a motiváló szavaknak, de legyenek minél keményebbek! :)

Legjobb válasz: Ezért kellett 0%-ra pontozni???? Mert azt tettem amit a kérdezõ kért?! Remélem jobban érzitek most magatokat!

"Ha nem folytatom, olyan leszek, mint a disznó", "A legszebb ruháimba nem férek bele és vehetek újakat", "Utálom a kövérséget, ami egyben betegség is", "Most olvastam, hogy az EU-ban a magyarok az ötödik legkövérebbek, fúj!" "Ha nem fogyok le, cukorbeteg is lehetek", "Mit szólnak a régen látott ismerõsök, ha meglátnak hetven kilósan?"
Ezért kellett 0%-ra pontozni???? Mert azt tettem amit a kérdezõ kért?! Remélem jobban érzitek most magatokat!
54 kilóval nem "kövérkés" vagy, hanem testképzavaros. És nem csak a Fornettitõl lehet meghízni. Ha ezt gondolod, még buta is vagy ráadásnak.
170, 54kg-s vagyok, Jajj én ezt csak lecseszésnek mondtam, hiszem ezt kérte a kérdezõ! Amúgy igen annyi vagyok és nem vagyok elbaszott. Minden nap 60percet sportolok és 7hónapja még 31kg-val többet nyomtam, szóval én is voltam kövér!
Kedves utolsó, ha te 170 centihez 54 kilóval kövérkés vagy, akkor valami nagyon elbaszott lény lehetsz! Gondolom még életedben nem sportoltál, vagy nem tudom, de valami nagyon nem stimmel veled...
Szerintem nem kell keménynek lenni, inkább okosnak. Kérdezõ, valóban kicsit sok a 70 kiló, és most kell megfogni, mert ennél csak több lesz. Drasztikusan koplalni viszont nem lehet, mert növésben vagy. Elõször is menjetek el anyukáddal orvoshoz, kell egy vérkép és hormonvizsgálat, nem valami betegség áll-e a háttérben. Enélkül ne kezdj semmibe. Ha minden oké, egyél 20%-kal kevesebbet, mint eddig és sportolj heti 3 órával többet, mint eddig. Kerüld az üdítõket, a sütiket, csokit, nasikat és a gyorséttermeket. Ez egy 15 évesnél bõven elég.
*Mert azt tettem amit a kérdezõ kért?! A kérdezõ nem azt kérte, hogy sértegesd, hanem azt, hogy motiváld. De benned csak egy szó ragadt meg, a "durva". Pedig a lényeg nem ez volt, hanem a "motiváló szöveg". Ezért kaptad a 0%-ot.
Basszus 170centihez 70kg vagy, én ugyanehez a magassághoz vagyok 54kg és még én is kövérkés vagyok, hát még akkor te. Gondolom minden reggel zabálod a fornettit meg a társait, és már ott is mindenki csak rajtad szánakozik hogy "nézd már mennyit zabál, ezért olyan hájas disznó"!
Szerintem 15:03-as csak cukkolásból írta neki:) Azt kérte durva legyen, hát szerintem ez az:) ) Bár meglehet hogy tévedek és komolyan gondolta, akkor viszont tényleg gondok vannak a buksijával...
Engem ez motivált mikor kövér voltam. Hogy éreztem az emberekben a lenézést és a szánakozást mikor ettem, vagy vettem egy csokit és ez nagy erõt adott nekem. De te meg érezd jól magad hogy emiatt lepontoztál. Legalább én írtam valamit te meg csak leszólni jöttél ide.
én 171 vagyok és olyan 62-63kg. 60 körül érzem jól magam, de azt csak koplalással érem el. ám így is utálom, hogy 40es nadrágot kell felvennem, gusztustalannak érzem magam bikiniben és a páromnak sem veszek fel egy szexisebb fehérnemût, mert utálom az alakom. 15 éves vagy, még fogsz nõni de nõiesedni is. ha most nem adsz le 10 kilót, akkor 20 éves korodra molett leszel, ami szerintem nagyon ronda.
Hát ne is haragudj, 70 kg-val undorítóan hájas lehetsz!!Iszonyat ocsmány tud lenni egy kövér ember, ahogy lép és megremeg a hája a hasán, meg a combján, az emberek szánakozva néznek, hogy hogy zabálhatsz ennyit, olyan vagy mint egy disznó!!Ha így folytatod lassan a cipõfelvétel is nehéz lesz, az emberek lenéznek megvetnek, mindenki elfordul majd tõled!Utálni fogsz tükörbe nézni, takargatni fogod magad, azt a nagy szétfolyt valamit amit látsz a tükörben gyûlölni fogod!!A combod hurkás lesz a segged karfiolos lesz a narancsbõrtõl, és ha megütöd 3 hétig hullámzani fog annyi rajta a zsír.
Szerintem tegyél ki magadról képet, akkor majd nagyon durván leoltanak, mert így szóban elmondva mindenki egy arányos, de kicsit telt lányt képzel el, a való életben viszont ocsmányul kövér lehetsz, fodrozódik rajtad a háj, izzadós és ragyás vagy, zsíros a hajad, különben is szánalmas, hogy próbálsz beleférni a kisebb ruhákba csak azért, mert molett méretben nincsenek fiatalos cuccok, mindjárt hányok.
tegnap 16:09 170/70 semmiképp nem olyan, amilyennek leírtad, 70 kilósan nem fodrozódik semmi... De mind1. És utolsónak is mondanám, nem azt kérte, hogy alázzuk le a sárga földig, hanem, hogy motiváljuk... Kérdezõ: Én nem fogok erõlködni azon, hogy lehúzzalak a wc-n a bunkó, ócska megjegyzésekkel... "Fogyókúrázni" sokszor megpróbáltam, mindig feladtam. Idén januárban rengeteget olvastam itt a gyk-en a fogyókúra részleget, rengeteg hasznos info-t begyûjtöttem. Nem mondom, hogy gyorsan haladok, de nem sietek sehova mondjuk, 15 kg-ot adtam le (79-rõl 64-re), hol jobban betartottam a dolgokat, hol kevésbé. Ne fogyókúrázz, változtasd meg az étrendedet, csökkentsd minimálisra a finomított dolgokat, meg a zsíros kajákat, legyél tisztában a napi kcal igényeddel, amit igyekezz nem túllépni. Sokan az alapokkal sincsenek tisztában, hogyan mûködik az egész dolog, próbálkoznak mindenféle csodadiétákkal, amiket aztán lehetetlen betartani, vagy leadnak vele 10 kg-ot, örül a fejük, vége a diétának, esznek ugyanúgy, mint elõtte, majd csodálkoznak, hogy 15 jön vissza... (Vannak itt az oldalon kis nyikhaj senkik, akik csak sértegetni tudják a másikat, most ezt a kérdésedtõl független írom, de vannak tényleg hozzáértõ, segítõkész emberek, akikre lehet hallgatni, hála nekik, én elõrébb jutottam, de szerintem nem vagyok egyedül.)
nagyon gonosz dolgokat írnak az elõzõek. biztos vagyok benne, hogy gyönyörû vagy. én tükörbe szoktam nézni, ha éhes vagyok, és hányingerem lesz és azonnal nem akarok enni.
Szerintem nézd meg ezt http://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58 Én 165 vagyok 16/F 60kg de kondizom és háj az semmi nincs rajtam A lényeg hogy soha ne add fel az álmaid

Melyik a jobb? Fél órája lett elrontv a fogyókúrám. Azon gondolkozom, .

Fél órája lett elrontv a fogyókúrám. Azon gondolkozom, maradjak e fönn kés?ig - így kalóriát égetek, vagy inkább aludjak, mert másnap fáradtan lelassulhat az anyagcsere. (?)

Legjobb válasz: Most menj el tornázni, aztán aludj :)

Most menj el tornázni, aztán aludj :)
Mindenképp aludj, elõtte tornázhatsz, az beindít, de az alvás is fogyaszt.
:DDD aludj. ha tornázol, felpörögsz és nehezebben alszol el. és ha sokáig maradsz fenn, akkor nem jut elég idõ az emésztésre a gyomrodnak...


Fogyókúrához a menta tea vagy a zöld tea a jobb?

Legjobb válasz: Fogyókúra szempontjából semlegesek.

Fogyókúra szempontjából semlegesek.

Melyik a jobb "fogyókúra"? Ha csinálok egy nehéz, szigorú fogyókúrát + sport vagy figyelek az étrendemre, este hat után nem eszek, kerülöm a magas zsírtartalmú ételeket, vizet iszok + sportolok?

Legjobb válasz: a második. az elsõvel bár hamarabb lemennek a kilók, nem biztos, hogy az úgy is marad. inkább az életmódváltás, mint a drasztikus fogyókúra

a második. az elsõvel bár hamarabb lemennek a kilók, nem biztos, hogy az úgy is marad. inkább az életmódváltás, mint a drasztikus fogyókúra
UTÓBBI
Én az utóbbit csinálom az este 6 kivételével, és 1 hónap alatt még egyszer sem gondoltam, hogy feladom (: És már látszik az eredmény.
Második, az este 6 után nem eszek viszont hülyeség (kivéve, ha 7-kor mész aludni). Én van, hogy este 10-kor is eszek, igaz, éjfélkor fekszem.
így van. a második a jó, de felejtsd el ezt a hat után nem evést, mert ez a modern idõkben már nem életképes. inkább azt mondanám hogy lefekvés elõtt 2-3 órával ne egyél már semmit... (pl aki éjszakás nehezen tudná kivitelezni a hat után nem ezsik semmit)

Fogyókúrában melyik a jobb választás: a teljes kiörlésű lisztből készült tészta vagy a durum tészta?

Én a teljes kiörlés?t fogyasztom. Persze nem minden nap, kb. kéthetente 1-2 alkalommal. Jól teszem?

Legjobb válasz: Jól teszed, igen. Igazából semmilyen tészta nem kellene diéta alatt, de a Te eseted más, mert csak nagyon ritkán eszed. Így még hasznos is, ha beiktatsz néha egy magas-szénhidrátos napot. (max. 400g. ch.) Mindennapos, vagy heti többszöri fogyasztásra nem ajánlom a tésztát diéta esetén.

Jól teszed, igen. Igazából semmilyen tészta nem kellene diéta alatt, de a Te eseted más, mert csak nagyon ritkán eszed. Így még hasznos is, ha beiktatsz néha egy magas-szénhidrátos napot. (max. 400g. ch.) Mindennapos, vagy heti többszöri fogyasztásra nem ajánlom a tésztát diéta esetén.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Tényleg ritkán eszem. És ugyanigy a barnarizst is, 2 hetente kb. De igy is fogytam már 30 kg-t.

A fogyókúrába melyik a jobb módszer és miért?

Elöször diétázok és utána sportolok vagy

Legjobb válasz: tudod mi kell az egészhez?? Józan paraszti ész. Pl. Zsírt izommá alakítod. Ilyen nem létezik. Biológiailag lehetetlen. A Zsírszövet zsírszövet az izomszövet izomszövet. Olyat lehet hogy leadod a zsírt és elõtte növeled az izmod tömegét és méretét. De egyszerre ez sem lehetséges. Lásd testépítõknél tömegnövelés és diétáz idõszakok váltják egymást. Tényleg csak azt tudom mondani hogy tanulj a testépítõktõl. Õk tudják mit kell enni ahhoz hogy fitt , egészséges legyél és formában maradj. Úgy adják le magukról a testzsírt hogy az valami elképesztõ. Sportolj és mellette diétázz a kettõ külön nem használ úgy mintha egyszerre csinálnád. És ez a lényeg !! Sok sikert, ha van kérdés írj!!

tudod mi kell az egészhez?? Józan paraszti ész. Pl. Zsírt izommá alakítod. Ilyen nem létezik. Biológiailag lehetetlen. A Zsírszövet zsírszövet az izomszövet izomszövet. Olyat lehet hogy leadod a zsírt és elõtte növeled az izmod tömegét és méretét. De egyszerre ez sem lehetséges. Lásd testépítõknél tömegnövelés és diétáz idõszakok váltják egymást. Tényleg csak azt tudom mondani hogy tanulj a testépítõktõl. Õk tudják mit kell enni ahhoz hogy fitt , egészséges legyél és formában maradj. Úgy adják le magukról a testzsírt hogy az valami elképesztõ. Sportolj és mellette diétázz a kettõ külön nem használ úgy mintha egyszerre csinálnád. És ez a lényeg !! Sok sikert, ha van kérdés írj!!
A testepitoktol tanulni??? Ez valami vicc csupa szteroidos etrendjuk van, es ez szerintem nem egeszseges.Ha szerinted egeszseges menj az o dietas modszeruk utan es majd egy pr ev mulva jelentkezik az impotencia meg a szivelegtelensegek sorozata.Sok sikert

Azjó kezdés egy fogyókúrához hogy előszőr bevezetem a hogy 8-óra után nem eszek, illetve csak nagyon ritkán eszek "rossz" nasikat, próbálok átálni szinte teljesen a vizre, majd ha jobb idő lesz pedig elkezdek sportolni?

És hogyan kezdjek neki,sportolni pl.:futni,mert eddig még nem nagyon mozogtam tudatosan

Legjobb válasz: AZ nagyon nagy hülyeség hogy 6 óra után nem eszel. A lefekvés elõtt 3 órával egyél utoljára. Tahát ha 10kor eszel, nyugodtan egyél 7kor. De fontos hogy mit. Ilyenkor sovány húst, túrót, joghurtot. A lisztet, a tésztát, cukrot próbáld fokozatosan csökkenteni.

AZ nagyon nagy hülyeség hogy 6 óra után nem eszel. A lefekvés elõtt 3 órával egyél utoljára. Tahát ha 10kor eszel, nyugodtan egyél 7kor. De fontos hogy mit. Ilyenkor sovány húst, túrót, joghurtot. A lisztet, a tésztát, cukrot próbáld fokozatosan csökkenteni.
Azok, akiknek a munkájuk vagy bármi más miatt fontos, hogy megõrizzék a súlyukat és az izmos testüket, azok nem unják, hogy mindig scak roston csirkemell és társai??? Akik itt elégedettek az alakjukkal és úgymond értenek a fogyózáshoz, azok mindig ugyanazokat a kajákat sorolják csak fel! Skorbut lesz a vége, gyerekek!
Én szálkás vagyok, kockás a hasam, és még lefekvés elõtt is eszem 30-60 perccel roston csirkét párolt zöldséggel. De biztos én csinálom rosszul. Naponta 50-szer leírom, hogy ez egy baromság, éjszaka baromi fontos, hogy az izmok tudjanak regenerálódni! Ahhoz meg fehérje kell lefekvés elõtt is. Soha nem fog senki korrektül lefogyni, ha ilyen hülyeségeket csinál, hogy lefekvés elõtt 3-4 órával eszik utoljára. Alszik 8 órát, akkor mire felébred már 12 órája nem evett! Biztos út a lassú anyagcseréhez.
A kérdező hozzászólása: 6 óra után gondoltam
Szerintem elsõre mindenképp jó nekifutás.Nem jó módszer az amikor az ember egyik napról a másira elhatározza magát és megvon mindent magától majd drasztikus edzésbe kezd.Mellesleg ez megterhelne lelkileg is. Csak szépen fokozatosan... Elõször ne egyél lefekvés elött majd szépen fokozatosan alakítsd ki a napodat, hogy a szénhidrátdús kajcsikat délelött délután könnyebbeket estére pedig minnél szegényebbet, futás, mozgás, torna..néhány hét alatt építs be mindent így a legkönnyebb és leghatásosabb szerintem mert így nem fogsz szenvedni és nem adod fel néhány hét alatt.Sok sikert hozzá ;)(bocsi ha valaki írt már hasonlót, nem olvastam végig a válaszokat)
én most csak a fitáshoz szeretnék szólni..az hogy nem tud valaki lefutni 10 kmert az hülyeség bárki letud..én nem futottam szinte semmit kb fél évig utána elhívtak egy 15 kmes futásra ahova én is félve mentme el, mert azthittem hogy ez kva sok..de nem...minden fejben dõl el..és nem idõre kell futni..ez a legnagyobb hülyeség szép lassan a saját tempódban és egyre jobban fog menni. remélem segítettem valamit
10.58: nagy lájk, tök igazad van :) de 20 km egyben? :O én most kezdtem el a 10km edzésterv kezdõknek c. edzéssort, és képtelenségnek tartom, hogy 1 óra alatt lefussam a végén a 10 km-et (najó, 10700, mert az 2 szigetkör:) . mennyit futsz egy héten? mennyire kell odatenni magad, hogy sikerüljön? (tanulás mellett, van h 7ig órám van, ráadásul csak szigeten futhatok, mert a szalagjaim bármelyik percben elszakadhatnak:S)
Az elõbb a 6. sorban ezt akartam írni természetesen: "miért nem tud"
nem kell a jó idõ feltétlen a sportoláshoz, még vagy úgy 3-4 hét a jobb, fagymentes idõ, otthon tornázz kezdésnke megfelel, és amikor már tényleg lehet menni a szabadba futni könnyebb lesz, csak az a lényeg hogy fokozatosan csináld, úszás, futás, biciklizés, séta stb étkezéssel meg igazuk van fehérje (csirkemell, fõtt hús, zöldségek, joghurt, túró, kefír, hal, tojás, de a kiwi, narancs, alma, bogyós gyümölcsök is beleférnke, mondjuk, túróba/joghurtba keverni, vagy husit almával sütni, mert a jó szénhidrát is kell estére, persze nem a kenyér (hiába tk) de gyümölcs i mehet este is
A kérdező hozzászólása: és valami szabály a futáshoz/mozgáshoz?
utolsó: igaz, de nekem pl. ez vált be (10kor eszem, 1kor fekszem), ha közvetlen lefekvés elõtt eszem, akkor fáj a hasam és alig tudok elaludni (pedig ugyanúgy csirkemellet meg túrót eszek, ahogy te, semmi megterhelõt). különbözõek vagyunk, talán azért, mert én nem edzek annyit/olyan intenzíven, mint te.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, ezt jó tudni, de futásnak hogy álljak neki, illetve a többit jól csinálom?
igaza van az elõzõnek, lefekvés elõtt 3 órával legyen az utolsó étkezés. fõleg fehérjét egyél (túró, tojás, hal, husi...), mert ez jót tesz az izmaidnak :)
koplalni nehogy koplalj mert az hízlal ! a sportoláshoz pedig szépen fokozatosan vezesd rá a tested elõszõr csak picit aztán mindig csinálhatsz többet persze ne órákig tornázz a végén már. Szerintem ha normálisan eszel napi egy óra testmozgás elég :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!