Találatok a következő kifejezésre: A fogszabályzó után visszaállhatnak a fogak (2 db)

Visszaállhatnak a fogaim 9 hónnappal a fogszabályzó levétele után?

2 és fél évig hordtam nappali fogszabályzót, utánna kb. egy hónapig éjszakait. Az lehetséges hogy most, 9 hónappal a fogszabályzó levétele után kezdenek visszaállni a fogaim?

Legjobb válasz: 15 éves vagyok.

A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.
Siman lehet. Nekem masfel evig volt nappalim, es lassan egy eve van meg az ejszakai. Minimum 2-3 evig kell hordani a doki szerint. Ha 1-2 este nem veszem fel, mar elkezdenek elöl összebbcsuszni. Szoval en a helyedben meg hordanam az ejszakait. :) 22L
Igaza van az elõttem szólónak.Nekem is volt mindkettõ, az éjszakait nem hordtam és voálá minden visszaállt az eredeti állapotába.Úgyhogy nekem kár is volt törni magam, mert untam, nem tartottam be a szabályokat.Nem is szépek a fogaim.
vissza. nekem is 14-5 évesen volt, kinõttek a bölcsességfogaim, mintha nem is lett volna soha. ezért baromság ilyen korán rátenni, ha még nicns kint az összes fog, de hát a marhák csak ált. iskolás korban támogatják. most, 20 évesen érne is valamt ha feltennék, kész fogakkal.
Igaza van az elõttem szólónak.Nekem is volt mindkettõ, az éjszakait nem hordtam és voálá minden visszaállt az eredeti állapotába.Úgyhogy nekem kár is volt törni magam, mert untam, nem tartottam be a szabályokat.Nem is szépek a fogaim.
Csak az a baj h 20 évesen már régen berögzülnek csontosodnak a fogak.Hamarabb kell általános suliba és ahogy nõnek a bölcsesség fogak húzni õket amint lehet.Mondjuk ez is szerencse kérdése mert van akiknek még befér a helyére a bölcsesség foguk és van akiknek meg tolja az egész sort.

A fogszabályzó levétele után visszaállhatnak a fogak?

Sok ismer?sömt?l hallottam,hogy miután levették a fogszabályzóját szinte majdnem visszaállt a foga az eredeti deformálodott állapotba..s?t még hallottam olyat is,hogy az utánna maradt ragasztót nem mindig lehet telyes mértékben eltávolítani,ezért a fogak sárgák maradnak..

Legjobb válasz: Ezt fogorvos tudná a leghelyesebben megválaszolni.Kérdezd öt...

Ezt fogorvos tudná a leghelyesebben megválaszolni.Kérdezd öt...
Igen, visszaállhatnak, ha nem hordod utána az éjszakai fogszabályzót rendszeresen addig, ameddig kell. Sok esetben annyi ideig kell éjszakai, ameddig az igazi fogszabályzót hordtad, de megeshet, hogy tovább is (bár ha szerencséd van, kevesebb is lehet:) , a problémától függ) a ragasztót le tudja szedni egy fogorvos, viszont ha nem tudod megelõzni a "sárgaságot" mondjuk nagyon gyakori fogmosással sem, akkor azt is ki tudják fehéríteni..
Én is így jártam részben. Egyrészt a ragasztó megsárgította a fogam (én 6 évig hrdtam állandót), másrészt el is mozdultak, majd a bölcsességfogam visszarendezte az azt megelõzõ állapotra:)
Nekem teljesen olyan marad a fogsorom mint mikor fnn volt a fogszabályzó, de én utánna becsületesen használtam az éjszakait. Ezt így nem lehet kijelenteni, mindenki más és attól is függ, hogy milyen hibát kellet korrigálni. Nekem kijöttek a bölcsességfogaim is már, és nincs semmi gond. Mondjuk mikor fogszabályzót hordtam 4 fogam kihúzták, mert a doki szerint nem fértek a számba. A ragasztóval sem voltak gondjaim. Szerintem ugyanúgy le lehet szedni mint pl a fogkövet, nem hinném hogy ez gondot jelentene egy dokinak.
A ragasztót leszedi a doki. De ha egy picit rajta hagy és azt mondja, hogy majd a fogmosástól lejön, EL NE HIDD!! szedesd le vele az egészet mert nekem még így 2 év után is van egy kis ragasztó a fogamon pedig nekem is ezt mondta annó a doki hogy nemsokára lekopik -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!