Találatok a következő kifejezésre: A fogszabályzó lehet (113 db)

Fogszabályzóra a harapás renbehozására kell kis gumikat felhelyeznem a fogszabályzóra. Lehet ilyet venni patikában, ha elfogyott?

Ha igen, kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem lehet, menj vissza a fogdokidhoz kérni.

Nem lehet, menj vissza a fogdokidhoz kérni.
Nem! A fogorvos (fogszabályozó szakorvos) ad majd egy újabb csomagot. Meg egy csekket.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül kb?

A fogszabályzóm lehet visszataszító?

Szerintem egyik fiúnak sem tetszem. Ez lehet a fogszabályzóm miatt? Már nem áll kuszán, sőt teljesen szépen állnak és nem is sárgák a fogaim. 12/L

Legjobb válasz: Dehoogy!! Szerintem nagyon szép a fogszabályzó és a fiúknak általában így jobban bejönnek a lányok! Egyébként szerintem ilyen korba még ne foglalkozz a fiúkkal... Amúgy mióta van fent?

Dehoogy!! Szerintem nagyon szép a fogszabályzó és a fiúknak általában így jobban bejönnek a lányok! Egyébként szerintem ilyen korba még ne foglalkozz a fiúkkal... Amúgy mióta van fent?
A kérdező hozzászólása: egy éve
12 éves vagy. Még nem tragédia, ha nem állnak sorban a fiúk. A fogszabályzó meg csak akkor ciki meg visszataszító, ha tele van kajamaradékkal, de gondolom erre alap, hogy ügyelsz. :D A korodbeli fiúk még nem annyira csajoznak általában, az idõsebbek nem kislányokat keresnek, ráérsz még nyugi. :D

Mielõtt felrakják a fogszabályzót lehet enni?

Holnap lesz fogszabályzóm és nem tudom, lehet-e enni elõtte..

Legjobb válasz: Nemcsak lehet, kell is, mivel utána jó hosszú ideig nem fogsz tudni, csak spenótot meg tört banánt. :)

Nemcsak lehet, kell is, mivel utána jó hosszú ideig nem fogsz tudni, csak spenótot meg tört banánt. :)
Lehet :) én még utána olyan 3-4 órával megettem a pizzát, de úgy hogy igenkicsi darabokra vágtam el.:D
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


1. Milyen pasi számít jóképűnek? 2. A fogszabályzó lehet kizáró ok?

(A lányokat kérdezném!)

Legjobb válasz: pl ilyen: http://x86.xanga.com/1b2c6737c4431215807101/z168773740.jpg õ titokzatos, visszafogott..és okosnak is néz ki. én szeretem a fogszabályzós fiúkat.

pl ilyen: http://x86.xanga.com/1b2c6737c4431215807101/z168773740.jpg õ titokzatos, visszafogott..és okosnak is néz ki. én szeretem a fogszabályzós fiúkat.
nem lehet kizáró ok a fogszabályzó, csak akkor ha valaki tök hülye. egyáltalán nem ciki, legalább törõdik magával az illetõ és utána szépek lesznek a fogai. Biztosan olvashattál már hasonló kérdéseket itt. A válaszok mindig olyanok voltak, hogy a kisugárzás, az önbizalom számít és hogy tulajdonképpen nincsenek ideálok, mert mindenkinek más tetszik és mindenkiben más valami szép és vonzó. És az összhang számít. Gondolom azért érkeztek mindig hasonló válaszok, mert ez lehet az igazság..:)
Brad pitt? MErt egynémelyik mai lány azt várja......:S
:) hello nekem például tetszenek az inkább sportos vékonyabb fiúk, mert én is vékony vagyok..azért mondom..de elfér egykis pocak is.A fogszabályzó hidd el csak elõny, nekem 11évig volt és 1.szépek lesznek a fogaid..meg pl tök jó benne csókolózni állítólag..bár én akkor még nem próbáltam sajna kicsi voltam:D 19/L
Hát ..., nincs ideál, mármint hogy mindenkinek más. Am nálam a fogszabályzó nem kizáró ok, ne feszélyezzen, attól hogy fogszabályzód van, még mosolyoghatsz. A nevetés ál minedkinek a legjobban. :)
Fogszabi nem kizáró ok : ) A fogszabi azt mutatja, hogy igényes vagy, törõdsz a megjelenéseddel, és ez jó benyomást kelt a lányoknál! ^^ (Mondjuk arra ügyelj, hogy rendesen, alaposan tisztítsd, ne legyen benne ételmaradék!)

Modellkedésben lehet hátrány a fogszabályzó?

Legjobb válasz: Valahogy nem láttam még fogszabályzóban mosolygó modellt. max, ha éppen fogszabályzót reklámoz.

Valahogy nem láttam még fogszabályzóban mosolygó modellt. max, ha éppen fogszabályzót reklámoz.
Igen, de gondolom, nem fogod életed végéig hordani.
Igen.
Tini kategóriában egyenesen ajánlott, legyen copfod és szerezz be csíkos zoknit is.
Csak addig hátrány, amíg le nem veszik XD
Modellkedek, és amióta fogszabályzóm van, lényegesen kevesebb a felkérés, mivel azt kiretusálni nem nagyon fogják, szóval várj, míg leveszik, és utána vágj bele.
szopáshoz vedd ki

Fogszabályzóval lehet smárolni? Mármint az nem rossz a másik félnek? 14/L

Legjobb válasz: fogszabályzóval smárolni? ritka perverz egy csaj vagy

fogszabályzóval smárolni? ritka perverz egy csaj vagy
már smároltam fogszabályzós csajjal, totálisan ugyanaz, mintha nem lenne. szal no para. 20F
Ömm nem tudom milyen egy fogszabissal csókolózni de szerintem ez ma már nem rémisztõ. De ennek ellenére egy szép fogsor nagyon lehengerlõ. Egyébként ha lehet csináltass kivehetõt. Nekem olyan volt, van. Én 2 évig hordtam és ma már csak azért használom hogy ne álljanak vissza a fogaim.
Bele fog haaalniiii!
Ugyanolyan és szerintem baromi szexi, szóval örüljetek szabályozott leányok!
húúúúúú:O én pont most megyek gimibe:O szeptembertõl:) és mért pont akkora??:O nem lenne jobb túl lenni rajta? ha megtehettem volna biztos elõbb csináltattam volna:S
Igaza van az elõttem írónak. Tényleg olyan, mintha nem is lenne ott a fogszabi. Tapasztalat...^^
A kérdező hozzászólása: Ohh sajnálom. Nekem még nincs, de akkorra tervezem mikor gimibe megyek. 1 év mulva... :/
mért lenne ritka perverz. neked élénk a fantáziád kicsi szivem. én is ugyan így akartam kiírni ezt a kérdést mert aug. 3-án rakják fel nekem és megfogok dögleni. már a gondolatól is sírni tudnék...mind1...
Semmi új nicns benne...olyan, mint fogszabi nélkül.(:

Az unokám nem teszi fel a fogszabályzót mert sír a fájdalomtól. Ez mennyire normális? Lehet ezen segíteni?

Legjobb válasz: Mennyi idõs az az unoka?Elég kellemetlen az igaz,de meglehet szokni!Ha nagyon nem megy vissza kell menni és megbeszélni az orvossal,hogy milyen más lehetõség van.A lányom 10 évesen kapott fix fogszabályzót,az elejé nem volt könnyû,de két hónap és leveszik neki!

Mennyi idõs az az unoka?Elég kellemetlen az igaz, de meglehet szokni!Ha nagyon nem megy vissza kell menni és megbeszélni az orvossal, hogy milyen más lehetõség van.A lányom 10 évesen kapott fix fogszabályzót, az elejé nem volt könnyû, de két hónap és leveszik neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszát! 8 és fél éves a kislány, nem jellemzõ Rá, hogy ok nélkül sírjon.Éjszaka kell viselni a fogszabályzót, de a fájdalomtól aludni sem tud. Én is arra gondoltam, hogy visszamegyünk a fogorvoshoz, de félõ, hogy nem veszi jó néven.

Van a fogam között egy kb 2mm rés. Mit lehet vele kezdeni, a fogszabályzóban nem bízok. Koronát lehet rá húzatni? Az milyen és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szerintem nagy hülyeség lenne 2 egészséges fogat lecsiszoltatni és koronát rakni rá. A fogszabályzó nem bizalom kérdése, az mûködik.

Szerintem nagy hülyeség lenne 2 egészséges fogat lecsiszoltatni és koronát rakni rá. A fogszabályzó nem bizalom kérdése, az mûködik.
Barátnõmnek 4 mm hely volt a fogai között, a fogszabályzó mégis rendbehozta.
Héjkerámiával simán megoldható, és egyáltalán nem teszi tönkre a fogaidat. Nekem volt fogszabályozóm és nem elég, hogy két fogamat kihúzták, hely miatt, de az a két fogam, amibe a fogszabályozó belekapaszkodott kilyukadt!!! Ennyit arról, hogy a fogszabi is árt a fogaknak akármennyire is igyekszel odafigyelni az állandó fogmosásra, öblögetésre. Ha beírod a google-ba, hogy "fogaszat.eoldal" akkor itt találsz egy jó árú fogtechnikust.
A kérdező hozzászólása: és a héjkerámia milyen árban van ?
24ezer/fog, de nézd meg az oldalt amit ajánlottam.

Meg lehet kérni a fogszabályzó orvost, hogy elõbb vegye le a fogszabályzót?

decemberre/januárra tervezte eredetileg, de most már nagyon nem bírom elviselni, több mint 2 éve van fent, nagyon szépek már a fogaim, persze az orvos látja, de ez a pár hét mit számíthat már?

Legjobb válasz: Nem mindegy, hogy mikor veszik le, ez orvosi kérdés. persze, ha ragaszkodsz hozzá, le fogja venni, de aki 2 évet kibírt, már 1 hónapot csak kibír. Én nem vetetném le.

Nem mindegy, hogy mikor veszik le, ez orvosi kérdés. persze, ha ragaszkodsz hozzá, le fogja venni, de aki 2 évet kibírt, már 1 hónapot csak kibír. Én nem vetetném le.
A kérdező hozzászólása: 2 éven keresztül még szerettem is. de most valamiért nagyon kikezdte a számat, borzasztóan fáj, nem bírok enni és egyszerûen csak szabadulni akarok tõle.
vaxot tegyél rá, az egy viasz, drogériában lehet venni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!