Találatok a következő kifejezésre: A fogorvosom gyulladáscsökkentőt (2 db)

A fogorvosom Augmentin gyulladáscsökkentőt írt fel nekem, egy hétig szedtem, de közben többször is együtt voltam a párommal. Lindynette20 fogamzásgátlót szedek, mennyi az esélye hogy terhes lehetek?

Ma olvastam a neten, hogy ez a gyógyszer csökkenti a fogamzásgátlók hatását, és kicsit aggódom, hogy akkor most mi van!?

Legjobb válasz: A nõk nagyon sokan szednek fogamzásgátlót, és közben szednek ilyen - olyan gyógyszert. Az Augmentin akkor csökkenti a hatását, ha hónapokon át tartósan szeded. Nem lesz semmi baj. Én évekig szedtem fogamzásgátlót, közben sokszor volt, hogy valami gyógyszert egy ideig szednem kellett és nem lett semmi baj.

A nõk nagyon sokan szednek fogamzásgátlót, és közben szednek ilyen - olyan gyógyszert. Az Augmentin akkor csökkenti a hatását, ha hónapokon át tartósan szeded. Nem lesz semmi baj. Én évekig szedtem fogamzásgátlót, közben sokszor volt, hogy valami gyógyszert egy ideig szednem kellett és nem lett semmi baj.
Ahhoz hosszantartó szedés kell, hogy csökkentse a fog. gátló hatását.

5 hetes terhesen a fogorvosom tudtával 4 szem gyulladáscsökkentőt és 4 szem panadolt vettem be a foghúzás miatt. Tudta, hogy 5 hetes terhes vagyok. ő is és a gyógyszerész is. Mégis aggódok. Elvetessem a babát?

Lehet baja a babának???

Legjobb válasz: tegnap már megkérdezted. és mi az hogy vetesd el? TE ITT MINKET KÉRDEZEL IDEGENEKET HOGY VETESD-E EL A BABÁDAT? HA AZT ÍROM IGEN MÉSZ ABORTUSZRA. NE LEGYÉL MÁR HÜLYE......

tegnap már megkérdezted. és mi az hogy vetesd el? TE ITT MINKET KÉRDEZEL IDEGENEKET HOGY VETESD-E EL A BABÁDAT? HA AZT ÍROM IGEN MÉSZ ABORTUSZRA. NE LEGYÉL MÁR HÜLYE......
Miért vetetnéd el??? Dehogyis! Nem lesz semmi baja ezektõl!
Az orvos nem hülye, nem less semmi baj. Nehogy elvetesd már ezt a szerencsétlent!
Ha tudták, biztos nem mondtak hülyeséget.A nõgyógyásszal beszélj majd de gyanítom , hogy semmi baj nem lehet.
Panadolt szedhetnek a kismamák is.Milyen gyulladáscsökkentõ volt?Egyébként nem lesz semmi baja.
Én csak azt nem értem, hogy miért szedtél be ennyi gyógyszert. Ok, hogy kellett a gyulladáscsökkentõ, de azért 4 szem panadol durva egy kicsit... Én a napokban belázasodtam, és hûtõfürdõ után, hosszas tipródást követõen vettem be egy szem panadolt... Ja, és én már félidõn is túl járok. Nyilván, ha kell gyógyszer, akkor kell, nem is ezzel van a baj, de nem négy szem... Egyébként õszintén: képes lennél ezért elvetetni a babádat, és ezt az esetleges itteni válaszokra alapozni??? Konzultálj olyan nõgyógyásszal, aki genetikus is, õ majd remélhetõleg megnyugtat. Gyógyszert terhesen - és nem terhesen is - ésszel szedünk, nem ész nélkül kapkodjuk be.
A 4 szem panadoltól nem lesz bajod! Mi volt a gyull.csökk.?
Tegnap egy csomó választ kaptál. Ha nem tudsz megnyugodni, kérdezd meg a nõdokidat, 12 hetes uh-n is sokat tudnak mondani+ van még egy csomó más vizsgálat is.
Dehogy lesz baja. Sokan ilyenkor még nem is tudják h terhesek és a sárgaföldig isszák magukat és 1-2 doboz cigit elszívnak pl. Akkor most õk is vetessék el??? Nagy baromság amit most írtál. Nem köldökzsinóron keresztül jut el hozzá még semmi. Semmi kárt nem tettél benne. Nyugodj meg. De most õszintén ha it 15-20 ember azt mondaná vetesd el meg tennéd?? Idegeneknek a szavára???
A kérdező hozzászólása: klimicin 300 volt a gyulladáscsökkentõ
A paracetamol-tól ne lesz semmi baja. A panadol ilyen. A fogorvos meg tudja mit csinál. direkt van olyan gyulladáscsökkentõ, amit terhesnek és szoptatósnak adnak. Ne legyél ennyire paramami, minden rendben!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!