Találatok a következő kifejezésre: A fogkő dolog pl (3 db)

Ha én eddig mindennel ugy voltam, hogy nem foglalkozom eleget a dologgal mert lusta vagyok és ezért nem is fog sikerülni (pl csajozás, nyelvvizsga, stb), de végül mégis sikerül, akkor ez az állástalással is igy lesz?

Pl nyelvvizsgám ugy lett (közép angol), hogy egyetemet elvégeztem, rinyáltam vagy 4 hónapig hogy igy nem lehet ugy nem lehet, még tanárt is lusta voltam magamnak keresni. De aztán utolsó utáni pillanatban elkezdtem tanárhoz járni (6-7 alkalommal voltam csak szal nem sok) és alig készültem 1 hónapot a vizságra és sikerült. Csajozás ugyszint. Rinyáltam, hogy csak a jóképüeknek lesz csaja, meg hogy amig nem gyurom ki magam addig nagyon kevés csajnak kellek, aztán nagy küszködve mégis lett barátnőm. Most meg állást keresek és elég para, hogy már majdnem egy éve záróvizsgáztam, és még MINDIG SEHOL SEM DOLGOZOM, mert nem is kerestem az állásokat (a nyelvvizsgázgatás miatt január óta van meg az oklevelem)... Attól félek, hogy ez az állásos dolog már mint ami eddig volt, mert pl nyelvvizsga tök egyszerü és ugyis csak arról szól az egész, hogy fizetünk valakinek (nyelvvizsga központ)...az, hogy mennyire tudok angolul őket nem nagyon érdekli. Viszont egy munkahely már NAGYON megnézni kinek ad pénzt (ugy értem kit vesz fel)

Legjobb válasz: Akiben nem látják hogy motivált, azt nem is veszik fel. Szóval kapd össze magad! Egy munkára több száz ember pályázik, sokan hónapok, sõt évek óta keresnek munkát és bármit megtennének hogy el tudjanak helyezkedni. Miért éppen egy olyan embert alkalmazzanak bárhol, aki nem is akar igazán semmit sem csinálni?!?

Akiben nem látják hogy motivált, azt nem is veszik fel. Szóval kapd össze magad! Egy munkára több száz ember pályázik, sokan hónapok, sõt évek óta keresnek munkát és bármit megtennének hogy el tudjanak helyezkedni. Miért éppen egy olyan embert alkalmazzanak bárhol, aki nem is akar igazán semmit sem csinálni?!?
Hát jelenleg még azoknak is nehéz álláshoz jutniuk, akik szorgalmasak, motiváltak és jó munkaerõk. Ha Benned ezek nincsenek meg, akkor még évekig a szüleid nyakán fogsz lógni. Az élet nem fogja a sült galambot a szádba adni, Neked kell utána menni.
Én csak a csajozás témában vagyok ilyen kajakra nem érdekel, hogy csajozzak, mert konkrétan nem szeretek sõt utállok csajozni a tököm megy oda, és bájologjon ott bármelyikkel. De munka meg karrierben ott nem oda teszem magam 1000.000%-ban sõt ha kell nem alszok a munka miatt, állandóan képzem magam és fejlesztem, hogy minél elõbb jussak az életben. De a csajozás kajakra nem érdekel, még én mennyek oda, sajnos annál nagyobb egóm van, inkább kifizetek x összeget ha kell de ne kelljen bájolognom vele, meg ide oda mennem vele, de meló kérdésben pont az ellentettje, ha kell többször is megpróbálok ha érdekel, sõt utána járok bárminek érdekes ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: na, hát azért ez érdekes...mondjuk vágod, ha van pénzed akkor simán havonta 1-2 prostit fizethetnél...nem csak ilyen vad prostik vannak, hanem megszorult anyagi helyzetü nõk meg diák lányok, akik még házhoz is jönnek. De valahogy ugy érzem, hogy nálad még nincs helyén a szexualitás téma. Most tényleg nem nagy szám, hogy felhivod, átjön, leteszed a pénzt valahova, megdugod, felveszi a pénzt és pá, mindenki megkapta amit akart. Lehet am, hogy nem nézel ki jól és azért nem sodródtál bele a csajozásba? Csak mert vágod, ha összepakolsz egy csomo pénzt és nem lesz gyereked akkor a pénzed ugyanugy a társadalomba fog visszacsurogni és nem a gyereked nevelésébe és lássuk be a két dolog azért egész más!
Hogy hogy nézek, hmmm ez relatív, izmos edzett pasi vagyok, jól öltözött is, szal nem csak karrierista. Érdekes dolog, de tényleg utálok csajozni, a hideg ráz ki ha ezt hallom, nem értem miért, a menedzsereimmel nagyon jól eldumálok, múltkor jött a külföldi kolléga életemben nem láttam 2 perc múlva már haverkodtunk, pedig õ is nagyon magas beosztásban, de ott ökörködtünk még két nem normális :) De nõkhöz odamenni, mintha azt mondanák, hogy most a fogamat húzzák majd ki, nem visz rá a lélek, mert ha ne adj isten bunkó akkor tuti olyat lekeverek neki, sajnos úgy vagyok vele nekem a kis [email protected] ne pampogjon mert van egy pin_ja.
A kérdező hozzászólása: hat ezt nem ertem...mintha lenne egy jo nagy traumád e téren...a nõk az ilyen magas statuszu es jol is kinezo pasikert a nyalukat csorgatják amugy. szal ezek alapjan te a jo porteka lennél. viszont ha nyulbélakent viselkedst akk ne csodalkozz ha valami pszicho csajnak megadod a lehetoseg h teged alazgasson. õ orulni fog neki h egy jo pasit oltogathat. igazabol ha erelyesen lépnél fel a nokkel szemben marmint ugy ertve h tudod mit akarsz, akkor hidd el a nok meghajolnanak az akaratod elott es konnyen iranyothatnad oket pl az ágyadba....mert a noket iranyitani ill inkabb vezetni kell...
A kérdező hozzászólása: en az allasinterjukon erzem zgy magam mint te a nokkel...pedig hat egyetemet végeztem aztan nem kellel sehova?
Állásinterjún melóhelyen minden oké. Addig élne amíg alázgatni kezdene, megismerkedne az öklömmel közelebbrõl :O
A kérdező hozzászólása: ez elég gyerekes reakcio volt. nem ertem neha h igy emberek hogyan talalnak allast...de ugy latszik h allaskereseshez az kell h simulékony alázatos robot stréber legyél.... en a csajozas altal nagyon sokat tanultam az emberekrol es igy mar nem felek a lanyoktol mert ertem õket vmennyire...meg az a szerencse h a csajozasnal te vagy a ferfi es megteheted h te osszad a lapot a nõ meg elfogadja....de munkában ezt nem teheted meg sajnos

A fogkő érezhető dolog (pl. Nyelvvel tapintható)?

Lehet-e érezni a fogkövet? Látni nem látok semmit, de az egyik hátsó fogam felülete (az ínynél) nem sima, hanem "red?s", vagy mi. Csak ott. Lehet, hogy fogk?? Mennyiért szedik le, ha az? Normál körzeti orvos leszedi?

Legjobb válasz: Szia! Lehet érezni. Ahogy mondod, a helyén jóval érdesebb a felszín mint a fogkõmentes helyen. Elképzelhetõ, hogy ott fogköved van. Az íny alatt is lehet, amirõl nem is tudsz. Normál körzeti orvos? Háziorvosra gondolsz? Mert az nem szedi le. :) Egyébként nem tudom mennyiért szedi le a fogorvos, vhol láttam, hogy 2500 ft. (de nem tudom, hogy magánrendelõ volt-e)

Szia! Lehet érezni. Ahogy mondod, a helyén jóval érdesebb a felszín mint a fogkõmentes helyen. Elképzelhetõ, hogy ott fogköved van. Az íny alatt is lehet, amirõl nem is tudsz. Normál körzeti orvos? Háziorvosra gondolsz? Mert az nem szedi le. :) Egyébként nem tudom mennyiért szedi le a fogorvos, vhol láttam, hogy 2500 ft. (de nem tudom, hogy magánrendelõ volt-e)
A fogorvosom azt mondta, hogy mikroszkóp alatt néze olyan a fogkõ, mint egy pici sündisznó....tehát érezni lehet a nyelvvel.
Én magándokinál voltam. 8000 Ft volt.
Hazsnáld a google-t, vagy olvass vissza egy napot egy napon belül 30x kérdezték meg ugyanezt...
barhova fel tudsz wifivel menni
A kérdező hozzászólása: 1.-köszi 2.-nemmondod? :O a francba.... nehogy felcseszd magad, azt semmiképpen sem szeretném.. -.-" ******


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!