Találatok a következő kifejezésre: A fogantatástól mennyi idő után (2 db)

A fogantatástól számítva kb. mennyi idő után mutatja ki a teszt a terheséget?

Legjobb válasz: állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után

állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után
Ha valaki tobbszor van egyutt a parjaval egy ciklusban, akkor most melyik alkalomtol szamoljatok a fogantatast??? A legelsotol vagy a legutolsotol? Mert hogy nem mindegy, plusz az ember nem tudja megjosolni (nem vart) mensi elott, hogy melyik akciobol jott ossze a baba, mar ha osszejott egyaltalan.
Az elmaradt menzi után pár nppl már biztosan kimutatja. Elõtte nem 100%, mert lehet tévesen negatív teszt, ami késõbb 1 hét mulv poz lesz.
En is igy gondoltam korulbelul. Koszi a valaszt! (Megeszem a kalapom meg addig, van jo par nap a nem vart menzeszig.)
Én a DM-ben láttam olyan tesztetm ami 10 napos terhességet kimutat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ilyen korán már termel a szervezetesd annyi HCG-t, hogy pozitív legyen a teszt. Mindenesetre szorítok!
Én ezt olvastam: amíg megtermékenyíti a petesejtet az lehet 2-3 nap is, onnantól a beágyazódás kb 7 nap. Tehát az 10 nap, de akkor még kevés a hcg, uh szerintem 12 nap után már kimutathatja. (Feltéve ha van elég hcg. Ezért írják, h reggeli elsõ viezeletbõl kell csinálni, m reggel a legmagasabb a hcg szint. Viszont minden nap megduplázódik a száma, én úgy tudom.) Remélem segítettem! :)

A fogantatástól számítva mennyi idő után jelentkeznek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem egyetlen tünetem volt, talán 1 hónappal a fogantatás után: nagyon kívántam az ételt (ettem is rendesen). Ezen kívül semmi más.

Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem egyetlen tünetem volt, talán 1 hónappal a fogantatás után: nagyon kívántam az ételt (ettem is rendesen). Ezen kívül semmi más.
Változó, de szerintem 1 hónap után már érzi az ember, hogy vmi megváltozott. Furcsa dolgokra leszel figyelmes.
Szia, Nagyon kívántam bizonyos ételekt.Sokat hánytam, mindig csak aludtam volna, ez a menzesz kimaradása után történt 2-3 héttel.De ezek a tünetek nembiztos hogy nálad is elõfordulnak.üdv 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem mert 5 napja történt a fogantatás és hányingerem van. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Én már utána pár nappal éreztem, hogy most máshogy mûködöm, mint elõtte, (pl. furcsa érzés a hasban, mellek érzékenysége stb) nem voltak nagy változások, de éreztem, hogy ez már egy baba. Csak azért vártam meg a kimaradt menzit, hogy a teszt biztosan kimutassa... És igazam is lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!