Találatok a következő kifejezésre: A fogantatástól mennyi idő (5 db)

A fogantatástól számított mennyi idő múlva jelentkeztek az első tünetek?

pl. jobb szaglás, émelygés, kívánósság, álmosság, és az, hogy kevesebbet bírok enni

Legjobb válasz: Nekem is kb. 4-5 héttel utána jeletkeztek. Hányingerem lett reggelente és fájtak a melleim.

Nekem is kb. 4-5 héttel utána jeletkeztek. Hányingerem lett reggelente és fájtak a melleim.
Szia! Én a 10. héten vagyok, de fáradtságon kívül szerencsére semmi tünetem :) , az viszont elég hamar kijött rajtam :)
Fogantatástól számítva körülbelül 4-5. héten, de valakinek késõbb.
A kérdező hozzászólása: Elõbb tuti nem jöhet? (2-3hét)
Én a doki számitása szerint 25-én eshettem teherbe és köv hó 17-18 körül éreztem, hogy valami nem stimmel, nem vagyok a régi :)
Szerintem az még korai. (2-3 hét)
Én is a 4.héttõl émelyegtem, elõbb nem igazán:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor lehet, hogy mégsem lövöm el a tesztet, valószínû, hogy csak a front tett be, és a többit már hozzáképzeltem.
Nekem is 4-5 héttel a fogantatástól (tehát a 6-7. héten) lettek tüneteim és nem hirtelen jöttek, hanem kb 2 hét alatt. De a beágyazódáskor (mint utóbb kiderült) nekem rengeteget vérzett az orrom, alig akart elállni, pedig egyáltalán nem szokott. Tehát nekem ez volt az elsõ tünetem a fogantatástól számított 1. és 2. héten. 18 hetes kismami

A terhességnek pontosan mik a jelei? és a fogantatástol számítva mennyi idő mulva jelentkeznek?

Legjobb válasz: Szívesen :-)), egyébként a Google-ban kerestem rá és kimásoltam. Nem én vagyok ilyen okos....

Szívesen :-)), egyébként a Google-ban kerestem rá és kimásoltam. Nem én vagyok ilyen okos....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos információt!!!!!!
Én személy szerint semmit nem éreztem. Késöbb fáradékony és aluszékony voltam. Ez leginkább a kollégáimnak tûnt fel, Õk hamarabb gyanították, hogy terhes vagyok, én pedig lehurrogtam Õket. Aztán vettem egy tesztert és tényleg terhes voltam, kb 8, 9 hetes. A mensim nem jött ugyan meg, de azthittem, csak késik. Akkor éppen nem vezettem naptárban, nem tudtam pontosan, hogy mikor kellett volna jönnie.
szia. nos nekem dec.18-án kezdõdött az utolsó menszim. január elején, mikor még a munkahelyi téli szünetet élveztük (januéár elsõ napjai)már esténként nagyon égett a gyomrom, és sokat kellett pisilni járni. januér 13-én pedig + lett a tesztem. tehát arra következtetek hogy én már a legelsõ napoktól éreztem hogy van valami. mikor pedig nem voltak meg a menszi elõjelei akkor már a tesztelés elõtt egy héttel sejtettem hogy ez biza baba! :-) de van akinek fel sem tünik. a mi picinkre mindig azt modnom, vagy szilveszteri, vagy újévi baba :-) esetleg nektek is van "valami" kilátásban? :-)
A kérdező hozzászólása: Hát....igen :) nem védekeztünk az elmult két alkalommal..azóta 5 nap telt el..és reméljük össze jött a baba!!!!Bár erre nem sok esély van..egyébként az utóbbi vérzésem is furi volt mert 6-án kellett volna megjönni(jó persze ez nem pontos mert megjöhet hamarabb és késõbb is) de 1-én jött meg..vagyis csak barnás dolog volt azsem sok csak délelõtt és 2-án jött meg ugy , , igazán"de nagyon gyenge volt!szóval majd 2-án elválik, hogy sikeres volt-e az akció :)
A kérdező hozzászólása: Vagy csináljak ár tesztet??5 nap után kimutatja??
5 nap után biztos nem mutatja ki. a rekord 8-10 nap. de az is ritkán fordul elõ. ezért szokták megvárni a nem várt napját
A kérdező hozzászólása: jahhh értem!! gondoltam, hogy még korai tesztet csinálni... :( majd elválik :)
A kérdező hozzászólása: Megjött :( :( :( 30-án...de elõtte 3 napig csak rózsaszínes cucc volt egy pici...hát nem tudom..ha elmulik a mensi csináljak tesztet???

A fogantatástól számítva kb. mennyi idő után mutatja ki a teszt a terheséget?

Legjobb válasz: állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után

állitólag van olyan ami 2-3 nap, de én ebben nem hiszek. Sztem 1 hónap után vehetsz tesztet, vagy 2 hét után
Ha valaki tobbszor van egyutt a parjaval egy ciklusban, akkor most melyik alkalomtol szamoljatok a fogantatast??? A legelsotol vagy a legutolsotol? Mert hogy nem mindegy, plusz az ember nem tudja megjosolni (nem vart) mensi elott, hogy melyik akciobol jott ossze a baba, mar ha osszejott egyaltalan.
Az elmaradt menzi után pár nppl már biztosan kimutatja. Elõtte nem 100%, mert lehet tévesen negatív teszt, ami késõbb 1 hét mulv poz lesz.
En is igy gondoltam korulbelul. Koszi a valaszt! (Megeszem a kalapom meg addig, van jo par nap a nem vart menzeszig.)
Én a DM-ben láttam olyan tesztetm ami 10 napos terhességet kimutat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ilyen korán már termel a szervezetesd annyi HCG-t, hogy pozitív legyen a teszt. Mindenesetre szorítok!
Én ezt olvastam: amíg megtermékenyíti a petesejtet az lehet 2-3 nap is, onnantól a beágyazódás kb 7 nap. Tehát az 10 nap, de akkor még kevés a hcg, uh szerintem 12 nap után már kimutathatja. (Feltéve ha van elég hcg. Ezért írják, h reggeli elsõ viezeletbõl kell csinálni, m reggel a legmagasabb a hcg szint. Viszont minden nap megduplázódik a száma, én úgy tudom.) Remélem segítettem! :)

A fogantatástól számítva mennyi idő után jelentkeznek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem egyetlen tünetem volt, talán 1 hónappal a fogantatás után: nagyon kívántam az ételt (ettem is rendesen). Ezen kívül semmi más.

Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem egyetlen tünetem volt, talán 1 hónappal a fogantatás után: nagyon kívántam az ételt (ettem is rendesen). Ezen kívül semmi más.
Változó, de szerintem 1 hónap után már érzi az ember, hogy vmi megváltozott. Furcsa dolgokra leszel figyelmes.
Szia, Nagyon kívántam bizonyos ételekt.Sokat hánytam, mindig csak aludtam volna, ez a menzesz kimaradása után történt 2-3 héttel.De ezek a tünetek nembiztos hogy nálad is elõfordulnak.üdv 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem mert 5 napja történt a fogantatás és hányingerem van. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Én már utána pár nappal éreztem, hogy most máshogy mûködöm, mint elõtte, (pl. furcsa érzés a hasban, mellek érzékenysége stb) nem voltak nagy változások, de éreztem, hogy ez már egy baba. Csak azért vártam meg a kimaradt menzit, hogy a teszt biztosan kimutassa... És igazam is lett.

A terhes tünetek hányadik héttől jelentkezhetnek, amik már valódiak a fogantatástól számolva? Mennyi idő a beágyazódás stb?

Legjobb válasz: Én már az elsõ elmaradt menzesznél tudtam,mert nagyon figyeltük,de nem beszéltem be.Rögtön székrekedésem lett,ami ügye azért volt hogy nehogy kilökõdjön a petesejt-magzat.A mellem is másként fájt és rögtön vizesedtem.Sõt a menzesz elmaradását is csak azért vártam meg,hogy tudjam mondani hogy azért tudom hogy terhes vagyok,mert késik.Tesztet se vettem a második terhességnél.

Én már az elsõ elmaradt menzesznél tudtam, mert nagyon figyeltük, de nem beszéltem be.Rögtön székrekedésem lett, ami ügye azért volt hogy nehogy kilökõdjön a petesejt-magzat.A mellem is másként fájt és rögtön vizesedtem.Sõt a menzesz elmaradását is csak azért vártam meg, hogy tudjam mondani hogy azért tudom hogy terhes vagyok, mert késik.Tesztet se vettem a második terhességnél.
Tunde1983nak szólt a gratuláció:)
Látod, kérdezõ, egyesek mikre nem képesek a magas százalékokért:) Itt a full nega tesztre is azt kell írni, h "igen, szép csíkocska, pozitív, boldog babavárást!"
A kérdező hozzászólása: ma, 12:16 mibõl gondolod hogy terhes vagyok? :D
A kérdező hozzászólása: *hetes kismama :)
Igen azt jelenti!!Gratulálok a picihez jó egészséget boldog babavárást!!:) Szép napot!A.
A kérdező hozzászólása: 24 hónapos kismama?
A kérdező hozzászólása: 2-es! A mondatod végén a "24hkm" mit jelent?Más hozzászólásoknál is olvasom, én valószínûleg egy nagyon egyszerû dolog de nem bírom elképzelni mi a jelentése:)
en a nem vart elott egy hettel, vagyis 3hetesen rettenetesen emelyegtem, sok volt a savam, s a paplan erintese is fajdalmas volt a melleimnek. 24hkm
Engem nem érdekelnek a százalékok azt hittem érthetõ lesz hogy kinek szól a második mondat ha nem akkor bocsi legközelebb jobban odafigyelek!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!