Találatok a következő kifejezésre: A fogamzasgatlo utan mennyi ido mulva (8 db)

Fogamzasgatlo szedesenek abbahagyasa utan mennyi ido mulva fogant meg a babatok?

En 6 honapig szedtem egyebkent tudom hogy 3 honap nem sok ido de megsem akar jonni.

Legjobb válasz: Egybõl megfogant a babám gyógyszer letétele után.

Egybõl megfogant a babám gyógyszer letétele után.
2 évig szedtem, abbahagytam, kövi hónapban már terhes voltam. Holnap lesz 5 hónapos az én kis csodám.
Szia! Az elsõ terhességem elõtt nagyon vágytunk a babára.7 év gyógyszerszedés után letettem a bogyót, és 3 évig kellett várnunk elsõ nagy szerelmünkre a Kislányunkra.Nem nagyon akartunk több babát vállalni, hiszen a mai világban már egyet is nehéz felnevelni. Aztán egyszer úgy alakult hogy nem volt pénzünk kiváltani a gyógyszeremet, és mondtuk kihagyunk egy hónapot, abból úgy sem lesz baj. Pontosan két és fél hétig nem szedtem a gyógyszert, és ez elég volt.Rá 9 hónapra megszületett a második nagy szerelmünk a Fiúnk.Úgyhogy nincs min aggódnod. Ha viszont biztos akarsz lenni az orvosod ois azt fogja mondani hogy a gyógyszer letevése után 6 hónappal kell csak esetleges vizsgálatra menni.Akkor viszont nincs msá dolgotok felkeresitek a pároddal az orvosodat és õ elmondja hogy mi a teendõ, és legalább megnyugodhattok afelõl, hogy csak türelmesnek kell lenni, és jönni fog az a Baby baba. Sok sikert boldogságot és egészséget kívánok nektek!
Én 8 évig szedtem, és az abbahagyás után rögtön terhes lettem. Könnyebb teherbe esni közvetlenül a tabletta abbahagyása után. És hülyeség, hogy hónapokat kell várni, hogy kiürüljön, a tabletta 1 nap alatt kiürül, különben nem kéne szedni naponta. Ha nem ürülne ki, akkor nem lehetne teherbe esni.
Idén márciusban hagytam abba, júliusban már pozitív volt a teszt! :) 20 hetes km
A fogamzásgátló abbahagyása utáni hónapokban a legkönnyebb teherbe esni :)
Én hülye voltam és nem hallgattam a dokira és úgy gondoltam várok egy kis tisztulási idõt.7 évig szedtem, vártam 3 hónapot(nem kellett volna), és rá 5 évre lettem terhes.
én 10 évig szedtem, persze megszakításokkal, letétel után a 4. hónapban fogant meg, a ma már 18 hónapos fiam:-)
5év szedés után 1 hónapra rá már terhes voltam :) 2hét múlva szülök :D
az elsõ bogyó mellett a második amint letettem azzonnal

A fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő múlva jön vissza a fogamzóképesség? A menstruáció utána rendesen megjön, vagy kimarad egy ideig?

Legjobb válasz: Ha abbahagyod, akkor már másnaptól visszatér a fogamzóképesség! Ha babát szeretnétek, akkor nem kell várni, nyugodtan lehet próbálkozni.A mai tabletták pedig már nem károsak a baba számára, hisz nagyon kevés hormont tartalmaznak! Azt szokták mondani, hogy meg kell várni, amíg lezajlik egy természetes mensi, de csak azért, hogy utána könnyebben meg lehessen állapítani a szülés várható idõpontját! Szóval már nem kell várni hónapokat, hogy kiürüljön a szervezetbõl!

Ha abbahagyod, akkor már másnaptól visszatér a fogamzóképesség! Ha babát szeretnétek, akkor nem kell várni, nyugodtan lehet próbálkozni.A mai tabletták pedig már nem károsak a baba számára, hisz nagyon kevés hormont tartalmaznak! Azt szokták mondani, hogy meg kell várni, amíg lezajlik egy természetes mensi, de csak azért, hogy utána könnyebben meg lehessen állapítani a szülés várható idõpontját! Szóval már nem kell várni hónapokat, hogy kiürüljön a szervezetbõl!
Elméletileg rendesen meg kell hogy jöjjön a menstruációd. És ha jól tudom, miután abbahagytad a fogamzásgátlót, még egy ideig védhet, van akinél igen, van akinél nem. Meg ugy tudom hogy nem is szokták ajánlani hogy az abbahagyása után rögtön teherbe akarjon vki esni, mert megbetegedhet a baba, ha össze is jön.
Ha idõ elõtt abbahagyod, másnaptól már nem véd. Ha a levelet beszeded, akkor a következõ levél idejéig még véd.

A fogamzasgatlo abbahagyasa utan mennyi ido mulva ajanlatos teherbe esni? Hany honapig kell szunetet tartani, hogy a bogyoktol kiuruljon a szervezetem?

Mar 5 eve szedem a tablettakat(Logest) szeretnenk babat csak azt nem tudom, hogy mennyi ido szunetet kel tartani.mar egy honapja abba hagytam, de meg vigyazunk es mar 5 napja kesik

Legjobb válasz: Szia! Én Yadine szedése után,melyet 6 éve szedtem és szüneteltettem,lettem terhes.Az orvosok és a védõnõ is megnyugtatott,hogy semmi gond nem lehet.Most a 9.hétben vagyok.

Szia! Én Yadine szedése után, melyet 6 éve szedtem és szüneteltettem, lettem terhes.Az orvosok és a védõnõ is megnyugtatott, hogy semmi gond nem lehet.Most a 9.hétben vagyok.
Szia! Én januárban voltam dokinál, azt mondta elavult a bogyóm, ír másikat. Kaptam tõle egy próbacsomagot, egy havi adag volt benne. Azt mondta, hogy gyengébb gyógyszer, úgyhogy ha nem akarunk babát, akkor védekezzünk mellette az elsõ hónapban.Akkor megkérdeztem tõle, hogy mi lesz ha mellette mégis teherbe esek, lehet a baja a kicsinek. Azt mondta, hogy ezekbe már annyira kevés hormon van, hogy nem árthat. Nem védekeztünk de nem lett baba. Aztán úgy döntöttünk, hogy szeretnénk a kicsit, úgyhogy nem is váltottam ki a felírt 3 havi adagot, és rögtön terhes lettem. Most 23 hetesek vagyunk, eddig minden vizsgálat szerint rendben fejlõdünk. Szerintem nem lehet baj, ha nem hagysz ki hónapokat! Sok boldogságot!
Nyugodtan próbálkozhattok már az elsõ hónapban is a babával. Amúgy az orvosok azt javasolják, hogy a tabi abbahagyása után 3 hónapig várjunk. De semmi baja nem lesz a kicsinek, ha már akkor teherbe esel. Most valószínûleg azért késik, mert most hagytad abba a tabit és vissza kell állnia a szervezetednek arra, hogy nincs tabi.
Helló! Általában 3 hónapot szoktak javasolni és szerintem a biztonság kedvéért tartsd is be!
Szia! Én harmonetet szedtem majd 2évvig. Abbahagyás után 2héttel lettem kismama!!!
én a helyedben kivárnám a három menszit biztos ami biztos, aztán ha baj van soha nem bocsájtod meg magadnak hogy nem vártál
szia. 10 évig szedtem szünet nélkül a bogyót. doki decemberben javasolta a szüneteltetést, mert úgy látta nagyon elvékonyodott a méh falam. januárban nem lettem terhes, februárban nem volt itthon a párom és márciusban már meg is fogant a kis drága.most a 21.hétben vagyok
Szia! Én 11 éven keresztül szedtem a fogamzásgátlót szünet nélkül. Kb 4-5 évig Triregolt, utána Femodent. 3 hónapot kivártunk, ami alatt össze-vissza menstruáltam, aztán kapásból sikerült a baba. A dokim szerint elég a 3 hónap, azt is azért mondják, hogy beálljon a vérzés. Mert ugye az alapján számolják ki, mennyi idõs terhes vagy. Nálam az utolsó menstruáció helyén mindenhol kérdõjel szerepel, a baba korát az uh adatai alapján számolta ki.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat

1 hónap pihenés után mennyi idő múlva hat a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Mintha akkor szednéd elõször. Majd a következõ hónapban véd. De minek hagytad abba, ha nem akarsz még babát?

Mintha akkor szednéd elõször. Majd a következõ hónapban véd. De minek hagytad abba, ha nem akarsz még babát?
A kérdező hozzászólása: betegség miadt abba kellet hagynom abba a hónapba :s
Megkérdezhetem, hogy milyen betegség miatt kellett abbahagynod?
A kérdező hozzászólása: medence gyulladásom volt! és olyan gyógyszert kaptam ami miadt nem szedhetem!

1 hónapos szünet után mennyi idő múlva hat újra a fogamzásgátló?

Ugyanúgy két hónap múlva lesz biztonságos a szex ha a gyógyszert folytatom, vagy nem kell neki annyi id? 1 hónapos szünet után. (5 éve szedek gygóyszert)

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyet szedsz. Ha eltelt egy hónap akkor ugyanazok a szabályok érvényesek mint amikor legelõször kezdted el szedni.

Attól függ, hogy milyet szedsz. Ha eltelt egy hónap akkor ugyanazok a szabályok érvényesek mint amikor legelõször kezdted el szedni.

Yadine fogamzásgátlót szedtem 4 évig, kb. mennyi idő kell, hogy újra vissza álljon az eredeti ciklusom? Mennyi idő múlva lehetek terhes a Yadine elhagyása után?

Január óta próbálkozunk, a tabit decemberben hagytam abba. Áprilisig ugyan olyan pontos 28 napos ciklusaim voltak, mint amikor tabit szedtem, áprilisban viszont 4 napot késett és csak egy napig menstruáltam. Lehet, hogy csak most állt be a szervezetem a gyógyszer elhagyása óta? Eltartott volna 4 hónapig?

Legjobb válasz: Én amikor abbahagytam rá 2 és fél hónapra lettem terhes,de ez változó nagyon.Én anno másik gyógyszer mellett is teherbe estem,miközben rendesen szedtem.Nyugi hamar azt veszed észre,hogy nem jött meg.Nemrég még én is kíváncsian vártam meg jön-e,most meg 30 hetes terhes vagyok.Bár tudom most lassan telik az idõ.Tesztet csináltál?Nem lehet,hogy azért késett és tartott csak 1 napig?

Én amikor abbahagytam rá 2 és fél hónapra lettem terhes, de ez változó nagyon.Én anno másik gyógyszer mellett is teherbe estem, miközben rendesen szedtem.Nyugi hamar azt veszed észre, hogy nem jött meg.Nemrég még én is kíváncsian vártam meg jön-e, most meg 30 hetes terhes vagyok.Bár tudom most lassan telik az idõ.Tesztet csináltál?Nem lehet, hogy azért késett és tartott csak 1 napig?
A kérdező hozzászólása: Tesztetltem két napos késés után, de negatív volt.
Szia. Én is Yadine-t szedtem, 6 évig. Január végén hagytam abba. Múlt hónapban másfél napos mensim volt. Ebbe a hónapban két hét mensi késés után elmentem dokihoz. Kedden derült ki, hogy nincs peteérésem (a sok évig szedett gyógyszer miatt). A doki Norolutot adott, elvileg jó lesz. Azt mondta, ez mellett terhes maradhatok. Ha nem, ad kimondottan peteérést elõsegítõ gyógyszert. Menj el orvoshoz, ne várd hiába a babát.
hat ahogy elmulik, mehetz..
mehetsz..
Nyilván amikor elmúlt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.
ha már egyáltalán nincs vérzésed akkor mehetsz is :D
A kérdező hozzászólása: akor elvileg jövöhét szerdán akár mehetek is? Ha gyógyszert ir mikor kezdhetem el szedni v azt a doki megmondja?
Doki megmondja, de egyébként menzesz alatt kell elkezdeni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! Mennyi idö után alakul ki a védelem? Kb 4-5 nap v több?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!