Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlót semlegesíti a (11 db)

A sörélesztő semlegesíti a fogamzásgátlót?

Vagy nem lesz semmi bajom ha a kettőt egyszerre szedem?

Mennyi idõ alatt csökkenti/semlegesíti az orbáncfû a fogamzásgátló hatását?

6 éve szedek Belara fogamzásgátló tablettát. Kb. 1 hónapja minden nap iszom az orbáncfû teát (munkahelyi problémák miatti idegesség ellen). Lehet-e gond ennyi idõ alatt?

Legjobb válasz: Azonnal lehet belõle gond! Vagyis akár már most terhes is lehetsz. Ez olyan, mintha kihagysz egy szem fogamzásgátlót (tök mindegy hány éve szeded), és nem pótolod, vagy idõn túl pótolod, máris csökkenhet a hatás, amennyiben nem alkalmazol kiegészítõ védekezést, terhes lehetsz.

Azonnal lehet belõle gond! Vagyis akár már most terhes is lehetsz. Ez olyan, mintha kihagysz egy szem fogamzásgátlót (tök mindegy hány éve szeded), és nem pótolod, vagy idõn túl pótolod, máris csökkenhet a hatás, amennyiben nem alkalmazol kiegészítõ védekezést, terhes lehetsz.

Monural 3 g granulátum! Felfázásra kaptam. Semlegesíti a fogamzásgátlót? Ha igen, mennyi időre?

Legjobb válasz: Viszonylag szerencsés helyzetben vagy. Az antibiotikumok a fogamzásgátlók felszívódását csökkentik. De a Monural mivel egy adag,ilyen szempontból kevésbé veszélyes. A lényeg, ne egyszerre vedd a kettõt.

Viszonylag szerencsés helyzetben vagy. Az antibiotikumok a fogamzásgátlók felszívódását csökkentik. De a Monural mivel egy adag, ilyen szempontból kevésbé veszélyes. A lényeg, ne egyszerre vedd a kettõt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)

A klion-d 100 semlegesíti a gestomix fogamzásgátlót?

10 napig kell szednem.

Legjobb válasz: Én úgy tudom a hüvelytabletta és a fogamzásgátló semmilyen hatással nincs egymásra.

Én úgy tudom a hüvelytabletta és a fogamzásgátló semmilyen hatással nincs egymásra.
Ha befolyásolná, rá lenne írva a Klion d100 tájékoztatójára, hogy a szájon át szedhetõ fogamzásgátlók hatékonyságát csökkenti.

Pimafucin hüvelykúp semlegesíti a Jangee fogamzásgátlót?

Rendszeresen szedem a fogamzásgátlót, tegnap lefeküdtem a barátommal, belém is élvezett. Tegnap előtt este fejeztem be a pimafucin-os 3 napos kúrámat. Viszont ma, a Pimafucin betegtájékoztatójában olvastam egy megnevezést hogy ez egy antibiotikum.. viszont semmi szó nem esett benne arról hogy gyengíteni a fogamzásgátlót. Nagyon aggódom :S Vélemény? :(

Legjobb válasz: Én is ezt szedtem, nem gyengíti a hatást.

Én is ezt szedtem, nem gyengíti a hatást.

Az algoflex-m ugye nem semlegesíti a fogamzásgátló hatását?

most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót és a menstruáció els? napjától kellett szednem,viszont eléggé görcsölök.Bevehetem az algoflex-m-et görcsoldásra?

Legjobb válasz: Szerintem igen, de olvasd el a betegtájékoztatót, ott biztosan írják.

Szerintem igen, de olvasd el a betegtájékoztatót, ott biztosan írják.
ez nem kérdés persze az nagyon nem jó!!!!!!

Az alkohol az semlegesíti a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Elég rossz lenne :D EZesetben nagyon sok bébi született volna már... A válasz: természetesen NEM :)

Elég rossz lenne :D EZesetben nagyon sok bébi született volna már... A válasz: természetesen NEM :)
és olvasd el a mellékelt kis útmutatókat mindig:) hasznos dolgok vannak benne.
Közlöm, h a betegtájékoztatóban nincs leírva, hogy az alkohol befolyásolja-e, de elég kevés rá az esély, hisz rengeteg fiatal lány szedi. Nehogy már egy ilyen miatt ne ihasson egy kicsit az ember (pl szülinap, buli alkalmával). Nem kell hányni tõle és ennyi.
Nem befolyásolja, csak ha annyit iszol, hogy kihányoda bogyót

A fogamzásgátlót is "semlegesíti" a tej?

Úgy értem,köztudott, hogy ha valaki valamiféle "nem kell?t"nyelt le, tejet itatnak vele, mert állítólag, ha nem is teljesen,de valamit semlegesít.Érdekelne,hogy mondjuk ha pont a fog.tabi bevétele el?tt ittam egy nagy pohár tejet, várjak a tabi bevételével kicsit?

Legjobb válasz: Nem számít.Beveheted vele.

Nem számít.Beveheted vele.
Szia! A tejet "mérgeknél" itatják, de igazán nincs nagy hatással semmire. Szóval a tabira sincs hatással, az elég gáz lenne.
Van, amikor tejjel veszem be a tabit és még soha semmi probléma nem volt belõle. Egyáltalán nem számít, nyugodtan ihatsz tejet.
Nem számít!

A fájdalom csillapitó (algo flex) semlegesíti a fogamzásgátlómat (Lindynette 75/20)?

Legjobb válasz: És betegtájékoztatód van-e? Ha igen, akkor olvasd el, ugyanis abban feketén-fehéren le van írva, hogy mik vannak rá hatással. Amúgy ha a fájdalomcsillapító hatással lenne rá, akkor lenne aztán sok nem kívánt terhesség...

És betegtájékoztatód van-e? Ha igen, akkor olvasd el, ugyanis abban feketén-fehéren le van írva, hogy mik vannak rá hatással. Amúgy ha a fájdalomcsillapító hatással lenne rá, akkor lenne aztán sok nem kívánt terhesség...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Lindynette 20*
nemhiszem.az csak fájdalom csillapító. az antibiotikumok semlegesíthetik(de fajtától függ+rendesen kell szedjed)
Én is ezt szedem, és szoktam Advil ultrát is szedni. Az egyszerû görcsoldók, fájdalomcsillapítók nincsenek rá hatással. Csak az antibiotikumok, a nyugtatók stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!