Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlótól nőhet valakinek (2 db)

A fogamzásgátlótól nőhet a haj? Valakinek tapasztalatok?

És még milyen pozitív hatásokat éreztetek?

Legjobb válasz: Nem,ez hülyeség én 3 éve szedem.

Nem, ez hülyeség én 3 éve szedem.

A fogamzásgátlótól tényleg nőhet valakinek a melle?

Mondták páran hogy egy fogamzásgátlótól megn?het a mell, de nem mindenkinek! Ez már 3-4 bogyó után is észlelhet?? Lindynette 20-at szedek és mintha n?tt volna egy kicsit, de még csak 3 bogyónál tartok de sztem ez a mellnövés még korai, ha rám is így hat! Vagy nem korai?

Legjobb válasz: Szia! Én is ezt a tabit szedem 4 hónapja, és mintha nekem is nõtt volna cseppet (egyébként sem kicsi 85C). Mondjuk én ennek nem örülök, csak a párom :-P

Szia! Én is ezt a tabit szedem 4 hónapja, és mintha nekem is nõtt volna cseppet (egyébként sem kicsi 85C). Mondjuk én ennek nem örülök, csak a párom :-P
Sztem csak beképzeled magadnak. Nõhet a mell, de nem az elsõ napokban, csak hónapok után.
A melled nem a fogamzásgátlótól nõ, hanem attól, hogy még növésben vagy!!!
DE, nekem pl. megnõtt, és 21 évesen már nem vagyok növésben. Mercilon szedek, és tényleg nagyobb lett, de ehhez bizonyos idõnek kell eltelnie, pár nap után sztem még nem. És azt sem tudom, hogy mindenkire ilyen hatással van-e.
szia!hát nem tom én yasminelle-t szedek lassan 2 hónapja elég kezdõ vagyok még vele de nem tom én úgy érzem mintha kicsit duzzattabbak lennének.persze lehet h nem a tabitól van az is lehet h csak nõ de mióta elkezdtem jobban érzem h feszül:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!