Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlótól nőhet (11 db)

A fogamzásgátlótól nőhet a haj? Valakinek tapasztalatok?

És még milyen pozitív hatásokat éreztetek?

Legjobb válasz: Nem,ez hülyeség én 3 éve szedem.

Nem, ez hülyeség én 3 éve szedem.

A fogamzásgátlótól nőhet a mellem?

Nagyon kicsik, gy?lölöm ?ket, ha már csak egy mérettel nagyobbak lennének, nagyon boldog lennék. :S

Legjobb válasz: Megduzzadhat inkább, úgy mondanám (ha abbahagyod, visszamegy az eredeti méretére, és esetleg a duzzadástól szép kis striák lesznek rajta). Emellett kaphatsz melléé jó kis fertõzésekre való hajlamot, plusz kilókat, migrént ... A fogamzásgátló tabletta nem mellnövelésre való.

Megduzzadhat inkább, úgy mondanám (ha abbahagyod, visszamegy az eredeti méretére, és esetleg a duzzadástól szép kis striák lesznek rajta). Emellett kaphatsz melléé jó kis fertõzésekre való hajlamot, plusz kilókat, migrént ... A fogamzásgátló tabletta nem mellnövelésre való.
Én a kis melleket szeretem.Nem mindenki szereti a nagyokat.Ha a fiúk miatt zavar kár érte, mert ki ezt ki pedig azt szereti.
Nekem 70 A-s mellméretem van. A kínaiba lehetetlen olyan melltartót venni ami nem áll a mellemtõl. Nekem a fogamzásgátlótól sem nõtt meg. Híztam tõle 4 kilót amibõl a mellemre is ment, de a köv 2 hónapban le is mentek a plusz kilók mindenféle fogyókúra nélkül. :( Hát ez van. Mondjuk én már kezdem megszokni a kis melleim...:) Sztem te is fogadd el magad így...:) 22 L

A fogamzásgátlótól nőhet a mellem?

Legjobb válasz: Én nem tapasztaltam ilyet, de a barátnõmnek igencsak megnõttek tõle a mellei..na de a feneke is.

Én nem tapasztaltam ilyet, de a barátnõmnek igencsak megnõttek tõle a mellei..na de a feneke is.
Igen, benne van a tájékoztatóban, mint esetleges mellékhatás. Nekem is nõttek tõle, holott nem híztam, sõt inkább fogyok, mivel mióta szedem, hányingerem van a csokitól meg mindenfélétõl amit eddig szerettem. Inkább eszek szendvicset salátával... :O :D
Nekem a 80 B-bõl 100 D lett.... Sajnos!!! Nagyon rossz... Állandóan fáj, és emellett hiztam is, ugyhogy abbahagyom a tablettát. Inkább legyen kisebb a mellem, de ne legyek kövér. Ja, én 5 év alatt nõttem meg mellesleg ennyire....
noHET, de nem biztos, hogy fog is. Ez egy lehetseges mellekhatas, ami valakinel elojon, valakinel nem. Ezenkivul ha no is, nem kell oriasi novekedesre gondolni, kicsit megduzzadnak, ennyi.
nekem a 75b-bõl 80c lett:D
Nekem egy kosárral lettek nagyobbak tõle. :)
Nem a tablettától nõ, hanem a hízástól!!!
Általában a hízással együtt nõ.

Jangee fogamzásgátlótól nőhet a mellem? Illetve van valami mellékhatása?

Legjobb válasz: nézd meg Google-en írd be hogy jangee mellékhatásai ......

nézd meg Google-en írd be hogy jangee mellékhatásai ......
Nekem nõtt a mellem :) viszont 2 hónapig feszült is minden nap és fájt.
Egyénfüggõ. Nõhet. Nekem nõtt, de nem fájt, nem feszült.

Mindegyik fogamzásgátlótól nőhet a mellem?

Szeretnék váltani olcsóbbra, de nem akarom hogy összemenjenek.

Legjobb válasz: http://termeszetesmellnoveles.blogspot.com/2011/04/melyik-fo..

A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A tri-regol fogamzásgátlótól nőhet a mellem? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: mivel hormontartalmú,nemcsak nõhet,hanem szõrõsödhet is.

mivel hormontartalmú, nemcsak nõhet, hanem szõrõsödhet is.
hát nekem nem nõtt. és nemis szõrösödött.-
Nekem se nõtt, és nem lett szõrös sem. A régi tablettáknál jobban elõfordulhatott szõrösödés, de abban annyi hormon is volt.
Igen, nõhet a melled. Én már lassan másfél éve szedem, nõtt is, még most is nõ, de személy szerint az enyém nem szõrösödött.
Ösztrogént tartalmaz te nagyon okos.. -.- nem tesztoszteront, mégis miért szõrösödne az ösztrogéntõl?-.-

Nőhet a fogamzásgátlótól a mellem?

Egy hete szedem a Diane 35-öt, és szemmel láthatóan nagyobb a mellem + érzékeny is.

Legjobb válasz: barátnõmnek is "nõtt"

barátnõmnek is "nõtt"
Inkább csak megduzzad tõle ugyanúgy, mint menstruáció elõtt. De ez nem tartós, amint abbahagyod a gyógyszer szedését, visszamegy az eredeti méretére. És persze azt se várd, hogy ezután minden héten ugyanennyit nõ még. Most már valószínûleg ekkora marad.
Nekem nõtt, bár nem ettõl a fajtától. És igenis nõhet a fogamzásgátlótól. Én annak idején direkt olyan gyógyszert irattam fel az orvosommal, ami erre is rásegit.
nekem is nott tole!
Hogy nagyobb lett a melled? Ezt te csak bekepzeled magadnak. Nem nohet tole.
nekem nem de egyik bnõmnek nõtt tõle a melle bár õ másfajtát szedett!

Corenelle fogamzásgátlótól nőhet a mell? Milyen egyéb mellékhatásokat illetve tapasztalatokat adott nektek e fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Szerintem itt mindenki mindenféle tapasztalattal rendelkezik. Mivel más a genetikád, és az egészséged, náld minden másképp mûködhet, mint másoknál, így a kérdésed, felesleges!!!

Szerintem itt mindenki mindenféle tapasztalattal rendelkezik. Mivel más a genetikád, és az egészséged, náld minden másképp mûködhet, mint másoknál, így a kérdésed, felesleges!!!

A fogamzásgátlótól tényleg nőhet valakinek a melle?

Mondták páran hogy egy fogamzásgátlótól megn?het a mell, de nem mindenkinek! Ez már 3-4 bogyó után is észlelhet?? Lindynette 20-at szedek és mintha n?tt volna egy kicsit, de még csak 3 bogyónál tartok de sztem ez a mellnövés még korai, ha rám is így hat! Vagy nem korai?

Legjobb válasz: Szia! Én is ezt a tabit szedem 4 hónapja, és mintha nekem is nõtt volna cseppet (egyébként sem kicsi 85C). Mondjuk én ennek nem örülök, csak a párom :-P

Szia! Én is ezt a tabit szedem 4 hónapja, és mintha nekem is nõtt volna cseppet (egyébként sem kicsi 85C). Mondjuk én ennek nem örülök, csak a párom :-P
Sztem csak beképzeled magadnak. Nõhet a mell, de nem az elsõ napokban, csak hónapok után.
A melled nem a fogamzásgátlótól nõ, hanem attól, hogy még növésben vagy!!!
DE, nekem pl. megnõtt, és 21 évesen már nem vagyok növésben. Mercilon szedek, és tényleg nagyobb lett, de ehhez bizonyos idõnek kell eltelnie, pár nap után sztem még nem. És azt sem tudom, hogy mindenkire ilyen hatással van-e.
szia!hát nem tom én yasminelle-t szedek lassan 2 hónapja elég kezdõ vagyok még vele de nem tom én úgy érzem mintha kicsit duzzattabbak lennének.persze lehet h nem a tabitól van az is lehet h csak nõ de mióta elkezdtem jobban érzem h feszül:)

Fogamzásgátlótól feszesedhet is a mell vagy csak nőhet?

Legjobb válasz: Feszesedésrõl még nem hallottam.De bizony hogy nõhet tõle.. de vele együtt a súlyod is

Feszesedésrõl még nem hallottam.De bizony hogy nõhet tõle.. de vele együtt a súlyod is
Egyiket sem teszi. Ha ez igaz lenne, nem kellenének plasztikai sebészek és nem lennének kismellû nõk. A melled csak a súlyoddal arányosan nõhet, viszont elhízni tabitól magaddal való igénytelenség lenne. Már 3 kg hízással vissza kell menni a dokihoz másik tabiért, felesleges megvárni, míg 23 jön föl, amit aztán sose bírsz leadni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak mert 75D-s mellem van, azt nem szeretném, hogy nõjön még, viszont azt nem bántam volna, ha feszesedett volna egy kicsit. De akkor mindegy, ha eddig kibírtam ezekkel a mellekkel, ezután is kifogom. :)
Nekem nõtt tõle a mellem, de nem híztam meg. (1 év alatt kb 2 kg-t szedtem fel, de csak mert sok édességet eszek, és keveset mozgok)
Hát nekem nem nõtt tõle, mióta szedem max. fél méretet nõtt, és nem is híztam csak 2 kg-t, szóval ezek nem hiszem, hogy a bogyótól lennének. ez, hogy nõ-e tõle, vagy hízol-e alkati kérdés, mint minden... 21 L
Tabi nélkül is megnõtt volna a melled. :) Véletlen egybeesés.
Nekem sem nõtt semmit, nem is híztam. Csak rosszul voltam tõle, ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!