Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlótól hátamon (3 db)

Pecsételő vérzés a fogamzásgátlótól? Hat rendesen?

Először szedek fogamzásgátlót hosszú idő után, és az első levelet szedem és egy hete pecsételő vérzésem van. Most vagyok középodőben.Kevés a vér, barnás, de azért mégis zavar. Hat rendesen? 20/L

Legjobb válasz: Igen, az elsõ fogigátlós ciklusban ez még normális és hat is attól. Ha a következõ ciklusokban is tapasztalatod, akkor beszéld meg a dokival.

Igen, az elsõ fogigátlós ciklusban ez még normális és hat is attól. Ha a következõ ciklusokban is tapasztalatod, akkor beszéld meg a dokival.

A fogamzásgátlótól a hátamon lévő bőr is megszépül majd?

Yasminelle-t kaptam, mert a b?röm elég pattanásos. A hátamon lév?ket is elmúlasztja majd....vagy csak az arcb?rre vonatkozik a jótékony hatása???

Legjobb válasz: Szia! Ha hatással van a bõrödre, akkor igen. De lehet, h nem lesz tõle szebb a bõröd. Ez pár hónapon belül kiderül.

Szia! Ha hatással van a bõrödre, akkor igen. De lehet, h nem lesz tõle szebb a bõröd. Ez pár hónapon belül kiderül.
nem akarlak elszomoritani, de nem mindenkinek szépiti a bõrét, ez csak amolyan mellékhatás, van akinél elõjön, van akinél nem. Várj pár hónapot és meglátod.
szerintem nem.

Fogamzásgátlótól lehet hogy eszméletlenül izzad a hátam?

Azelőtt sosem voltam izzadós.. de most ömlik a hátamról a víz abnormálisan! Nődoki aztmondta csak igyak keveset mert amiatt van hogy túl sokat iszom.. akkor is ömlik a viz a hátamról hogyha kb fél litert iszom.. szerintetek? Abba kéne hagyni vagy msáik gyógyszer? nemtudom..

Legjobb válasz: Szerintem ez a 60 fok hibája ami éppen uralkodik nálunk

Szerintem ez a 60 fok hibája ami éppen uralkodik nálunk
nekem gyógyszer nélkül is ömlik a hétamról a víz ebben a kánikulában, , átitatja a felsõmet és olyan kellemetlen :/ nem büdi csak látszik....
A 20 ezer fok miatt van, de erre magadtól is rájöhettél volna. A nõdokid meg buta. Mi az, hogy igyál keveset?
normális az az orvos aki ilyet mond 40 fokban hogy igyál kevesebbet? pont hogy most többet kell inni mint amúgy... minimum 2 és fél litert naponta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!