Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlótól a mellem (55 db)

Nőhet a fogamzásgátlótól a mellem?

Egy hete szedem a Diane 35-öt, és szemmel láthatóan nagyobb a mellem + érzékeny is.

Legjobb válasz: barátnõmnek is "nõtt"

barátnõmnek is "nõtt"
Inkább csak megduzzad tõle ugyanúgy, mint menstruáció elõtt. De ez nem tartós, amint abbahagyod a gyógyszer szedését, visszamegy az eredeti méretére. És persze azt se várd, hogy ezután minden héten ugyanennyit nõ még. Most már valószínûleg ekkora marad.
Nekem nõtt, bár nem ettõl a fajtától. És igenis nõhet a fogamzásgátlótól. Én annak idején direkt olyan gyógyszert irattam fel az orvosommal, ami erre is rásegit.
nekem is nott tole!
Hogy nagyobb lett a melled? Ezt te csak bekepzeled magadnak. Nem nohet tole.
nekem nem de egyik bnõmnek nõtt tõle a melle bár õ másfajtát szedett!

Meddig fognak még fájni a fogamzásgátlótól a melleim? Ha nőnek tabi mellékhatásaként, az mennyi idő alatt?

Novynettet szedek másfél hónapja, de fájnak a melleim.. Ez a mellnövekedés miatt is lehet?

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a nõdokihoz. Lehet, hogy nem ez a megfelelõ tabi. Egyébként azóta fájnak ilyen "észlelhetõen" amióta szeded? vagy elötte is olyan mellfájós voltál?

Szerintem menj vissza a nõdokihoz. Lehet, hogy nem ez a megfelelõ tabi. Egyébként azóta fájnak ilyen "észlelhetõen" amióta szeded? vagy elötte is olyan mellfájós voltál?
A kérdező hozzászólása: Elõtte is mellfájós voltam, de csak amikor menszi felé közeledtem..

Van akinek nőtt fogamzásgátlótól a melle?

A legkisebb méretű melltartót hordom,de nagyon nem vagyok megelégedve a melleim méretével, és most, hogy iratok fel gyógyszert abban reménykedem hogy nőni fog.(védekezés céljából, nem mellnövesztés céljából iratok fel) Vélemény?

Legjobb válasz: a sör segít hormon növelõ

a sör segít hormon növelõ
Egyik ismerõsömnek nõtt tõle, neked is lehet szerencséd :)
Nekem nõtt tõle....a fenekemmel együtt...:/
A kérdező hozzászólása: uhh! köszi az eddigi válaszokat.én attól félek hogy meghizok..

Fogamzásgátlótól (Belara) fájhat a mellem és a petefészkem/alhasam?

Kb. 3 hete szedem újra és fáj a mellem,ill jobb oldalon az alhasam,ami gondolom a petefészkem:/ Lehetséges h a gyógyszertől? Dokim szabadságon van,nem tudom még megkérdezni,de amint hazaér elmegyek hozzá. Előre is köszi a válaszokat! 20L

Legjobb válasz: Nekem is fájt a fogamzásgátlótól a ahasam is és a mellem is ( meg is volt keményedve) az normális dolog.

Nekem is fájt a fogamzásgátlótól a ahasam is és a mellem is ( meg is volt keményedve) az normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Csíkok a mellemen a fogamzásgátlótól?

Fél éve szedek fog.gátlót és egy hónapja sötétvörös, kicsit mély csíkok jelentek meg a melleimen. Néha er?sebben látszik, néha alig. Mivel tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Nem duzzadt meg a melled a fogamzásgátlótól? Mert ha igen, akkor azok repedések a bõrödön. Mint mikor vki meghízik, vagy terhességnél. Nem tudod eltüntetni, majd halványodik idõvel.

Nem duzzadt meg a melled a fogamzásgátlótól? Mert ha igen, akkor azok repedések a bõrödön. Mint mikor vki meghízik, vagy terhességnél. Nem tudod eltüntetni, majd halványodik idõvel.
Ezek nem a fog. gátlótól vannak. (Mibõl gondolod egyáltán, hogy attól vannak?) Ha mégis, az nagy baj, fordulj orvoshoz és ne szedd a tablettát.
Szerintem a bõröd nem nõtt elég gyorsan, rajtam is vannak ilyen csíkok.
Zebra dicsak!

A fogamzásgátlótól fog nőni a mellem?

igaz én csak az arcomra fogom szedni,mert eléggé pattanásos vagyok.de nem bánnám ha a mellem is n?ne.

Legjobb válasz: 14:44-nek: nem a melled nõtt meg (B kosár maradt), hanem alatta a mellkaskörfogatod 10 centivel, azaz híztál. Ez lehet a fogigátló hatása, én is híztam, amíg szedtem, ezért is álltam le vele. A melleket nem nagyon lehet megnöveszteni sehogyse, ez alkati kérdés. Nézd meg anyukádat, neked is olyan lesz nagy valószínûséggel. Amit tehetsz, hogy hízol egy kicsit, és a lerakódott zsírból jó eséllyel a melledre is fog jutni, nem csak a hasadra meg a fenekedre. De 16 évesen én nem aggódnék, ami most van, még nem a végleges méret. Nekem se volt az, kb a fele volt annak, ami most van (30 évesen). Kb húsz éves korodig még nõhet akármennyit, és akkor is változni-nõni fog, ha majd szülsz és szoptatsz. Nekem nagy mellem van (80/D), emiatt nem vehetek fel akármilyen felsõket sajnos, és folyamatosan melltartót kell hordanom. Ebben a méretben már nehéz szépet és kényelmeset találni, gyakran bevág a vállamba is, a kosár összeszorítja a melleket, és amikor a nap végén leveszem a tartót, akkor fájnak. Sokáig tartott, amíg megbékültem vele, hogy ilyenek, és kész, volt, hogy a kisebbítõ mûtét is eszembe jutott. Igazából az segített végül, hogy elfogadtam magamat ilyennek, és minden erõmmel örülök annak, aki/ami vagyok. Mást neked se tudok javasolni, mint hogy békélj meg azzal, amid van, fogadd el önmagadat a melleiddel együtt, és vígasztaljon az a tudat, hogy vannak nõk, akik meg kis mellekre vágynak, és boldogan cserélnének veled. Ha pattanásos a bõröd, akkor ne fogigátlót szedj. A te korodban még nem egészséges, hiszen alig, hogy beállt a vérzésed, ha beállt egyáltalán, a hormonháztartásod még fiatal és instabil, és te máris ki akarnád kapcsolni teljesen, hogy a gyógyszer dolgozzon helyette? Aztán amikor majd le akarsz állni a gyógyszerrel, hogy babád legyen, akkor meg nehezen fog beállni a vérzésed és a peteérésed... Inkább keress egy jó bõrgyógyász-kozmetológust, aki komolyan veszi a problémádat, és pattanás elleni szert ír fel neked. Nekem is ez segített, több mint 10 évnyi szenvedés után, amiben volt három év fogigátló is, meg rengeteg kence, minden hatás nélkül. Végül egy bõrgyógyász komolyan vett, Roaccutant írt fel, ami 3 hónap alatt teljesen eltüntette õket. Ugyanez a hatóanyag krém formájában is hatásos (Isotrexin). A Roaccutan azonban egyike annak 41 teratogén (magzatkárosító) gyógyszernek, ami súlyos (!!!)magzatkárosodást okoz. Ha szexuális életet is él mellette az ember, akkor védekezni kell szigorúan, mert ez nagyon nem vicc. Azt sajnos nem tudom, hogy 18 év alatt lehet-e szedni, de mindenképpen bõrgyógyászt javaslok a pattanásaidra, nem pedig fogigátlót.

14:44-nek: nem a melled nõtt meg (B kosár maradt), hanem alatta a mellkaskörfogatod 10 centivel, azaz híztál. Ez lehet a fogigátló hatása, én is híztam, amíg szedtem, ezért is álltam le vele. A melleket nem nagyon lehet megnöveszteni sehogyse, ez alkati kérdés. Nézd meg anyukádat, neked is olyan lesz nagy valószínûséggel. Amit tehetsz, hogy hízol egy kicsit, és a lerakódott zsírból jó eséllyel a melledre is fog jutni, nem csak a hasadra meg a fenekedre. De 16 évesen én nem aggódnék, ami most van, még nem a végleges méret. Nekem se volt az, kb a fele volt annak, ami most van (30 évesen). Kb húsz éves korodig még nõhet akármennyit, és akkor is változni-nõni fog, ha majd szülsz és szoptatsz. Nekem nagy mellem van (80/D), emiatt nem vehetek fel akármilyen felsõket sajnos, és folyamatosan melltartót kell hordanom. Ebben a méretben már nehéz szépet és kényelmeset találni, gyakran bevág a vállamba is, a kosár összeszorítja a melleket, és amikor a nap végén leveszem a tartót, akkor fájnak. Sokáig tartott, amíg megbékültem vele, hogy ilyenek, és kész, volt, hogy a kisebbítõ mûtét is eszembe jutott. Igazából az segített végül, hogy elfogadtam magamat ilyennek, és minden erõmmel örülök annak, aki/ami vagyok. Mást neked se tudok javasolni, mint hogy békélj meg azzal, amid van, fogadd el önmagadat a melleiddel együtt, és vígasztaljon az a tudat, hogy vannak nõk, akik meg kis mellekre vágynak, és boldogan cserélnének veled. Ha pattanásos a bõröd, akkor ne fogigátlót szedj. A te korodban még nem egészséges, hiszen alig, hogy beállt a vérzésed, ha beállt egyáltalán, a hormonháztartásod még fiatal és instabil, és te máris ki akarnád kapcsolni teljesen, hogy a gyógyszer dolgozzon helyette? Aztán amikor majd le akarsz állni a gyógyszerrel, hogy babád legyen, akkor meg nehezen fog beállni a vérzésed és a peteérésed... Inkább keress egy jó bõrgyógyász-kozmetológust, aki komolyan veszi a problémádat, és pattanás elleni szert ír fel neked. Nekem is ez segített, több mint 10 évnyi szenvedés után, amiben volt három év fogigátló is, meg rengeteg kence, minden hatás nélkül. Végül egy bõrgyógyász komolyan vett, Roaccutant írt fel, ami 3 hónap alatt teljesen eltüntette õket. Ugyanez a hatóanyag krém formájában is hatásos (Isotrexin). A Roaccutan azonban egyike annak 41 teratogén (magzatkárosító) gyógyszernek, ami súlyos (!!!)magzatkárosodást okoz. Ha szexuális életet is él mellette az ember, akkor védekezni kell szigorúan, mert ez nagyon nem vicc. Azt sajnos nem tudom, hogy 18 év alatt lehet-e szedni, de mindenképpen bõrgyógyászt javaslok a pattanásaidra, nem pedig fogigátlót.
A fogamzásgátlótól nem nõ a mell! Attól nõ, mert még fejlõdésben vagy mert a fogamzásgátló meghozza az étvágyat is, és bizony ha nem figyelsz oda, akkor hízni is lehet tõle! Azoknak üzenem akik írták, hogy nõtt a mellük tõle, hogy a melltartóméretben a szám a mell alatti térfogatot jelöli, a betû pedig a kosárméretet! Tehát ha 75/B-bõl 85/B lett, az nem azt jelenti, hogy a melle nõtt, hanem hogy hízott, és a mell alatti térfogata lett több, nem a cicije kosármérete! Amúgy meg a mai melltartók (fõleg az olcsó fajták), nem valós méreteket jelölnek, mert a 75/B és a 90/B alig különbözik egymástól. Nekem is van 85/C-s és 100/D-s melltartóm is és mindkettõ jó is rám!
hát én régebben csak drága melltartót hordtam csak 1 márkát. igaz, nem 10ezrekbe került, de egy féle volt, azóta a körkerület jó(75-ös), a kosár pedig nagyon kicsi a régi melltartóim közül, vagyis csak a kosárméretbõl kell nagyobb! most olcsóbbat hordok, nincs rá keret, és az épp 80/D-s, de ezeknél tényleg fene tudja hogy megy a számozás valójában... amúgy nem hízik az ember a fogamzásgátlótól, hanem a tabletta befolyásolja a vízháztartást, és a szervezet megköti a vizet, legalábbis a legtöbb nõnél...Vagyis mondhatjuk, hogy felszed pár kilót, de nem a zsírszövetbe hízik...
A fogamzásgátló felgyorsíthatja a hormonális változásokat a szervezeteben, ezért okozhatja a mellek növekedését. Ez nem azt jelenti, hogy helyettesíti a szilikont, hanem hogy nem 20 éves korodra lesz akkora, amekkora egyébként is lenne, hanem hamarabb. Én is hallottam ilyenrõl. Nekem ekkorát szánt a természet, nem nõtt tovább tabitól sem
Pattanásra kozmetikus kell nem fogamzásgátló :S
Elhiszem, hogy bosszant a dolog, de ez sajnos azzal jár, hogy pubertáskorban vagy. Tudom, sovány vigasz... Menj el egy kozmetikába, ott is kérj tanácsot. Nekem ugyanez volt a bajom 15 évesen, és édesanyám végigjárta velem az összes bõrgyógyászt és kozmetikust, míg a 7. végre ki tudott kúrálni. Gondolkodj el kicsit azon, hogy az életmódodon tudnál-e változtatni (kevesebb zsíros étel, chipsek és hasonlók minimálisra csökkentve, torna stb.), mert ezekkel is segíthetsz magadon. (15:02)
A kérdező hozzászólása: hát...mivel már három bõrgyógyásznál is megfordultam mind a 3 más más gyógyszereket irt fel. be is tartottam mindent. még maszek bõrgyógyásznál is voltam. de semmi se vállt be a pattanásaimra. ezek után mégis mitkéne tennem??!!!!
Egyén és tablettafüggõ... Szóval lehet hogy igen, de lehet hogy nem, majd meglátod 1-2 hónap után
Pattanásra NE fogamzásgátlót szedj, könyörgöm. Ki az a hülye, aki ezt tanácsolta? Remélem, nem orvos. A pattanások ellen már millió lehetõség van, ráadásul 16 évesen naná, hogy pattanásos a bõröd. Kérlek szépen, NE szedj erre fogamzásgátlót. Annak nem az a dolga.
elsõ vagyok nekem is nõtt, 75B/C-rõl 80/D-re
Nekem már az 1. levél alatt nõtt. Most az 5. levéllel szedem és 2 méretet nõtt 80B-rõl 90 B-re. Már az sem mindegy, milyen a kosara, mert bizonyos fajtájúakból egyszerûen kiesnek a melleim. Csak hát sajna folyamatosan fájnak miatta a melleim, ezért most váltok gyógyszert.
Szia! Én egy hónapja szedem de már most nõtt a mellem, méghozzá azért mert plusz hormont viszek így be a szervezetembe és ez alakít rajta. Készülj fel rá, hogy esetleg hízni fogsz tõle. Ha nem segít a pattikon, akkor vagy másik fog.gátlóra állj át, vagy valami más megoldást kell találnod! Vérvételen voltál már? Nem lehet, hogy valami allergia az okozója? Nyugi, pár év és kinövöd a pattis korszakot! :)

Most őszintén:fogamzásgátlótól nő a mell vagy nem?

Hormonzavarom miatt fogamzásgátlót kell majd szednem,de még nem írta fel a doki,csak beszéltünk róla.Szőrösödés az egyetlen tünetem.Viszont a melleim elég kicsik (nagyitól örököltem).Fog tőle nőni a mellem?

Legjobb válasz: Lehet ilyen hatása, nálam mondjuk egyáltalán nem nõtt a mellem. Változó.

Lehet ilyen hatása, nálam mondjuk egyáltalán nem nõtt a mellem. Változó.
szia! Nekem nõtt egy méretet, 80-ról 85-re. Lindynette30-tól
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, a hormonális foggátló csak ideiglenes "megoldás", ami azonnal visszatér az elötte lévõ állapotba, amint abbahygzod a szedését és szerencsés vagy, ha más gondot nem okoz majd...
Szõrösödésre antiandrogént szoktak írni, nem leszel tõle szõrösebb, de a melled se fog nõni. Amúgy ajánlom inkább endokrinológust keress fel, mert ha abbahagyod a bogyót a tünetek ugyanúgy visszajönnek majd.
Német atlétanõk úgy néztek ki mint egy féri olimpikonok
A kérdező hozzászólása: Pont azért kapom, mert szõrös vagyok:D Remélem nem leszek még szõrösebb.De ebben több hormon van, mert magas a tesztoszteron szintem, és ezért gondoltam, hogy hátha nõni fog tõle.
nekem sem, 31N
Ezektõl kis hormon tartalmúaktól, nem igazán nõ meg, de a régiektõl amitõl borzasztóan ellehetett hízni attól nõtt sokaknak, ilyen pici mellûeknek is. De lehet ha évekig szeded akkor lesz valami változás. Nekem (35) is parányi mellem van.
igen mivel hormontabletták abszolúte nõhet sõt lehet még bajszod is el kezd
ha nö, akkor vele együtt a többi testrészed is, magyarul hizol.
Nekem nõtt nem is kicsit! De egy grammot sem híztam.Szóval szerintem ezt embere válogatja.Viszont ezek már tényleg nagyon alacsony hormontartalmú gyógyszerek, szóval nagyon nem hinném, hogy lenne változás.

Melyik fogamzásgátlótól nő meg a legnagyobb mértékben a mell, anélkül, hogy elhízást okozna a test többi részén? Mennyi időt igényel?

Tudom hogy létezik az ilyen f.gátló, mert már többször is hallottam. Gondolom, a női hormonokra lehet leginkább hatása, azért ekképpen hat.

Legjobb válasz: Ha azért akarsz fogamzásgátló tablettát szedni, hogy megnõjön a melled, az elég nagy ökörség lenne!... Tudnod kell, hogy a fogamzásgátlóban szintetikus hormonok vannak, amelyek elég veszélyesek, felhalmozódnak a szervezetedben és nem csak megzavarják a hormonrendszered, hanem késõbb rákot is okozhatnak... Ha csak a melleidet szeretnéd növelni, akkor jobb lenne, ha FITOÖSZTROGÉNEKKEL próbálkoznál... Ez a növényi hormon egyáltalán nem veszélyes a szervezetre, sõt rákmegelõzõ hatása is ismert, nem halmozódik fel a szervezetben (12 óránként kiürül a szervezetbõl), optimálisan a legjobb szintre tudja beállítani a nõi hormonrendszert!... :-)) Ilyen FITOÖSZTROGÉN szinte minden zöldségben, gyümölcsben, gabonában megtalálható különbözõ mértékben... Mellnövelésre leghatásosabb a GÖRÖGSZÉNAMAG tea vagy kapszula (gyógynövényboltban kapható), vagy a WILD YAM kapszula (kapható webáruházakban), vagy a SZÓJAVIT FORTE kapszula (kapható gyógynövény boltokban, Rossmann boltokban, DM-boltokban, patikákban)... A legjobb mellnövelõ készítmény a BEAUTY BREAST kapszula + krém, ebben többféle mellnövelõ növény kivonata megtalálható és a felszívódást segítõ vitaminok is, ezért ez a leghatásosabb! Tudnod kell még azt is, hogy nem tanácsos 18-20 éves korod elõtt sem fogamzásgátló tablettát, sem fitoösztrogéneket (nagy mennyiségben) szedned, mert a fejlõdésben levõ hormonrendszert megzavarja!!! Várd meg, amíg befejezõdik a fejlõdésed!...

Ha azért akarsz fogamzásgátló tablettát szedni, hogy megnõjön a melled, az elég nagy ökörség lenne!... Tudnod kell, hogy a fogamzásgátlóban szintetikus hormonok vannak, amelyek elég veszélyesek, felhalmozódnak a szervezetedben és nem csak megzavarják a hormonrendszered, hanem késõbb rákot is okozhatnak... Ha csak a melleidet szeretnéd növelni, akkor jobb lenne, ha FITOÖSZTROGÉNEKKEL próbálkoznál... Ez a növényi hormon egyáltalán nem veszélyes a szervezetre, sõt rákmegelõzõ hatása is ismert, nem halmozódik fel a szervezetben (12 óránként kiürül a szervezetbõl), optimálisan a legjobb szintre tudja beállítani a nõi hormonrendszert!... :-)) Ilyen FITOÖSZTROGÉN szinte minden zöldségben, gyümölcsben, gabonában megtalálható különbözõ mértékben... Mellnövelésre leghatásosabb a GÖRÖGSZÉNAMAG tea vagy kapszula (gyógynövényboltban kapható), vagy a WILD YAM kapszula (kapható webáruházakban), vagy a SZÓJAVIT FORTE kapszula (kapható gyógynövény boltokban, Rossmann boltokban, DM-boltokban, patikákban)... A legjobb mellnövelõ készítmény a BEAUTY BREAST kapszula + krém, ebben többféle mellnövelõ növény kivonata megtalálható és a felszívódást segítõ vitaminok is, ezért ez a leghatásosabb! Tudnod kell még azt is, hogy nem tanácsos 18-20 éves korod elõtt sem fogamzásgátló tablettát, sem fitoösztrogéneket (nagy mennyiségben) szedned, mert a fejlõdésben levõ hormonrendszert megzavarja!!! Várd meg, amíg befejezõdik a fejlõdésed!...
1. A fogamzásgátló tabletta, ahogyan a neve is mutatja, FOGAMZÁSGÁTLÁSRA való. Nem arra, hogy a melledet növeszd vele. 2. Ilyen tabletta nincsen. Ugyanis mindenkinek más a szervezete, mindenki másképp reagál a különbözõ fogamzásgátlókra. Lehet, hogy az egyik bnõdnek az xy gyógyszertõl megnõtt a melle, de lehet, hogy neked ugyanattól a szertõl semmit nem fog nõni, de mondjuk borzasztó migréned lesz vagy lecsökken a libidód stb. Barátkozzál meg a kis melleiddel mert hatékony módszer mellnövelésre a mûtéten kívül NINCSEN!
Remélem, azt azért tudod, hogy a mell kis részben áll mirigyekbõl, nagyobb részben zsír! Akinek nagyobb, annak több rajta a zsír. Ennyi. Olyan hízókúra meg nincsen, hogy csak a melleidre hízzál. Én elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (lindynette30), és 2.5 év után abbahagytam. Igaz, hogy nõtt 1 méretet a mellem, de olyan kibírhatatlan mellékhatásai voltak, hogy alig vártam, hogy abbahagyjam! Ezt azért gondold meg!

Fogamzásgátlótól nőne a mellem?

Legjobb válasz: a barátnõm(17), akinek nagyon pici mellei voltak, elkezdett szedni fogamzásgátlót és azóta látványosan nõtt neki

A kérdező hozzászólása: a barátnõm(17), akinek nagyon pici mellei voltak, elkezdett szedni fogamzásgátlót és azóta látványosan nõtt neki
Nekem nem nõtt tõle. 23N
igen.. mivel a fogamzásgátló hormontartlamú készítmény befolyásolja a hormonháztartásod és nnek tõled a melleid.. mint ahogy terhességnél is
Csakhogy ezek a gyógyszerek már nem annyira erõs hormontartalmúak, mint kb 10 évvel ezelõtt. Nekem se és az ismerõseimnek sem nõtt tõle.
Sokszor kell még elismételni, hogy az icike-picike-cicike is lehet baromi izgató?....
Én Nuvaringet használok, ez a legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló módszer. Mégis nõtt a mellem, C-s pudingszerûrõl D-s kemény cicijeim lettek :P És a formája is sokkal szebb.
NõHET tõle, de nem biztos, hogy fog is. Ráadásul ha abbahagyod, akkor bizony visszamegy az eredeti méretre. Ha kicsit szerencsétlenebb vagy, akkor ég csíkos is lesz, ami nem múlik el. A tabletta nem mellnövesztésre való.
Rengeteg tablettát kipróbáltam és egyik rosszabb volt mint a másik. A Nuvaringtõl végre sikerült híznom 10 kg-ot, ami jó volt mert 150 cm vagyok és akkoriban csak 40 kg voltam. A melleim brutálisan megnõttek, nagyon jól éreztem magam tõle. Sajnos 9700 Ft a 3 havi :S Tablettáktól nemhogy nagyobb, kisebb lett a mellem :S Igazából mindenkinek más jó. A barátnõm semmit sem változott a Nuvaringtõl, egy másiknak megnõtt a melle az egyik tablettától. Egyéntõl függ, kinek mitõl nõ meg a melle.
Hole Hunter! Az én melleim akkor minden bizonnyal nagyon felizgatnának :D :D :D

Melyik fogamzásgátlótól nem nő a mellem?

Tudom, hogy minden n? azt akarja, hogy n?ljön a melle és azt is tudom, hogy mindenki másképp reagál a fog.gátlóra, de kérem akinek vannak tapasztalatai írja le.

Legjobb válasz: Hát ez hiába írja le bárki is. De oké, én volinát szedek és nem változott semmi. Igazából egyéni beállítottság kérdése, hogy reagálsz milyen hormonra. Szedheted ugyanazt amit én, lehet két méretet nõ a melled. Mert más ismerõsöm, aki ugyanezt szedte ezt tapasztalta. A másik meg felszedett melette sok kilót.

Hát ez hiába írja le bárki is. De oké, én volinát szedek és nem változott semmi. Igazából egyéni beállítottság kérdése, hogy reagálsz milyen hormonra. Szedheted ugyanazt amit én, lehet két méretet nõ a melled. Mert más ismerõsöm, aki ugyanezt szedte ezt tapasztalta. A másik meg felszedett melette sok kilót.
én 2 évig szedtem Belarát, de (sajnos) a mellnövekedésnek halovány jelét sem tapasztaltam. (Én alapból nagyon vékony vagyok, anyának is nagyon kicsia melle, sõt a nõvérének és nagymamámnak is, ill apai ágon se büszkélkedhetnek nagy mellekkel a nagynénéim, szóval én nem is nagyon éltem bele magam, h nõhet a fog.gátlótól)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!