Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátlóból második (2 db)

A fogamzásgátlóból a második dobozt csak nőgyógyász írhatja fel, vagy a háziorvosom is?

Legjobb válasz: A második dobozt már a háziorvos is felírhatja.

A második dobozt már a háziorvos is felírhatja.
Elegendõ, ha elmégy a háziorvoshoz! Õ felírja!

A fogamzásgátlóból a második levelet kezdtem el szedni 2 nappal ezelőtt. Elvileg biztosabb ha megvárjuk az 1 hónapot. Ezért így cselekedtem. Ma szexeltünk óvszer nélkül. Mennyi rá az esély h terhes leszek?

De azért egy kis félelem bennem van.

Legjobb válasz: ha már a 2. levélnél tartasz akkor már biztonságban vagy :) Nem kell aggódni, bennem is bennem volt a félsz még a 3. levélnél is, de "kinõttem". Nyugi

ha már a 2. levélnél tartasz akkor már biztonságban vagy :) Nem kell aggódni, bennem is bennem volt a félsz még a 3. levélnél is, de "kinõttem". Nyugi
Én vagyok az az "UTOLSÓ válaszoló" Én is pontosan Mercilont szedek. Elõvettem a tájékoztatóját és elolvastam h bõvebben tudjak mit mondani. Nos.. Ha a mensid elsõ napján vetted be az elsõ szemet, akkor már onnantól védve vagy. Viszont ha a 2. ill. 5 napon szedted be akkor 1 hétig kiegészítõ védekezést kell alkalmazni. Ezesetben te már teljes biztonságban vagy!
Orvosnak nem hiszel, de egy idegennek igen? :D
A kérdező hozzászólása: amúgy Mercilon-t szedek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, fõleg az UTOLSÓ válaszolónak! köszi, most már nyugodtabb vagyok és hiszek a hatásában!Hálás vagyok!
Ha nem hiszel az orvosodnak, és nem hiszel a tájékoztatónak, akkor miért hinnél ismeretlen embereknek?
Hogy mennyi idõ után lehet? Bizony ez rá van írva tájékoztatóra, vagy orvos is megmondja. De a legtöbbnél amint elkezded szedni, a mensid után elsõ naptól véd. Van amelyik következõ hónaptól.
Nekem ez volt a véleményem. Sajnálom, ha nem fogadod el.
A kérdező hozzászólása: rendben.köszönöm!csak elég sok mindenen szoktam izgulni és arra a kérdésre szerettem volna választ kapni, h kb. mennyi idõ után lehet gumi nélkül gyógyszerrel "csinálni".
Hát ha nem hiszel benne, akkor felesleges használnod. Ha rendesen szeded, akkor nem esel teherbe. De ezt muszáj lesz elhinned, különben minden szex után ide kiírsz majd egy kérdést, hogy ugye nem lehetek terhes.
A kérdező hozzászólása: a véleményetekre lennék kíváncsi.elõre is köszi!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!