Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló szedését egyik napról a (3 db)

felborul a ciklusod, aztán majd helyreáll.
Hát biztos eltelik 2-3 hónap mire helyreáll rendesen! Nagy butaság volt abbahagyni 5 szem után!
én 4 szem után hagytam abba mert kiütötte a bööm piros nagy foltok viszketõ égõ érzés a foltokban [email protected] volt, igy kénytelen voltam lemondani róla!:(
Levél közben nem szabad abba hagyni. Ha már ennyi eszed volt, akkor türelemmel várj akár fél évet is, mire helyreáll a ciklusod. Ha nem így lenne, szedhetsz majd további hormonbogyókat, hogy helyretegyék a hormonháztartásod.

Mikor eshetek teherbe, ha egyik napról a másikra hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen érdemes várni pár hónapot, hogy a tabletta kiürülhessen a szervezetedbõl....

Szia! Szerintem mindenképpen érdemes várni pár hónapot, hogy a tabletta kiürülhessen a szervezetedbõl....
A nõgyógyászok egy része nem tartja fontosnak, hogy várj a tabletta befejezése után. Ezek a mai fogamzásgátlók nagyon alacsony hormontartalmúak, ezért a szervezet úgyis teszi a dolgát. Ha mégis teherbe esnél, akkor ilyenkor a legnagyobb a valószínûsége az ikerterhességnek. De gondolj arra, hogy az egészséges és fiatal pároknál is csak 20-30% az esély, hogy azonnal teherbe essenek! Konzultálj a nõgyógyászoddal, ha bizonytalan vagy!

A fogamzásgátló tabletta szedését egyik napról a másikra is abba lehet hagyni?

Legjobb válasz: Jobb, ha a levél végéig beszedi az ember, és utána nem kezd már új levelet.

Jobb, ha a levél végéig beszedi az ember, és utána nem kezd már új levelet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!