Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló számítva (5 db)

nekem rá 3 hónapra is elfogadták!
soha
A kérdező hozzászólása: esetleg valaki normális választ?
Le van írva a betegtájékoztatóban, de figyelj, hogy mensi elsõ napján kezded-e szedni, vagy nem, mert ez változtat az idõn! Ill. HA nincs benne, várj egy hónapot.

A fogamzásgátló szedésétől számítva hányadik naptol lehet szexuális kapcsolatot létesíteni?

3 napja szedem a milligest nev? fogamzás gátló tablettát és az van a tájékoztatóba írva hogy a menstruáció 1 napjátol szedve a szer az els? honaptól biztonságot nyújt de az anyukám az még nem jelent biztonságot...most akkor mi van?? csak nem akarja hogy szeretkezzek a barátommal??

Legjobb válasz: Én a helyedben inkább a tájékoztatónak hinnék!!!

Én a helyedben inkább a tájékoztatónak hinnék!!!
Én is szedtem ezt a tablettát, én az elsõ hónapot kivártam, biztos, ami biztos, de tutit, tényleg nem tudok. szerintem várd ki te is az egy hónapot. nekem nem lett gond utána.
Ha a tájékoztatóban az van, hogy az elsõ szemtõl véd, akkor annak higyj! Azért írják le mert úgy van! Szerintem az anyukád azt hiszi, hogy ezek a tabik olyanok, mint amiket õ szedett fiatalabb korában! Akkor még tényleg 1 hónapot kellett várni, de ma már nem kell annyit!

Ha a megszokott idotol szamitva 9 ora kesessel vettem be a fogamzasgatlot akkor kell e vigyazni, maskent vedekezni?

Legjobb válasz: Hát az én gyógyszerem betegtájékoztatójában az van, hogy 12 órán belül be kel venni vagy csökken a hatás. Tehát elvileg nem lehet baj, de velem is volt már ilyen és mi azért 7 napig védekeztünk másképp is a biztonság kedvééért.

Hát az én gyógyszerem betegtájékoztatójában az van, hogy 12 órán belül be kel venni vagy csökken a hatás. Tehát elvileg nem lehet baj, de velem is volt már ilyen és mi azért 7 napig védekeztünk másképp is a biztonság kedvééért.
Az én gyógyszerem betegtájékoztatója azt írja: "Ha elfelejtette bevenni, 12 órán belül pótolja. Ilyenkor a gyógyszer hatása még megbízható!" Nem tudom Te milyen fajtát szedsz, de sztem nézd meg a tájékoztatójába, hogy mit ír. Olvastam már olyat is, hogy valamelyik fogigátlókat órára pontosan kell szedni.
Általában 12 órán belül ha beveszed, nem lehet semmi baj!! De amúgy sem, mert ennél több idõ kellene, h kiürüljön a még benned lévõ elõzõ gyógyszer.
érdekes, amíg szedtem fogamzásgátlót én is mindig olyat kaptam a patikában, amiben volt betegtájékoztató ;)

Elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, de csak 21 napig szedtem most abbahagytam. A tabletta miatt egy hónapban kétszer jött meg a menstruációm és most nem tudom, hogy melyiktől számítva kell várnom, hogy mikor lesz megint menstruációm?

Ha úgy számolom akkor a rendes id?pont szerint késik, ha meg amúgy akkor még nap van hátra. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!