Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló most (750 db)

Változókor? 51 éves vagyok! 4 éve szedtem a fogamzásgátlót. Most 4 hónapja abba hagytam, de a vérzésem azóta sem jött meg! A változókor minden tünete előfordul nálam.

Lehetséges,hogy végleg elmúlt a menzesz???

Legjobb válasz: elképzelhetõ. de akkor már nem kell a fogamzásgátló. de az is lehet, hogy a fogamzásgátló hormonok zavarták meg a szervezeted és ezért nem jön meg. (van olyan, akinek több hónapig nincs, miután abbahagyta)

elképzelhetõ. de akkor már nem kell a fogamzásgátló. de az is lehet, hogy a fogamzásgátló hormonok zavarták meg a szervezeted és ezért nem jön meg. (van olyan, akinek több hónapig nincs, miután abbahagyta)

Aprilis 8-dikan megjott a menzim es mar nemvettem be a fogamzasgatlot. Majusba25-diken jott meg a menzim. A juniusi honap a 3-dik hogy mar nemszedem a fogamzasgatlot! Most mikorra varjam a menzeszt?

Legjobb válasz: hormonkészítmény szedését hagytad abba, nekem 2 év nem volt elég, hogy ki tudjam számolni, de normális esetben pár hónap alatt beáll a rendszer, szerintem nem tudjuk ezt neked kiszámolni most . Sajnos ez a tabletták mellékhatása.

hormonkészítmény szedését hagytad abba, nekem 2 év nem volt elég, hogy ki tudjam számolni, de normális esetben pár hónap alatt beáll a rendszer, szerintem nem tudjuk ezt neked kiszámolni most . Sajnos ez a tabletták mellékhatása.
Szia! Én 3 honapja hagytam abba a gyógyszert de nekem beállt! 27 naposak a ciklusaim:DD! Neked hány napra jön meg?

Lehetek terhes ha ha a fogamzásgátlót most kezdtem el szedni?

az els? levéllel beszedtem + beszedtem a 2.levélb?l 7 db-ot. A 8. napon szexeltünk és elment bennem. (de ekkor még nem vettem be a 8. tablettát) Lehet h teherbe estem?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, elvégre a fogamzásgátló nem ad 100% védettséget. Ám ha azt kérdezed, hogy mennyi az esélyed rá, akkor azt kell mondjam, hogy szinte 0%.

Persze hogy lehet, elvégre a fogamzásgátló nem ad 100% védettséget. Ám ha azt kérdezed, hogy mennyi az esélyed rá, akkor azt kell mondjam, hogy szinte 0%.
nem valószínû, hogy terhes vagy, ha bevetted a nyolcadik tablettát is
A kérdező hozzászólása: Az együtt lét után vettem be kb 3 órával...
nyugi, valakik még az elsõ levél végét sem várják meg. te meg még beszedtél plusz 7 szemet is. Ha ilyenkor nem véd akkor mikor védene már? soha?:D
Már a sokak által szajkózott "várj egy hónapot" idején is túl vagy, miért aggódsz?? És miért kéne aktus elõtt bevenni? -.-

Mitől lehet az hogy szedtem körülbelül egy évig a fogamzásgátlót. Most abbahagytam körülbelül 1 hónapja. és a homlokom tele van pöttyökkel. De nem pattanás hanem pöttyök. és elég ronda. Valaki valami tippet hogy mivel mulna el vagy mitől van?

Sose voltam hajlamos pattanásokra, pöttyökre.Nem akarom ujbol elkezdeni a gyogyszert csak azért hogy ne legyenek pöttyeim. Mert kicsit drága mulatság lenne azért.

Legjobb válasz: Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.

Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.
1. válaszolóval egyetértek, ha nem múlik el menj el orvoshoz!

Hany nap utan kezd el hatni a fogamzasgatlo? Most kezdtem szedni, elotte 3 honapig szedtem, de most kimaradt 3 het.3 napja ujra kezdtem. Mennyi ido kell?

Legjobb válasz: Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.

Ha a menszi elsõ napján kezded szedni, akkor nem kell kiegészítõ fog.gatlast alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: a menszesem 2 hete mult el kb. 1 het utan hat? tehat 3 napja szedem es nem a mensesem elso napjan kezdtem, arra varhatnek meg vagy 4 honapot!
Ha nem a menstruáció elsõ napján kezted szedni akkor 7 nap.
A kérdező hozzászólása: enis igy emlekeztem, koszonom.

Tegnapelőtt elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, most vettem észre, a mait bevettem, vegyek be még 1et most?

nem a teherbeesés szempontjából kérdezem, mert nem szexeltem mióta ezt a levelet szedem és nem is fogok a következ? 1 hétben, csak nem tudom mikor kéne pótolni azt az egy szemet.

Legjobb válasz: Nem kel potolni, de ez benne van a betegtajekoztatoban, amit bizonyara figyelmesen atolvastal, mielott szedni kezdted a bogyokat.

Nem kel potolni, de ez benne van a betegtajekoztatoban, amit bizonyara figyelmesen atolvastal, mielott szedni kezdted a bogyokat.
az elsõ hozzászóló iróniája magával ragadó! de a lényeg, hogy most, hogy kihagytál egyet, agy kötelezõ gumival védekezni, a menszeszig! mert innentõl már nem biztonságos!
A kérdező hozzászólása: irtam, h mostanában nem fogok szexelni. 4 éve szedem, elolvastam ezerszer már, de nem teljesen érthetõ. olvastam hasonló kérdéseket, és ott azt irják, h beveszik a kimaradt szemeket és amennyire értem, a betegtájékoztatóban is azt irják, h pótoljuk a kimaradt bogyót. egyikõtöknek sem köszönöm
A kérdező hozzászólása: a másodiknak mégis köszönöm, viszont elsõ: és akkor most csak 27 napos lesz a ciklusom ezentúl? te se nagyon értesz hozzá...
A kérdező hozzászólása: Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti. A további tablettákat a szokásos módon kell bevenni. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. akkor megvan a válasz, köszi
Azén gyógyim tájékoztatójában az ált, hogyha elfelejtettük bevenni (mondjuk este 7-8 körül szoktuk), akkor még 12 óráig pótolható. Ha ez nem történik meg, akkor ki kell hagyni az elfelejtett szemet, és folytatni a gyógyszer szedését. Én is jártam úgy, hogy elfelejtettem, de attól még nem változott a ciklus hossza. Remélem tudtam segíteni!
Elso vagyok! Egyszeru matek alapjan ha kihagytal 1 napot es azt 2 napra ra vetted eszre, akkor a cikusod hossza akkor marad 28 nap, ha 1 tablettat kihagysz. A gyogyszert potolni 12 oran belul erdemes. Attol, hogy 1 nap 2 bogyot veszel be, meg nem nyujt nagyobb vedetseget. Ez benne van feketen feheren a tajekoztatoban, de ha nem tudod ertelmezni, akkor ird le a gyogyszer nevet, megkeresem neked a tajekoztatot es kimasolom az idevonatkozo reszt es elmagyarazom. Ha nekem nem hiszel, akkor barmelyik patikaban megkerdezheted egy gyogyszeresztol (en is az vagyok), ingyen es bermentve kaphatsz tajekoztatast!

Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót most terhes leszek?

Legjobb válasz: az igen...te sem vagy több 14 nél fõleg agyilag

az igen...te sem vagy több 14 nél fõleg agyilag
csak ha megdugtak
A kérdező hozzászólása: hát ja modhatjuk ugy is
akkor az vagy :D grat
nembiztos. de valószínû. nem minden szexnél lesz terhes egy nõ. csak ha megfelelõ mennyiségû hímivar sejt van jelen meg ilyenek. itt nem magyaráznám el. még van esélyed
A kérdező hozzászólása: egy hete történt és én egy sovány lány vok és kezd hasam lenni egy icsit hiztam 2 kilot remélem hogy csak meghiztam
mit szeretnél fiút-lányt?:p
A kérdező hozzászólása: mindegy de inkáb fiu
xD

Lehet valamit kezdeni a szülés utáni hajhullással? Tavaj ilyenkor azért hullott mert abbahagytan a fogamzásgátlót, most szülés miatt. Lassan alig van hajam

Legjobb válasz: El fog múlni magától, semmit nem tudsz ellene tenni. Lehet szedni vitamint, de állítólag az sem segít. Nekem 2-3 hónapig tartott, elég gáz volt, mivel hosszú hajam van, és addig marokszámra hullott. Azt hittem nem is marad hajam.

El fog múlni magától, semmit nem tudsz ellene tenni. Lehet szedni vitamint, de állítólag az sem segít. Nekem 2-3 hónapig tartott, elég gáz volt, mivel hosszú hajam van, és addig marokszámra hullott. Azt hittem nem is marad hajam.
A hormonok miatt hullik. Terhesen a hormonok miatt nem hullott. Most kihullik aminek akkor kellett volna, nekem is szörnyen ijesztõ volt (sõt, a második szülésem után kb mostanában kezd majd el hullani a derékig érõ hajam), de kb 2 hónap után elmúlik, sõt, helyre is jön hamar.
Várni. En hasznaltam Varga cseppet, nem tudom attol-e, de elkezdett dusulni. Rengeteg uj hajam van, viszont a hossza nem nagyon nott, de nem bantam.
Nekem is az elsö vabàm utàn a szülès utàn 3 hónappal csomókba hullott. Oldalt nem is maradt semmi. Nem szedtem rà semmit mert ez a hormonoktól van ès nem lehet ellene mit tenni...4 hònapig ment ez..de teljesen redbejött! Most szültem a màsodikat, remènykedem most nem fog kihullani :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! elég kellemerlen, mindenhol a hosszú hajam van. a baba kezében is nem egyszer találtam

Ezután hogy kell alkalmazni a fogamzásgátlót? ( most kezdeném el szedni a gyógyszert elsőnek )

(Hétvégén vettem be az eseményutánit, jövőhéten megyek felíratni fogamzásgátlót ) Ugye az esemény utáni tabletta után lehet használni a fogamzásgátlót és ezt nem befolyásolhatja a szedését??

Legjobb válasz: Talán megkérdezheted az orvosodat, ha már úgyis mész feliratni...

Talán megkérdezheted az orvosodat, ha már úgyis mész feliratni...
A kérdező hozzászólása: Több válasz ?? Valaki tudna tájékoztatni errõl?
Elmúlt a menzeszem, rá 2 napra kiszakadt a gumi. Én is mentem esemény utániért, rá 1 hétre jött egy kis vérzés, az esemény utáni miatt. Utána elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogyha megjön, akkor kezdjem el a fogamzásgátlót.
Akkor szabad elkezdeni, ha rendesen megjön a vérzésed. Nem a tabletta miatti ilyenolan pecsételõ vérzés, hanem a normális idõben jelentkezõ menstruáció. Ha nem jön meg idõben, akkor annyit kell várni, hogy helyreálljon a ciklus.

6hete volt egy ab-om, és ma megjött a mensim. A fogamzásgátlót most kezdjem ujra, vagy várjak még egy ciklust?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy el kezdheted szedni, de nézd meg, hogy a tájékoztatóján rajta van-e!

Én úgy tudom, hogy el kezdheted szedni, de nézd meg, hogy a tájékoztatóján rajta van-e!
most szed

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!