Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló mellékhatásai leggyakrabban (2 db)

A fogamzásgátló tabi mellékhatásai leggyakrabban mikor jelentkeznek?

ha elkezdek egy fogamzásgátlót szedni akkor a mellékhatások mikor fognak jelentkezni? ha egyáltalán lesznek mellékhatások...?

Legjobb válasz: ha jelentkeznek akkor már az elsõ hónapban! de ha probléma van akk maximum a 3. hónapig jelentkezik

ha jelentkeznek akkor már az elsõ hónapban! de ha probléma van akk maximum a 3. hónapig jelentkezik
én is azt tudom irni amit elõttem lévõ irt, mert nállam már az elsõ héten jelentkeztek.

Stodette, fogamzásgátló, kinek vált be? Tapasztalatok? Milyen mellékhatásai jelentkeztek a leggyakrabban? Ki mióta szeditek?

nemsokára elkezdem szedni,amint megjön,kiváncsi vagyok,hogy nektek,milyen mellékhatásai jelentkezdtek,és hogy mennyire vagytok elégedettek.el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Ma este fogom bevenni a harmadik szemet. Sok mindent nem tudok róla mondani :D (Attól félek csak, hogy nem fog megjönni a 7napos szünetben* :S És akkor mikor fog?^o) Nem értem :S *-Mert mondta az orvosom, hogy nem lesz egybõl rendszeres, mivel ilyen vagyok :/)

Ma este fogom bevenni a harmadik szemet. Sok mindent nem tudok róla mondani :D (Attól félek csak, hogy nem fog megjönni a 7napos szünetben* :S És akkor mikor fog?^o) Nem értem :S *-Mert mondta az orvosom, hogy nem lesz egybõl rendszeres, mivel ilyen vagyok :/)
Sziasztok! Én 22 éves vagyok és már a hatodik levelet szedtem be a stodette tablettából!Soha semmi mellékhatását nem éreztem!Nem volt se fejfájás, se hasfájás, semmi, és az arcom és gyönyörû tiszta tõle!Úgyhogy én bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani a tablettát!!!
A kérdező hozzászólása: szija!én már 1 hónapja szedem most fogyott el hétfõn a 21.szem (7 napos gyógyszer szünetet tartok)nektek mikor jött meg a 7 napos szünetben?hányadik napon?..amúgy a kérdésedre válaszolva...én a menstruáciom elsõ napján kezdtem el szedni, de ha nincsen pénzed rá akkor elhuzhatod a menstruáciod 5. napjáig...de ez az utolsó nap amikor elkezdheted a gyógyszer elsõ szemét bevenni..a betegtájékoztató azt írja h a menstruáciod 2. és 5. nappján is elkezdheted a tabletta szedését..
Hát szia.. én is 17 éves vagyok:D.. am nekem ma irta fel és azt mondta h már ma be kéne szednem 2 szemet.. ééés akkor állitólag soha nem fog 7végén megjönni.. am.. kicsit félelmetesek a mellékhatások.. igazából.. szerintem én még ma nemtudom bevenni mert nincs pénzem:D kéne kunyizni.. :D na mind1.. valakinek akinek már megvan:tényleg a menstruáció 1. napján kéne bevenni? És ha nem akkor? Akkor mi van? nagyon köszi :) ))
hello.én a 2.levél közepén vagyok.görcsöl a hasam kicsit, mióta szedem, és most 5 napja barnás folyásom is van.
A kérdező hozzászólása: olyan írjon, aki régóta szed Stodette-t.
Gondoltam, hogy Te is fiatal vagy :D Én 16 :)
A kérdező hozzászólása: 17/L, bocsi, elfelejtedtem odaírni a kérdésem után
Amúgy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) , várom a további válaszokat!!!!
Abba szeretnék segítséget kérni hogy ma váltotam ki a fogamzásgátlomat stodette!Eddig nem szedtem gyogyszer de van egy picibabám!E hónap 19-én mult el a menszeszem!Ma bevettem az elsö szememet ez gondot okozhat?Szedjem továbbra is 20 napig vagy várjam meg mig meg jön a havi vérzésem ujbol?Elöre is köszönöm a választ! ey k;rd;s lenne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!