Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló folyás ugyanúgy (2 db)

Azt olvastam és mondják, hogy a fogamzásgátló tabi visszafogja a peteérés, ovulációt, mert hogy azt hiteti a hormon a szervezettel, hogy mintha terhes lenne. De akkor mért tapasztalom magamon mégis a (normál) folyásomon a változásokat ugyanúgy?

Menstru után nincs, száraz, aztán lassan több lesz, ragacsos, a ciklusom közepén több, és olyan nyálkás, nyúlékony, aztán megint visszafogott, s a kicsit több a menstur el?tt, valahogy igy.

Legjobb válasz: a fogamzasgatlo tabletta altalaban a peteerest akadolyozza. de a 21 nap utan mindig van 7nap szunet, akkor kovetkezik be a peteeres ill. a menstruacio. remelem jol mondtam. :)

a fogamzasgatlo tabletta altalaban a peteerest akadolyozza. de a 21 nap utan mindig van 7nap szunet, akkor kovetkezik be a peteeres ill. a menstruacio. remelem jol mondtam. :)
nekem pont fordítva van. Amit leírtál az volt régi "rendes" folyásom. Mióta tabit szedek vmi új van.. :S de a tabitól van biztos

A fogamzásgátló melletti folyás ugyanúgy megy mint elötte? vagy ez nem túl normális?

nos a tabletta mellet lehet ugyanúgy fojás?mert most lassan elfogy a levelem és kezd ilyen fehéres,sárgás folyás jönni...olvastam hogy az egyik lány írta,hogy mért nem az orvost kérdeztük...de hát ott kinek jut ilyen eszébe?nálam ez természetes vt eddig,mint mindenkinél..csak most nem tudom hogy ez jó e.

Legjobb válasz: Szia! Nálam éppen csökkent, miután elkezdtem szedni. Én azt olvastam, hogy a tabitól csökkenhet. Nem lehet, h valami más gond van? Pl. valamilyen fertõzés

Szia! Nálam éppen csökkent, miután elkezdtem szedni. Én azt olvastam, hogy a tabitól csökkenhet. Nem lehet, h valami más gond van? Pl. valamilyen fertõzés
A folyás azért van, mert tisztít. Ugyanúgy meglesz a tabi szedése alatt is, max. a mennyisége és kicsit a minõsége változik. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!