Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló csökkentheti a szexuális (3 db)

A fogamzásgátló rendszeres szedése csökkentheti a szexuális vágyat?

Barátnőm tervezi hogy szedni fog fogamzásgátlót de én hallottam olyan dolgokat hogy a fogamzásgátló csökkentheti egy idő után a szexuális vágyat.Ennek van valóság alapja?

Legjobb válasz: igen, van! De nem mindenkinél! Nekem iszonyúan lecsökkentette: havi2-3 alklom van amikor kívánom a szexet... :(

igen, van! De nem mindenkinél! Nekem iszonyúan lecsökkentette: havi2-3 alklom van amikor kívánom a szexet... :(
Mivel hormonokat tartalmaz, amire mindenkinek a szervezete máshogyan reagál, így elõfordul bizonyos szedõknél, hogy lecsökken a szexuális étvágy. De ez nem általános. Rám nem hatott ily módon soha, pedig jó néhány évig szedtem.

Csökkentheti-e a fogamzásgátló a szexuális vágyat?

Legjobb válasz: nekem nulla lett a lbidom tõle, és annak aki azt irta higy ez hulyeség csak azt üzenem , hogy hormonkészitmény , és a sexuális vágy is hormonok váltják elõ, gondolkozz! ha meg fogalmad sincs ne válszolj

nekem nulla lett a lbidom tõle, és annak aki azt irta higy ez hulyeség csak azt üzenem , hogy hormonkészitmény , és a sexuális vágy is hormonok váltják elõ, gondolkozz! ha meg fogalmad sincs ne válszolj
Igen csökkentheti... Barátnõmnél is így volt... Habár szerintem az se mindegy hogy milyen fogamzásgátlót szed az illetõ. Barátnõm most szedi még csak a második levelet, az elsõ hónapba nagyon összevisszaság volt nála és nagyon lecsökkentette neki a szexuális vágyát, de most a második hónapba teljesen vissza jött aminek mind a ketten nagyon nagyon örülünk remélem hogy ez így is marad :)
sajnos igen, én tapasztaltam is
Sajnos igen, de ezt is embere/tablettája válogatja. Sajnos barátnõmnek is csökkent a vágya emiatt.
Hajjaj, de még mennyire. Én is azt fontolgatom hogy felhagyok a szedésével csak az a baj hogy nincs más fogamzásgátlási mód ami hosszú távon mindkettõnknek megfelel és elég biztonságos is.:(
valamint csökkentheti még az étvágyat és az agyra is rombolo hatásu uff könyörgöm miért csökkentené szted használná valaki ha igy lenne?
Igen.
Igen!
Jajj még hogy! Undorom volt a szextõl, egyszerûen rázott a hideg, ha már szóbakerült. A hatása tökéletes volt, 100%-os védelmet nyújtott, mivel nincs szex baba se lesz.

A fogamzásgátló tabletta csökkentheti a szexuális vágyat?

Legjobb válasz: Nekem teljesen elvette tõle a kedvemet, ráadásul miután abbahagytam nagyon nehezen állt vissza. Emellett krónikus felfázásom is lett a tablettától.

Nekem teljesen elvette tõle a kedvemet, ráadásul miután abbahagytam nagyon nehezen állt vissza. Emellett krónikus felfázásom is lett a tablettától.
Nekem semsok kedvemvolt egy ido utan a sexhez. Magamban kerestem a hibat, de nem velem volt a baj. Miutan abba hagytam a szedeset, ugy 2 honapra ra visszallt minden. Azota nem is szedem. Feluton kiszallunk, ugyan nem jobb a dolog felig befejezetten, de nem mergezem es butetem magam a bogyoval tobbe.
Embere válogatja! Én Belarát használok fél éve, de semmi változás!
nekem is csökkent a vágyam, és ezt szegény párom sínyli meg (meg én is)... elõtte folyamatosan vágytunk egymásra, most meg már lassan lelkiismeretbõl szeretkezek vele...:(:( amugy belara-t szedek..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!