Találatok a következő kifejezésre: A fogamzásgátló befolyásolja a (205 db)

A fogamzásgátló befolyásolja a vérképet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mit néznek.

Attól függ, hogy mit néznek.
A kérdező hozzászólása: hemoglobin meg a crp!
Úgy gondolom, hogy ezeket az értékeket nem befolyásolja, de inkább kérdezd meg a vérvétel elõtt!

A fogamzásgátló befolyásolja a gyermeknemzést?

azt hallottam hogy a fogamzásgátló hosszu évekig vagy hoszabb ideig való szedése után nem biztos hogy teherbe esik az illető vagy nehezen...igaz ez?

Legjobb válasz: Letezik olyan, hogy abbahagyas utan az 1. honapban szinte "robbannak" a petefeszkek es tobb ovulacio is van, nem csak egy. Viszont sajnos olyan is van, aki meddo lesz tole. Vagy legalabbis nagyban hozzajarul... Teljesen egyenfuggo.

Letezik olyan, hogy abbahagyas utan az 1. honapban szinte "robbannak" a petefeszkek es tobb ovulacio is van, nem csak egy. Viszont sajnos olyan is van, aki meddo lesz tole. Vagy legalabbis nagyban hozzajarul... Teljesen egyenfuggo.
És ezt a fantasztikus vitát látva menjen el jó szívvel orvosok és asszisztensek közé az ember...
Azt azért elárulnád, hogy melyik orvos mellett dolgozol? Csak azért, hogy biztosan soha ne menjek arra:)
" Tudod, a titok nyitja a szorgalom és a tanulás. Nem az ész-osztogatás egy fórumon!" Haha. Elhiheted, hogy nem kettesekkel bukdácsolok. És bizony már közelebb vagyok az egyetem végéhez, mint az elejéhez. És talán nem véletlenül tudom, hogy mi áll a farmakológia tankönyvben:) És talán nem véletlen tudom azt sem, hogy mit mondott el elõadáson a fõorvos:) Csak nem azért kezdtél bele ennyi dologba, mert mindhez hülye voltál?:)
Na de válaszolgass csak, majd lemorzsolódsz az elsõ 1-2 évben!:) Vagy már rég kirúgtak.
Mondjuk úgy, hogy egyetemistaként nem a gyakorin éltem az életemet, hanem 2 szakot csináltam egyszerre. Tudod, a titok nyitja a szorgalom és a tanulás. Nem az ész-osztogatás egy fórumon!
31 éves vagy, de már elvégezted a gyógyszerészeti egyetemet, emellett még van 3 szakmád, 3 éve vagy nõgyógy asszistens és még 4 évet lehúztál az intenzíven is. Kemény vagy b.szki! Igazán elárulhatnád, hogy mégis hogyan csinálod:DDDD
Jajj megint kezded?:D Nem tûnik fel, hogy azért válaszolok úgy, ahogy, mert hülyeséget írsz? Ezt már régen is mondtam, akkor sem voltál képes felfogni. Hát akkor így jártál, tuskó.
3 éve vagyok nõgyógy. asszisztens, és öreg sem vagyok. 31 vagyok ;) Te viszont menj vissza tanulgatni, mert tényleg szükséged van rá! Be kell állnod a bunkó, primitív orvos-sorba! Na csáó, okoskám!:)
Ja, és a stílust te kezdted. Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Mielõtt megjelentél, láthattad, hogy teljesen normális, értelmes válaszokat adtam a kérdésre. Te jöttél ide arcoskodni asszisztensként, hogy jobban értesz a hormonokhoz, mint egy endokrinológus fõorvos:D
Akkor jó öreg lehetsz:) Úgy látszik, már erõsen elfelejtetted, hogy mi van a tankönyvekben. Vagy talán csak nem sikerült nyomon követned a változásokat. Lehet, hogy érdemes lenne az 1990-es kiadás helyett a 2011-est elõvenni:)
De, persze! Azért teljesítettem mindent 5-ösre!:) Komolyan ennyire hülye, bunkó és primitív vagy, vagy csak tetteted? Mondjuk nekem nem áll szándékomban továbbra is ilyen alacsony intelligenciájú egyénekkel "vitatkozni", bár annak nem lehet nevezni.:) Na puszika!
Ne is gyere, még a végén valami okosat is hallanál!:) )) Jó neked a sötétség!
De légyszi, áruld már el a doki nevét! Tényleg érdekel. Vagy talán hazudsz?:D
Esetleg tanuljatok meg normálisan érvelni. Látom a sok elvégzett szak egyikén sem tanították meg:) Majd ha észérvekkel és adatokkal alátámasztjátok azt, amit állítotok, akkor talán lehet veletek értelmesen is beszélni. Addig meg beszélgessetek inkább egymással:)
Na és akkor most már tényleg csókoltatlak, mert baromi unalmas vagy már.
Én sem kérdezgetem, hogy mégis hol tanulsz, milyen szakon végzel, mivel ez egy ANONIM fórum! Hogy gondoltad, hogy majd leírom, hogy hol dogozom, aztán majd ki tudja ki állít be hozzánk! Ez az INTERNET, ahol minden itt marad ÖRÖKRE! Ne gondold már, hogy majd személyes dolgokat fogok megosztani, ne nézz már hülyének! És ajánlom, hogy te se ossz meg személyes információkat, mert nagyon csúnyán visszaélhetnek velük. Elõzõ: hidd el, nem fogja soha elhinni. De azért köszi a próbálkozást:)
83%os remelem nem zavar, hogy te vagy itt a buta, nem a masik valaszolo. Te egyetemen, ne rohogtessel mar. En orvosira jarok, az magad feleket kiszorjak 1 ev alatt. Ne kamuzgass mar.
Én vetettem el? Olvasd már vissza az írásaid. De talán majd aki olvassa, elgondolkodik, hogy miért is nem mered elmondani, hogy hol dolgozol.
Drága, már nagyon sok vagy, igazán leállhatnál. ;) Nem tudom, feltûnt-e, de túlmentél a határon. Én nem beszéltem veled így. De hát gyereknek mit magyarázok. Menj csak az okos endokrinológusodhoz!:) ) Õ a mindentudó! Befejeztem, mert elvetetted a sulykot. Vegyél vissza magadból, legyél szíves.
Hát ha olyan primitív lennék, mint te, biztosan azt csinálnám:D De hála a jóistennek nem vagyok. Csak tényleg szeretek tájékozódni, hogy hova érdemes és hova nem érdemes menni. És hozzátok nem szeretnék:) Így örülnék, ha megosztanád velem az orvos nevét:D
na nézzenek oda. Úgy látszik hirtelen el is felejtette, hogy hol is dolgozik:D
Minek árulnám el? Majd felhívod, megkérdezed a nevem és azt fogod világgá kürtölni a kérdéseknél?:) Amilyen gyerekes vagy... Én nem bizonygatok senkinek semmit, ha ennyire buta vagy, magadra vess! :)
2 évig jártam egyetemre a bunkó, beképzelt orvosjelöltek közé! Köszike, elég volt!:) ) Te is bemutatod az ottani emberek stílusát, köszönjük!:) De annyira buta vagyok, hogy nincs is 4 szakmám. Nem vagyok gyógyszerész sem! Csak elég unalmas, nõgyógyászaton mozgalmasabb:) Mondjuk a legjobb az intenzíven töltött 4 évem volt, de lelkileg eléggé kikészített. De tényleg nem volt elég eszem az egyetemhez, legyen igazad!:DD
Savanyú a szõlõ? Neked nem volt eszed egyetemre menni, és asszisztensként osztod az észt?:) Vhonnan meg kell tanulni a dolgokat. Attól, hogy neked nem sikerült, még nem kell másokat leszólni:)
A fogamzásgátló nem a teherbeesés miatt ad okot aggodalomra, hanem, hogy ahány évig szedted annyi év mire kiürül a szervezetedbõl. Ha belegondolsz, hogy egy ilyen mûhormonokkal teli szervezetben fogan meg a baba, nem a legjobb. És akkor még nem is beszéltünk a rengeteg mellékhatásról, ami majd évek múlva jelentkezhet. Kérdésedre válaszolva, egyénfüggõ, hogy kinél mit okoz a tabletta. Van akinél nincsenek mellékhatások egybõl és azonnal terhes lesz, és van akinél problémákat okozhat a gyógyszer.
Köszi:)
A kérdező hozzászólása: gratulálok a fiadhoz :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek :)
10 évig szedtem, abbahagytam, a második ciklusba babás lettem, õ sajnos nem maradt velünk.Szünet után, fél év próbálkozás után fogant meg a fiam, ép és egészséges.Tehát fizikailag nem volt nehéz teherbe esnem, a lelki része pedig más lapra tartozik.
AKi egészséges annak nem szokott problma lenni akkár 8-10 év szedés után sem. Van akinek kicsit felborithja és kelle gy kis hormonális rendbe rakás, de gyerek akkor is lesz.
Van, aki pont ellenkezõen reagál... Én így születtem :D, anyámnak elfogyott a gyógyszere, dehát nem tudott ellenállni, és pikk-pakk teherbeesett. Nem lettem kórkép, és buta sem vagyok, uh végül is nem jött ki rosszul.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ szedés után? pontosan..évek?
Valamennyi ideig elvileg igen, a tabiról való leállás után kevésbé vagy termékeny. Viszont egy ellenpélda: Anyum elõttem és öcsém elõtt is fogamzásgátlót szedett. Tesóm már az elsõ! tablettamentes hónapban összejött, én a harmadikban. Ez természetesen emberfüggõ, de azért írtam ezt, hogy ne hidd, hogy emiatt nem lehet majd bébid.:)
Farmakológia (gyógyszertan) könyv szerint abbahagyás után a nõk kb. 75%-ának van az elsõ ciklusban peteérése, és kb. 97%-nak van a harmadik ciklusban már ovulációja. Ezzel szemben van 2%, aki tartósan (akár évekig) amenorrhoeás marad (azaz nem lesz peteérése). Nyilván ha vkinek nincs peteérése, akkor nem eshet teherbe. Ez nem azt jelenti, hogy sosem lesz gyereke, hiszen gyógyszeres kezeléssel/lombikkal a nagy részüknek lehet gyereke. De attól még tisztességesen szét tudja cseszni a ciklust. Hogy ki melyik kategóriába tartozik, azt elõre nem lehet megmondani. Ezért célszerû (annak ellenére, hogy sok nõgyógyász szerint felesleges) szünetet tartani. Hiszen egy rövidebb szünet alatt látszik, hogy helyreáll-e a ciklus vagy sem. Ha helyreáll, akkor lehet tovább szedni. Ha nem, akkor meg kezelni kell a problémát, nm további évekre elnyomni a peteérést, mert aztán tényleg nehéz lesz helyrerázni.
Utolsó, látszik, hogy megmaradtál az elméleti tudásnál!:) )
Most olvasom, szünetet NEM SZABAD tartani, mert még jobban megkavarja a hormonháztartást. És te osztogatsz tanácsokat? Nemááá'
Jó, inkább tanulgass tovább a könyvecskéidbõl, igazán rád férne!
"Csak egy kis asszisztens", aki mindenbe be van avatva:) De semmi gond! Még mindig nagyon nagy arcod, igazán viszább vehetnél belõle. Szánalmas vagy!:)
Még egy vmi, aztán nem kívánok többet veled beszélni. "majd a sok buta tini abbahagyja 2 hónapra, aztán csodálkoznak, hogy nagy bajt csináltak!" Csak azzal csinálhat bajt, ha a szünetben nem védekezik. Akkor ugyanis teherbe eshet. De egyébként a szünettel nem árthat. (Kivéve, ha egyéb probléma miatt szed tablettát, pl. endometriózis miatt).
Nem azért hagytam abba a vitát, mert igazad volt, hanem azért, mert idiótákkal nem szeretek vitatkozni. Lehet, hogy nõgyógyászaton dolgozol, de tudtommal csak egy kis asszisztens vagy. Talán attól, hogy beírod a gépbe az adatokat, még nem leszel orvos. Csak nem azért kampányolsz ennyire amellett, hogy szedjék csak a tablettát, mert szeretnéd, hogy a dokidnak sok legyen a páciense? Hisz õ biztos jól jár vele, ha kezelgetheti a szétcseszett ciklusokat. De mondom, biztosan te vagy itt az ész, az endokrinológus fõorvos meg f.szágokat beszél. Nem szándékozom veled többet vitatkozni. Viszlát!
És még mindig NEM SZABAD szünetet tartani. Osztogasd csak a tanácsodat, aztán majd a sok buta tini abbahagyja 2 hónapra, aztán csodálkoznak, hogy nagy bajt csináltak!
Annyira nincs hozzá közöm, hogy nem is dolgozom nõgyógyászaton. Már régen is folyton belém kötöttél, nem szeretnél leállni? Akkor is elfogadtad a válaszaimat pár meccs után, muszáj elölrõl kezdeni?? Nem vagy olyan okos, bebizonyítottad már. Azt sem tudtad, hogy mikor kell új Nuvaringet felhelyezni!
Az tök mindegy, hogy kiürül vagy sem. Nem az jelenti a problémát, hogy nem ürül ki. A benne lévõ hatóanyagok felezési ideje nem hosszú, pár nap alatt teljesen kiürül a bevitt hormon. A probléma azzal van, hogy a fogamzásgátló az FSH és LH termelés gátlásával leállítja az egész ciklust. Nincs peteérés, nincs menzesz. Gyakorlatilag leállítja a petefészek mûködést. És pont az a probléma, hogy mikor a nõ abbahagyja, akkor az egésznek újra kell indulnia. Mint írtam, ez a legtöbb nõnél viszonylag rövid idõ alatt sikerül is. Azonban van az a 2%, akinél meg nem. Szerintem inkább te ne osztogasd az észt, "kedves" 90%-os, ha semmi közöd a biológiához, a hormonokhoz, a gyógyszerekhez. Biztosan hülyeséget írnak egy egyetemi farmakológia könyvben, és neked van igazad...
Utolsó: Szünetet KELL tartani. Tudod ezt egy olyan endokrinológus fõorvos mondta, aki igen gyakran találkozik olyan meddõ nõkkel, akik elõtte x éven keresztül szedték a bogyót.
Na jó ezt is csak most olvastam. 11-es, nem annyi idõ alatt ürül ki, mint ameddig szedte. Max 1 hét alatt teljesen kiürül a szervezetbõl.
igen. Viszont nem mindenkinél igaz. Egyén függõ.

A fogamzásgátló befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Nekem a doki csinalt egy sima vizelet tesztet, (olyat, amit venni is lehet annyi kulkonbseggel, hogy nem volt diszes csomagolasa) es nyugodt szivvel kijelentette, hogy nem vagyok terhes. Tudta, hogy szedem a gyogyszert. De azt is mondta, hogy ha a gyogyszer mellett veletlenul megis terhes maradnek, akkor sem lesz a babara semmilyen hatassal, ha meg akarom tartani, egyszeruen befejezem a szedest, es orulok a babanak. Mert ugyebar nagyon ritkan elofordul, hogy az gyogyszer mellett terhes leszel.

Szerintem nem. Nekem a doki csinalt egy sima vizelet tesztet, (olyat, amit venni is lehet annyi kulkonbseggel, hogy nem volt diszes csomagolasa) es nyugodt szivvel kijelentette, hogy nem vagyok terhes. Tudta, hogy szedem a gyogyszert. De azt is mondta, hogy ha a gyogyszer mellett veletlenul megis terhes maradnek, akkor sem lesz a babara semmilyen hatassal, ha meg akarom tartani, egyszeruen befejezem a szedest, es orulok a babanak. Mert ugyebar nagyon ritkan elofordul, hogy az gyogyszer mellett terhes leszel.
nem, ha abbahagytad, akkor már nem hat a bogyesz, de ha sokáig szedted, lehet, hogy van annyi, hogy nem leszel terhes. Amugy a tesztekre is rá van irva, h az eredményt nem befolyásolja a tabi. Ha viszont nem jött meg, csinállj tesztett.
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor miért kell tesztelni? Ha nincs peteérés, már pedig ha szeded a tabit akkor nincs, akkor nincs terhesség.
egyrészrõl a fogamzásgátló mellett még teherbe lehet esni. úgyhogy ha kimarad a mensi, akkor nem árt tesztelni. másrészrõl nem. A terhességi tesztek egy adott hormon szintjét mérik. A fogamzásgátló erre nincs hatással. Más gyógyszerek viszont tehetnek. Konkrétan egyes gyógyszerek okozhatnak pozitív eredmény, terhesség nélkül is.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan a bogyót abbahagytam és következõ nap szeretkeztem a párommal, tehát akkor még hat a bogyó?? Mert nekem nem rögtön jön a menzzim ahogy abbahygom a szedést hanem utána 4 napra rá.
A kérdező hozzászólása: 3 évig szettem a bogyot, és az aktus után 1 héttel csináltam tesztet és negativ volt, de sokat olvastam a tesztekröl is hogy nem 100%-ak. köszönöm a válaszokat! sokat segítettek!!!
Ha már nem szeded, akkor nincs a szervezetedben! Teljesen mindegy, hogy 1 napja, vagy 1 hete!!! Gondolj csak bele, ha már egy szemet elfelejtesz bevenni, attól teherbeeshetsz!
Az elõzõ hozzászólóknak: nyújthat még védelmet a tabi ha nemrég hagyta abba. Gondoljatok a 7 napos szünetre, amikor általában megjön a mensi. A betegtájékoztató szerint, és nekem az orvos is azt mondta, hogy hat a tabi(max. nem élsz nemi életet, mert ugye megvan) és ugye az 7 bogyómentes napot jelent. Én úgy értelmezném a kérdését, hogy abbahagyta a bogyeszt, és a rákövetkezõ nap volt együtt a párjával. Szerintem még benne van a 7 napban, szóval szerintem lehet még védettséged, bár a tesztet ettõl függetlenül is érdemes megcsinálni. Már csak a biztonság kedvéért is.:) Amúgy szerintem sincs túl sok köze a tabinak a teszthez. A boltban is kapható tesztek a HCG terhességi hormonra érzékenyek, ha jól tudom erre a bogyó semmilyen hatással nincs.

Fogamzásgátló befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

Attól félek h a fogamzásgátló ellenére is teherbe estem. Mivel nem vagyok benne biztos, kb 15% így nem hagytam abba a szedését. Ha csinálok egy tesztet, azt befolyásolja a gyógyszer akár negatív akár pozitív irányba, vagy így is pontos eredményt fog mutatni a teszt???

Legjobb válasz: Nem, nem befolyásolja. Tesztelj! Viszont ha baba van, akkor neki NAGYON nem tesznek jót a további tabletták...

Nem, nem befolyásolja. Tesztelj! Viszont ha baba van, akkor neki NAGYON nem tesznek jót a további tabletták...
A kérdező hozzászólása: tudom ezért is akarom gyorsan megcsinálni a tesztet. de azért szedtem továbbra is mert tényleg nagyon apró az esély rá h terhes legyek....
A babának nem árt a fogamzásgátló!

A fogamzásgátló befolyásolja?

Legjobb válasz: na szóval..anya szed fogamzásgátlót és azt tudom h a fogamzásgátlót minden nap ugyanabban az idõpontban kell szedni, DE szexelni is egyforma idõpontban kell? úgy értem h anya és apa nem szokták minden nap csinálni, hanem minden 3.nap és mindig 22:00-kor..onnan tudom h hallom ahogy nyikorog az ágy -.-". ez az elsõ kérdésem. a másik az h az is furcsa h szex után anya mindig kimegy a fürdõszobába és csinál vmit de nem tudom mit. csak bemegy ráül a wc-re aztán kijön...

A kérdező hozzászólása: na szóval..anya szed fogamzásgátlót és azt tudom h a fogamzásgátlót minden nap ugyanabban az idõpontban kell szedni, DE szexelni is egyforma idõpontban kell? úgy értem h anya és apa nem szokták minden nap csinálni, hanem minden 3.nap és mindig 22:00-kor..onnan tudom h hallom ahogy nyikorog az ágy -.-". ez az elsõ kérdésem. a másik az h az is furcsa h szex után anya mindig kimegy a fürdõszobába és csinál vmit de nem tudom mit. csak bemegy ráül a wc-re aztán kijön...
Pisilni megy, nincs ebben semmi extra. Nekem is mindig kell szex után. Ha fogamzásgátlót szed, az nem befolyásolja a szex idõpontját. Mindig véd, folyamatosan.
te nem veszed èszre, hogy valaki hulyul? :D bioztos minden 3. nap 22:00-kor szeretkeznek XD
kamu:D

A Saridon befolyásolja a fogamzásgátlót?

Volt,hogy egy héten 2-szer is vettem be.

Legjobb válasz: úristen én meg van hogy egy nap 3szor is veszek be algoflexet. dehogy befolyásolja.

úristen én meg van hogy egy nap 3szor is veszek be algoflexet. dehogy befolyásolja.
nem. annyit tehetsz esetleg h nem egyidõben veszed be. es akkor te is nyugodtabb lehetsz, de nem bef.
Van sárkányom? o.O
Nem! De nagy különbség van a Saridon és az Algoflex között.
bocsi de mi a küldönbség? Saridont lehet szedni de Algoflexet nem?
Inkább forditva! Ha a Saridont hármasával szednéd, mint az Algoflexet, súlyos májkárosodással találnád magadat szemben. 10-12 szem egyidejü beszedése esetén egyszerûen leáll a májmüködés és kampec!

A cerazette fogamzásgátló befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

Legjobb válasz: Nem, fogamzásgátló nem befolyásolhatja! Nincs hatása a hcg-re!

Nem, fogamzásgátló nem befolyásolhatja! Nincs hatása a hcg-re!
Nem!

A hasmenés befolyásolja a fogamzásgátló tablettát?

Este 8-kor fogom bevenni a legels? Jangee tablettát, de pár órája ment a hasam. Ha bevennék széntablettát befolyásolná a gyógyszer hatását?

Legjobb válasz: a hasmenés azért befolyásolja a tabletta hatását, mivel nincs ideje felszívódni, te pedig kifosod. a felszívódáshoz átlag 4-6 óra kell, de a papíron biztos rajta van a pontos idõ. ha azalatt fosnál, akkor nagyon valószínû, hogy kifosod, így tehát nem érvényesül a hatása. de amúgy a betegtájékoztatón minden PONTOSAN le van írva és google is a barátod. miért ilyen tehetetlen meg lusta GYK-n a többség?

a hasmenés azért befolyásolja a tabletta hatását, mivel nincs ideje felszívódni, te pedig kifosod. a felszívódáshoz átlag 4-6 óra kell, de a papíron biztos rajta van a pontos idõ. ha azalatt fosnál, akkor nagyon valószínû, hogy kifosod, így tehát nem érvényesül a hatása. de amúgy a betegtájékoztatón minden PONTOSAN le van írva és google is a barátod. miért ilyen tehetetlen meg lusta GYK-n a többség?
A kérdező hozzászólása: Lehet én vagyok barom, de a papíron nem találtam meg. És gyakorin kényelmesebb is...
minden egyes fog. gátló papírra leírják, hogy mit tegyél, ha kihagytál egyet, többet vettél be, vagy hasmenés/hányás miatt nem bizti h felszívódott. de ja, biztos a tiéden pont nincs rajta.
Írass magadnak szemüveget! Ezt a gyógyszered papírjáról másoltam (google egybõl kiadta): "Mi a teendõ hányás vagy súlyos hasmenés esetén? Ha a tabletta bevételekor 3-4 órán belül hány, vagy súlyos hasmenése van, fennáll annak a veszélye, hogy a tabletta hatóanyaga nem szívódik fel teljes mértékben a szervezetébe. Ez a helyzet hasonló ahhoz, mint amikor elfelejtett bevenni egy tablettát. Hányást vagy hasmenést követõen vegyen be egy újabb tablettát egy tartalék csomagból, amilyen hamar lehetséges. Ha lehetséges, ezt a normális tablettaszedéshez képest 12 órán belül vegye be. Ha ez nem lehetséges vagy a 12 óra már eltelt, a "Ha elfelejtette bevenni a Jangee 3 milligramm/ 0, 03 milligramm filmtablettát" pontban lévõ utasításokat kell követnie." A másik a széntablettával kapcsolatban: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0927/264232/20090708_orvosi_ak.. Olvasd el belõle ezt a részt: A széntabletta a fogamzásgátló hatását is csökkentheti
A kérdező hozzászólása: Kössz.

A frontin befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Legjobb válasz: Nem. A Frontin egy enyhe nyugtató. Semmi köze a hormonális fogamzásgátlókhoz. Hatásban sem. :-)

Nem. A Frontin egy enyhe nyugtató. Semmi köze a hormonális fogamzásgátlókhoz. Hatásban sem. :-)
A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
A kérdező hozzászólása: Így hirtelen este fél11kor nem tudom, de azért köszönöm az elsõnek!
Kopizok kicsit a betegtájékoztatóból... mondjuk, szerintem elõtted is ott kell, hogy legyen, de tess: "Az alábbi gyógyszerek fokozhatják a Frontin hatását: Bizonyos depresszió kezelésére adott gyógyszerek (...blabla...), FOGAMZÁSGÁTLÓK, dextropropoxifen tartalmú fájdalomcsillapító, egyes gombaellenes szerek... ...stb., stb., stb." Magyarul a Frontin semmit nem befolyásol a fogamzásgátlón, fordítva már más a helyzet, lehet, hogy kicsit ki fog ütni. Szerintem nem jobban, mintha antidepresszánsokkal együtt szednéd; most vagy úgy döntesz, hogy nem veszed komolyan, vagy inkább felezgeted a Frontinokat az elején, amíg nem szoksz hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Befolyásolja-e a fogamzásgátló szedése a terhességi teszt eredményét?

Fogamzásgátlót szedek,2.hónapja.Meg is jött a havim,de nagyon aggódok,hogy nem e vagyok terhes.Háromszor csináltam tesztet,mind negatív,de mi van ha terhes vagyok,csak a fogamzásgátló miatt mutatott negatívot?

Legjobb válasz: a fogamzásgátló a progeszteron és az ösztrogén koppintását tartalmazza. a baba hcg-t "termel" ezt a teszt mutatja ki. nyugodj le.

a fogamzásgátló a progeszteron és az ösztrogén koppintását tartalmazza. a baba hcg-t "termel" ezt a teszt mutatja ki. nyugodj le.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, akkor megnyugodhatok?
Igen!nyugodj meg!
Nem befolyásolja, a tájékoztatón is rajta van. Egész biztosan nem vagy terhes, eleve a gyógyszer 99% és a teszt is 99%. Nem sok esély marad. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!